Трьох полонених закарпатських солдат обміняли на луганських сепаратистів

17
25

За інформацією з кількох джерел, сьогодні 13 липня вдалося звільнити з полону наших закарпатських хлопців, солдат-контрактників, військовослужбовців в/ч 1778 м.Ужгород.

Наші хлопці потрапили у полон до терористів під час бойових дій біля поселення Металіст під Луганськом 17 червня. Деякий час їхня доля була невідома.

Заступник командира бригади військової частини у Мукачеві Євген Бондарь повідомляв, що у полоні знаходяться троє ужгородців: Копчанський Микола Юрієвич, 1992 р.н.; Пономаренко Вячеслав Анатолієвич, 1988 р.н.; Шимко Антон Іванович, 1991 р.н. Вони
нібито були залучені до виконання військових завдань з початку проведення АТО.

Українське військове командування також повідомляло, що готове проводити переговори щодо кроків для звільнення солдат із полону.

"За моєю достовірною інформацією обмін наших хлопців проходив тихо і спокійно. У вантажівці привезли "сепаратистів" і підвезли наших. Хлоців бачили чотирьох (троє закарпатців), видимих поранень нема: руки, ноги - цілі. Стомлені. Хлопці обнімались і ледь стримували сльози. Добре, що усе ДОБРЕ! Ще раз від усіх нас дякуємо людям, які визволили закарпатців!", - повідомила журналіст Галина Ярцева.

Інше джерело повідомляє, що солдати мають травми та поранення різної тяжкості і нині їх перевозять із зони АТО до Запорізької області для надання медичної допомоги. Ще один із звільнених - Ярослав Григор’єв з частини 2588 у Чернівцях.

Мукачево.net

Коментарі

4
444

Мало им ввалили.

П
Правде

и запомни-ПРАВОСЛАВНЫЙ Я!

П
Правде

ДА БЛЕВАЛ Я НА ТВОЙ УМ ТОГДА-ТУПОСТЬ ОДНА И ЕЩЕ УЧИТ

П
Правде

слушай ты тип правдоподобная !!!я те ясно написал на каком знаю и говорить и писать и говорить-ЧЕ ТЕ Я ТАК НЕПОНЯТНО ТО НАПИСАЛ!!!!!!!!!!!!А НЕУЧЬ ЖЕ ТЫ ИЛЬ ЭТО УЖЕ ВТОРАЯ СТРАНИЦА И НЕПРАВДА? або ти се усьо перевести на наш русинський!я хоть як ти щиташ неучами я тя не хочу обідити но ти-БЕЗДАРЬ.пак коли ти переведуть та напишими-дуже чикати буду.кіть мало опозданіе з ответом буде.знай я в РОСІЇ

ПК
Правда к ххх

На востоке, на юге , в центральном округах разговаривают или на русском или на украинском языках! Вот, что я заметил, что западенцы любят отмазываться, как будто у них много языков:"я разговариваю на русинском!" Да ты точно не знаешь , как на нем говорить, а тем более писать! Неуч ты! Обращение Западенцам! ВЫУЧИТЕ, наконец то хоть Украинский язык, а то суржиком разговариваете, а еще Украиной зоветесь!

П
Правда

Не Луговчанен, но там нет "сепаратистов"! Пишете всякую чушь, лишь бы Закарпатцев привознести!

П
Правда

Такое чувство, что единственные "нормальные люди" только на Закарпатье! Жил я там! Одно хамло, дегенираты, неучи, варюги-бандиты! На востоке, на юге, в центральном регионах тоже есть хорошие люди!!! И , как вы говорите, " сепаратистов" больше на Западной Украине, чем в других регионах и областях!

З
Закарпатец

http://ruposters.ru/archives/6801 Южная группировка киевских войск попала в окружение на границе с Россией УНИЧТОЖЕНО БОЛЕЕ 500 солдат

Х
ххх

((( !!!дело в том что я знаю и на русинском и на русском писать читать и говорить.думаю проблемка у тебя что не научился по русински

(
(((

Типичное продажное закарпатье! больше сказать нечего! а к ХХХ - научись сначала на каком-то языке говорить, украинском или русском, но научись!!!

З
Закарпатец

РОССИЯ ВОТ УЖЕ ВТОРОЙ МЕСЯЦ ПРИГЛАШАЕТ НА СВОЮ ГРАНИЦУ НАБЛЮДАТЕЛЕЙ ИЗ ОБСЕ - УКРАИНА, ПОЛЬША, АНГЛИЯ - КАТЕГОРИЧЕСКИ ПРОТИВ!!! НЕ ДОГАДЫВАЕТЕСЬ ПОЧЕМУ??? ДА ПОТОМУ ЧТО ОБСТРЕЛИВАЕТСЯ ТЕРРИТОРИЯ РОССИИ И РОССИЯ В ЭТОМ КОНФЛИКТЕ ТОЛЬКО СОЧУВСТВУЮЩАЯ СТОРОНА. СЧИТАЕТЕ ЧТО РОССИЯ СНАБЖАЕТ ДОНБАСС ОРУЖИЕМ И ОБСТРЕЛИВАЕТ УКРАИНУ? - дайте согласие на размещение наблюдателей ОБСЕ

Ф
Факт

У патріота і партизана в голові замість мозгів плавлений сирок.Вать ото ще діти 15-річні з подростковим дебілізмом.

P
profy

Zoltan: Google translate - Thanks God, at last some good news!

Х
ххх

патриот і партизан-БЛЮВАВ Я НА ВАШОЕ УБОГОЕ МИШЛЕНІЕ-БЕЗМОЗГЛІ БЛЯ!!!

Х
ххх

доста і не прикольно!!!!!!!!ви ми обьясніть як то може армія такой войовати проти свого народа-СЕ НОРМАЛЬНО!!!!!!!!!!!

П
партизану

поддерживаю ...но как наши заробитчане , а их от4до 6 миллионов будут ездить туда-сюда...на дельтопланах?

В
Волонтер

Вони були в полоні з 14.06.2014, попали в бою під луганськом на металісті, коли і пілот Надія савченко. Місяць полону-СПАСИБІ ЩО ЖИВІ!

П
партизан

НЕГАЙНО SOS !!! ТРЕБА ЗАКРИТИ КОРДОНИ З БОКУ РАШІ-ПАРАШІ: а) ВИКОПАТИ ВЗДОВЖ КОРДОНУ РОВ 4-5 м.ш., 2-3м. глубиною, б)дальше мінне поле 500-1000м. між ровом і бетонною стіною, в) БЕТОННА СТІНА 3-5 м.висота, з бетонними дзотами товщиною 2-3 м.в яких мають знаходитись СНАЙПЕРА,КУЛЕМЕТНИКИ,і ракетна протитанкова зброя і ДШММ ГРУПИ. ДАЛЬШЕ НА ВІДСТАНІ 100 км. ППО КОЛЬЧУГИ і АВІАЦІЯ !!!

У
Ужгородка

Слава Богу!

П
патріот

МОСКАЛІ НА ЧОЛІ З ПУТЛЄРОМ ОБНАГЛІЛИ ВБИВАЮТЬ НАШИХ З ЇХ ТЕРИТОРІЇ УСТАНОВКАМИ ТОРНАДО, І НАГЛО БРЕШЕ ХУЙЛО, І ЖАЛУЄТЬСЯ МЕРКЕЛЬ, ШО НАШІ ОБСТРІЛЮЮТЬ ЇХ ТЕРИТОРІЮ!!!

Ш
Шони

Чи довго ще наші закарпатські хлопці рватимуть жопу за тих східняків???

L
lost

Но Слава Богу!!

Z
Zoltan

Hala Istennek, vegre egy jo hir!

Л
Луганчанка

Приятная новость ! Мальчишки, хорошие наши, спасибо , что продержались, верили в то, что о вас не забыли ! Вы герои, и я от имени Донбасса кланяюсь вам в пояс.

У
Украинка

Зайчики, пусть хранит Вас Бог!

Читайте також