Син екс-голови Конституційного суду Андрій Стрижак вийшов з Партії регіонів (+ДОКУМЕНТ)

104
16

Андрій Стрижак написав заяву про вихід з фракції Партії регіонів в Закарпатській обласній раді. Членом партії він і не був.

Про це стало відомо Мукачево.net з достовірних джерел в Закарпатській обласній раді, депутатом якої він являється.

Поки син колишнього голови Конституційного суду не прокоментував своє рішення.  

Зауважимо, що це не перший демарш з лав Партії регіонів на Закарпатті. До цього це зробив голова Перечинської райради А.Перцев, який є наближеним до нардепа-регіонала Сергія Мошака.

Мукачево.net

Коментарі

П
партія

а чому ви взагалі радієте?регіонали почистять свої ряди, позбудуться від подібного сміття і від того стануть тільки сильніші. тому не біжить поперед батька в пекло. ще неясно, чим вся ця історія закінчиться:)

Я
Я!!!

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

ПБ
пишто бачий

СТРЫЖАК СЫН ЛЮДИНИ, ЧЕРЕЗ ЯКУ Й ПРОБЛЕМА В ДЕРЖАВИ. САМЕ ВИН ВЫНУВАТИЙ В ЗАКОНИ 2222, НАВИДЬ АВТОМОБIЛЬНI НОМЕРИ В ЦIЙ РОДИНI З НОМЕРОМ ДАНОГО ЗАКОНУ

Н
Наталія

Щури тікають з судна. Та йому однаково - сьогодні у Регіонах, а завтра у "Свободі" чи "Ударі".

ФП
фронтовик Погорелову

Все що мною написано, звичайно є сарказмом. Розумна людина таких депутутів поважати не може в принципі

І
істина

Синки поважних батьків, тим більше екс-голови Конституційного суду України, не переймаються членством будь-якої партії.Вони просто виконують накази-поради батьків, котрі впродовж багатьох років служили державі, за різних президентів.В даному випадку молодий Стрижак вступить туди, куди скаже батько, котрий забезпечив свою родину на 7 поколінь вперед.Вони не переймаються проблемами простих українців,їх мета утриматися на плаву і не втратити свій статус, статки і намагатися жити на Батьківщині, не втікаючи від людського гніву світ по за очі. Як свідчать останні події в країні, навіть за кордоном провладні утікачі не будуть мати спокійного життя і мільярди їм не допоможуть...

П
Погорелов

До фронтовика чи може бути поважним юристконсултант Народився 10 квітня 1979 року. Закінчив Ужгородський державний університет за спеціальністю «правознавство». Працює юрисконсультом у ТОВ «Матяш і Матяш», займається приватним підприємництвом. до люттелів крикливих заголовків тобто мукачево.нет Син екс-голови Конституційного суду Андрій Стрижак вийшов з Партії регіонів Членом партії він і не був. ліва рука не зна що написала права

Ф
фронтовик

Втративши такого депутата як Андрій Адрійович Партія Регіонів втратила надзвичайно авторитетну людину, яку дуже поважають закарпатці, із-за котрого власне кажучи за ПР закарпатці і голосували. Думаю тепер у ПР немає ніяких перспектив, коли такі високоповажні люди покидають її лави!!!

О
Оросвейг

Ба ко го возьме теперь ? Тот дітвак докуз пустий. Кібо не ньяньо - папіря бо носив у ЖЕКУ.

В
василь

Нарешті, не так довго ми чекатимемо на вихід інших депутатів, ось побачите.Багато у кого вже є такі думки, але ще чогось бояться. Немає на жаль у нас в області депутатів(ПР), які думають своєю головою.

S
Salon

,,

3
333

А кой то такий? Про няня чувім, а про сего леленца нич. Што вун такое зробив, ош обом ся мав радувати, ош уйшов із партії. Видитьмися, ош такий челядник кіть не в партію ступить то у гів.о...:) а якщо в серйозі, то куди папа дасть команду, туди мажор і вступить. Мабуть тепер вигідно вийти, а завтра, якщо буде вигідно то ввійде. Вонож дурне,і не привикло саме вирішувати....

1
1454415545822

Стрижак, поки батя живий, бідувати не буде, а раз звалює з ПР дуже радісний дзвіночок

Ч
чаплин

иси хлопци што уйшли из партии я як кози попаслися до тепер а тепер хочуть перейти на другое пасло щи не кошено поминявуть шесть из синьои на жовту чорт би их узяв

M
Maars

А вони як криси зараз із коробля всі тікатимуть. І пристануть до того, в кого є "їжа". От і все... там кожен сам за себе.

Н
Неймар

Не біда)Він був в Нашій Україні)Тепер із ПР вийшов.потом вступить в УДАР)Чи в Батьківщину.ще раз подивиться обстановку)Хто де буде в парламенті)

Читайте також