У Франції жорстоко побили 15-річного хлопця із Закарпаття (ФОТО, ВІДЕО)

10
16

15-річний Юрій перебуває в лікарні у важкому стані. У підлітка пробитий череп, переламані руки.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що 15 січня у Парижі невідомі жорстоко побили 15-річного українця.

"Юрій зазнав звірячого нападу недалеко від Ейфелевої вежі, біля торгового центру Beaugrenelle.

Десяток невідомих з металевими кийками, битами і ножами атакували компанію студентів", — в соціальній мережі Facebook повідомив один з представників української громади в Парижі.

Як стало відомо Mukachevo.net із власних джерел, Юрій та його мама Наталія із Закарпаття — уродженці села Білки, що на Іршавщині.

Хлопець зараз у комі в реанімації. У нього пробитий череп, множинні переломи рук, ребер, ножові поранення, травма очей.

Пізніше відео жорстокого побиття Юрія у своєму Facebook оприлюднив французький політик Ніколя Дюпон-Еньян.

На відео видно, як хлопця, поваленого на землю, жорстоко б'є група, як видається, також підлітків.

Вони застосовують холодну зброю, палиці, стрибають на голову жертви.

"Посольство України у Франції займається цією справою з перших днів інциденту.

Потерпілий юнак став жертвою конфлікту між підлітковими групами. Нині Юрій госпіталізований, йому надають медичну допомогу", - сказав він агентству "Інтерфакс-Україна" в п'ятницю, 22 січня.

"Йому завдали безліч ударів. Він залишався у свідомості і просив передати його мамі, щоб вона не хвилювалася", — розповідають в соцмережі очевидці.

Як повідомляє видання "УСІ", напад стався 15 січня. Вчора, 21 січня, Юрію виповнилося 15 років.

За словами спікера, дипустанова звернулася з офіційним запитом до прокуратури Парижа, взаємодіє з правоохоронними органами для проведення швидкого та об'єктивного розслідування.

Посол України у Франції Вадим Омельченко наголосив, що українські консули в постійному контакті з рідними юнака і взаємодіють із французькими правоохоронними органами.

"Трагічний випадок у Парижі з побиттям невідомими українського підлітка Юрія.
Молимося за його одужання.
Наші консули у постійному контакті з рідними юнака і взаємодіють з французькими правоохоронцями для швидкого і об’єктивного розслідування.
Тримаю питання на особистому контролі", - написав дипломат у Twitter у п'ятницю.

Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

А
Алекс

Ну да торгують людьми тильки с села билки а дити заносять им тела

1
111

то не діти.... то звірі...

М
Михайло

Франція не виняток, країна як інші і поліція там робить лиш тоді коли це є принциповий случай у розслідуванні, тож треба по максиму це афішувати і тоді можливо щось вийде І не в тому питання що він Українець, а таке звірство інакше не назвеш потрібно наказувати Дай Боже йому видужати ! Якщо є рахунок по якому можна допомогти хлопцю, то напишіть. ато лікування зараз дороге

А
Апельсин

А шо непишете шо то чорна нечисть негритянська його побила?

ДЧ
До чому

Тому , що він є українцем . Мабуть , не хочуть міжрелігійних сутичок . Мусульмани дуже сплочені між собою . Стадний геном. Отде , цей хлопець є жертвою , що опинилася не в той час і не в тому місці . Книга Еклесіаста гл. 9 ст .11

Ч
Чому

Чому поліцаї там ще нікого не знайшли-схопили? Чому це відео опублікував опозиційний депутат? Дуже велика вірогідність то були звірята з чорних абу муслімінів - от тому влади й не чешуться. Замішана політика - не дасть їх покарати. Треба його франзузькому вітчиму Фархаду включати свої муслимські зв'язки - нехай виродків вирахують!

М
Мацкаль

Просто интересно, мысли в слух: "Скоротять нас до 10 млн. Когда закончат геноцид над украинцами - тарифами, продажей земли, закрытие школ и больниц... То что - такие же падонки будут бегать по нашей земле - титушки " . Туда и докотится Украина (((.

І
Іван

Нижньим неукам, у франції на тереторії африки колонії були де всі чорні по француськи говорять так вот і вони туди понаїжжали!

М
Марічка

То скоріш російська шваль, вони ненавидять українців.

НБ
не байдужий

на ГІДє також торгують самі азербайджанці всі мусульмани, скоро для наших людей місця не буде, купили всіх кого хотіли.

УМ
Ужгородець мукачівцю

1000 відсотків - ЗА!!!!

М
Мукачівець

Це те що буде в нас вже через 5-10 років. Задумайтеся коли купуєте щось від мусульман - ви купуєте ще одну цеглинку для мечеті, яку вони скоро построять. А тоді вже буде дуже погано. Як можемо бачити - то шакали. Не повторіть помилку дуже толерантної Меркель.

Р
РУСИН

Наші краяни мали б мислити широко і обирати для проживання сусідні слов'янонаселені країни , а не країни з емігрантами з Африки . Був у Парижі та й по всій Франції чотири рази . В діапазоні часу з 2005 по 2017 рік . Спочатку вулиці були "білі" , а з 2012 року помітно збільшилося приїзджих з Марокко , Алжиру , Сенегалу і інших бувших колоній Франції. Париж давно не той , що описували "романтичні" письменники . Реально дивіться на факти . Не літайте в ілюзіях і фантазіях . Навіть Лондон став "мусульманським" . Мер Лондона - Садік Хан (мусульманин) . Задумайтеся про майбутнє своїх дітей .

Ж
Жах

Вони же діти! Як таке можливо в ЄС?

В
Вариш

Што дітак робив у 15 років у Франції без батьків, якшо постійно групи націоналістів роблять там сутички, а потім ниють шо біда, перед тим як дітей відппавляти кудись у світ думайте батьки своїми мозгами, якшо вони е.

О
ольга

Боже,какой ужас! Бедный ребенок,такой красивый,бедные родители! За что?Будьте прокляты,уроды!

Читайте також