У Ключарках під Мукачевом прапорщик влаштував стрілянину (УТОЧНЕНО, + ФОТО з місця подій)

15
17

За попередньою інформацією, інцидент стався поблизу місцевого ресторану. На місце подій прибули правоохоронці включно з начальником міськрайонного відділку Василем Швендою.

Повідомлення про постріли надійшло о 16.30. За попередньою інформацією, прапорщика міліції з Львівщини, який відпочиває на Закарпатті, підрізали невідомі. І коли ті вийшли з авто і почали наближатися до нього, той відкрив вогонь з травматичної зброї.

В ексклюзивному коментарі Мукачево.net, в міліції підтвердили факт стрілянини. Між тим, якщо невідомі, які підрізали міліціонера на відпочинку, зникли, то постраждалий, який відкрив вогонь, не збирається писати заяву.

Очевидці подій, місцеві жителі, пліткують, що стрілянина та загалом інцидент стався на побутовому грунті через представницю слабкої статі.

Цієї інформації в міліції, яку поставили на вуха, не підтверджують, але і не спростовують

Коментарі

ОГ
О. Г. Ірок

Ухуїла рогульня орявсько-стрийська. Гет, за перевал.

С
Сашік

До Пасічника: а де ти видів досягнення промисловості? Новини культури позирай на каналі "Тиса" - лем культуру і передає.

Ч
чужак

А що за крутелики були,ключарківські? Про них нічого згадується

Т
толік

правильно зробив шо стріляв! респект Львову!

Е
Еколог

пасічник правду каже , зомбоящик всі новини розпочинає з убивств та кривавих дтп , а проспорт взагалі зняли з ефіру , зате з*явилася програма кримінал на іств , кругом одні страшилки , мукачево нет не виняток

К
кай

а мусорка надо было замочить поляк вонячий

П
Пасічник

УТ-1, ІНТЕР, 1+1, СТБ та інші телеканали передають щодня не новини в Україні, а кримінальні новини. Здається, що в нас немає досягнень у промисловості, немає новин культури, нікого не цікавить, як і який збирають врожай, чи вже відремонтували дороги ... Лише кримінал. Що коїться в державі ???

D
doc

На вміст алкоголю чи наркоти мусора треба перевірити. Бо вже їм криші рве... хай вонячий галицький мусор стріляе у Львові у тягнибіків...

Г
Гость

8 м на одного правильно стрелять гадов

Д
Дівчина

Мукачево.нет , ви впевнені, що події розгорталися саме таким чином??? Адже те що ви пишете, взагалі не відповідає змісту тому, що подають інші джерела інформації в нашому краї?? То, хто ж тоді несе нісенітниці??

М
Мусорок

Родажні мусора уже давно продали Закарпаття Бандюкам Івана Білоруса і Льоніьчика

Л
Леха

Что же ты сынок промахнулся? Было бы на земле чище...

D
dyr

Якщо стріляв поляк, то чий автяк обстріляний на фото?

M
munkach

молодец "поляк", обкакалися фрера

М
муска

шкода, що не через представника сильної статі - міліція має бути мужньою і сучасною!

!
!

Ти дибіл? навчися нормально читати!

Ф
Ферко

Так незабаром чи за Баром чи взагалі неподалік?

Читайте також