"Це Україна і наш кордон": на Закарпатті побили сербських далекобійників (ФОТО)

45
89

Інцидент стався в ніч на 12 грудня на українській стороні кордону біля пункту пропуску "Дяково – Халмеу". Шестеро водіїв із Сербії повідомили про напад на них українців. Також викликали поліцію та "швидку".

За словами потерпілих, вночі, коли вони спали, на них накинулися українці з вигуками "це Україна, це наш кордон". Стверджують, що українці перебували під дією алкоголю та навмисно йшли саме до сербських вантажівок.

З шести водіїв, яких побили, троє отримали серйозні поранення - це Радейко Ковачевич з Пожеги, Мілан Руєвич з Нові-Сада та Драган Йованович з Чачака. У них, як видно на фото, синці, перелом носа та подряпини. До драматичної події водії кілька днів перебували в нескінченній черзі вантажівок на переході "Дяково-Халмеу". Їхали з Росії.

- Було близько години ночі, я спав у салоні, і не зачинив двері як завжди, - розповів сербським журналістам Драган Йованович. - Це жахливо, коли тебе починають бити ногами. Я не знав, що відбувається, лише отримував удари по голові та тілу....

За словами потерпілих далекобійники інших країн, в тому числі з Росії та Білорусі, змушені багато днів проводити у черзі на в'їзді в Румунію, тоді як українських водіїв пропускають без проблем.

Посольство Республіки Сербія в Києві вже ознайомлено зі справою, яка сталася в ніч з 11 на 12 грудня на прикордонному переході Дяково між Україною та Румунією. Зокрема контактує з Міністерством закордонних справ України, а також місцевими органами поліції та вживає заходів у межах своєї юрисдикції з метою надання консульського захисту та надання допомоги громадянам Республіки Сербія.




Однак й інша версія конфлікту. Припускають, що він стався на грунті війни на Донбасі. Адже добре відомо, що офіційна Сербія підтримує Росію, а чимало сербів воює на боці сепаратистів.

Це підтверджують і коментарі у сербських ЗМІ під публікацією про напад на далекобійників: "Цікаво, що з цим зробить наше консульство! Українці можуть зробити з нами все що завгодно! А що ще чекати від фашистів!", "Україна давно є беззаконною країною, де панує тотальний хаос, найкраще, якщо наші громадяни будуть обходити її стороною, якщо зможуть", "Нас українці ненавидять через Росію і через те, що трапилося під час гри Україна - Сербія".

Отже, очікуємо офіційної версії причин конфлікту на кордоні від правоохоронців.

Коментарі

М
Михаил

Я Вам подскажу как сделать будущее Украины лучше! Нужно всех фанатов русского мира, включая и меня, посадить на бутылки, бросить в вагоны для скота и отвезти подальше за поребрик. То, что мы, наделав здесь столько беды, все равно лезем как крысы во все щели, лишний раз свидетельствует о нашей ментальной деградации. Только избавившись от этого бремени вы заживете счастливо.

М
Михаил

Майданутые свидорасты Ваши жопные комментарии лишний раз свидетельствуют о ментальной деградации бандеро-галичанского отребья. Кроме бутылки в заднице у Вас еще есть мысли о будущем остатков Украины? Или Вы банально решили свалить в Польшу на положение традиционных холопов.?

М
Михаил

НАПОМИНАЮ "ГЕНИАЛЬНУЮ" УКРАИНСКУЮ СХЕМУ: грудень 1991 р. - геть кривавих злодіїв москалів! Хай живе свобода і Кравчук. 19 липня 1994 р геть кривавого злодія Кравчука! Геть москалів! Хай живе свобода і Кучма! 23 січня 2005 р - геть кривавого злодія Кучму! Геть москалів! Хай живе свобода і Ющенко! 25 лютого 2010 р - геть кривавого злодія Ющенко! Смерть москалям! Хай живе Україна,свобода і Янукович. 24 січня 2014 р - геть кривавого злодія Януковича! Москаляку на гілляку! Хай живе Порошенко! 20 травня 2019 р. - геть кривавого злодія Порошенко! Москаляку на гілляку! Хай живе Зеленскiй! ............... 2020 р - геть кривавого злодія Зеленского Смерть москалям! Хай живе Україна,свобода та ......ко Вы что клинические идиоты?

М
Микротоц

Да я руский и не могу без бутылки в своём дупле и еще я люблю с*сать х&и.

Д2
до 23:15

Які ще факти? Те що ти дирява набутилена русня - так це не факт, це аксіома.

М
Микротоц

Якщо я називаю факти ,то Це не озачае, що я за руский мир ! Це для тебе бiблiя е правдою послiдньоi iнстанцii , а якщо не вiриш в цей бред, або задаеш питання, що до бiблiйний, маразматичних подiй , то тебе одразу релiгiйнi фанатики називають рiзними епiТи ами!! Так i ви укр секта !!!

Д2
до 22:57

Ось і вскрилася мокшанська бояришнікова свиня. Чого з бутилки злізло, чучело? Мало тобі чечени в гузицю склотари натолкали?

ДН
До нижнix

Палае твое дупло, яке за всю iсторiю натiгали i продовжують натiгати !!! Так що там з местными американцями ??? Крым росiйськый , а ти думав ож вукраiнськый !? Вам дали Крым , тай забрали ! Ты маеш проти ? Так iди з ю та забири назад , лиш бери вазелiн !

Д2
до 22:36

Чий Крим, мокша лаптєголова?

МН
Мойша на троні .

До балалаєчного 22:36 . Але кацапоголовий в тебе пердак палає.

ДН
До нижнiз двох даунiв

Яке мае вiдношеня советы до знмщених корiнних жителiв пн америки та австралii ? Де i коли комунiсти знищили корiнне населення ? Голодомор ? Щось слабо морили кiть до нись живi щеневмерла !! Треба вчитись було комунiстам в британцiв , як знищувати корiнних жителiв , правда неукы!?

Т
Троцкій

Фашисти це квіточки на фоні комуністів.

ДЛ
до лаптєногого 22:16

А хто 2гу світову війну розвязав, вертухаю свинособачий?! Перестань тут вішати свою русняву хрінь про злих піндосів, а краще збирай свої манатки і вали в свій Лаптестан. Попривозили вас свинособачих утирків сюди вагонами, наробили смороду на всю Україну.

ДН
До нижнього барана

Я не фанат комунiзму , так само як i демократii ! Але ти та тобi барани -це клiнiка ! Тепер по сутi ! За 100 рок ? Пораhy й трупiв якi вбила демократiя перша друга свiтова вiйни ? По факту ,- хто напав на кого ? Вьетнам ? Алжир, Ирландия , Ирак , Иран, кувейт и т.д ??? Комунiсти це квiточки на фонi демократiв !

ДД
до дурачка 21:35

А тепер напиши перелік країн, куди влазили Совок і Рашка за останні 100 років.

ДБ
До барана ю

А що Ти знаеш про французских « легioнерiв»,якi несуть демократiю зi зброею в демократичнiй африцi ? Чи там неправильна демократiя ? Чому сша так любит краiни де так багато наркоти : мексика, колумбiя, Вьетнам , Афганистан , пакистан ? Скiльки загинуло в сша в перестрiлках за 20 рок. ??? Поцiкався дурачок ! Тобi 45 рок, а ще вiриш в злих комунiстiв i в добрих демократiв ! Розкажи нам казку про свого дiда ! А потiм роскажеш про вiйну алжира з францiею в 70х 20 ст ! Потiм про вiйну iрландii за незалежеiсть з британською короною в 30 х роках !!! Дурачок Ти доморощенный !

ДБ
До барана ю

Де i коли велика британiя, сша, нiмеччина, францiя, iталiя мала та чмирила колонii ? Чому в демократичных краiнах так багато наркоти на вулицях та трупiв ? Йди та погуляй у Мексицi, колумбii, бразилii, парагваi може i повернешся живым ! А що робила францiя та оон в руандi в 1994 роцi...?

ДБ
До барана ю

У вiдсталостi краiн Африки, пд Америки, малайзii, iндонезii теж комунiсти винуватi ?

Ю
ю

чоловіче, кіть сьоліттями народ полоти, лишати лем терпіл, дебілів що вірять у комунізм, яничарів, шо кромі руського дєрьма нич не видять, у владу класти хабарників, но лояльних режиму, політичну кар'єру давати робити лем сміттьови, то результатом буде то, шо є. Треба пару десятиліть, би то сміття староє згнило, а нам треба убирати у владу не усяку "за жопу", а тих, шо поважають свій народ, свою країну.

ДЮ
До ю

Закрили твого дiда в 1946 !!! Украiнцi самi розумнi, самi талановитi, самi добрiшi, самi самi!!! Питання,- а де результат економiчного зростання, соцiальне забеспечення , де Нобелевскi лауреати ??? Хто кидае смiття, хто бере хабарi , хто вимагае хабарi,хто выносить несправедливi рiшення в судах ??? Знову всix тримае за кокы Сталiн, Брежнев , Путiн ???

В
Вано

Ідіть усі нaxyй, підapи галімі. Одпи3дили циганоту чортову. Тоже мені новина.

Ю
ю

то єден і тот же. У нього з школи психологічна травма-у будари закривали, у ташку пішали, гаті перед дівками з нього знимали... і самоє страшноє уріс биз няня.

Д1
до 11:39

По-моєму, самі більші паскуди тут місцевого розливу - Шоні/Майдаун/СРСР/до нижньої марги/мукачівець, Центровський, Вано і т.д. Чи ці "персонажі" не рахуються?

А
А

Вонячому Василю 13:11.Вкусисі за пуцу тупий під*расе.

ВВ
Вонячому Василю

Спрячся в криївку, кастюльоголовий

А
А

Мадяри то не українці най ідуть на ху..... з України.

М
Менджул

До вшитких коментаторів : туй ниборе двое паскуд ходять по сайтови ушитких обзивають . Може у них задание такое розпальовати ворожнечу у нашому крайови . Єден пише пуд ніком " василь " другий " оргкомітет по збору " . Може изза границі пишуть ко їх знає .

Q
q

то пашкуляк винуватий

В
Василь

Всі нації то помилки природи. Слава україні. Львів'яни найкращі з усіх.

ДВ
До вшитких коментаторів

Цікаво, у тій Сербії один о одного ставляться також, як ви тут друг до друга? Звідки стільки ненавісті і дикунства? Як можуть поважати країну в світі, коли громадяни цієї країни ненавідять себе і свою країну? Ви всі - подарунок xyйлy, саме через вашу ворожнечу. Вам москаля не треба, ви один одного постріляєте за пусто так. Ганьба, панове.

С
странно

на фото какая то цыганота

С
Свiдок

Якщо iхати до Киева, то можна побачити одну закономiнiсть: самi наглi, самi грубi порушення на дорозi роблять в основному на фурах це Гукани з номерами А0!!!! Соромно за диких землякiв пузатих скелioзникiв шоферiв гуканських !

ВА
Водій авать шофер

Наглі АО шофери реально уже з&?) даже АО шоферів, "пак пусти ня пак будь добрий" пак іди на йyx ставай в чергу і стій як усі, потом об"їде і ще 10 таких же охламонів перед собов, я тоже таких пuзд@?)ти йду, ходять самими розумними себе рахують а дозвіл без помилок заповнити не можуть. Так понятно турки, серби стоять тижнями та доходить у них точка кипіння, начинають робити зауваження, бо як не як привикли до цивілованих людей і правил. А наші по рації "поможіт хлопці" і пішла канітель, шо 6 сербів із цілим заріччям зроблять?

ОВ
окрайіна впердє

правильно чинять окрайинце, же ся з каждим залупавуть- потом не обідно буде од всіх нараз люлєй получити, будуть думати, же знавуть за што

Б
Буркуш

Сикуни і сволочі

ОП
Оргкомітет по збору мадярастів- смоктунів

44 х&єсосе ,я в твій рваний бомжами спермоприьомник насцю.

ОП
Оргкомітет по збору мадярастів- смоктунів

До підера 345.Х&й собі х&єсосе кацапський загни.

3
345

загибай пальці турецкійпоток раз северений поток сила сибірі три

Ю
ю

для мішки И сказал товарищ Пу - если вентиль прикручу, хрен я долар получу буду в валенках ходить, и Украину просить.

4
44

а на тебе 20 33 і тобі подобних скакунів нассати з великої горки повірь

4
44

мені то похрен коли у ваших машинах в европі колеса поріжуть і лобові потрощать

М
Михаил

А у нас в квартире газ! А у вас? - А у нас газопровод! Вот. - А у нас, мой шустрый крендель, Есть один волшебный вентиль. Если вентиль прикрутить, станешь в валенках ходить. А соседи из Европы, под сугревные притопы, крикнут: Вова, мы устали! Марш херачить на рояле!

ОП
Оргкомітет по збору мадярастів- смоктунів

До 44 .Боїшся за себе ,гнидо ? Хоча ти навіть не гнида ,а вонь підзалупна.

Ю
ю

кому вернуть? Чи поазіатськи (Мене набив негр, значить буду усіх негрів палити?). То поліція має вичислити ко, і застосувати законні дії.

4
44

є надія що на території сербії вернуть сторицею

Ю
ю

хто зневажає рідний край, той серцем немощний каліка.

ОП
Оргкомітет по збору мадярастів- смоктунів

19:09, 19:18,19:24.Ти ху*сосе дупоголовий ще продовжуєш тут срати? А ну бігом худобино зализувати рани балканським сербо- циганам. Можеш навіть їм і дупло вилизати.

747 к варош

Варош, ты дурище деревенское, 15:46, россияне тихо стояли, че к ним цепляться? а сербы бизонились.

Л
Лікарь

Є велика ймовірність , що людинку під ніком " Оргкомітет по збору .. 18: 52 " батьки зачали перебуваючи в нетверезому вигляді .

Я
Я

Короче. Долбоєбізм. Пишуть ті які дальше вариша нигде не були.

В
Вариш

Не плутайте бандерівщину з Україною.

ОП
Оргкомітет по збору мадярастів- смоктунів

До 17:47 ,18:04, 18:33.То добре ,що ти х&єс*се вже не в Україні.Продовжуй сос*ти х&ї ,надіюсь що подавишся сербською сп*рмою .

Д
Далекобійник

Наші шофери обїзжали колейку а Серби упили палинки та перикрили їм проїзд за што і получили. Політики там ніякої не було і близько. Там кажду ніч коли колейка кось із кимось бєся та не пишуть у новинах а сим дали по писку та дуже велика біда. Серби іщи май убходять колейку ги наші і у Сербії тоже. Кому їх дуже шкода найго узьмеси домі докі колейка не пудийдему через 2 години гостювання цілив фамілійов будутьму ніс ламати

ДН
До нижнього

Звернись до ветеринара , животное ! Що не подобаеться правда ?! Не переймайся дикарю, я не живу на окраiнi через таке , як ти гузно !

ОП
Оргкомітет по збору мадярастів- смоктунів

До гом*сєка Я 17:25 . Дебіл тут ти ,воняку дриштократівський.Ненавидиш свою країну і українців і готовий г*ндоне ти зав*флений лизати дупи різній нечисті.Таких гом*сєків ,як ти потрібно позбавляти громадянства .Та і п*здити не помішає.

ДН
До нижнього

Поки що сосали у мадярiв лем украiнцi за всю iсторiю ! А те , що цапнули вiд венгрiв закарпуття, то Це дякуючи советам , якi нагнули пiв европи!!

ОП
Оргкомітет по збору мадярастів- смоктунів

До варош. А чого ти мене питаєш ,що то я їх бив ? Спитай тих хто їх бив .Але думаю причина була .І язичок свій тримай за зубами ,бо можеш на собі взнати за що б'ють.

ДП
До пiтьо

Всi героi , коли бiльшiсть!! Йди да покричи « москаля на гiляку» на Росiйськiй митницi, роскажи про бандера герой i т.д . Йди та покачай права в Сербii!! А тут босота вукраiнська стала героями, коли бити одного в десятьох ! Там на сходi вбивають синi атошники мирних жителiв, а чей Крым вiдвоювати не збираються , бо знають, що получать по пыскови так, як завжди получали великi укры за всю « славетну iсторiю»!!!!

*
*****

На фото якраз сербські "інтелектуали" і потрапили...Ці друзі росії цілком могли спровокувати конфлікт на політичному грунті.

Я
Я

До золтана. Ти хоть раз був у сербії?

Я
Я

Дебілоїди. Серби за вас інтелектуальнішші. Ко не був у сербії та не знає. У нас один до другого хуже скотини.

П
пітьо

до варош, ти баране, бо мацкалі тише води ниже трави, та їх нико і не кивав, бо знавуть в случаі чого, будуть пішком у мацкальщину драпати по лісах без гати. А серби навірно блатовали і говорили лишнього, вот і боли отмудохані

Я
Я

Дебіли. Ко там не був. Я знаву по собі. Мені помогали і не раз. Люди нормальні. В помощ. Нарас. А наші? Проїхав в мене не проблема мене не касаєся.

Z
Zoltan

А сербы потом обделают у себя - невинных - наших...

М
мукачівець

но гукани,тепер ся держіть)))вигрібати будете усяде,вас уже в Европі ненавидять,гуцулопітеків,тепер ще й по дурним копоням будете товчені)))

Ц
Центровський

Украiна не признае Косово, i вважае його сербським. В "благодарность" нам, сербська циганота признае кримнаш i воюе проти Украiни на сторонi сеператюг. Так шо бийте тих циган всяди де лим видите. Правильно дальнобoi зробили

ТС
Тот самий

Якщо бють значить любляtь :D

ДМ
До мойші

Скидуй номер. Увидеме ко шо схопить. Гавнюк ти. Чмирь кончений.

8
8897

Тупі нацики нажралися та напали на мирних людей. Це все наслідок майданутості головного мозку.

ДР
До редакції

Ви озвучте версію наших? А не циганоту єб..ну слухаєте...

Д
Дальнобойщик

Серби то хуже циган, треба пиз...ти так оби щикали...

В
Варош

Добрі, быдло заперевальной, російські фури стояли, але їх нихто не кивав. Так чогося їмили за сербу?

ОП
Оргкомітет по збору мадярастів- смоктунів

До варош 15:29. Які такі руські ,бабуїне ти піцькарпуцький?Тебе пуцасосе русунський в школу не пускали , не знаєш ,що словом руські раніше звали українців ? З якої кошари ти худобо вилізло?

Я
Я

До мойші на троні. Пой де ся стрітеме у мукачеві. Такої ти одвалю що о мало ти не буде.

В
Варош

Правильно пишите, же українські машини стоять в колейці, а закарпатські їдуть

В
Варош

В колейці були руські машини, а їмилися за сербу. А шо так? Очко жме? Знавуть, же кіть шо, то в Росії заричанам потом шіковно роги пообламавуть

МН
Мойша на троні .

До слава . Ти ,гнидо поп*зди ще то і ти заробиш.

С
Слава

А узбиравуться та нашим такої пи...ди дадуть ци винні ци ні. Звідати не будуть. Пак може дойде.

С
Слава.

Ко ся не розуміє у ситуації то ліпше не коментуйте. Діло в тому шо усі стоять у колєйці по 3 сутки мінімум. А наші обходять за 500 грн проходять. А підуть у сирбію та як мухи здохлі. У колєйці стоять. І серби не обходять.

У
Уж

Дурня повна, не вірю шо вони спали і їх просто так витягнули серед ночі з кабіни і носи ламали. Точно шось за політику і війну говорили з нашими По друге то шо лиш українців пускають брехня. Наші фури на словацькому і угорському кордоні стоять в загальній черзі, і чекають як і всі

НР
Няньо Рема

Видно що серби дуже попросили , так просто всіх би не били. Нація під*расів ,розпалила війну на Балканах і тут напевно писок відкрила.Мало їм хорвати наваляли.

Т
Троцкій

До ю. До 2014 року теракти були в росії і до теперішнього часу йдуть. А при совєтах був в союзі такий собі чикатило. Маньяк, убивця, садист. 56 жертв доказано слідством, він сам казав за 65 жертв. Поки його шукали двох невинних розстріляли, приписавши їм трупи.

Ю
ю

а типирь, чоловіче, дай собі відповідь, чи боли в Україні теракти і замінування школ, лікарень до 2014 року? Не приходило у голову хронологічна кореляція, ньи?

Р
Рома

Обходили колейку!

П
про

Серби, то ще тоті чорти...

ДЮ
До ю

Задрав Ти зi своею росiею ! В тебе путiн головного мозгу ? Чи в тебе травма дiда, якого нагнули Совети, коли той грався в помiщика?

М
Менджул

Ой думаву што там ни просто їх потовкли . Видитьмися што писок сербам мав читаво ходити . Мислю си што и серби мало гыгнули палинки и зачали украйинцям межи очи лізти ...

Ю
ю

мош повірити, ош просто так морду набили...Навірно перед тим шось гойкали, типу "ви хохли, бандеро-нацисти, росія прийди" чи щи шось такоє. Кось то лем спровокував. Ко? Но та пак маєме поліцію, она то точно найде. А враховувучи , як мацкалі наняли підпальщиків мадярського культурного центру, не буде чунно, шо когось з місцевого бидла наняли, якоє мало гойкати українські гасла. Як коли у войну мацкалі палили польські і білоруські села, то тоже усі боли тихо, а пару шось по німицьки говорили. А се би мали розуміти наші силовики, і такі провокації превентивно дусити.

С
Славік

Мало били якшо вони за сепарів суки

Читайте також