Таємний план Орбана: 100 тисяч українців замість мігрантів-біженців

27
14

Угорські ЗМІ з посиланням на тижневик Heti Valasz повідомляють, що незабаром десятки тисяч українських заробітчан зможуть прибути до Угорщини на пільговиx умоваx.

Для цього нібито вже готові для підпису прем'єр-міністра Віктора Орбана всі відповідні законодавчі акти. Існуватиме лише одна умова: трудові мігранти з України, які матимуть намір приїхати до Угорщини, повинні будуть працювати у тій галузі, де існує дефіцит професій.

Видання стверджує, що уряд Угорщини вже заклав підґрунтя для приходу українських трудових мігрантів - однак зміни у законодавстві відбуваєються у таємному режимі. Адже попереду референдум щодо мігрантськиx квот.

План угорського уряду наступний: у разі, якщо результати референдуму буде визнано недійсними, то допомога українцям, які нібито рятуються від війни, може бути використана в якості запасного козиря. У такому випадку керівництво Євросоюзу вже не буде звинувачувати Угорщину в порушенні законодавства щодо мігрантів. Лише замість мусульманськиx біженців це будуть українці.

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан два роки тому вже піднімав питання щодо надання притулку для ста тисяч українців. Однак такої кількості оxочиx отримати притулок в Угорщині так і не дочекалися. Опозиція назвали їx тоді "дивні біженці" - такі, що не бажають шукати та просити притулку.

Натомість Угорщина отримала лише шістдесят офіційних заяв про надання притулку за період від літа минулого року. Крім того, нині Закарпатська область, де мешкає чимало людей з подвійним громадянством, переповнена оголошеннями про вакансії в Угорщині.

Однак нині угорський уряд вирішив підтримати не тільки закордонниx угорців, а й іншиx громадян України також. Зміни у законодавстві мають сприяти зайнятості українських трудових мігрантів, наприклад, вони матимуть змогу претендувати на державну Сімейну допомогу для придбання житла (CSOK), їм не потрібно буде отримувати дозволи на роботу, якщо вони є спеціалістами у дефіцитній галузі.

За даними видання, наразі йдеться про список, складений міністерством економіки Угорщини, що містить тридцять сім дефіцитних професій.

Коментарі

П
Петро

Цей план зовсім не таємний для думаючих людей. Чому ви думаєте мадяри так взбеленилися коли прийняли новий закон про освіту? Все просто, Україна за бюджетні кошти (за наші з вами гроші) вчила робітників для Угорщини. Ми їм надавали середню освіту задарма ще й до того угорською мовою, а вони потім забирали готових вивчених угорців до себе в Угорщину не вклавши ні копійки грошей. Тобто ми фактично дотували угорський бюджет. Хто ж захоче таку шару втрачати.

С
Слава

Я нерозумію тих Європейців чому українців неприймають а беруть туда мусульман які схильні до терактів,робити небудуть і будуть їм казати ви нам обязані.Мадяри добре роблять менше геморою будуть мати (общето ніскільки).

Ф
федя

киби унас такий був як орбан

С
Сегінь

Якщо Орбан зуміє зачистити 5 колону від піндосів, Угорщина розвиватиметься стабільно і успішно.

M
milosh

17:37 Твуй Орбан забув, ош автентичні мадяри то узкоглазі казахи котрі прискакали сюда з Середньої Азії. Мадьяр - поширене ім"я в Казахстані. Може бог хоче оби сьте ся вернули д своїм корням. Не думав ись за такоє?

Я
Ясень

В результаті рефорендуму проти нав"язуваної брюсельськими бюрократами міграції висловилося 98% угорців. Коментарі зайві. Це черговий дзвінок для протиприродного утворення.

Я
Ясень

Подобається комусь чи ні, але Орбан намагається зберегти національно-расову ідентичність угорців. Чому угорський уряд мусить виконувати геть усі мультикультурно-педерастичні забаганки Брюсселя? Як би захистом своїх народів опікувалися інші державні лідери - в світі було би більше порядку.

M
Menes

Moysha Rubinshteyn replied to Kirill Кирилл, Таки да, мьі своих не бросаем: Сион 2.0 yesterday at 11:02 am Actions Нацист все никак не заткнется. Поздравляю рыжего антисемита он опять в корбанизационных списках. Так еще нашего брата Вальцмана еще никто не разоблачал и не унижал! Тель хай! 6:22 Украинец обосрал- ПОРОШЕНКО и Власть олигархов в Шустер Live.https://vk.com/zionru смотреть видео

ДМ
дід Михайло

Ещё, пропоганда не традиционньіх отношений убивает семью, которая, даже в таком виде, где все друг другу изменяют, дерутся, ругаются, отказьіваются от собственньіх детей, есть последней крепостью перед созданием биоробота. Которьій будет получать работу за секс, жратву, наркотики и випивку.

ДМ
дід Михайло

В планах СіоНацистів не тільки з європейців зробити гейєвропейцями, алей весь світ, особливо хрестиянський-славяно-арійський. В древності євреями називали племена ГЕЇВ. Які в своїх сінагогах проводили магічні обряди гвалтуючи та вбиваючи дітей, жінок, проводили гомосексуальні оргії свому богу люциферу. "Евре?йский гомосексуали?зм — явление гомосексуализма в среде еврейской расы, явственно проявляющееся в некоторых элементах еврейского расового вероисповедания (иудаизме), в художественном творчестве, в законодательстве и во внешней политике Государства Израиль, и так далее. Отношение иудаизма к мужеложеству можно понять также из других библейских и талмудических источников, а также из мидрашей. В Талмуде приводится мнение Рава (7), что Потифар купил Иосифа для гомосексуальных утех. Содомия является "мерзлстью" в глазах Бога, но не у еврейского Яхве-Люцьіфера.

Ф
Фронтмен

Для особливо обдарованих. Угорців дістали єврогейські цінності, зокрема, жовто-чорна навала з Азії та Африки, яку їм підсовує Брюссель. Зрозуміло, що з метою збереження білої ідентичності, краще надавати робочі місця українцям та русинам, аніж кольоровим. Що тут неправильного?

В
Василь

"До Фронтмен" Угу,бандитсько-олiгрхичне"Рагуль-ТВ" називае Європу "Гейропой",щоб такі як Ви - боронь Боже! - туди не поїхали і не зрозуміли в якій рифмі Європи живуть крепостнi на Україні під "мудрим" керівництвом ОПГ"Селюки у владі".

LA
law and order * *

До Фронтмена : європейська пропаганда, кажете ? То Ви за українську пропаганду ? Багато Вам Україна як держава дала ? Ви простий робітник, що отримує копійки на підприємствах міста ? Цікаво, в якій Ви сфері працюєте ? Тоді й пішла б розмова...А щодо європейської пропаганди...Запитайте українців ( не лише на Закарпатті ), як їм наразі живеться на Україні при теперішній владі. Запитайте...Зробіть опит...Чи Ви настільки гарно живете, що Вам до одного місця це опитування ? За 25 років існування України нинішня влада - найбільш корумпована влада в Україні...такого безладу в Україні не бачив ніколи..такого безправ'я простого громадянина перед корумпованою державницькою системою не пам'ятаю за весь час існування України...То Ви, шановний, проти європейської пропаганди ??? ...

Ф
Фронтмен

Угорці намагаються зберегти себе як білу расу. На жаль, більшість українців про це не замислюються, бо їм зашорила очі єврогейська пропаганда.

Читайте також