Син Варцаби очолив видавництво «Закарпаття»

8
0

«Регіонали» займають стратегічні об’єкти та віддячують соратникам?

Минулого тижня видавництво «Закарпаття» несподівано отримало нового керівника. Найбільший державний поліграфічний комплекс очолив 28-річний син скандальновідомого екс-начальника закарпатської міліції Василя Варцаби.Як відомо останній свого часу тісно співпрацював з об’єднаними есдеками, усіма силами допомагаючи тим встановити у краї тотальний контроль не тільки над політичними та соціальними процесами, але й бізнесом. Відтак після помаранчевої революції, у правоохоронців закономірно виникли запитання до свого колишнього колеги. Та задати їх вони не можуть і досі бо, за інформацією ЗМІ, В.Варцаба поповнив українську діаспору в Росії.

Інформація про те, що до призначення Сергій Васильович працював заступником директора ВАТ «Патент» не підтвердилася — у відділі кадрів цього видавництва запевнили, що людина з таким прізвищем у них ніколи не працювала.

Попередній керівник поліграфічного лідера краю, Андрій Баганич, запевняє, що давно готувався до переходу на нову роботу, оскільки свого часу прийшов у видавництво для впровадження інвестиційного проекту, який з незалежних від нього причин не відбувся. За словами Баганича, видавництво – державне підприємство, яким керують акціонери, отож їхні збори і призначили нового керівника, з яким пан Андрій познайомився лише передаючи справи.

Проте обізнані люди стверджують, що призначення Варцаби-молодшого пролобіювали «регіонали», хоча голова обласної організації Партії регіонів Олександр Ледида й заперечує це. Але справа, вочевидь вирішувалось у Києві і з місцевими «регіоналами» не узгоджувалось, як, зрештою, і з обласною владою. Чутки про те, що такий ласий шматок держвласності, яким є «Видавництво «Закарпаття», хочуть роздерибанити ходили ще два роки тому. І пов’язували їх саме з чільниками Партії регіонів, які давно приміряються до поліграфічних підприємств, друкованих видань та телебачення у різних областях України. Тим більше, що «на носі» нові вибори, тож треба мати базу для тотального тиражування «себе, хороших» і зомбування населення. Зробити ж це руками «своєї людини» значно простіше (інакше як пояснити призначення на керівну посаду видавничого гіганта молодого чоловіка без досвіду подібної роботи). Водночас подейкують, що у такий спосіб «регіонали» також віддячують колишнім вірним соратникам на кшталт Василя Варцаби.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також