Трагедія в Хусті: бетонний стовп впав на 2-річного хлопчика, дитина померла (ФОТО, Оновлено)

33
7

Усе сталося близько 11 години дня сьогодні 11 травня на вулиці Небесної Сотні (колишня Гвардійська): водій на лісовозі зачепив електричні дроти та вирвав залізобетонний стовп (опора, електроопора), який впав на тротуар.

За трагічним збігом обставин саме там у той час проходила 30-річна жінка з 2-річною дитиною, яку везла у візку.

Як повідомили Мukachevo.net у поліції, лісовоз Урал, завантажений  дровами, хотів пропустити маму з візочком, але зачепив дроти. У результаті  електричний стовп впав на тротуар зачепивши візочок з 2-річною дитиною.

Спершу маму та її дитину відвезли у Хустьску районну лікарню. Жінка отримала кілька переломів, а ось дитина спершу вижила, але від отриманих травм померла, повідомили Mukachevo.net у закарпатській поліції.

На місці працюють слідчі Хустського відділення поліції.

Зауважимо, що схожий інцидент днями стався в Ужгороді, де водій маршрутки переїхав візок дитиною, і та на щастя відбулася лише незначними пошкодженнями.

Коментарі

5
5

Яка різниця: стовп, опора, електричний, телефонний? Та хоч ртутний. Не дай Бог нікому, звичайно.

К
ка

пишемо заяви на перевірку всіх опор!!! що то за опора яка паде так легко!

П
Пікачу

Тото не візочок а біціглі. Має три колеса і руль. Шкода дітинку. Співчутя батькам.

Ч
Читач

Це не електроопора! Це типова опора, яку ставить Укртелеком (!), їх дуже легко відрізнити по синім драбинам і площадкам у верхній частині.

ТД
Тужанський Дмитро

Дякуємо за роз'яснення. Внесемо корективи

Д
добавлю

опора мабуть таки еьетрична. площадка інтнрнетчиків. електрики продають інтернетчикам опори поштучно.

З
закарпатець

Страшна трагедія! Дай Боже, що постраждалі виздоровіли... А вам, як писакам, хочу зазначити, якщо вузький журналістський світогляд не дозволяє Вам компетентно писати про події - не соромтеся , зверніться до фахівців по консультацію. І так, такого поняття, як стовп, у електриків і зв"язківців не існує, а є ОПОРА, далі, судячи з площадки на опорі, то вона не електрична, а опора зв"язку... Транспортний засіб зміг зачепити кабелі, тільки у випадку порушення габариту - або занизько провисали кабелі, або зависоко навантажений автомобіль...

Читайте також