Титул «Міс Мукачево 2011» виборола Уляна Дорош (ФОТО)

53
23

На звання найгарнішої претендувало 10 дівчат. Пристрасті навколо конкурсу не вщухали навіть після оголошення переможців.

У четвер, 8 грудня в переповненому мукачівському Будинку культури відбувся фінал конкурсу «Міс Мукачево 2011».

Разом з містянами красунь обирали й запрошені зірки з Х-фактору та Фабрики зірок 3. 

Власне, сам конкурс розпочався з міні-скандалу, коли від участі в ньому відразу після кастингу відмовилася донька голови Закарпатської облради Івана Балоги.

Також вкрай нервово відбувалося онлайн-голосування на Мукачево.net.

Цього ж вечора пристрасті також вирували: за кожного виходу дівчат – чи то в діловому, спортивному, народному або вечірньому вбранні, – зал просто вибухав.

Як завжди наголошую члени журі, обирати кращу було вкрай важко. Але все ж титул «Міс Мукачево 2011» дістався 17-річній випускниці ЗОШ №16 Уляні Дорош, яка дуже мріє стати міжнародником.

Усі фото - Аліна Гусар

І віце міс – Віола Фабіан

ІІ віце міс – Мар'яна Райчинець

Міс "Ейвон" – Іра Шелельо

Міс Фото – Віола Фабіан

Міс Глядацьких симпатій  –  Юліана Йовбак

Міс "Мукачево.net"  – Мар'яна Райчинець

Що ж, вітаємо дівчат. Сподіваємося вони нестимуть в цей світ тільки добро, красу та любов)

Коментарі

Р
Руслана

Вона молодець ..!) Сама гарна !!)

V
Vadym

а мені дуже навіть подобається)))

.
.......

Сама гарна виграла титул!

.
...

хаха..які гроші...і зглузду ізхали.!!!! і все найкраща Уля...!!!

2
2=2

Мда Йовбачка жостко обламалася!!!!!!! Видиш Юлька Ко високо літає той низько падає!!!! Улянка а ти молодець!!! Вітаююю!!!!

M
Mukachivka

((((Вона недостойна( девушка перестань завидовать и смирись наконец-то что Мис стала Уля!Давай посмотрим реально на вещи у Ули модельные данные длинные ножки смазливое личико хороший рост.а у Юли что? пару тройка лишних кг на животике и на ножках я не хочу её обидеть но я вообще не понимаю как она вообще решилась пойти на этот конкурс ..да личико у неё не плохое но вот с фигуркой её ей не стать моделью к сожалению.и ничего теперь писать всякие гадости про Улю что она не достойна этого звания.это глупо.ты лиш в очередной раз опустишь себя.будь умнее.

М
Максим

Девочки симпатичные, но ничего особенного...у нас есть и красивее девочки в мукачеве...вообщем конкурс слабый. не хотел никого обидеть

((((Вона недостойна((

Юлька Йовбак сама найкраща учасниця конкурсу вона достойна була(((цієї перемоги.. Дуже шкода що вона не перемогла ЦЕ НЕСПРАВЕДЛИВО.. Юлька могла хотяби війти у тройку.Вона справжня Міс Давайте побачимо у реалі Юльку і Уляну і побачимо хто достойний*** Дуже дуже шкода((( ЮЛЬКА Ми всі тебе дуже любимо і знаємо кращої за тебе нема)) Ти для нас міс Мукачево 2011)) так і знайте..а журі дуже несправедливе(((

=
=_)

Уля достойна цього звання но кромі того всьо було за гроші, я впевнений!!!

Ю
Юра

Міс Мукачвео-я думаю,що в Мукачеві такого ще не було,дуже все гарно..концерт+5,організація дуже класна все досконало продумано.!!))органітори МОЛОДЦІ!!!

P
petit_oiseau

Здається, все справедливо. Уля - типова модель, в сенсі фігури і будови тіла: ноги довгі, сама височенна, плечі не широкі і тому для неї вага в 50кг і менше - це нормально. Так само як і для Мар'яни - вона також типова моделька. Юліанна справедливо виборола нагороду "публіки", так як вона гарна дівчина, розумна, дружня, але до моделі не дотягує, через тілобудову. Ні, вона не товста, ні в якому разі! Просто якби вона навіть не їла 10 днів, то це б нічого не дало, просто шкіра обтянула широкі плечі і всі інші кістки, і це б вже була не Міс Мукачево, а Міс Кунсткамера. І я вважаю, що для дівчини - вона красуня, але не для моделі. Іра Шелельо, вибачте, але дитина-дитиною, мені здавалось що їй років так 13. Але вечірнє плаття її якось прикрасило, гарнішою вона стала.

I
IIISofiDeveronIII

До .ю Уляна Дорош - 17 років. Учениця 11 класу ЗОШ №16. Мріє вступити на факультет міжнародних відносин УжНУ. там всі такі =)

D
Didrov

До .ю Типу дівчина як дитя... Хлопче, та вони всі тут майже однолітки! Одні або ще в 11 класі, або на перших двох курсах коледжів.

.

Я поціновувач жіночої краси, але вибачте моя думка - ця дівчина виглядить як дитя особливо погляд.

;
;)

Справедливість восторжествувала! Мої вітання Красуня!

I
IIISofiDeveronIII

Мені дівчата сподобались, кожна була по своєму гарна. Вони старанно готувались до конкурсу!!! молодці!!! Але сам конкурс був організований не дуже.... Я все розумію, що всі приклали багато зусиль до організації, але не розумію, як можна обирати "Міс Мукачево" лише з того, що дівчата вийшли мило посміхнулись, повиляли попою і все.... А де ж демонстрування талантів, де запитаня ??? Дівчатам навіть не дали слово на привітання.... все за них прочитав ведучий..... На мою думку Міс Мукачево повинна бути різнобічно розвинута, а не тільки з гарною фізичною формою і вміло дефілувати по сцені...

3
333

Та ну нафіг..

+
+

Справедливо.

Я
я

всьо правельно. вона достойна.

Б
бе-бе

із цих всіх дів4ат я особисто не знала нікого, але мені з самого по4атку найбільше сподобалася Ульяна Добош і Юліанна Йовбак вони самі гарні, і я думаю що справедливо що виграла Ульяна, я рада лиш в одному "ЩО НЕ ВИГРАЛА ДАНКАНИ4КА"

Я
Яна)))

КРАСУНЬКА УЛІКА я за тебе дуже рада!!молодець**

К
Крутілка

Хм,онлайн голосування лажа! Справедливість є, остаточні результати справедливі:)

Я
Ярослав

Дивлячись на опубліковані результати і підрахунок голосів на сторінці онлайн голосування, можна сказати лише одне - видумані результати, тому що дуже відрізняються голосування від результатів!

Читайте також