У Міжгірську райраду балотується І.Ситар, якого засудили на 15 років за вбивство Михайла Токаря

18
19

Висунула його в депутати партія «Відродження», якою на Закарпатті управляє нардеп Михайло Ланьо (відомий під прізвиськом Блюк), який у свою чергу був близьким другом Михайла Токаря, на той час депутата Закарпатської обласної ради, і успадкував частину його імперії після вбивства.

Як зазначено на сайті ЦВК, Ситар Іван Павлович, 11.07.1972 року народження, громадянин України, освіта середня спеціальна, безпартійний, тимчасово не працює, місце проживання: с. Колочава – є кандидатом у депутати Міжгірської райради по 14 округу від партії «Відродження».

Саме ця людина у лютому 2000 року була засуджена до 15 років в’язниці рішенням колегії Закарпатського обласного суду за вбивство (як безпосередній стрілок, виконавець) Михайла Токаря (відомого також за прізвиськом «Геша», а на той час депутата Закарпатської обласної ради) 25 грудня 1998 року.

Також 15 років як виконавець (безпосередній стрілок) вбивства отримав громадянин Білорусі Дмитро Кулинич, стільки ж – Іван Рабчак (відомий під прізвиськом «Білорус»), засуджений за організацію вбивства. Замовником вбивства у справі проходив Євген Ігнаткін (відомий за прізвиськом «Хокеїсть» та Женя Донецький).

Усе це наштовхує на роздуми і є додатковим доказом на користь версії про зацікавленість у вбивстві Михайла Токаря людей, які сьогодні відкрито співпрацюють на виборах у Закарпатті – Віктор Медведчук, який отримав тоді на Закарпатті абсолютну політичну владу, і Михайло Ланьо (Блюк), який успадкував частину імперії «Геші».

Коментарі

Р
Рома

2 Г.П. Вони всі тут.Нико їх не порішає,бо сикоші годні були не при Геші понтоватися.

Р
Руслан

Отакої.Міліцію реформуєм в поліцію,а криміналітет у владу.

С
Супер

У " відродженні" началник увд міліціі варцаба і кримінальний авторитет блюк і вбивця ситар!!! Ну просто світ перевернувся! Дурдом

СС
Соглашусь с постом

Оддячує му Блюк за виконану роботу тіпа - на будь депутатом, дякую за роботу. Спасайте наших дітей від Відродження.

Г
Г.П.

цих ублюдків давним давно треба було вже Порішати за Гешу !!!! Вони ще повиходили і тичуться Кудась тварі !!! І з Вашої сторони пане Ланьо якось це не правельно , бути в одній команді з тими хто Вашого друга вбив !!!!

Ш
Шоні

Но, пак ай що? Лем воры тай вбивці - бандиты - нами і правлять! Каждый народ достойин свойых правительов, казав Барух Спіноза.

?
???

блюк уже всі остатки совісті потеряв

Т
Тормоз

Кить Ситар буде славним депутатом , то вони з Ланьом половка народу завалять. Слава Укра1н1.

П
пудгоряни

Мішо Блючара Циганин Куштанівський є Нико вообше після цього в Мукачеві !ПАДЛА Барижна Ти Мішу а не Авторитет!Бо Геша Би ся в Гробу перевернув геби се Увідів

Ф
фийом

в украини в политици сами бандити исе нормальна держава.

Л
Лось

Так і бачу як Ланьо вичитує по кожному району кандидатури у дкпутати. О, а це хто? ситар? Ага. Його треба у депутати:)))))) А того чорта хто керує цим процесом у Міжгір'ї треба за яйця повісити. І Кошелю Васю тоже!

У
Українець

Жити по-новому. Частина 3. Ще трохи і люди будуть вчиняти самосуд. Роми перші не витримали. Всі бачили наслідки, і то ще не кінець.

Н
Наталья

блин попкорн от смеха рассыпала весь..

1
123

Оддячує му Блюк за виконану роботу тіпа - на будь депутатом, дякую за роботу. Спасайте наших дітей від Відродження.

Л
Люди!

А уявіть собі шо би було аби на Закарпатті рулив не Балога а ці мразі убійци??? Думаю уже не виникає питання кого буду підтримувати на виборах. Буду за ЄЦ повім так як є і вам кажу.

L
Laszlo

Koztorvenyes bunozok es maffiozok szethullo orszaga. Es ezt kellene megvedeni es szeretni.

НХ
Не хочу жити по-новому!

Хочу по-старому. Без вiйни, без психiв "патрiотiв", з впевненiстю в завтрашньому днi! Як три роки тому.....

ЖП
Живемо по старому новому!

Куди не кинься - скрізь криміналітет!

O
Oleg

«Відродження»-по новому!

Читайте також