Тука розповів у ефірі Шустер.Live про контрабандну спадщину Москаля (ВІДЕО)

16
12

Минулої п'ятниці в ефірі телеканалу 1+1 в рамках телепередачі Шустер LIVЕ виступив голова Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Перше запитання, яке адресував йому ведучий, стосувалося контрабанди. Савік Шустер наголосив, що попередник Туки на посаді Геннадій Москаль свого часу заявив, що на відміну від Донеччини, на Луганщині контрабанда зупинилася, але, наголосив Шустер у свєму запитанні, чому тоді надалі гинуть на Луганщині ті, хто протидіє контрабанді.

У своєму виступі Тука детально розповів про те, як йде контрабанда регіоном, і наголосив, що гибель його колег є свідченням того, що контрабанда на Луганщині точно не зупинилася.

Більш детально дивіться на відео.

Додатково зауважимо, що з приходом на посаду голови Закарпатської ОДА Геннадій Москаль також заявив, що контрабанда в регіоні зупинилася, але угорські та словацькі митники продовжують перехоплювати контрабанду, яку начебто прогавили українські колеги.

Словаки затримали рекордну контрабанду бурштину, яку прогавили закарпатські митники

Контрабанда сигарет в Угорщину із Закарпаття поперла ще більше, ніж раніше - за один день два випадки (ФОТО)

6000 пачок сигарет угорці конфіскували у контрабандистів із закарпатського Бадалова, яких прогавили українці (ФОТО)

Словацькі митники перехопили 154 000 пачок цигарок, які прогавили закарпатські колеги (ФОТО)

Mukachevo.net

Коментарі

З
Закарпатец

ОКАЗЫВАЕТСЯ У ЭТОГО "правдолюба" нет диплома о высшем образовании, два заявленных диплома о высшем образовании оказались подделкой!!! Мне сразу было ясно, что с такой рожей только бандой руководить, а не руководить областью

ДМ
дід Михайло

Шварцнеггеру: - "Наиболее эффективной является революция созданная эмиссарами Хабада" - развал СССР Хабад 105 В своем выступлении от имени всех посланников движения, Главный раввин России Берл Лазар, открыто заявил: "Наиболее эффективной является революция созданная эмиссарами Хабада"...http://antimatrix.org/Convert/Poslaniye_Russkomu_Narodu.html#mo

H
http://www.youtube.com/watch?v=ua-Gx2nI14k

Мозаика фактов

Ш
Шварценеггер

"... в тому ж році підірвали Чорнобильську АС". дід Михайло: курив бамбук? Сам порозумів што написав?

С
сусідка

Пане мер (Сваляви)Ланьо. Пройдися вул. Визволення то твій цімбора "Борман"( не знаю як ся кличе. Мало , шо городину устроїв на 2.50 -2.80 метра та ще якусь хижку ми строїть перед вікном за 2 метра. І тобою ми грозить як ми то не любиться.

ДМ
дід Михайло

Контробанда не є спадщиною Москаля. Лейба Кучман збудувавши жидооліархічну оффшорну державу поставив смотрящих над областями. На Закарпатті - це Ведмедчук. Вбивство Я Чорновола, Г Кірпи та більше сотні депутатів і декількох десятків журналістів - це також робота секти хабад, в яку входять Ведмедчук, Кучман, Коломойський та багато інших полукровків зрадників з примісью неандертальської хазарської крові. Секта хабад проникла в СРСР в 1984 р. В 1986р. провели обряд на долларові на розпад РС, в тому ж році підірвали Чорнобильську АС, тодіж було розроблено тактичний план знищення славянських народів України і Россії в міжусобних війнах, та створення держави, на території України і Россії, Вєлікая Хазарія.(фрагмент речи Коломойского AntiMatrix.org; там же Откровєніє ребе Шнеєрсона относительно славян ) і багато чого ін.

Д
Держслужбовець

по-перше, Балога область не лишав. Уже 20 років робить в ній конструктивно. І від повені її спасав, і від ездеків, і від януковичів. Якщо вже брати що лишив, тоді це перша область в країні яка відказалася від центрального опалення і перейшла на автономне. А тепер перша яка переходить на альтернативне. Коли Балога робив прийшли Аве, джейбіл, язакі, флекстронікс. За Балоги мадяри вже стільки вклали в область, більше як дотує Київ

ПИ
Павло Иванович

А Балоги после себя что оставили?

Р
Русин

Істинна правда, єдна банда.

А
АЛЕКС

ВСЕ ОДНИМ МИРОМ МАЗАНЫ, НЕ ОДНОГО ПОЛИТИКА НОРМАЛЬНОГО НЕТУ, ВСЕ ОДИНАКОВЫЕ!

М
мукачівець

До Ужгородець: Підтримую на всі 100%. Додам: це все хоче осісти в партію "Відродження". Ми не бидло, не дамо купитися , щоб потім наші діти розплачувалися

У
Ужгородець

Порошенко москаль блюк медведчук банда, яка працює проти закарпатців. Робимооо всі висновки

Читайте також