У Мукачеві напали на спостерігача прямо на дільниці (ФОТО, ВІДЕО, ОНОВЛЕНО, 16.05)

13
99

Йдеться про пряме застосування сили, погрози та лайку.

За свідченнями очевидців – голови комісії та членів, а також постраждалого, прямо у приміщенні виборчої дільниці №6 в Мукачеві (округ №5 на довиборах у Закарпатську облраду) близько 12.30 на офіційного спостерігача від Селянської партії було вчинено напад (завдано удар в голову та здійснено спробу силоміць виштовхати людину з дільниці) представниками іншого кандидата у депутати облради Івана Чубирка. 

Це сталося відразу після емоційної розмови самого кандидата з постраждалим. Більше на відео.

Емоційна розмова

Прибувають молодики

Свідчення голови дільниці №6

Постраждалий підтвердив, пред'явивши усі документи, що він є офіційний спостерігач.

 

 

 

За схожим сценарієм розвивалися події на скандальних виборах мера Мукачева у 2004 році.

 

Коментарі

А
Анонім

То вам тапер кінець тупі чубірковські жопооблизівальщики!

Х-
ха - ха

нюнін чмо наколбашеное іще сам не поняв шо наробив бо його по нишній день валить! пизда тобі козле! допиздівся провокатор йобаний!

Q
Qq

Я все думав,що Грузія це розумний народ,але я дуже помилився.Якоє бидло у нас,таке само у них.

В
василько

та всі они бандіти і одні і другі туй никому вірити немож чорт бо тих і тих узяв "Політики Великі " але як ся обосрав чубірко "депутат великий" Регіонал Чортів

N
Nick

Уважаемый м - по Вашим комментариям видно кто Вы. Вы просто безграмотное и тупое чмо, которое лишено собственного мнения. А ВАНЯ - очередная тупица безграмотная и уголовщина, которая хочет вылезти в люди любым способом.

А
Аноним

А кто Выборы то выиграл?

М
м

нюнин пидер мусорський наркоман йобаний ВАНЯ закоплить його на хуй шо за порядок у подгоряни чорт галимий гонит

Б
Бо

Нюнин жжот)

А
аноним

чуба лох

Н
Народ

Согласен с Іваном ,но не потрібно вигоражувати женю він теж добрий блатарь і много чого сам наробив не хорошого,так што одніеї пари они сапоги.

Х
Ххх

Президент у нас - смотрящий, всі чиновники поставлені ним на посади - його шнурки продажні і такі же зеки і бандюки, шановні це вам не зона - це країна,яка завдяки вам гине,люди голодують і тому вашим 100 гривневим подачкам радуються і ви цим користуєтесь знущаєтесь з людей Бандюки кончені

К
К

Поподробніше хто такі Уха ,Носи , Члени???

І
іван

Жалива то чмо!!! Да, малий дістав від тіпа своїх підгорянських. Но... Він жинився, почав собі своє життя... А вот Ухови (Вінарю) сімя п...й. Бо пак вун мафійозник ))) Ухо, можеш ти хоть чічотку плясати. Ітак всі знають шо ти чмо смолавоє!!! А вот за такі галімі поступки колись всьоравно прийдеся отвітити кіть не перед народом та перед Богом. А вот там тобі уже Чубирко не поможе нияк і нечим!!!!

Н
Народ

А хто такий взагалі жалива?

Н
Народ

Цей постраждалий Женя може і на справді трохи дістав по голові,але дістав від своїх такигже Підгорянських блатарів,як сам.

F
Fredy

Знову журналюги з м-студіо показали свій "професіоналізм". Сумнівна зйомка, вирвані з контекста кадри, рапортування голови комісії перед молокососом - вся сущність цього каналу з 2004 р. Але прийде час, і комусь за замовні зйомки і перекручування інформації, (як у сюжеті про циган) прийдеться відповідати.

ВЗ
все знаю все правий

щи раз звідаву . де у жаливи бар ????????? авоть лем так поговорити........

ВЗ
все знаю все правий

щи раз звідаву . де у жаливи бар ????????? авоть лем так поговорити........

К
К

Сьогоднішні подіі реально показали,що ПР сьогоднішня-це зброд жуликів,що знають лише бити і забирати силою.я таких гімнюків презираю і їхне місце вулиці прибирати,а не в депутати.громади в радах мають представляти адекватні і розумні люди. Я впевнений,що по 5 округу саме такий кандидат у депутати і переміг- молодий,приємний з хорошими амбіціями.Удачі тобі,Андрій Вікторович,у всіх починаннях,вірних соратників і мудрих порадників.

6
666

Паци, ко вкурсі ко малому нарулив?

ТП
Твоїй подружці з центра

та видиш, падли продажні. За пару рублів і матірь рідну продадуть. Не біда, по нашому клапоухому прийдеся отвітити перед пацанами!!!

ВЗ
все знаю все правий

а де в жаливи бар ??

ДЖ
До Жаливи

...Миколко та ти гныда стервозна, власть поменяется- будешь пищать и сидеть как обосраный, не много берешь на себя, хватит жопу лизать- одно радует, что бар у тебя нормальный, а вот Ты ????????????

5
555

Скоро вам Балоги усягде шлангбаумів накладуть, будете у центр на машині кертами їздити

SS
stoto se

de zvuk &&&&&

С
Сергий

Як взагали,можна було вступити в комисию спостиригачом,коли людина мае справку з псих ликарни?,можливо вин для того и поставлений,для провокации.? Таким людям мисце в ликарни.

К
кіношникам

І кому і на хера цей ролик тут запустили про вибори 10-річноі давності??? Покажіть тих лепутатів нашоукраінців що людям в очи скакали!!! Чи то вам не пре??? Правда очи вилупить вам???

ТП
Твоя подруга с центра

ДО 777. ТИ ПРАВИЙ. Це дуже низько!Свої своїх б"ють.

Cвобода Чесним

як може бути порядок коли у нас такий президент???який він така і партія!!!

7
777

Сашику, не красно бити такой тих, котрі тобі один час помагали ВИЖИТИ (практично бомжував). А типирь ти став мало на ноги та мош Нюніна обіжати за то шо не так зробив як ти??? Чекай, кончаться вибори...!!!

ТП
Твоя подруга с центра

Подгорянські Подгорянського б"ють...вот це уже позор дійсно!!!!! Нюнін нормальний пацан!!! Не знаю що він міг зробити - що так треба було поступити! Дай Бог щоб це була не правда, а якщо правда то це ГАНЬБА..... В якому світі ми живемо!

3
333

Шкода Ісевича.... І за шо? І за скільки? Жулики між собою бються хто дорветься до корита, а він бідолага пострадає, Може не зразу, но пізніше точно. І НІХТО після виборів за нього не заступиться і не вспомнить. " Мавр свое дело сделал - мавр может удалится". Згадайте де той захисник "демократії"-міліціонер, що виступав про вибори у ВР у 2004 році. Згудів. Уволили,як пса з міліції і забули... Де Балога, чому не протягнув руку? теперткози пасе. Так і цей неборак піде на газ...

ДТ
До Теді!!!

Били дурнику не Колі, а всякі "УХА". Великі мафійозники )))) А Міліція даже не догадуєся ко би то міг боти.

ДМ
До Месинг!!!

Браво тобі!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

M
McMurphy

Пшсля всьго побаченого тут , я думаю чубірко мав би написати явку з повинною!!!! шось дуже усьо добре складується для андрійка.

T
TEDY

ПРОСТА ПРОВОКАЦІЯ, ЯКЩО коля врізав би тому дуруку,то інтервю дававби з реанімації чи з моргу...

М
Месинг

Де-факто Балога вибори виграє. Це однозначно. Але за допомогою "найсправедливішого" суду, "депутатів різних рівнів" та магічного зникнення бюлетенів - переможцем оголосять Чубирка. Чубирка, який рано чи пізно, під тиском відкритих на нього кримінальних справ "ударится в бега", а Партія регіонів поповнить політичний цвинтар поряд НДП, ЗаЕДУ, СДПУ(0)... В цей час "Староста в жаливі" буде шукати новий член, якому зможе запропонувати свій чималий оральний досвід.

Т
толік

в принципі пох.. і на балог, і на чубирок, і на остальних. най буде хоть і циган з табора, але НЕ бандюк і най за нього ЛЮДИ ПРОГОЛОСУЮТЬ.

Т
толік

не знаю шо воно там пило у трактірі у 2 години, но десь у 2.40 як дурноє скакало коло джіпа коло прогреса і шось там до своїх шлімфорців гойкало

М
мукачів

Я незахищаю ніодного кандидата всі вони баньдугани!!! Нормальна людина в політику нелізе. Нарахунок Євгенія!!! Ви подивідься на його облича і вам стане ясно що за людина. За жінку свою переживає. Євгеній подивися що ти з нею зробив. Була так семпатична дівчина а тепер алкоголічка.

Z
z

А чого непоказали тих хто прийшов прозаду Балоги!! На відео видно що Балога прийшов на дільницу з людьми в кожанках. Голова комісії одчитується перед смоляком Балогом як дитина в школі перед вчителем. Балога заходить на дільницю як цар і всі до нього підбігають і відчитуються. Присто зробіть висновок кому ця подія вигідна.

МС
Микола Староста (Жалива)

Програють Балоги вибори! Людей бісить, що вони всі лізуть у депутати.... ніби більше нема достойних людей,які можуть представляти їх у радах.

МС
Микола Староста (Жалива)

Дякуву, "Жаливі!!!!!!" краснось мене розмішив, лем не указав штом не добрем написав. Я кажу ош проти того коли ровтов з єдної файти ідуть у депутати.

С
Спостерігач

Ви, шановний "в шоці" уважно статті читайте та коментарі. Потрібно розрізняти слова "погрожували" і "напали"(як написано в статті)! А на відео нападу нема! Чого це хлопчина і голова комісії перед молокосом Балогою так заікується? Бояться напевно слова залученоі п'єси не забути...бо грошики перед виборами всі отримали!

НН
Никого не знаву

До ЖАЛИВІ!!!!! Яка багата закарпатська мова. 5 балів, підняв настрій.

Ж
Жаливі!!!!!!

Жаливо, аби тя грім убив і гутта узяла. Поц ти вонячий!!! Та типирь так співаш. Гомосятина ти не дуйдава!!!!

К
краянин

Відморозки одні ( Чубірки і банда )привикли усе силою та залякуванням брати.Нічого, довго так не буде, скоро увірветься терпець людям,яких принижують,тоді лише від страху мокре буде одне місце і будуть як ті щурі втікати відсамосуду та людської помсти.

З
Закон

Шановні жителі Мукачева та району. Хочу звернути Вашу увагу на те, що відслідкувати хто за кого віддав голов практично не можливо. І не слухайте Ви ті басні!!! Якщо пропонують - беріть, а голос віддавайте за того кандидата, якого рахуєте за потрібне!!!!

ДВ
до виьорця.

ти що гнидо стоіш коло родичів Івана Чубірки що такі докази маєш??? Може вже доста було бздіти?!!!

А
Адміну.

Не робіть з дітвака (спостерігача) псевдо героя нібито побитого. Чмо було і залишиться зачмиреним

В
виборець

Реальний факт - родичі Чубірка обдзвонюють по декілька разів на день своіх знайомих.що мають йти на вибори і примушують голосувати за Чубірку!!!!!!!!!!!

З
Заець

Слабо му по голові дали))

R
rusnok

2чупакабра http://yachtt.com.ua/wp-content/beneteau-31/1.pdf йой,та тото достойний чоловік,у нього біографія як гаранта констиїтуції

ДU
ДО UA

Золоті слова!!!!

С
Свобода

ну а що треба чекати від представника Партії Регіонів??????тільки такого.....

L
Lego

Голосуйте заЛупана!

Ч
чупакабра

http://yachtt.com.ua/wp-content/beneteau-31/1.pdf

U
UA

Люди добрі, лишіться компютера і сьої теми. Файна погода, неділя, ідіть відпочивайте, навідуйте родичів і близьких. А они ітак без нас розберуться і хто є хто, кожен вирішує для себе сам. Всього Вам май файного.

Х
Ххх

Микола Староста (Жалива) Бо прийшов на виборчу дільницю кандидат в депутати розібратися що коїться за безлад, і взагалі то у людини є ім'я, а не "малий Балога" Андрій Вікторович Балога

С
Сергій

Чубірко уявив себе фантамасом? Та хай походить, трохи поїсть собі нерви, потратить грошей, і дасть Бог по результату як фанера над Парижем, а в 2015 р. за ним вся та банда. А тоді ми подивимося, хто перед судом постане.

МС
Микола Староста (Жалива)

Не знаю хто зараз розробляє піар-стратегію панів Балог але стратегію дуже і дуже неправильна! Цей плач Балог, який затіяли пробалогівські сайти, говорять тільки про одне - Балоги впали дуже низько.

МС
Микола Староста (Жалива)

Чому голова комісії перед малим Балогою звітуєся??? Однозначно видно, що він у нього на роботі.

Р
Ратуша

Выборы, выборы, кандидаты - пидоры!!!

Х
Ххх

А само обідно шо нема на цього ЧУПАКАБРУ чубірку управи ,але є Бог на небі і він як кажуть палицею бити не іде.

ВШ
в шоці...

Бідний хлопчина. І взагалі-то (для спостерігача), ніхто не пише, шо хлопця побили, йому погрожували, на відео навіть видно як бідний заікається. Але тепер йому реально буде ж...па від Чубірка після цього зізнання. Його в спокої тепер не лишать!!! Шкода пацана

R
rusnak

Що тото за звірь тикий Чубірко?Никда м не чув.

ПВ
Проти всiх

Чубирко авторитет???? Люди я Вас прошу.... Хам, придур безграмотний з маниэю величия.... Так званий друг и соратник брат Микола (Бита) кончений наркоман... Куди дивляться правоохоронци???

І
інтелигенту.

Ви вже раз показали що ви бидло і вас багато котрих Ющенко сифілістичний через хер кинув.

Х
ХХх

Ua Він не дурак,він отморожений і йому всьо по...

Н
Недокандидат

Мда, почитаешь некоторые коментарии и становится страшно. Страшно из-за того, что все знают кто такой Чубирко, а все равно кто-то за него голосует.

Х
ХХх

Інтелігенту Звідки там мозги уже всьо пронюхали

U
UA

Чиста провокація, Чубірко тоже не дурак у день виборів робити суєту. Роздули з мухи слона. І нараз камери, непонятно звідки, і коментарі, і припущення.

І
Інтелігент

Як гарно, молодці. Це ви не своє натуральне обличчя показуєте а і свого кандидата. Мукачево ти вже це проходило. Достойно. Треба ще раз довести, що ми не бидло і за 100 гривень не продаємося.

Х
ХХх

Спостерігачу Заікається бо напужали уже його ті наркалиги, а міліція наша канешно шикарна не рипнулася даже бо бояться що ще й самі по голові достануть вот це у нас влада дожилисьмеся!!!!!!!!!!!!!!

І
інтелигенту.

Шавка ти недоправлена

U
UA

Пацик-спостерігач так стараєся,но слабуватий актер, на Оскара не тягне. Ти ліпше про свої районовські подвиги розкажи на камеру, може ліпше получиться.

І
Інтелігент

Якщо я брешу, то мене Бог покарає. А вашу шайку вже покарав, бо ви нелюди без совісті та мозгів

І
інтелигенту

У пеклі ти горітимеш. Не бажай іншому зла і біди бо сам то матимеш. Якщо тобі давали гроші від Чубірки-то що не біг у штаб Єцівський а звідти у муліцію з заявою? Бо БРЕШЕШ ти як ПСИНА безпритульна.

Х
ХХх

Спостерігачу Ти що не бачиш сомаре що двері закрили спеціально не дали знімати та людина шторку відсунула щоб хоч щось засняти.

П
ПІПО

ЦЕ ДИБІЛІЗМ А НЕ ВІДЕО,НІЯКОЇ КОНКРЕТНОЇ ТА ЦІКАВОІ ІНФОРМАЦІЇ В НЬОМУ НЕМІСТИЦЬСЯ,А КОМЕНТАТОРИ НЕХАЙ БУДУТЬ УВАЖНІШИМИ БО ЇМ ЯК КІСТКУ ПСОВИ ДАЮТЬ НЕЯКІСНУ ІНФОРМАЦІЮ А ВОНИ ТУТ ПОЛІТЕСИ ТОЧАТЬ ,ДЕШЕВІ, ОБРАЗЛИВ,І А ПОДЕКУДИ ЕКСПРЕСИВНО ЗААНГАЖОВАНІ .

С
спостерігачу.

Де тебе били у ту дурну продажну голову дітваку???? Де відео??? Де побоі???? Заікаєшся на відео коли брешеш!!!

І
Інтелігент

Я продажна? До мене та родичка Чубирка тричі приходила. Один раз казала 50 гривень, другий раз 100, а у п'ятницю 200. Горіти вам у пеклі й тим хто взяв гроші і проголосував за кримінального авторитета. СОРОМНО!

Г
Гррр

Нема на чубірку Ляшка,оби му вили в оч. засадив

С
Спостерігач

Це заздалегідь підготовлений спектакль! Покажіть відео де і як б'ють спостерігача... чому ж ваші камери не знали найцікавішого? А ТОМУ ЩО НІЯКОГО ПОБИТТЯ НЕ БУЛО! Про що ви пишете? Взагалі то, т е що ви зняли як просять кандидата в депутати вийти з дільниці може стати позовом до суду!

X
Xxx

Це повний безпредєл,що цей Чубірко патлате чмо отморожене витворяє, я навіть не уявляю хто може за цього бандита голосувати,хіба що ті кого запугали,або ті стогривньові що напужали іх шо якщо візьмуть 100 грн і не проголосують та буде ім погано,бо на комп'ютері потім побачать хто як проголосував дурять так людей.Де???? на яких то компютерах буде видно?????як так можна дурити і запугувати людей???

А
анонім

На дільниці у ДНЗ№18 також побили машину спостерігачую

І
інтелигенту

А хто керує м. Мукачево, хто робить так, що за місто стає соромно????

І
інтелигенту

За Мукачево соромно???? Гниль продажна барвівська!

ГД
голові дільничоі комісіі

Чесно брешеш і відробляєш барвовську пайку.

І
Інтелігент

Тепер ми бачимо хто такий Чубірко і його кодло у всій красі. Соромно мені за Мукачево

МС
Микола Староста (Жалива)

Розсмішили, що кандидат у депутати немає права знати хто "газдує" на дільницях??

С
спостерігачу.

То ще добра куплена сука Шушкевич!!! В очко без мила ВІБ залазить. Дітвак Ісевич достав барвовські 200 гр то най рило сокотить.

М
Мукачівець

Дужесь такий розумний? Прийдуть і за тебе питати

В
Василь

у 2 години Пан Чубірко вже спокійно сидів у Трактірі,попивав горілки і консультувався,про те щоб було не більше 50 відсотків,яких відсотків?не відомо

ДР
для репортера

Мукачівець 03.03.2013 15:47 | IP: 195.214.75.xxx Яка різниця від якого кандидата пацан спостерігає. Чубирки творять бєзпрєдєл!!! Люби беріть вила - ЦЕ МіСТИТЬ Заклики до погромів, підпалів, знищення майна, захоплення будівель та споруд, насильного виселення громадян; заклики до агресії або розв'язання військових дій;

П
Посторонний

Ну и этот чубирко бычара необрозованная

М
Мукачівець

Яка різниця від якого кандидата пацан спостерігає. Чубирки творять бєзпрєдєл!!! Люби беріть вила

ДР
для репортера

Спостерігач каже, що він офіційний від А.В. Балоги а на його посвідченні зовсім інша інформація!!!!!!!!!

Г
Громадянин

На першому відео не видно факт нападу. Не думаю, що владі вигідно провести вибори із скандалом, щоб провокувати невдоволення населення. Панове, обман 2004 року не пройде.

Читайте також