У Берегові встановили рекорд України - зварили понад 2 000 л бограчу (ФОТО)

27
13

На ювілейному 50-му за рахунком фестивалі BEREG FEST, який відбувся сьогодні, 29 вересня у Берегові, зварили 2.037 літрів угорського бограчу в одному казані - безперечний рекорд! Його було зафіксовано представниками Національного реєстру рекордів України.

Вони нагородили команду переможців і видали відповідний сертифікат.

Як розповів шеф-кухар Тібор Бойтор, їхня команда - інтернаціональна. Всі вони входять до ордену куховарів імені короля Матяша. Серед них двоє закарпатців - Дюло Фозекош з села Геча та Юрій Кноблох з села Бадалово. Останнього, голову Берегівської районної ради, було урочисто прийнято до лав рицарів ордену куховарів саме під час фестивалю.

Загалом на приготування рекордного бограчу пішло 600 кілограм свинини, вийшло 5.000 порцій, якими пригощали всіх охочих.

Олександр Ворошилов, Мукачево.net

Коментарі

НР
Национальний Реєстр Рекорді

Доброго дня, дорогі закарпатці! Ми щиро дякуємо Вам за співпрацю в реєстрації нових і цікавих рекордів. Нещодавно в Мукачево ми зареєстрували рекорд "Найбільша кількість автографів знаменитостей", яка побила за кількістю та якістю рекорд згадуваного вже тут Гендлера. І це нормально. В Національний Реєстр Рекордів можуть увійти лише кращі рекорди країни. Щороку у нас видається друкована книга найкращих рекордів року. До речі, рекорд найбільшого бограча увійшов у наше друковане видання і книга вже вручена Володимиру Гвоздьо. Реєструвала рекорд представниця Національного Реєстру Рекордів в Закарпатській області Ліліана Єрмоленко. Більше про Національний Реєстр рекордів можна дізнатися на нашому сайті www.rekord.ua

ДЛ
До Ліліана Єрмоленко

Ми також раді знайомству і обов'язково наступного фесту запросимо Вас зареєструвати новий рекорд! А інші хай говорять далі, а ми будемо далі діяти!:-)

ЛЄ
Ліліана Єрмоленко

Шановні учасники діалогу. Хочу поставити крапки над всіма "і". На реєстрації рекорду "Найбільший бограч" в місті Берегово була я. Офіційний представник Національного реєстру рекордів України в Закарпатській області. І їхала я не з Києва, а з міста Мукачева, так як являюсь корінною жителькою цього чарівного краю. P.S: Рада знайомству) і чекаю на нових рекордсменів в Закарпатті! «Многое считалось невозможным, пока не было сделано!»

ВЛ
Владислав Лакатош

Шановний Петро. Не потрібно всіляку дурницю писати. Навіть на офіційному сайті "Національного реєстру" чітко зазаначено, що приїздить команда з Києва. І я точно знаю, що був представник з Києва. А про "ласий шматок" - це взагалі хоть-що. Чим він ласий?

П
Петро

Книга рекордів втрачає авторитет. Більш молода та прогресивна команда Національного Реєстру Рекордів, судячи по інформаціх в ЗМІ, користується більшою популярністю. У Берегово реєструвала рекорд представниця Національного Реєстру Рекордів у Закарпатській області. Так що, про 2-х експертів з Києва - це повна дезінформація та необізнанність Лакатоша. У Лакатоша відбирають ласий шматок, ось він і крутиться як вуж на сковорідці ))))

1
1111

ДО Гвоздьо Володимира..... Я розумію що людям треба допогати, але Володимире чи помниш ти фотографа якого ти найняв фотографувати в Перечині, Ужгороді, Мукачеві та багато інших обєктів, який віддав тобі як людині, бо повірив тобі, всі чорнові матеріали і фото і відео а ти просто кинув його, не заплативши йому ані копійки, а в нього дочка потрапила в страшне ДТП, в комі в реанімації, йому теж треба кошти бо його робота фотографувати, тим і заробляє, можеш пояснити чому ти не заплатив людині за його працю?????....що ти скажеш на це!!!!

ВЛ
Владислав Лакатош

Книзі. Шановний. Перевірте по інтернету і все стане ясно. Я представляю Книгу рекордів України в Закарпатті. Можу порівняти Книгу Рекордів України з Національним реєстром, як ВАЗ з Мерсом) І не бісіться будь-ласка з цього приводу. Ніхто не заперечує факт того, що берегівчани молодці. Дійсно гарне свято. Але привезти Національний реєстр, оплатити приїзд 2 чоловік, поселити їх, покормити їх, і заплатити 4 000 гривень за цей рекорд - це як мінімум смішно. В Національному реєстрі працюють 3 чоловік, а в Книзі рекордів України штат, який включає в себе представників по всій Україні.

Й
Йони

Никто никому не мешает установить и зарегистрировать рекорд на день города, праздник района и т.д. Если кто-то прошлепал такую возможность, а сейчас хочет найти причины не в себе, а в других - то это его проблемы. А береговчане показали как нужно проводить праздники. Молодцы!

К
Книзі

пару кнопочок на компі понажимати і все стає ясно, де реальний реєстр і авторитет, а де закарпатске міс лакатош і його зошити )

ПТ
Просто так

яка різниця?!?! Берегівчани молодці!!! Книга рекордів чи ні! Вас просто жаба давить Балоговські шайки! Гойра берегсас! А ви подавіться!!!!!!!

КР
Книга Рекордів України

Книга Рекордв України має представника в кожному регіоні і не тільки встановлює рекорди, які "потрібно". Декілька тижнів тому було нагороджено Аркадія Гендлера, який багато років збирає автографи олімпійьких чемпіонів. Національний реєстр Рекордів не буде реєструвати такий рекорд, адже в них є вимоги: привезти, поселити і покормити 2 представників, а також сплатити внесок в розмірі 4 000 гривень. Книга рекордів України не має таких вимог.

Б
бограч

тіпа лоханули? Книга рекордів теж "бесплатно" фіксує рекорди?

КР
Книга Рекордів України

В Берегові не було представників Книги Рекордів України. Це були представники Національного реєстру рекордів. А це зовсім інша організація. В неділю рекорд Книги рекордів України встановлювали в м. Ужгород - найдовший весільний шлейф, який звязаний гачком. Рекорд фіксував представник Книги рекордів в Закарпатті - Владислав Лакатош і нагородження відбувалось о 19.30 на сцені перед 4 000 ужгородців.

Читайте також