У Мукачеві на території закинутої котельні знайшли закривавлене тіло чоловіка (ФОТО)

18
27

За попередньою інформацією, на тілі мукачівця помічені ознаки насильницької смерті.

Про це Mukachevo.net підтвердили у Мукачівському відділі поліції. 

Правоохоронці вже встановили особу померлого. Ним виявився мукачівець 1963 року народження. На місці все-ще працюють експерти-криміналісти, не дивлячись на те, що про виявлення тіла поліцію повідомили близько 8:00 ранку неділі. 

Тіло літнього чоловіка знайшли у будівлі закинутої котельні на вулиці Сеченова, у мікрорайоні Росвигово.

Проводяться невідкладні слідчі дії щодо встановлення причини смерті мукачівця. За попередньою версією - мукачівця вбили. 

Правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 ККУ, - умисне вбивство. 

Наступного дня, патрульні оприлюднили повідомлення про те, що підозрюваного у вбивстві затримано. Він вже зізнався, що наніс смертельні удари. Згодом цю інформацію спростували, і почали розшук іншого підозрюваного.

І от 11 травня правоохоронці повідомили про затримання підозрюваного та його спільника.

Читайте також про зухвале вбивство в селі Ділове, де чоловіка розстріляли біля власного авто

Коментарі

В
Василь

До"1223" Здогадуюся,один з адресатів я? Тоді поясніть розумно: на кой мені бачити пику ще одного озвірілого від безкарності папуаса,члена ОПГ"Селюки при владі" - я що,мало їх зустрічаю щодня?!..У свою чергу я теж пояснюю: нижче написане мною адресовано не конкретно "викладач"(нах мені це тупе злодійське бичьё потрібно?!),- я пишу 11.650 мукачівцям(см.колічество переглядів) і пишу я про ГЛИБИННИ ПРИЧИНИ подій,що відбуваються в Мукачево,де основна ПРИЧИНА - окупація нашого Вароша тупим терористичним селючьём. Все інше,- включаючи і обговорюване вбивство в розграбованої селючім режимом порожній котельні,- тільки СЛІДСТВО...А Вам який коментар хотілося прочитати?- про те,як героїчна поліція знайшла тих,хто знищив -заради особистої наживи- центральне опалення в нашому місті? Так вона не знайде. Тому,що там немає кому навіть озадачитися даним питанням.

1
1223

поміняйтеся телефонами, зустріньтеся та переговоріть - коменти спамите!

С
Сергій

То не Василь, то якійсь Дюма))) Пісят відтінків сірого відпочивають.

В
Василь

До"викладач" Ой як боляче,селюк,ти вколов мене своїм могучим рогом!- акуратніше,окупант: ти не в рідній Підзалупівке,а тому забалакати тему тобі ніхто не дасть,- зосередься на фактах: який середній бал атестатів у селюкiв з Центру підготовки Рогатих Терористів і Диверсантів(по вашому,по-злодійському,- МДУ),а саме: Росул,Капітан,Мигалини і Щербан. Як ці відверті двоешнікі все і раптом стали...эээ...викладачами? Хто і з якою метою відбирає тупих даунів,шкур,злодіїв і просто зрадників(суцільно - селючьё) в державні та афілійовані структури? Прізвища рогатих зрадників,їх холуїв,шістьорок,посібників,родичів і т.п.,які розграбували -за наказом Путіна- все оборонні підприємства України,раніше дислоковані в Мукачево? Прізвища виродків з ОПГ"Селюки у владі",postroivshihsja(во слівце у рогатих ворюг!) на крові і стражданнях горожан? Прізвища диверсантів-рагулів винних у вбивстві гордості нації,горожан: конструкторів,інженерів,офіцерів,високо кваліфікованих фахівців,управлінців,організаторів?

В
викладач

Ва..ася! Но я тобі говорив:" Не робися розумним.То не твоє!" Адресат є, "викладач" правда ти добавив МДУ.Але більше такого ніка немає. Читай хоча б, що пишеш! Вася, то, що ти вважаєш тестами у психіатрії називається шизоїдний синдром або по селянськи-СПРАВКА. Ти його пройшов! За що тобі хазяї гроші платять!? Може і вони такі недалекі?"Городянине" паразити тя заїдять, купи субі дусту!!!

В
Василь

До "викладач" Це був тест,рагуль: в тексті нижче я єдиний раз не вказав адресат,тим самим даючи тобі шанс,- тест ти не пройшов. Це було до тоскi очікувано бо ви,рагулі,унили в своїй передбачуваності: я заздалегідь знав,що ти попадешся на таку нехитру уловку,яка мала цiлью довести,що всi окупанти,члени ОПГ"Селюки у владi", - примітивні шимпанзе,здатні тільки на злодійство і паразитування на заслугах городян (в даному випадку була припинена спроба паразитування на моїх месиджах) P.S. До речі,подякуй менi: зараз вже написано значно краще, - ти явно намагався,молодець! P.P.S.То який середній бал атестата,кріпостний?

В
викладач

Да...а, Васильку,я думав,що ти піддаєшся лікуванню,але бачу помилявся. "Міщанський генію" не насилуй свою черепну коробку, такими високопарними словами,як "стилістика","граматика"....Васильку ти примітивний "троль",що взяв за конек "сільські рагулі" під яким ти пишеш свої опуси для розумово відсталих людей! Ти васильку дивишся у дзеркало і бачиш "Цезаря" ! Юродивим завжди на селі подавали.І тобі Бог подасть,нещасний! До речі,ніде не вказано,що я викладач МДУ!!!

В
Василь

Дорогий мій гукан! - я розумію,що атестат в рідній Підзалупівке тобою отриманий виключно тому,що при Союзі "Закон про обов'язкову середню освіту" поширювався на всіх,в т.ч. і на вас, - биків (до речі,який середньої бал атестата? Я готовий навіть закрити очі на те,що горожанин"троечнік" завжди на голову був вищий рагуля типа "відмінника": рогаті і при Союзі активно займалися приписками);але навіть при цьому, - не можна залишатися таким вже безграмотним! Ти прям мені нагадав анекдот про селюка,який зробив в слові "ЁЖ" 4(чотири,блін) помилки: "ЙОШЬ"! Стилістика,орфографія,граматика...все в тебе дуже,дуже погано...Ви знервовані,надлишково квапливі як невпевнений в собі тупий рог,буквально нафарширований комплексами неповноцiнностi...Ви точно эээ... викладач в МуДУ?- охоче вірю: ну,а звідки взятися розумним,врівноваженим рагулям? - рагулі здатні тільки на злодійство і паразитування і ні на що більше. Кисмет!

В
викладач

Васильку ти точно випускник міського закладу.Місто-це Берегово! До співпалатнмка 11:18,щоб ти на таку зарплату,що "тратить" лердава на викладачів-полетів у космос! Обхаюють МДУ "гіганти думки","генії сучасності", які знають таблицю множення,але не всю! А за покійним жаль,сум і Блаженний Покой!!!

В
Василь

До"Епіцентр" Поясніть розумно: 1)Чому як не багатомільйонна мережа гіпермаркетів,так обов'язково належить а)чиновникам б)рагулям. Звідки у селюков Герег СТІЛЬКИ грошей? Скільки сотень тисяч українців вони вбили,щоб особисто для себе -використовуючи службове становище в особистих,злочинних,цiлях- награбувати таку дику кількість бабла? "Закон сполучених посудин"курили?- якщо в одному місці прибуло,значить в іншому вибуло...А кого ще можуть пограбувати рогаті окупанти з ОПГ"Селюки у владі",якщо не нещасний народ України? 2)У чому причина лютой текучкi кадрів в мережі "Епіцентр"(штат аж 200 продаванов),що належить рогатим терористам? Скажімо,на "МукачевПриборi",де працювало 5.500 високо кваліфікованих фахівців,інженерів,управлінців,конструкторів"текучка"наближалася до нуля при тому,що альтернатива була: в Мукачево працювало 35 стратегічних підприємств(згодом розграбованих рогатими окупантами типу Гереги),на яких випускалася продукція з астрономічною додатковою вартістю готових виробів.

Е
Епіцентр

РОБОТА-гіпермаркет«Епіцентр К» запрошує у свою команду та пропонує гідні умови праці

В
Василю

Василю правду написавись особенно про местний мУдУ який крім дипломованих неуків, най ня перебачть розімні студенти яких єдиниці, випускає кажний рік. а випускають їх такі самі доларові проФФесори які роками видять лиш свої доларові інтереси і посади, но іщи они і зарплати космічні дістають от держави тоесть Ваську от таких усіх як ми з тобов кось тихо собі бізнес на освіті зробив їм будущеє держави нафіг не треба

В
Василь

До"Сергій" Пропонована "робота" суперечить не тільки КЗоТ і Конституції України,а й елементарному здоровому глузду. Однак кривавий рагульський режим не залишив людям жодного шансу,тому - так,народ змушений йти і на такі роботи аби вижити(правда швидко збігають звідти - умови праці,найчастіше,просто нестерпні. Текучка дика,але рабів не бракує бо немає взагалі ніякої роботи). Експлуатуючи - таким чином - неймовірно дешеву праця українців,рагулі-окупанти держструктур будують особисто для себе палаци(в т.ч.см нижче),а народ - вичерпавши запас міцності організму к 40-ка - 50-ти рокам,масово дохне: за 26 років окупації влади рагулями - в результаті небаченого Голодомору 1991-2017гг. - убито 15.000.000 чол. в переважній більшості своїй - горожан. "На пальцях": якщо,як Ви пишете,роботи багато і вона приваблива,то чому на неї не йдуть рогаті окупанти - члени ОПГ"Селюки у владі"? - грошове забезпечення т.н. госслужащего дуже скромне...

В
Василь

До"Iван" Згоден: закривати треба Центри підготовки Рогатих Терористів типу МуДУ(як в Мадьярщинi),яких рагулями відкрито на Україні під 1000.Освіта в цих Рагуль-"вузах" ніяка не дається(та воно і не потрібно:рогаті диверсанти знищили всю індустрію,всi наукоємні галузі виробництва України),але дані Терористичні Центри виконують інші функції: 1)Це насоси для "перекачування" селюків в наш міста; 2)Це опорні пункти,живильне середовище режиму терористів-рагулів,які окупували всі структури влади в наших містах; 3)Рагуль-"вузи" - інструмент видавлювання городян з усіх сфер життя: випускники таких "вузів"(по суті - шкіл абверу) у спадок(!!!) займають окуповані старшими рагулями-терористами престижні посади в колишніх держструктурах і афілійованих компаніях,тим самим залишаючи горожанам тільки один варіант- працювати по 16 годин на iзнос на роботах,просто пригнічуючих людську гідність.Горожане спиваються в наливайках і забігайлівках і масово дохнуть.Таким чином рагулі-терористи вбивають горожан.

А
Арчи

Підіть у доси,та там увидите як "черепаня и компания "травку курять и дівок тігають у котельнях.

М
Мішко

Юре та ти тоже кровляний був. Юре, Юре нашто з собутильниками так, они ж твої браття...

С
Сергій

Масове безробіття? У Мукачеві? Не смішить. Весь Варош обклієний оголошеннями про роботу.

ДВ
До Васьки

Васильку Ти молодец Давись Жари!! і на Превеликий Жаль Це все Правда!!! Люди Стають Такі в якій Атмосфері живуть!! Вікторе іванич!!! Дякуємо Вам!!! Ми вам " благодарні" " хто як не Ви!!!

І
Іван

Так можна найти пояснення будь-кому вчинку, навіть вбивству, то вже причина в голові. А гадюшники треба зактивати.

В
Василь

Та киньте! - такі наливайки як "Даринка" і "Пристань" є в будь-якому районі і - навіть більше! - в будь-якому городi. Контінгет тамтешній,- народ загалом нешкідливий: якщо і б'ються,то виключно між собою. Причина не в наливайках,причина в самій атмосфері безнадіїностi,безперспективності,в лютой тоске,в масовому безробітті,в нiщiте,в тотальній несправедливості(для порівняння: далі по набережній,ближче до монастиря стоїть багатомільйонний палац,збудований рогатими окупантами - типу народним депутатом і типу прокурором - на крові і стражданнях простих горожан),в масовому психозі,якiй охопил практично весь Варош. Хто довів городських мукачівців до такого скотського стану?- питання до них,- до членів ОПГ"Селюки у владі",які розграбували наш,раніше науковий,цивілізований і індустріальний город...

Ч
Чікаго

Влада може і знає але закривать очі -може і поліція типир буде знати кіть гуглять в переривах между селфі

І
Іван

Це точно так, з тими наливайкками треба зробити порядок. Там пальоний алкоголь розливають, постоянні дебоши, люди через набережну бояться ходити, гуртожиток МДУ близько репутація сВУЗу стає ще гіршою, діти не хочуть жити біля таких сусідів, сподіваюся, що влада міста знає проблему і закриє ці гадюшники.

П
подопригори

доки там будуть розливати у шинках пристань і даринка на розлив.до тих пір там будуть творитися злочини, набережна, віддалено від центральної дороги, поліція доки приїде, зранку собирається криміналітете, бомжі, туніядці і хлещуть сутрічка на сусідніх улиціях крадіжки за крадіжками тепер вбивства, побиття, одним словом люди в Росвигово ідуть удевятиєтежки в страху

П
Петро

Се Юрка понесло так понесло

КЮ
Кравчук Юра

я замітаву сліди !!!

А
Алла

І знову на Сеченова. Совпаденіє ?депутат теж на Сеченова був.

ДР
до редакції....

Якщо встановили особу померлого,то чому не надрукуєте прізвище та імя померлого,можливо хтось із родичів і незнає про смерть........

Читайте також