Тріо з Мукачева вразили Зеленського і Кошового на Розсміши Коміка (ВІДЕО)

31
31

Але у боротьбі за 50 тисяч гривень хлопцям не вистачило жартів, і на жаль вони програли.

Хоча виступали впевнено, а головне смішно, що було відзначено головними суддями. Закарпатці особливо зацінять оригінальну версію реклами зубної пасти.

Дивимося як це було. До речі хлопці з місцевої команди гумористів Мохіто, які час від часу тішать місцевих шоу Мукачево майліпшоє.

Наші виступають з 10 хвилин.

 

Коментарі

3 особа :)

Доведу до Вашого відома, Я спілкувався з одним з них. Сказав що там всі шутки які ти хочеш показати на сцені, спочатку показуються редактору, і він відфільтровує! Багато вирізали шуток, ізза його вказівок! А про закарпатський діалект, редактор тоже сказав шо МУСАЙ хоть пару шуток по закарпатськи, і вони вибрали саме ці!

Б
Байкер

Молодці хлопці! Особисто мені сподобався виступ! Так тримати.

ДЯ
До яяяя

Повністю згідна!Зазвіздилися. Раніше брати їх як ведучих на весілля людям було одне задоволення. а зараз.. я особисто була на трьох їхніх весіллях. одне й те саме. хоча б порядок змінити можна. добило: "нема більше юмора"-ти ж такий юморний так давай забацай шось. стіки років в КВН грати і так опозоритися? месні знаменитості думали шо всі сразу будуть ржати як лиш вони рот відкриють. обломчик. і хотілося б додати спеціально для Артура Симоняна: прикол з сакурами розуміють лиш тут. шо ж ти так нас позориш Господи тобі Боже!....ужас.. ужас.

Л
Львів

Коли хлопак почав матюкатися то вже був нонсенс... Може і мені поїхати на "Розсміши Коміка". Чого там в ефірі раз перну, то сміху буде. Слава Україні!!!

1
111

До "з Мукачева". Смоляку, йди раз до школи, навичся писати й читати, а вже потім лізь до розмови. Тобі дурню, та й таким як ти, я не маю нічого доводити... "Стоя", як ти пишеш, хлопайте там, звідкіля ви ті жарти берете... Не можете вести себе цивілізовано навіть на ТБ. Уявляю як ви себе там у своєму місті ведете.

Я
яяяяя

шутки у них старі мош дашо новоє придумати. дуже звізданулися.ужас

С
Степан

Хлопці молодці. У нас на Закарпатті нема смішніших.

Р
рпа

як можна було взяти так мало шуток? відать зазвіздилися і думають шо від їх юмора всі в шоці будуть. стидно шо кожен закарпатець щитає своїм довгом показати наш діалект. як ті тяп ляповці на лізі сміху. то ж для них як для нас французька мова.. наше зрозуміють лиш свої. юмор многогранний має бути. а не лише для певної категорії. і то ладно. це суто для нашої категорії, но ніяк не для розміши коміка.

ЗМ
з Мукачева

до 111. тебе свого часу наверно взагалі нах..р послали з шутками!. Давайно но особисто йди на сцену розкажи нам приколи бе ГУ..та ГА.... а чистий гумор, УБОЙНИЙ гумор похлопаєм тобі всі стоя !!!Будеш не дебілом, а ЗВЕЗДА, покажи як то треба !!! шо ж ти спец лиш га..но писати ДАВАЙ!! ПРОСИМО !!

У
Ужгородець

Я як вижу мукачівців, то ригочу як зилінські. Молодці мукачивці!

1
111

То й можете своїм бичим "ГА", "ГУ", "Чуєш", ще й матюкатися в ефірі.... розуму лиш на це вистачає. Освіта бачу на вищому рівні!!!! Треба жартувати і робити це тонко, а не бичити і кривлятися... А я бачу тобі сподобалося, бо ти такий самий бик карпатський!

1
111

18.04.2016 18:33 стрілочник гірший за під...са!

Д1
До 111

Сам ти дебіл...А хлопці молодці..

1
111

Три дебіла - от це сила!!!

Г8
Гість 89

Молодці, мені особисто всі жарти сподобались!

Е
еее

Не дуже смішно.Там були кращі учасники.

О
Олег

Це мабуть перші люди, які представили наше мукачево достойно!!! Браво хлопці. Ті що на Ліга сміху були, повний відстій, лише знаньбили закарпаття. москалі

Л
Людка

Наші ХЛОПЦІ САМІ-САМІ!!!!!!

М
Мукачево

Хлопці Молодці ! Справились з хвилюванням і показали хороший рівень !! МОЛОДЦІ!

В
В...

Пацани красавчики!!!

1
123

molodci,sho sprobuvaly,ale ne duzhe smishno(

ЗМ
з Мукачева

ну да! сидіти дома на дивані і розказувати правильно чи не правильно хлопці оголили зуби при посмішці всі можуть . Ану давайте вийдіть на сцену до світил українського гумору впорайтесь з хвилюванням (яке присутнє навіть у людей сцена для яких то щоденна робота!), розсмішіть людей які на шутках "зуби з"їли " та ще й думайте яким би це боком повернутись і як скривитись шоб то всім глядачам !! сподобалось ! МОЛОДЦІ ХЛОПЦІ ! наступного разу буде головний приз !

Д5
До 566

Правду говориш по нашому не шарять)) но після першої шутки норм. пішло, но ошибка було у тому шо про коміків пішла шутка, дуже рідко фігля про них дає результат. Але все ж таки показалися, реклама пішла, чекайте заказів на корпоративи:)

5
566

Непогано так.Але закарпатський діалект не треба було показувати.Це рівень місцевих жартів.На Київ не катить.ВонИ навіть не зрозуміли.

І
Іван

хлопці просто молодці.але,готуватися до конкурсу треба було серйозніше.деякі номери були цікаві, деякі не дуже.в любому випадку, є куди працювати.а ще,моя порада,працюйте хлопці над тембром голосу, мімікою. любий жарт треба вміти подати і буде смішно.

ПБ
пішто бачі

молодці хлопці! Лиш більше не позорьте так бюджет нашого міста)

A
ADS

Молодці!!!

Д
Джоні

ааа, а ти напeвно відомий автор нашого міста.Готовий допомогти хлопцям у підвищeнні якості юмора?

М
Мукачево

Молодцi не здавайтесь,удачi....

А
Ааа

Якщо чесно то недуже було смішно. Якщо вже із мукачева їхали на програму росміши коміка, то мали краще підготуватись

В
Васько

Хлопаки молодцю, дашо чинять, а не сидять по підіздах і нюхаут шмаль!

Читайте також