Терористи влучили у вантажівку з пораненими 128 бригади. Інформація про 13 загиблих не підтверджується

10
24

Про обстріл, влучання та гибель українських військових повідомляє низка видань, зокрема і ТСН.

За неофіційною інформацією станом на 20:00, 2 вантажівки з пораненими бійцями 128 бригади змогли прорвати кільце з Дебальцева через село Логвинове.

Одній з вантажівок вдалося дістатися до Артеміська, а в іншу влучив снаряд терористів. У результаті, інформують в ТСН (Див. відео з 32 хвилини), загинуло 13 бійців (11 поранених і 2 супроводжуючих) 128 бригади, яка у мирний час дислокується на Закарпатті, а тепер тримає позиції якраз під Дебальцевим.

Трагедія сталася вчора, 11 лютого, інформує журналіст ТСН з посиланням на бійців 128-ої бригади.

Інформацію про те, що одній вантажівці з бійцями 128-ої бригади вдалося успішно дістатися до Артемівська підтвердив також головний редактор Цензор.Нет Юрій Бутусов.

Однак, опісля інформація про гибель військових не підтвердилася на жодному з офіційних рівнів. Більше того, джерело Мукачево.Net зауважило, що влучання у вантажівку дійсно було, але усі 13 військових вижили і самостійно дісталися до позицій в Артемівську.

Варто наголосити, що протягом останніх 4-5 тижнів Дебальцевський плацдарм є найгарячішою точкою протистояння між українськими військами та пропросійськими терористами, які постійно нарощують озброєння та лише на лічені години припиняють постійна артилерійські обстріли українців. 

Мукачево.Net

Коментарі

П
Порошенко

Зате Я добре розмовляю англійською і посмішка у мене така виразна, сльози такі натуральні - кажуть що менi хочуть привласнити "Оскара" за фільм "Україна в дупі" і представити його до Нобелівської премії Миру -"За величезний внесок у досягнення вічного спокою та вічної пам'яті на Південному Сході України", ще кажуть що ,члени уряду скоро будуть підвищені на високі дерев'я..

О
О

Сепары путинские,че вы тут гоните,лошки-герои,ведет наш Народ войну против дури роСсийской,блять вы уроды пропитые,мальчиков-снигерей Мы уж всех пожрали,и вас пожрем

О
О

Уюбки сепарские вам труба,против кого вы прете.Слава УКРАИНЕ

О
О

плине кача по тисине

О
О

Любой сепар пойми,Наш Народ не победить http://pesni.fm/search/%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D0%90%D1%82%D0%BE

П
Пипець

ЗАКАРПАТЕЦЬ-ХУ... ТИ,А не закарпатець, і тамбовский вовк тобі товариш і брат,от туди і пінджуй,а СБУ пора би давно тобою зайнятися

СП
сам по собі

ДЛЯ Закарпатец ! ЧОРТЕ ТИ НАГУЛЯНИЙ ! ТАК ТИ ОПРЕДІЛИСЬ ПРОТИ КОГО ТОБІ СКАЗАЛИ РЯВЧИТИ ТУЙ ! ПРОТИ БАНДЕРІВЦІВ ЧИ ПРОТИ ЖИДІВ ?

СП
сам по собі

шо путіна із госдумою шо порошенка із верховною зрадою всіх на тітанік . і кінець проблемі був би нараз !А ДЛЯ УМНИХ ДЕБІЛІВ ПОЯСНЮЮ. ШО ПУТІН ШО ЧОКОЛАДОВИЙ ОДНО ТЕ САМЕ ХУЙЛО .ТАК ШО НЕХУЙ ТУТ ТРОЛИТИ .ще заявіть шо треба зробити якись мухосранск московський в закарпаті !

.
.

самое главное сейчас это - убивать хохлов. Все остальное потом. Слово хохол у сопредельных территорий уже давно ассоциируется с - мразью, развратом, умственной отсталостью, гомосятиной, рабским поведением. Теперь эту правду нужно донести до более отдаленных территорий. В Канаде тоже необходимо начать уничтожение этой мрази. А потом - будет потом. Сначала хохла на ветку!

А
АТО

Хто знає,де зараз "герой" України-полковник Христенко О.М.?

BD
bismark do bachi

Не надейтесь, что единожды воспользовавшись слабостью России, вы будете получать дивиденды вечно. Русские всегда приходят за своими деньгами. И когда они придут — не надейтесь на подписанные вами иезуитские соглашения, якобы вас оправдывающие. Они не стоят той бумаги, на которой написаны. Поэтому с русскими стоит или играть честно, или вообще не играть

Б
Бачі

Ну наконец-то, хоть один представитель "русского мира" признал слова Бисмарка, что договора с русскими не стоят бумаги на которых они написаны!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ш
Шонi

Та я кажу там повний пипець - спiлкувався з хлопцями - кажуть якщо допомоги не буде тут буде не кiльце а труна. Порошенко бреше що там все вiльно

Ф
файта

Федерализация украины - это не государство

7
77

і якого хрена постійно плагіарете з чужих новин? чи у вас на передовій там нікого нема з журналістів?

7
77

да точно помогли вибратись.. якщо ми даже незнали бо чогось інформація спливає десь через тиждень!!!

1
123

Ця інформація була відома ще тиждень тому, лиш замовчувалася, а коли вже правду ніде діти - кажуть ош лим учора загинули!!!Де вас Бог діне за сяку брехню хлопці давно просили про допомогу, помогли - мертвими вивезли!!!!

Д0
Для 08:57

О-о,вже i стукачок знайшовся. А свобода слова тупаку?

ПБ
Просто бiзнес

А шоколад потихеньку продаеться в "краiнi-агрессорi".......

В
волання

Та яке це перемиря? Гинуть далі наші хлопці. Боже сохрани!

О
Оросвейг

У голові лем матюки............. Ненавижу сю войну.

І
Іван

Штаб АТО заявляє, що кільця нема. Якщо кільця нема, то звідки вони виривалися? Схиляюся до того, що влада зараз ціленаправлено буде зливати пацанів.

Т
Точке

Тебя бы дебиле безмозглый забрали. Разом з хуйлом.

.
.

Чорти би забрали тот Киiв уенно з сив войнов.

Читайте також