У Мукачеві хотіли зробити переворот: Справжня причина вчорашніх подій у міськраді

38
21

Вчора, 23 березня відбулася сесія Мукачівської міськради, на якій звільнили секретаря ради від ОПЗЖ Яну Чубірко, прийняли заяву про збройну агресію путінської росії проти України та перейменували вулицю на честь полеглого Героя України Андрія Літуна.

Але це був не єдиний план, який прагнули здійснити депутати від партій "Рідне Закарпаття", "Слуги народу", "ЄС", "Батьківщини", "За майбутнє" та "ОПЗЖ". У розпорядженні Mukachevo.net з'явилися проекти рішень, які заколотники прагнули прийняти вчора на ганебній сесії Мукачівської міської ради.

Вони мали на меті вчинити диверсію проти міської влади.

Як видно з документів у планах було звільнити заступників мера Росислава Федіва, Едуарда Барчія та керуючого справами міськради Олександра Лендєла.

Також хотіли ліквідувати Виконавчий комітет Мукачівської міської ради та посади радників міського голови, яких планували звільнити депутати разом з ОПЗЖ:

  • Олександра Шершуна. Напрямок діяльності - туризм. На даний момент активно займається волонтерською роботою від міської ради.
  • Любов Мандзич. Напрямок роботи - медицина. Координація всіх закладів охорони здоров‘я міста з обласними та державними медичними установами. Також на координує всю роботу з міжнародними організаціями з переселенцями та пацієнтами, які госпіталізовані до медичних закладів міста з числа переселенців.
  • Івана Лендєла. Працює з громадськими організаціями на базі Центру Громадськості - координує роботу волонтерів та видачу гуманітарної допомоги вимушеним переселенцям.
  • Олега Гаваші. У воєнний час відповідав за забезпечення роботи та умов батальйону тероборони Мукачева.
  • Ігора Папуша - політично-економічний радник міського голови.
  • Юлія Матей (колишній голова с. Дерцен)
  • Магдалину Молнар (колишня голова с. Нижній Коропець)
  • Івана Бисагу (колишній голова с. Пістрялово).

Останні 3-є є радниками, які фактично входять до структури свого старостату. Так як є досвідченими управлінцями у селах, які входять у Мукачівську громаду.

Головне, що цікавило заколотників - це звільнити ці посади, щоб потім на їх місце завести своїх людей і паралізувати роботу Мукачівської міської ради. Так як Виконком зараз виконує функцію життєзабезпечення міста та діяльності в умовах воєнного стану.

Також в умовах воєнного стану Виконком працює цілодобово, може приймати необхідні рішення у будь який час доби. Тобто, ліквідація цього органу означала паралізацію роботи та діяльності усієї Мукачівської громади.

Як таке взагалі можливо було зробити? Як у час війни, скориставшись ситуацією, вчинити таку диверсію у тилу?

Такі плани лідери партій виношували давно: але не могли зібрати достатньої кількості голосів. Тож скориставшись тим, що ОПЗЖ зайняло проросійську позицію у війні і не хотіли заявляти свого ставлення до путіна та росії, обласна влада з сателітами вирішили прийняти їх до себе і спробувати вчинити переворот. Цинізм? Так. Але що не зробиш, аби отримати владу у найбільшій і найрозвиненішій громаді області.

Ці люди не гребують нічим, ні війною в країні, ні здоровим глуздом. Бо діють так само як ворг путін, цинічно, з порушенням усіх правил і людяності.

Самі документи вже після сесії та всіх ганебних подій редакції Mukachevo.net надав один з депутатів із числа заколотників. Мовляв, на багатьох депутатів тиснули і змушували прийти на сесію та голосувати проти міського голови.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Б
Бачі

Сам чорт ся не розбере у сьому варишові, ко там мадярський колаборант, а ко руський диверсант ??? :)

Й
Йончі

До ніни:посасуєш шляпу мацкалям,курво тріпперна!? Позирай,ни удавися вафельков...

*
*****

Огидні продажні сволоти в тих ОПЗЖ! Де кримінальні провадження за антиукраїнську діяльність?! Мукачево підтримує чинного мера і діючу адміністрацію.

М
Мукачівці

ЗБИРАТИ ПІДПИСИ і направити президенту про шабаш під час війни,якщо сбу вдає що нічого не бачить і не чує.

Л
Ловга

ПІТЬОВКА васька, блюк і начальник СБУ рудницький запропонували зробити переворот в Мукачево. В країні війна, а вони бісяться де ще обікрасти бюджет. Бидлота

ДМ
До міського голови

Підготуйте і направте ЗВЕРНЕННЯ ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ від мешканців міста МУКАЧЕВО з приводу "діяльності" Микити , як колобораціоніста . Також не забудьте внести в список "підспівал". Має бути реакція ! Спочатку ЗВЕРНЕННЯ.

Н
Ніна

Які мерзкі інтріжки ,коли іде війна се не припустимо, відправити тих 19 хлопу уєдно з предводителем на фронт най змиють свою вину кровю і докажуть што они за Україну !

М
Мукачівець

Микита николи не скривав проросійських поглядів,треба його скинути чим май скорше,даю гарантію шо він би здав Закарпаття

БС
бородатій свині

ну шо? схеми спрацювали?

М
Микита

Я бувший сбушник отдела "К" контролюю зараз митницю! Мені поє@ати на всьо. Є 10 000$ отправлю за кордон легко любого призовника. Є налічка тоже мож перевезти з комісією для мене. Я туй заробляю гроші. ОПЗЖ мої друзья, я прикриваю їх они мене! Гроші понадусе! Слава Баблу!

УН
Український народ

Покарання колаборантів має бути здійснене по законам воєнного часу . Коли у державі війна - розхитувати органи держ. влади , суспільство - це неприпустимо . Центральні органи влади мають сприяти негайному усуненню причетних до дестабілізації ситуації в регіоні . Будь яка проросійська позиція в цей час , коли наші побратими помирають за волю Українського народу - це зрада , за яку обов’язково мають понести покарання особи розпалюючі війну безпосередньо в тилу , до якої партірії вони б не належали .

В
Валя

Чого голова ОДА Микита, який є працівником СБУ сидить в тилу і піариться на гуманітарці, а на фронт посилають молодих недосвідчених хлопців. Туда най іде на передову, боротися з диверсантами. Тут на його посаді люба жінка керувати може. Жодного разу ця людина не поцікавилась долею евакуйованих ! В яких умовах живуть, чи мають що їсти. Все на плечах міських та сільських рад! Ганьба таким керовнікам!

А
Андрій

У час войни вони хочуть руками ОПЗЖ власть в Мукачеві забрати? пуйдете там де руський корабель пішов!

В
Ваня

Обісралися вчора з тим ОПЗЖ. Вони хочуть шоби пів Мукачево прийшло і нагнало їх? За мера 70% голосували. уюблюдки ви ухуїли?

В
Виноградово

Дивна поведінка Микити , пітьовки по підтримці опзж, на що врозраховують, на прихід путіна? Подонки

Н
Наталія

На сайтах пишуть дурню про Балог, намагаючись їх усунути. Притягнути до відповідальності тих, хто каламутить воду ...

К
Краєзнавець

Віктор Іванович зробив шах і мат Микиті))) тепер той на всю країну кришувальник колаборантів

СС
СуперМен СуперМен

Прячеся в Ужгороді і виконує замовлення проти патріотів, підтримуючи опзж

В
володимир

Сепери в міській раді на Заході Украіни ! А чим займається генпрокурор Украіни Венедиктова ?

З
Закарпатець

Обласний центр споруджують окопами, активізувались військові ( це все не секрет, можна писати), гучні і скандальні заяви Микити, "двіжухи" на політичній арені краю, не дружні заяви угорського міністра, це все наводить на думку що в нашому прекрасному краї намічаються тривожні події, і якшо політична верхушка цьому сприяє, то на це негайно має відреагувати СБУ, і лише київське, бо наше як мені здається не дуже чесне

СС
СуперМен СуперМен

Х@йло не тільки Микита , а й гнида пітьовка та ледида. Бог вам допоможе

Читайте також