Трасу Київ - Чоп у Ракошині розблоковано. До п'ятниці

6
11

Про це повідомив ракошинський сільський голова Василь Коштура у коментарі Мукачево.net.

За його словами, мітингувальники розійшлись по домівках за однієї умови - розгляд їхньої пропозиції щодо скасування часткової мобілізації на території Мукачівщини та Закарпаття.

Вони написали відповідні звернення на їм'я посадових осіб, а їхні питання винесено на розгяд Мукачівської районної та Закарпатської обласної ради.

Мітингувальники планують знову перекрити  міжнародну трасу 1 серпня о 13.00 у разі не вирішенні їхніх питань компетентними органами місцевої влади. 

Мукачево.net

Коментарі

НМ
Не можу дивитися ТБ, одна брехня !

1

В
Виктория

У меня есть информация,что люди платят по 1000 евро за откуп.Если есть возможность передать этим служебным деятелям-зафиксируем и юридически привлечем к ответственности.Люди свою жизнь отдавали,чтоб коррупции не было.Снова карманы кто-то свои набивает в такое время?

ЗГ
Зупиніть громадянську війну!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Г
городянин

Дорогі Закарпатці, хочу вас попередити про Жартівників які дзвонять на мобільні телефони, представляються секретарем, називають вас по прізвищі та імені, говорять адресу за яким ви проживаєте, представляються секретарем обл.воєнкомату, та на другий день чекають вас о 9:00 у воєнкоматі з паспортом. Це банальний "розвод", воєнкомат не "призиває" по телефоні, тільки через повістки:)) Хіба, вам уже прийшла повістка і ви були у воєнкоматі, вказали свій номер телефону. Ми всі люди, всі ми любимо пожартувати, але жарти повинні бути не такими суворими:) У мене 11 номерів, десять з них вибачилися. Один передзвонив своєму куму в котрого четверо дітей, а той сьогодні з сім'єю поїхав до веєнкомата.... здогадався кум позвонити коли вони вже майже були біля воєнкомата та вибачився, та й то, якби я не дзвонив на той номер він би не передзвонив кумові. Ось такі куми. Є ще один номер до якого ми не додзвонилися, з цього номера дзвонили 3-5 чоловікам. Хто це не ясно, може діти. 0992646759

Т
Торі

Вася,а ти чого тут сидиш, а не йдеш на війну, якщо такий розумний? Говорити кожен може. За себе думай краще, а не за Ракошино!!

П
Петя

Надо признать, что карта протестов на автомагистралях Закарпатья спланирована грамотно, не стихийно и строго на массовый паралич движения. Без возможности объезда пикетов. Кто-то за этим стоит однозначно!

В
Вася

Хто прячеться від війни, до того війна прийде додому. Готуйтеся зустрічати Путіна в Ракошині із хлібом і сілю. Він приправить ваш хліб бамбами і з превеликим задоволенням подякує вам вбиваючи ваших дійтей і руйнуючи дома.

Ю
юлій

цікаво,хто координує дії мітингувальників? Чи не погонники у рясах? А людям повім єдно - вспомніть, шо боло на Закарпатті після 1944 р. Чи ми готові віддати москвинам то, шо тяшко заробили? Чи думаєме, шо они заберуть лем у сусіда,а у нас ньи? А великим панам з Києва - нашо нам силовики (міліція, військо, охоронні служби, служби б/у) лем би піти у пінзію у 40 років? думаву, шо раз на 25 років можуть і зробити свою роботу. Кіть ньи - уволити, а ті гроші дати тим, ко боронить Неньку. Знаєте, біда, шо умиравуть молоді, здорові, нормальні хлопці, але подумайте - влада останні роки так робила, шо нас ставало усе менше на 200-400тис за рік. Чи не страшне число? Чи не варто боротися за ліпший світ? Аби у нас у сім"ях боло по 3-5 дітей у каждого, не лем у ромів. Мусиме урватися од того брата, який хуже бандіта - тот хоч не присягаєся у любві, а поводяться єднако. Бог нам у поміч, держімся, може москвини опомняться. Под страхом нашої сили (духовної, бо ми ся їх не боєме).

ДО
До оросвейга

Не веди себя, как скотина последняя и не смей оскорблять людей, которые отдали свои жизни, чтобы если не ты, то твои дети и внуки жили не в рабской стране. Не будь скотом.

Д
дівчина

Я там буду перша. Ми шо за низький рівень щоб бути почутими?! Здорових біженців мужиків туда звідки прийшли!!! І нічого нас тут ображати!!!

О
Оросвейг

Я не дуже уверенний, ко то замутив (є догадки) но ся акція мені ся полюбила. Як мінімум се спасло життя многим Закарпатським хлопцям. І мені насрати які політичні сили за тим стояли. Най порошенка ганяє під пулі свого сина і долбодятлів, які скакали на майдані.

Читайте також