У Харкові розстріляли впливового закарпатського бізнесмена

124
16

Мова йде про Ярослава Бисагу, одного із засновників та незмінного очільника компанії «Омега-Автопоставка» - крупного дистриб'ютора запчастин, шин та масел на ринку України.

Як повідомляють в міліції та ЗМІ, уночі 1 серпня невідомий розстріляв 42-річного бізнесмена, який відпочивав в одному з ресторанів Харкова. Від отриманих поранень чоловік помер.

У компанії підтвердили факт смерті генерального директора. На офіційному сайті розміщено повідомлення про його трагічну загибель з виразом співчуття рідним і близьким.

Ярослав Бисага народився 18 серпня 1970 року в селі Бабичі Мукачівського району Закарпатської області. У 1994 році закінчив Харківський авіаційний інститут. У 1993 році разом з партнером заснував компанію «Омега-Автопоставка». Він був її беззмінним керівником, займаючи посаду генерального директора.

Коментарі

Я
Яна

Ярослав Васильевич Бисага, был человек с большой буквы, человек огромной энергии и амбициозных планов, человек, который не занимался пустой болтовней, а ставил цели и первый же начинал работать, это человек, который все время учился, он давал людям право на ошибку, понимая, что никто не идеален (в том числе и он сам), но в то же время требовал, чтобы цели достигались. И они достигались. В этом человеке было то, что вдохновляло и убеждало людей. И вот этого человека не стало. Светлая ему память! Компания Омега выросла на конкурентном рынке, а значит она дает рынку то, что востребовано. И в этом заслуга уважаемого очень многими людьми человека - Бисаги Ярослава Васильевича. Механизм который он создавал много лет работает и будет работать. Назло врагам, которые не нашли более достойных и интеллектуальных аргументов, чем подлый поступок, унесший жизнь человека.

N
Nik

90-ті повернулись...вот Вам і президент Я....вич,охерений,щирі співчуття родині.

ПЧ
просто читач

Однозначно був освіченою людиною.Судячи із даних статті,будучи студентом заснував із товаришем компанію.Не кожен в молоді роки може досягти таких успіхів у бізнесі,голова була на плечах.Не починав із кримінала.А почав із застосування своїх знань на практиці.Шкода коли ідуть із життя успішні люди, а ще страшніше коли ідуть не своєю смертю,коли таких просто убирають конкуренти. Співчуття близьким і рідним покійного.

К
К

Бридко читати, які ненависні стали люди!!! Як обливають брудом людину, яку навіть може і в очі незнали! Жаба давить що хтось працює і має. Таке враження що комусь недають працювати і заробляти гроші. Просто в наших людей менталітет такий, хочуть все мати і нічого не робити, думають з неба щось звалиться. Тож працюйте, заробляйте, а як досягнете такого рівня , як Ярослав Васильович, тоді і можете будете його обговорювати!!! І не Вам і навіть не мені судити , як він заробив ті статуи, які в нього залишилися, знаю одне він був дуже трудолюбивою людиною і складнощів не боявся, завжди рухався вперед і думав не лише про себе, дуже жаль, що є такі люди, які можуть за дічені секунди вирішувати чиюсь долю, але Бог на небі є і всі отримають по заслуі!!!

К
Ксюша

Найщиріші співчуття рідним і близьким Ярослава…

В
Віка

Мого папи сокласник. Співчуття від цілої родини.

С
Семен

Серьожа, Сережа .. а кто такой Серьожа..?Деньги и смерть всегда ходят рядом.«Омега-Автопоставка» есть крупным меценатом? И что тогда нам всем с «Омега-Автопоставка»?Человек попросту делал себе деньги.Как человека, погибшего жалко.«Омега-Автопоставка» как инструмент чьего то дохода,она для нас пустой звук.

Н
Н

То його брат стоматолог?

К
Кукун

90-ті грьобані

П
Подгорянський

Сірьожа... Прийми глибокі співчуття!!! Брат був порядною людиною.

С
Сергій

Ярік був моїм сокласником. Прекрасний хлопець, друг, товариш. Світла память.....

В
Витя

Сережа наши соболезнования!!!!!!!!! Держись!!!!!!

ДР
для Романа Балабола

Poman Poma 02.08.2013 12:53 | IP: 109.86.246.xxx ОМЕГА АВТОПОСТАВКА ОДИН ИЗ КРУПНЕЙШИХ ПОСТАВЩИКОВ АВТОЗАПЧАСТЕЙ В УКРАИНЕ.У НЕГО ДЕНЕЖНЫЙ ОБОРОТ В МИНУТУ БЫЛ БОЛЬШЕ ЧЕМ ТЫ ВИДЕЛ ЗА ВСЮ СВОЮ ЖИЗНЬ.ОН БЫЛ ХОРОШИМ ЧЕЛОВЕКОМ.ЭТА КОМПАНИЯ ЗА ПОСЛЕДНИЕ 2-3 ГОДА ДОСТИГЛА ТОГО ЧЕГО ТЫ ЗА ВСЮ ЖИЗНЬ ДАЖЕ НЕ УВИДЕШЬ....УМНИК ЙОП ТВОЮ.

Ч
Читач

Сірьожа!!! Висловлюю глибокі співчуття....

PP
Poman Poma

а чем он был влиятелен?????... Омеге АВТО кирдык пришёл ещё 2 года назад, а грохнули за бабло которое набрал в долг и не отдавал...вот посмотри на ФОТО человека которому хочеться- отдать -занять передать любую сумму один вид и взгляд чего стоит так и хочеться- аж свербит руку от желания залезть в свой карман и ОТДАТЬ!! скопируй в поиск ( Семь шагов что бы не стать другу врагом

1
123

"Покращення" не прекращается.

Читайте також