Цьогоріч на Закарпатті викрили щонайменше 39 осіб з подвійним громадянством

74
43

Таку цифру випадків озвучив представник Чопського прикордонного загону Артем Олійник в ефірі телеканалу Тиса-1.

– Цього року ми зафіксували вже 39 випадків пред’явлення громадянами України паспортів інших держав. У минулому році було 49 випадків. У 90% випадках – це паспорти Угорщина, все інше – Словаччини, Румунії та навіть Ізраїлю. Коли ми виявляємо такі випадки, то складаємо протоколи про адміністративне правопорушення і відправляємо документи до суду. Паспорт ми не вилучаємо, бо не маємо на це законних підстав, – повідомив прикордонник.

Зауважимо, що Чопський прикордонний загін відповідає лише за частину кордону в межах Закарпаття. За іншу – Мукачівський прикордонний загін.

Нагадаємо, що днями між Києвом і Будапештом виник скандал через відео, на якому громадяни України отримують угорське громадянство.

У продовження скандалу: сайт Миротворець почав оприлюднювати осіб, у яких виявили угорське громадянство.

Коментарі

Ж
Жека

Шо погнали на мого Барона...

Т
Тончі

Тот новопоштівський лох має потрійне громадянство, він ще й пі*@р!

6
666

Кажуть шо в Шепи Сергія з Нової пошти N4 він там керівник, теж подвійне громадянство, він гуцул і даун!!!

ДЛ
До Лохова,14:59

Ти што хотів повісти!?“Інтелектуал” ти “порядочний”.Якшо вже пишеш,то хоть іспражняйся толком.Чоловіче,кіть доллара по 8 не буде і колбаси по 2.2 ,то тобі ліпше буде!?Мозги ти приведи в порядок.Радуйся і чекай з благоговенієм доллар і по 100.Што хотівісь повісти?

ДД
до до 8.54

Та то чоловіче лавоцький чи з Лохова, я вижу... То шо лох, то видко, бо лем ті, ко смолі миче на ярду у вариши так не любить односільців... Тому, приведи ся у порядок (я про мозги), усвідом, шо Брєжнєв здох, колбаси по 2.20 і долара по 8 нигда шуга не буде... І кіть задусити таких ги тот з ротом небритваним, похожим на п****ду, шо з білбордів на мене позерать, то стане ліпше. А такі ги то... їх переступавуть і ідуть дале, нічого рівнятися на твій інтелект - хребти ся ламлють даже у мачки:::)))))

П
Посейдон

сміло можете зараховувати всьо Подкарпатя в свуй міротвориць, особенно як чеський парламент тепирь приме закон про повернення громадянства нащадкам своїх бувших громадян.Можете скопом іти топитися в Чорной море

РВ
РИСИ вафелови

О як кацапських пропагандистських мандавошок плющить.

ГП
Галоперидону принимати,12:16

Чого не шкрябаш под ніком “сріберний”!?Херой пустяний!

РВ
РИСИ вафелови

Кацапедл, радий што тобі ся полюбило. Соснеш іщи і не раз.

АП
Автобіографію прийнято в 11:54

Прикріплено до історії психічної хвороты!Діагноз:Шизоїдный синдром з манією величі.На фоні основного захворювання розвився розлад сексуального характеру.Для суспільства небезпеки не становить в силу своєї нікчемності. Рекомендація:потребує нагляду лікарів, постійний прийом антидепресантів.

АР
Автобіографія РИСИ педераста

Отиць - кацапський алкаш в третьому поколінні, попавший в Закарпаттія при Союзі. Мамаша - шалава подзаборная. Синок - жертва аборта. В дєтстві - психологічна травма, ізнасілованіє вітцьом. Став сікушем, почав всикатися. Учився в бурсах Львівської области. Оби вижити підзаробляв тим, што місні педерасти го шпіляли в очко. Завто так добре знає назви галіційських варошів. Озлобився на жізнь і подався в РИСИ. Самостверджується - обгаджуючи анонімно за компом людий. В житті - миршавоє сцикло, якоє за свій гнилий базар, не раз дістало би від людий по іблу.

ФД
Феєріческому долпойопу

А я адекватный умный человек!Вот и познакомились.

М
Мацкаль

Раньше паспорта раздавали налево и на право бесплатно, потом по 50 долларов, ну а потом "делки" начали зарабатывать на украинцах 500-1000 у.е., на мацкалях 5000-10000 у.е. в зависимости от своих родственных связей с Венгерской стороной. Венгрии надо было набрать нацменшин 100 - 300 к.к. - для своих муток. Они набрали, а теперь внимание - НАШИ НАШИ АЖЖЖЖ 39 человек. ))) Держите меня, а то я со смеху сейчас упаду. ))))

В
Виводільщикові

"Вивожу на чисту воду". P.S. Феєріческій долбойоп!

Д0
До 08:54

Перед тобою отчитуватися не намірений,ко ти є такий!?А вас майдауно- заперевальних оборотнів вивожу на чисту воду.Плюс вы вічно лізите до нас сюда, іще і нам хочите вказувати.Сього не боде!А розумноє ти і їже не сприймаєте,ви його не чувствуєте по своюй ущербності!

ДД
до до ю

Чоловіче, а ти з яких Вовкоїбців узявся? усіх перевіряш на місце народження. Сам то ти "чьїх смерд будєш"? Два покоління хоч свої знаєш? Коли будеш занти хоч 6-ть, то проаналізуй і говори шось. Бажано розумноє...

РП
РИСИшному педерасту

Не доброє утро, кацапський ПІДОР. Про хлів - повторяєшся. Уже тя по адресу на ФУЙ послали. Так што скачи ги Алєнь по тундрі і хавай ягель по скрепним празникам!

ІО
Імпотентови озабоченому

Якоє убожество!?І се хоче строїти якусь державу?Хлів построй,то максимум. Треба би вас утравити,як колорадських жуку!Но мекни собі ще раз,бо ти козел мусиш мекати оби люди роздражати!

ВІ
Вафелови із за поребрика

Соснул, ниська. І завтра соснеш. Ти більше не нашто в сій жизні не валовшноє.

ЗЗ
Залупуцови заперевальному

Маніакально озабочений!На параді гоміків будеш експонатом!Непотріб вонячий!

СР
Сцик Риси Вафелу

Вафел РИСИШний, смокчи кацапську пуцу і не отвлікайся.

КЧ
Кон Чен Кыну

Сколевський выхухоль,кіть не знаєш нюанси нашої бисіди,та закрыйся в схроні і не дзвізди!Тупікова ветка еволюції!

КА
кІнутому Аленю

Для пропагандистського виробу №6: правильно буде "не кЫнув розвиток людства". Так што Аленю тайожний - соси ФУЙ!

Б
БГИГИкови

Кінув,киває,то для тебе педало з ровера,китайська грамота,а для нас то наша бисіда!Ліпше по Азарову чим по Гаврилюкови,кстаті твуй і ваш уровень!

К
кІнутому

"Кінув розвиток людства". БГИГИ!!! Конь педальний, пиши уже по-кацапськи, а то рожаєш слова по нашому ги Азіров.

Д1
до 15:45

Од гноя помийся, шаровари пополочи бо тхнуть аж на другий хутор.А пак тихинько,попроси слова.Може культурні люди захочуть послухати,што ся творить у черепнуй коробці,яку не кінув розвиток людства!

ВІ
Вичисляторові із Мухосранска

Осторожно, бо РИСИШний вафел-вичислятор усіх виведе на чисту водуду. БГИГИГИ, сциклива пропагандистська кацапська мавпа.

Я
я

До того што знає алфавіт.Ти вошколований?Типирь 500$ то 14000грн.А зарплата з 4000 уросла до 6000 то около 215$ і то ї ніє бо роботи ніє!500 і 215,а ціна на газ в 7 раз,бензін в 3 раз...То што хотівісь тим повісти?

ДЮ
До ю

Ой “сріберний”,ти хоч прячся под ніком “ю”,чи под іншими,айбо заперевальні галіцайські вуха не просто торчать,а видко їх сліпому!

ДП
до послідньої букви в алфавіті

(ц)."При Януковічу зарплата 500$" При курсі 8грн за 1 $ виходить ... 4000 грн. Ісе што за така "крута" зарплата?

Ю
ю

За чиновників ся беріть, бо там половина з паспортами Ізраїля. Про кацапські паспорти і не кажу (ушиткі ригоанали). А прості люде просто виживають. Се не ті, ко буде кликати мацкалів з бомбами. Більшість наших мадярів не поїдуть утці нигда, бо туй ми уже ся ужили. А кіби наші чиновники уладили школи, садики дороги, дали людям бізнесувати, то куда, у шо би Мадярщина вкладала гроші? А так, наші чиновники розкрадавуть, і Мадярщина має повод бути тут присутньою. Робіть висновки, київські високі панове!!!

5
555

Найби дали имени яб був сороковим.

Z
Zoltan

Чому такий популярний мадяр утлевел: https://index.hu/kulfold/2018/01/11/vilag_legerosebb_utlevelei_lista/

Z
Zoltan

Цікаво: Міротворец познайомився вже з списком?

Л
Люде

Балогивза царя та будете жити як у казци настоящи керманичи

М
Мікулаш

Це український "маккартизм". І не дивно, бо "с кем поведешься, от того и наберешься" (маю в виду США ).

Д
Дід

Майже зі 100 тисяч власників Utlevelів, аж 39 !!!! Ну і показник...Посміховисько.

R
rf

да до рівня януковича тепер як до неба......

Ж
Жид

Шо? На Закарпатті половина з мадярськими паспортами!

Я
я

Правдоруб:“Гірша навіть за Януковича”!?Ти з дуба впав,та то не мош даже поравнювати.При Януковічу зарплата 500$,а типирь в польші на плантацію треба іти, газ по 1.1, бензін 10.....ні війни,ні церковних воєн....Та ти маєш совість такоє говорити!Се геноцід,а влада колаборанти!

К
корчі

навірно отток робочоі сили достиг такого уровня шо на олігархат робити задарь нее кому ... вот і узялися за паспорта...

П
Правдоруб

Підтримую "МАША"!!!! Діюча влада стала гіршою навідь за Януковича. Рівень життя народу досяг жебратства!!! Люди це громадянство роблять собі для того, щоби шукати інші варіанти життя за кордоном, а не ЗДОХНУТИ від голоду після довбаного "майдауна".

М
маша

Власти издеваются над народом а они ищут выход.

Читайте також