У Дніпрі російська ракета влучила в багатоповерхівку: Десятки загиблих і постраждалих (ОНОВЛЕНО)

44
13

Російські окупанти внаслідок обстрілів 14 січня попали у багатоповерхівку в Дніпрі.

Як повідомив Кирило Тимошенко у Telegram, внаслідок влучання ракети, немає як мінімум одного під‘їзду, під завалами знаходяться люди, які були дома у святковий день.

Вже відомо про щонайменше 40 загиблих– серед них троє дітей. Травмовано 75 людини, з них 13 дітей. Доля 30 людей залишається не відомою.

Десятки людей вдалося врятувати з-під завалів, серед них – шестеро дітей. Всього у будинку 18 під’їздів по 36 квартир у кожному. Загальна кількість мешканців – 1100 осіб.

Досі продовжується "проливання трьох окремих осередків пожеж, роботи з пошуку людей під завалами та демонтаж небезпечних конструктивних елементів".

По Дніпру випустили крилату ракету Х-22, тип якої Збройні сили не мають можливості збивати, повідомили в Повітряних силах.

З початку війни по території України випустили понад 210 таких ракет, жодну не збили засоби ППО. Їх можуть перехоплювати зенітні ракетні системи типу Patriot PAC-3 чи SAMP-T, яких в країні наразі немає, пояснили в командуванні.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

РС
Руцкаглаголющий субстанция

Будем жить паживать і добра наживать

НН
нічєго нє панімаю ма мєстном

Після ісьої войни буде страшна зміна демографічної ситуації в регіонах України. Закарпаття втрачає мадярський і русинський місцевий сегмент населення (еміграція в ЄС), на їх місце іде наплив рускоязьічного насєлєнія із Юго-Восточньіх регионов, особливо у містах Закарпаття. Здраствуй рузьке мірь!

5
5ke

Мовна політика в Україні безумовно потребуватиме перегляду, особливо з огляду на декларований перехід на рейки євроінтеграції. Інше питання, чи готові російськомовні до реальної двомовності не за принципом говорю как хочу и где хочу имею право, а за чітким адміністративно-територіальним розмежуванням мов відповідно до того, як би це бачили шляхом голосування регіони. Практика показує, що україномовні в більшості є реальними білінгвами і демонструють готовність застосовувати російську там, де вона де факто є панівною мовою оточення. Російськомовні такої готовності зазвичай не виявляють, хіба що за винятком киян.

Й
Йовшка

Російська влада може і десять років так обстрілювати наші міста.Еконмічного розвитку не буде,звичайний народ і далі буде гинути.На Москву,якщо і підемо то звідти може прилетіти таке,що після мало хто залишиться в живих.І як би це не звучало але час приймати такі рішення,які збережуть населення.

Д5
До 5ke

Зачекайте, та всі ж кажуть, що ніякої дискримінації російськомовних в Україні немає. Чи є?

5
5ке

Вангую, що російськомовні біженці по Європах вивчать державні мови й будуть активно косити під німців, поляків, чехів. В перспективі ви не побачите їх на заходах української діаспори. Вони цуратимуться будь-якої асоціації з Україною. Зате у вароші від декотрих біженців можна почути, що рібьонку трудна, патаму шта нікто нє хочєт разгаварівать с нім па-рускі. Декотрі речі не змінить навіть війна.

1
1ршавський

Шкода що помирають прості люди і у Дніпрі і у Донецьку. Тих що гуляють у Парижі чорти не возьмуть. А кулько наших хлопцю привозять, сисе би якось треба кончати. Якщо перемагати так перемагати.

Б
Болонд

Збили ракету фашисты суби сами на домом

РД
РУСИНИ до мукачевови

Відколи Червона армія СРСР (москалі) окупувала (кінець жовтня 1944 року) і анексувала (1945-1946 р.р.) наш КРАЙ відтоді ти - мукачевови є НІЧИМ . Це не теорема . Аксіома . Порада тобі : почни спілкування з людьми грамотними і інформованими , а свої петушині перли залиши за п'яним столом з рАсЄянським сегментом.

ДН
До нижнього

Ти , як і всі ми , прийшли у сись світ ніким і такими ж з нього пюдеме у небуття . Зрозумів , знавець п€тушків ?! P.S. кіть москалі щи не згв@лтували групою твоїх "куриць" , не встигли розікрасти майно , не з@били тя на "поливку" , то це щи поправимо орками "с руZZкой р€чью" . Далекий ти , неборе . Майже лампош у тя заллятий уд "васИля" !?

М
мукачевови

шось ти ся туй неправильно розкукурікав. У нас у вариши принято позирати на то, ко ти є, а не як мондьокуєш, чи глаголиш, чи лопониш. Січеш?

М
МУКАЧЕВО

Ви не вбиваєте руЦкоглаголющий сегмент в Мукачеві ? Тоді очікуйте , їх буде тьма у місті , районі , області...... "руZZкій мір" і "какая разніца" вже поруч !!!

П
правда

і най пак кось щи повість, ош мацкалі то люди…. Незристі і сатаністи…..

Читайте також