У день пам'яті героїв Небесної Сотні мукачівці запалили найбільший на Закарпатті герб України (ФОТО)

16
9

За словами організаторів, понад 2 тисячі лампадок було використано для "запалення" одного з найбільших гербів на Україні, який за розмірами не поступався тому, що був запалений свого часу на Майдані.

21 листопада, у день Гідності та Свободи, мукачівські студенти та школярі виклали зі свічок на площі перед МДУ герб України великого розміру - 25 на 20 метрів.

Організатори  кажуть, що змогли зробити найбільший на Закарпатті, а, можливо, і на Україні герб нашої держави, адже використали понад 2000 лампадок. 

На акції, присвяченій пам'яті героїв Небесної Сотні та всіх тих, хто загинув за Україну, були присутні також педагоги, батьки, гості міста. 

Мукачево.net

Коментарі

Я
Я

Одна показуха! Влада тільки очі нам замилює! Де дії, Де покращення? Ми котимося в прірву, а вони людям гербами тичуть! Досить! Покажіть, що зробили за рік? А нічого показати! Ми сидемо з голою ду..ю! І з Россією стосунки просрали, і Європі ми не треба. А США вообще на нас начхати. проводять свої єксперименти з народом! Хто тепер Україна? Зробили з нашої країни хвойду валютну!

Д
досить

Скільки,людей, стільки думок. Маю сумнів, що хтось може точно сказати, коли саме це все завершиться. А діти у чому винні? Вони керуються щирими почуттями, а запал охолоне, бо незабаром тривалі зимові канікули.

С
Схаменіться

Досить займатися піаром. Де результат вчинків небесної сотні? Мабуть, тисячі смертей на південному сході України, влада, яка не може нічого зробити, інфляція гривні, розкол України.Сотні сімей навіки проклянуть майдан та йогоучасників. Краще надайте допомогу сім"ям військовослужбовців, які загинули намагаючись відновити конституційний порядок в державі. А МАЙДАУНИ самі свої голови підставляли.

Д1
До 16:32

В тебе "Путін головного мозгу"? Лічиться кріотерапією, безробіттям та різним падінням рівня життя. Як виздоровієш- напиши.

Р
Русин

Пожаліти субі голови тоті дурні украінські

ДХ
До хворого

У тебе психоз? Путінська ломка?... У Мукачеві, на вулиці Пирогова знаходиться лікарня. Сходи туди. Лікарі там, не Бог знає які....але примітивні психічні розлади лікують.

КЦ
Коли цей психоз закінчиться?

?

Л
Літній

Гарно вийшло....і справді, молодчаги!

СК
Сергій К

Молодці !

Читайте також