У Яценюка хочуть обкласти заробітчан окремим податком

14
91

Уряд вніс на розгляд Верховної ради відповідний законопроект, який планують ухвалити вже у вересні.

Цікаво, що у законопроекті під назвою «Про зовнішню трудову міграцію», який передбачається зобов'язати заробітчан сплачувати податки і збори згідно з українським податковим законодавством, нема чіткої суми, яку мають сплачувати заробітчани, чи алгоритму її вирахування. Суму має визначити власне уряд вже після ухвалення відповідного законопроекту.

Як прокоментував міністр соцполітики Павло Розенка, можливо, заробітчани будуть платити єдиний соціальний внесок (ЄСВ) такий же, як і фізичні особи-підприємці – 34,7% мінімальної зарплати, а це 422 гривні на місяць у 2015 році.

Зауважимо, що чіткої цифри, скільки саме українців працюють за кордоном, нема. Якщо урядовці називають цифри від 3 до 5 мільйонів, то експерти аргументують, що це радше загальна кількість українців, які живуть за кордоном, тобто діаспора. А тих, які дійсно працюють – близько 1,5 мільйона. 25% з цього числа працюють без оформлення трудових відносин. Наприклад, в Італії таких 30%, у Польщі –50%.

Mukachevo.net

Коментарі

Т
тарас

я хочу щоб Яцынюк прожыв на манималку

M
Menes

Чистокровний хасид, людина з відсутністю Духовної сучності (читай АллатРа), яка керується Твариною сущністю наживи, в древніх трактатах називається твариною. Так яценюк-бокай і його жидівська влада, обікравши народ України, обложив непідйомними налогами тих людей, той невеликий відсоток народу, який працює. На плечі працюючих лягла відповідальність за утримання армії, флоту, поліції, судів, прокуратур, тюрем та всіх державних структур, пенсійного фонду і тюрем. А тим часом жиди-оліархи, які незаконо отримують прибутки з награбованого майна продовжують розпалювати сепаратизм, натравлювати українців на россіян та россіян на весь світ.https://www.google.com.ua/search?q=antimatrix.org.откровение+ребе+шнеерсона&ie; http://antimatrix.org/Convert/Books/Why_not_fight_for_Jewish_Power/SuperBook.html

Ю
Юра

Більше всього дивують коменти І ще ,більш кричащі тут перші будуть за пільгами за всякими субсидіями і допомогами стояти ! А потім, не заплативши ні копійки податків будут вимагати і пенсії Так що " требующие" закрийте писки ) сам бачив як один сука на мерсі під'їхав до газового хозяйства оформляти субсидію І таких знаю дуже багато

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

З
Закарпатец

http://cs622523.vk.me/v622523855/3feb4/K778hfEXQYU.jpg Поэт Василий Симоненко о бандеровцах 1963 год. https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/l/t1.0-9/11866408_10207925548234680_4713856655932834270_n.jpg?oh=52fbb4e481b03e9f8b8cfaf5dfd49afb&oe=566D9C3C

З
Закарпатец

https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/11947554_10207913280607997_8478534714380048611_n.jpg? oh=f5b3604e2191ce1d4f918ae8dbac7f19&oe=566D587F Оккупированный Крым и "Освобожденный" Мариуполь

Л
Лоці

Мій коментар видалили, майже тому що в ньому було багато правди яка АДМІНІСТРАЦІЇ не потрібна!!!Продажні

В
Віталій

Скоріше качка, кинута щоб збурити.

Б
Банашто

Кулько і куди уплатити ???

З
Закарпатец

https://www.youtube.com/watch?v=E6WjitNTz7U Азаров опустил Украинских журналистов https://www.youtube.com/watch?v=eIUwLiPb_60 Боец ВСУ призывает идти на Киев

М
Мункач

Кролика на вили!

З
Земляк

Верніть Яника!!! Тоди при ньому нормально жилося а ці козли шо роблять з людьми. Яценюк лиш налоги вводить нові і гроші зичить, більше нич!!! Пак звалить дись та й добре му буде з мільярдами. Нашим людям хоть на голову насратися мош, тоди зробили майдан, бо погано їм було, а тепер майдана не буде, бо ліпше жиєме!!

Ж
Жирік

Здравомислячі люди давно попереджали, що єврогеймайдаун до добра не доведе. Спаскудили, потвори, українську слов"янську націю.

О
останньому

А хто тобі сказав , що ти належиш до прадавньої нації словян . Підійди до зеркала і уважно роздиви свою пику .

Ж
Жирік

Краще бути слов"янофілом, аніж слов"янофобом. Останні тепер наверху. Крапка.

І
Івета

Ходить така інформація, шо в звязку з тим, шо Закарпаття не виконало план по мобілізації, після виборів на Закарпатті буде 7-ма хвиля, аби добрати людей для ротації. Це все не афішується, аби не лякати людей до виборів.

О
останньому

Но ни , кацапня пісрана за словян бекать .

Ж
Жирік

Є так чуха, що "істиний арієць" Кролик скоро почне накладати штрафи на анонімних коментаторів геть усіх сайтів. І антислов"янський геноцид лише посилиться. Але не надовго.

О
останньому12.44

Кацапику , нафта дишивіє , тобі є зашто пириживати . Пакуй кіть ти тяшко , айбо видить міся , ош і ДУСТОМ нико ни укурить тя из України .

О
Олег

Скакали от і маєте!А якщо серйозно валити треба з Україні бо не буде туй доброго життя ще дуже довго,АТО ще буде не один рік, не то що роботи не будуть мати Українці, а ще радуватися будуть що ще не здохли в АТО !Америкоси за рахунок Українців будуть ще Рашку нервувати ще довго, вони завжди так робили ,куди США свою пику не пхала там завжди чекай біди...

З
Закарпатец

А мне на Визнице всегда нравилось. Правда сейчас там людей полно и раки пропали. А власть бандеровцы теперь не отдадут, только через большую кровь - я предупреждал. Яценюк перший премьер-мiнiстр в свiтi який розводить не кролiв, а людей

В
вахтанг

яцинюка би на заробитки хай присниться сон юму як хуя.....ить на заробитках

У
ура

молодень яценюк. це мені нагадує як таракани втікають а їх пробують задавити)))) так і наші люди тікають шоб заробити якісь гроші а тут їх податками, податками, цінами, газом.... Давіть нас, давіть. Є куда давити - до рівня життя в 90-тих!!!!

1
123

Давайте сядемо і трезво оцінимо ситуацію. Шо помінялося на краще в кожного з нас після так званої "РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ". Крім гідності)))) Для мене особисто --- НІЧОГО. Напишіть будь ласка кому стало краще жити і чим в будь якій сфері життя.

В
Василь

Гавкаєте тут як дворняжки за капуров. Аж смішно. Чому на майдан на йдете??? Два роки тому ДДДДУУУУУже херово було, Да? А тепер в скільки раз хуже??? І де ви, ті хто стояли там за ідею, за правду, за Європу? Чому дома всі сидять і гавкають як дворняжки? Де сильний народ? А я скажу де - нема. Обдурили як баранів. Мішав Янукович, мова, мацкалі. Нам усе буде хтось мішати. Ні одна революція не призвела до кращого в Україні. Бо це тупо розвод народа у цілях олігархів....

П
Петро

хотіли жити по-новому????? янукович мішав? погано було літом за 6000-8000 грн поїхати у Єгипет чи Турцію? Тепер їдьте за 25000грн. Неможете? Я тоже. Сижу у Визниці. Тепер пишете всякі гадості. А не ви їх вибрали???? Це як сказати про свою жінку шо вона дурна. А не ти ж її вибирав???? Занчить і ти дурень. Шановні, хотіли у Європу - маєте Європу ціни космос. За кредити і мови неоже бути... Європа!!!!

Т
толя

Вчи ЇЄРОГЛІФИ .

ДТ
до толі на 11:56

Ти втік оп'ять з дурдома? Вернися та долічися.

Т
толя

у 2030 році УКРАЇНЕЦЬ частує доброю горілкою свого сусіда , КИТАЙ12ЦЯ , і питає . Як там мій давній родич . Чінянин відповідає , радіє що повернувся до своїх прабатьків .

С
Селюк

Чи ти йолопе податки взагілі не платиш? Комуналку не платиш? Їжу одяг не купуєш? Дітей в школу не одягаєш? Патріот хуєв!

С
Селюк

Які зміни, де то доброє? Ти хворий на голову? Та при Януковичу жилося, у порівнянні із тим, що зараз... Да я не скакав, бо знав, до чого це приведене. А такі ує**ни як ти скакали і зараз в крані маємо те шо маємо, а маємо повну жопу. Економіка на дні, в соціальній сфері катастрофа, тарифи космос, стагфляція, війна, десятки тисяч загиблих, десятки тисяч інвалідів. Ти йолопе хоч тямиш про шо говориш? Та аби твої нащадки до 3-го коліна так жили, як зараз "добре". Йди дитино полікуйся...

Г
Гость

Спасибо майданным ПИДОРАМ, за ПИДОРСКУЮ ВЛАСТЬ!

З
Закарпатец

У 2090 роцi Україна нарештi увiшла в ЄС. Сидять два кума хохла випивають. Один питає: -ну шо? Другий відповідає: -Так якого біса цей ЄС - я без роботи, дружина в Італії підлогу миє, син вийшов заміж за німця, дочка повія у Франції!!! А у всьому винні москалі!!!! Говорили нам: "не вступайте в ЄС, не вступайте в ЄС!!! " Знали падлюки, шо ми на зло зробим!!!!

І
Іван

Скоріше би цю владу нахуй знесли! Дістали вже!

З
Закарпатец

Міжнародний консиліум лікарів-хірургів. Виступає американець: - Ми провели унікальну операцію: Пришили відірвану руку людині, і він зараз кращий баскетболіст NBA. Англієць: - А ми пришили одному англійцю ногу, і зараз це один з найкращих гравців Прем'єр - ліги. Росіянiн: - А ми голову, так тепер він чемпіон світу з шахів. Українець: - А у нас один колгоспник потрапив під комбайн, тільки вуха і передні зуби залишилися, ну ми їх зліпили , так він тепер працює прем'єр-міністром.

З
Закарпатец

Яценюк приходить до лікаря: - Доктор, всі кажуть, що я тварюка Лікар, подивившись на нього, починає щось писати - Доктор, ви мені виписуєте рецепт? - Ні, це дозвіл срати на вулиці. Яценюк приходить до лікаря. - Скажіть, лікарю, а ідіот - це захворювання? - Для вас, голубе, - одужання... Яценюк приходить до лікаря і говорить: - Доктор, у мене понос в голові. Лікар дивується: - Як так може бути? - Та розумієте, - відповідає Яценюк - купа думок але все - гівно!

1
1983

нехай підари дадуть норм.роботу людям на укр.та нихто небуде іти вєвропу виликий омах їм ане податки.

Ф
Файта

Вшитко, што построєно в Україні, было зроблено "кривавим імперсько-шовіністичним тоталінарним режимом". А білі и пухнасті демократы-націоналішты што зробили за 20 году? Смуту и нові податкы.

V
vv

durnycja. kitj ja roblju za hranucjov, ta plachu nalohu tomu, ko daje meni robotu. Chu ja 2 raza jix platutu maju? shosj tuj brexnjov popaxuje

Д1
для 17:55

Хоть дерев'яний будар цi клоуни у власти за пiвтори року постройили? Лем все просрали.

Д1
До 17:55

Наприклад?Що помінялося в кращий бік за півтори року? Перерахуй будь-ласка.

ДС
до Селюка

За таких, як Ти, що не скакали - то і маємо... Якщо тебе роздівают то чого не скачеш, чого сам знімаєш одежу віддаєш, бо ти і є Лох, а обзиваєш тих других - Лохами ... Як дойдемо до кінця може шось і поміняєся, я наприклад вірю, і вже много помінялося, треба замічати і добре.

ДО
до Оксани

У всіх европейских державах платят податки на гроші зароблені закордоном, в тому числі і з пенсій із-за кордону. Чи вже не хочемо до Европи?

С
Селюк

Ха-ха... роздівають вас як лохів, а ви як стадо баранів мичите. ШО наскакалисьте - то маєте! Дякуємо майдаунам!

О
Оксана

А больше ничего?. Не хватит того что деньги пересылаем которые потом в их карманах оседают. Мы уже там налоги платим. Ни одна европейская страна не обкладывает своих людей налогом если они работают за границей. Где он такому научился .

З
Западенець

добре,що далі? кого покласти керуючим ?

ДЗ
до Западеньця

Вибачте но до Вас доси не доходить,история це все,прочитайте коментуючего 777,и вин правий а Яценюк пид указку жидив плюй а видумаете що дождь иде,и дочого тут матиматика,за весь час влана для народу зробила аба для Вас???

7
777

Пора робити кровавий майдан и вишати всих хто тепер при влади а не вбивати брат брата надонбаси люди прозрийте хто нами править жидомасони устроили геноцид славянського народу а ми як слипи барани летеме у прирву встаньте с колин и затягнеме им пасок на злодийських мордах нибудеме чекати докиль нас усих ниуничтжать вставай народе!!!

Б
Балозі

Ти теж причетний до цієї влади!!!

З
Западенець

до чого туй історія шановний? Не треба бути істориком вать матиматиком,логічно думати треба,

ДЗ
до Западеньця

Ви мало истирию почитайте,и визначиться зара одни заважають завтра други, як у киностричси Свадьба в Малиновке,власть меняется ти открадали а ци ще и зничують...Результат???

ДГ
до Гарант

Плати. Яценюк ще одну вечiрку зробить. В честь "другого ярда".

Г
Гарант

400-500 гривень -- то лупина. Мож і заплатити.Коли Усі платять , то буде нормально.Одно може бути погано --що якиїсь щирий розтратить їх впусту.

Х
Ха-ха

Роздiвають лохiв по повнiй програмi.А ЛОШАРИ ЩЕ МИЧАТЬ,ЧИ ТО ПРАВИЛЬНО ЧИ НI!? Слава Украiнi????

Ф
Федір

відповідь для 111 до Западеньця!!!! Я з 1987 в Чехії на заробітках, не роблю на чорну. Але я за то аби всі платили налоги і Порох і Заяць і заробітчан. Перші мали би ще доказати шо они ті гроші шо мают- заробили, як не можут - значит всьо забрати... Налогова, налогова міліція , прокуратура мают буди відділені від держави мают контролювати всіх по принциру украв у держави - в тюрму.То моя точка зору

ЗД
Западенець до 111

пане розумнику почнить з себе,а до пороха дойде черга росплати,на гузиці не сиджу і пенсію не чекаю,думаючи головою мож заробити і туй

111 до Западеньця!!!!

Розумнику ти до типир,не можеш розкрити очи,на счет податкив, оподаткуй Пороха у него рошен у Липецку процвитае,вод там налоги,а ти кить сидиш на гузици дома то сид,може заець ти пинзию дасть,кить до ти нас не повбивають нашими руками,и вдумайсь шо роблиль мсоны.

Ф
Федір

Я щитаю то нормально, у всьому світі заробітчани платят податки. Я тоже заробітчан і рахую шо держава мене безплатно учила в школі, далі технікумі , далі в інституті тепер я пользую знання заграницьов - треба віддавати... А то шо моя дитина учится в школі, ходимо до дохтора, розбиваємо наші дороги і т.д. хто буде платити.... може збільшити налоги вчителям дохторам і остальним бюджетникам? Друге діло аби гроші йшли куди треба! А 422 гривні, то менше для заробітчанина як ті гроші шо платят налоги дома.

Н
н

Уже одна жінка в новинах,прокляла (януковича)і розплатився за нього син!!!! Напросять і (кроликови).Хмирь долбаний!!!!!!!

АВ
А в цей самий час

Пiвтори тижнi тому Яценюк зробив закриту вечiрку в честь свого "першого мiльярда". Знайдiть на "Ютьюб" iнтерв'ю Молчанова. Надiюся нiкому не треба роз'яснювати про який мiльярд йде рiч. А тупе бидло,т.зв. "народ Украiни", вiн просто в рот е...бав.

Я
я

Эта та самая влась, которую Балога продвигал на выборах или вы забыли за кого стоял майдан и за кого вы голосовали?

Г
Гость

Сєнька красава) ну а чого реально, кось по заграницям їздить, а кось податки сплачує аби їм на пенсію було. Скуялі? Правильно! Обкласти податками!

ЯГ
яйценюк гандон

Цього підераста яйценюка самого треба обкласти по повній! Паскудь кончена

З
Западенець

особливу увагу до заробітчан котрі у росію на заробітки подалися ай се "патріоти"

ПД
Правдоруб до Яйценюка обрізаного

Ти падло що зробив - ОСОБИСТО (окрім свого звіздьожу) для України, харя ти жижівська??? Ти падло мою родину годуеш??? Коли ЩОСЬ зробиш доброє для НАС, от тоді щось звизди "по делу". Дивись, щоб скоро не прийшлося тобі уйо@@вати в Ізраїль.

Р
Ріма

Давно пора бо одні заробляють і віддають державі до 20% заробленого а другі не платять ні копійки а потом держава на них тратить одинаково.Треба в податкову здавати таких хитрожопих най ними займаються

Д
Добрый

И не передать словами, до чего приятно видеть единодушную поддержку действий правительства и премъера Сени! Так держать! Разом нас богато, нас не подолати! Предлагаю усилить надзор за заробитчанами: Татушки на лоб бить со штрихкодом и на границе сканировать. От тогда ни один не отвертится.

В
ВЛАДА

Так! Я не поняв, осли кончені! Ви шо скачете? Ви нас на майдауні обрали, типирь вам ся нилюбит? Ми сама дімакратічна проєврапейска влада. Скоро внас будіт все як у європі, в том числі страхова медицина. Сядьте на гузицю, не модите помогти та не бздіть! Бо пришлеме і вам повєстки в АТО!

З
Западенець

гайда всі на заробітки,лишиме своіх батькив,діда ,бабу, на тих ко робить в Украіні за копійки сплачуючи в пенсійний фонд,а ми пак приідеме з баксом та будеме блатувати Куля в лоб на вірному шляху,,,,

ПБ
пропагаганда Балоги

Балога рве й мече, тільки б попаплюжити владу (хоча вона цього й заслуговує), але ціль у нього інша, єгоїзм бере своє

А
Аньця

А грум би вас побив ! би вас побив грум! Сю власть і ти ко і за них скакав!

В
ваня

це ще держава повинна доплачувати за те, що не може у себе дома забезпечити роботою,і люди, щоб якось вижити, змушені поневірятись по світу

З
заробітчанин

а бульш нич? А фігу вам! я проробив більше життя дома інженером за копійки, за границьов пашу як раб на стройці, але отримую людську і нормальну зарпалту за кордоном, плачу усі податки в тій країні,привожу тяжко зароблені своїм здоровлям грош додому і утримю три сімїі важко хворих старих немічних батьків. Ви скоро так догаздуєте, шо з України не обсьанеся нич! ви її угробите з своїми злодіями олігархами, які крали цілими бюджетами країни за всі роки незалежності! Ви перші особи-перші зрадники народу чесного України.

1
1

думаю він обнюхався

6
666

Коли приймуть і почне працювати тоді і поговоримо. Настільки дістали ці "новини" від наших журналістів. Хтось із них коли небуть поніс відповідальність за брехню, або півправду? Перечитав всі коменти, а хто із прокоментувавших читав цей "проект", або зоча би його бачив? Зато прокльонів на дві сторінки. (не те що би я підтримував цю владу, але розум треба мати. Якім боком тут уряд, якщо закони приймають депутати?)

R
rem

Коректно обкладати податком тільки тих, хто за кордоном працює нелегально. В іншому випадку - це подвійне оподаткування.

7
777

Та щоб ти здох кролик й****ний!!!!!Люди пашуть чесно,тяжко щоб прокормити свої сімї.А ти бидло,хочеш ще налоги здирати????? Мало вам??????Щоб ви вдавилися!!!!!Втікати треба із цієї злодійської (держави). Ви же всіх людей поклали на межу виживання.К стенке вас!!!!!!

Z
Zoltan

Виктор Федерович, вернись, и мы тебе золотой унитаз вернем!

М
МІСЦЕВИЙ

ПО ПЕРШЕ ВЛАДА КЛОУНИ !!!!ЯКЩО ЗАРОБІТЧАНИ ДОПОМОГАЮТЬ САМІ СВОЇЙ СІМЇ ІЗ-ЗА КОРДОНУ ПРО НІЯКОЇ ПЛАТИ НАЛОГІВ НА НАШІЙ ТЕРИТОРІЇ НЕМОЖЕ БУТИ,НАПРИКЛАД КОШТИ ЯКІ ЗАРОБЛЕНІ ЗА КОРДОНОМ ЗАРОБІТЧАНИ КУДИ НЕСУТЬ?-ДОДОМУ,ЗНАЧИТЬ НА НАШУ ТЕРИТОРІЮ,А КІЛЬТУЮТЬ ДЕ? У НАШИХ МАГАЗИНАХ І БУДІВЕЛЬНИХ СКЛАДАХ,А В ТОВАРАХ ЗАКЛАДЕНІ НАЛОГИ ТАЙ ПОДАТКИ НА ДОДАНУ ВАРТІСТЬ,ТА ТОДІ ЗАРОБІТЧАНИ КІЛЬКО РАЗ МАЮТЬ ПЛАТИТИ?,С О В І С Т Ь ТРЕБА МАТИ,ЗАРОБІТЧАНИ І ТАК ВІДІРВАНІ ВІД СІМЕЙ,ВІД УКРАЇНИ,САМІ СОБІ ШУКАЮТЬ РОБОТУ ЇМ ДЕРЖАВА НЕ ДОПОМАГАЄ,ЦЕ ГІРШЕ ЯК ГОНДУРАС,

М
Мукачівка

Щоб цю владу,чорт забрав!!!!!!Де їх Бог діе???????Будь прокляті ті (чиновники),які правлять (державою).Сталіна на них треба!!!!!!!Доки будуть гнобити людей!!!!!!Кролик недоправлений тай президент пяниця!!!!!!Ну їх на хер!!!!!!

6
666

Это Вы хотели, перемены, европа, безвизовый режим получайте!!!! Всё ещё впереди, чоколадка из заяцьом ищи не такое придумавуть обы народ у ковды загнати,дале не виiзними изроблять украинцю вот буде лафа!!!!А вы дале скачте ко не скаче той москаль!!! Срати Украiнi!!!

1
123

В чьи карманы еще этот урод залезет? Сколько можно терпеть? Обеспечте работой - люди перестанут ехать за границу. Мало того, что работы нет, так если и находишь ее - она еще и малооплачеваема. Цены полезли вверх, зарплаты не поднимают. Пусть налогами займется с частников, которые до сих пор платят зарплату в конвертах, людей официально не устраивают. Я молчу за интернет-магазины: они налоги не платят.

8
888

За півтора роки "газдування" секти Яценюка-Турчинова не відкрито жодного підприємства, лікарні, дитсадка іт.д. і т.п. Назичили грошей, що нашим правнукам кредити будуть на голові. А ці КЛОУНИ продовжують грабувати народ та набивати собі кармани. Може досить уже КРАСТИ панове горе-керовники?

П
прол

Нехай влада, як коже роботодавець, сотворить робоче місце за кордоном тоді буде мати право брати податки.

Н
Нижньоворітець

Спокійно. Як вони мені доведуть шо я там працював?

Д
діма

Тапішли вовони наХ.Роблю в Чехіі татам плачу усі податки.Та видав треба брати діти та переіжети на постояно Бо туй скоро і завоздух будеме платити.Богдай іх Атом іспік.

П
Пророк

Куля в лоб - так куля в лоб!!!

Ю
ююю56

Влада не думає про еконiмчний розвиток нашої держави, ходить як ковдош з протянутов руков вiднiмає i дiлить, i про себе незабувать. На що нам така влада, такi непотрiбнi менеджери, в отставку най iде. Свої промахи не треба списувати на людей, якщо би була робота всi би дома сидiли, але для цього практично не зроблено i не робиться нiчого.

М
маришка

у Яценюка навірно все таки очки слабуваті, раз осліп що творить

М
маришка

Я не розумію нашу владу.....платити податок за те, що у нас вкраїні неможливо прожити за зарплату, а податки такі, і ціни на газ і вже на світло, що хоч бери та помирай......як ви прокоментуєте, те що мінімальна зарплата 1300 грн, а взимкцу прийдеться платити за газ до 3000 тисяч на місяць а то більше, якшо буде спалюватись стільки кіловат як спалювалось до тепер взимку.........наша влада стільки наробила за два роки гівна у нашій країні, що вже просто не знаю як викручуватись з цього всього..дуже добре, що ваші діти вчаться у самих престижних університетах, відпочивають за кордоном. так пиздуйте і ви туда же, бо ще пару років і платити податків не треба буде з таким керівництвом як у нас,чесно, я думала щось поміняється, надіялась а тут "Чем дальше в лес, там больше дров"......наламали ви дров вельмишановне керівницто, а скласти тепер все до купи і вийти з ситуації не можете......Бажаю вам легкої долі, як у тих заробітчан на яких кладете податки, і щоб ви жили на мінімальну зарплату!

М
маришка

та ви вообще там офігіли морди ненажерливі...що за кончені лющди управляють нашою державою..спочатку зроби візу, поїдь за границю, сім"ю піврока не бач, а потім чи ще вдасться заробити ті гроші, які витратив щоб поїхати за кордон, а тут на тобі ще й податок плати за те що наші країна не взомі дати робоут людям, а самі шукають вихід як прожити

Читайте також