У Мукачеві неподалік ГІДу вбили 20-річного хлопця. Подробиці (ФОТО, ВІДЕО)

108
72

Інцидент стався сьогодні, 25 лютого близько 19:00 години на вулиці Кооперативна, неподалік ринку ГІД.

Як дізналось Mukachevo.net у Мукачівському районному відділі поліції, на місці зараз працюють правоохоронці та експерти. Особу загиблого встановлено, це мешканець міста Мукачева, 1998 року народження.

За попередніми даними на тілі мукачівця виявили сліди насильницької смерті.

Згодом, як стало відомо Mukachevo.net, хлопець працював на місцевій АЗС. Саме там і нанесли йому важкі поранення у голову.

Увага, відео містить кадри крові!


Наразі відкрито кримінальне провадження за ч.2 статті 115 ККУ, тобто умисне вбивство з корисливих мотивів. Злочинців досі шукають.

Також, правоохоронці шукають свідків події, і просять всіх небайдужих, хто має хоч якусь інформацію звертатись за номером "102" або у відділ поліції.

Також, Mukachevo.net отримало ексклюзивні фотографії з місця вбивства 20-річного мукачівця.

Нагадаємо, нещодавно на Берегівщині син зарізав батька.

Коментарі

А
Аноним

Прошу якщо хтось шось знає напишіть

А
Аноним

У нас и президент был порядочным человеком, по мнению слепых. Уже если коррупция в оборонке ни о чем не говорит , то о чем говорить дальше? Были журналистские расследования? независимых, честных журналистов? серьезно? так слепо утверждать что мер хорош, только потому что у него диплом, это бред, у жены пороха тоже есть диплом, купленный правда.

.
.....

В нас мер дуже порядна людина ! І з дипломом і далеко не наркоман ! Менше того карлика лисого слухайте !!!!! Моцкаль вонячий!!!!!!!! Наше місто стає краще завдяки тому наркоману як ви пишете !!!! Ідіоти ви

К
Коментаторам

Люди , шо вам є ? Ви себе чуєте ? Шо ви тут грязь розносите ? Шось вас не устраює , влада , мер , поліція , « багаті сім‘ї»? У нас демократія в країні,ідіть скажіть їм, вам дороги откриті , робіть шось ,висловлюйте своє Недовольство їм,а не нам тут нийте,якби народ мав якусь владу ,все би рішилося само... А не говорити тут анонімно і далі писати пусті коментарі

.
...

Єдина така сім’я то блюки!!!

0
000

Пока полиция дремлет....ходят слухи. Дожились город 2 на 2 все всех знают. А жестокий убийца с маньякальными наклонностями бродит под вашими окнами. Спокойной ночи, не забудьте перезвонить детям где они находяться и живи ли.

В
Відповідь

Я мала на увазі не всіх багатих родин , а саме тих які гадають , що їм все дозволено , бо на власні вуха чула і не один раз « в нас є гроші ми порішаємо будь що»

М
Мункач

Жителька міста : а до чого тут багаті родини ????

БД
Близький друг

Коли буде відомо хто то зробив ви всі дізнаєтесь !!!

ЖМ
Жителька міста

Вічна пам‘ять Сергію, нехай земля йому буде пухом) так а чому мовчати ? Набридло вже жити в цьому місці !! Не знаєш ні спокою , боїшся за своє майбутнє!!! Набрило вже ,що містом панують декілька багатих родин , що за гроші все вирішується !! І всі мовчать всіх все влаштовує! Тільки і можем , що в коментарях писати , а насправді як було так і буде !! Тільки аби гірше не стало !!

М
Мммм

Рест ин пис - покойся с миром . С англ . RIP. Мы говорим вечная память / покойся с миром . Так что давайте такие ужасные слова не будем обсуждать ! Он был хорошим . Он теперь ангел Господний !!!! На счёт слухов : тоже нефти винить теперь всех подряд . Пока не скажут нам точную инфу !!!! А то тут Миша , Петя, Вася .... успокойтесь !!! Найдут

М
Мммм

Раста . Ты конечно извини !!! Но земля ему пухом , говорят уже после сегодня . Сегодня его похоронили . Когда человек уже в гробу и в земле , тогда принято говорить: пусть тебе земля будет пухом ! Чтобы тебе легко там спалось . Ведь принято , что могила - это новый дом ушедшему человеку , его телу . Поэтому в народе так говорят . До похорон не Говорят так ! Поэтому в чем твоя беда?

В
Василь

Ходят слухи,что ето миша цыганин з франка

СВ
свалил в Чехию.

Пан Павло Батькович 27.02.2019 13:06 Среди подгорянской гопоты ходит слух что убийца уже свалил в Чехию. Od karmy ne uteces pan buh ho najde vsude.

Р
Раста

Бля народ причём здесь наркоманы, Они дома сидят или по падикам залипают, им бы пожрать сладкое да поспать, чуть что сразу наркоманы виноваты, долбодятлов и так хватает, Пацана жалко молодой был( Мир стал слишком жесток, на что не пойдут люди ради денег... и пожалуйста хватит писать земля ему пухом вы сами понимаете что значат эти слова? Rest In Peace Серьожка. Всем добра

М
Мукачево

Слухай ти , коментатор хєров. До чого тут мер міста ? Тепер за кожен вбивство його винити ??? Це просто збіг . Пограбували касу , він там був один , як свідок . Тому його вбили . Інфа з провірених джерел! Шо мер може зробити або та ж поліція ??? Камер не було !!! Допитали лише тих хто відійшов від нього на пару хвилин . Хто з ним в ту ніч там був ! Не був би він один , все б обійшлось !!!!!!!

ВВ
Вкурсі Вун Вкурсович

Среди подгорянской гопоты ходит слух что убийца уже свалил в Чехию.

?
??

Ви замість того щоб писати дурницю і розводити політику ,пішли б і поклали свічку в церкву за Сергія . Розумні всі такі знайшлися , коментатори хренові. Не тим займаєтеся чим треба

Л
Лоці

Там були чурбанскі наркотики замішані

ЖЖ
жан жак

блюй це все мутить і його шавки . менти вмісті з гнидами блюка ! поки "влада"і ця нечисть разом газдує це все буде творитись. нехай дурью ланьо своіх онуків нагодує бо він і його діти вже нагодовані давно . А чума -бірко шавка медведчуківська ! лівими заправками тут керує то давно треба прикрити!

О
овод

Я писал без сарказма. Не знаю кто накуренный и не мне это выяснять. Просто думаю что убийство потрясло всех мукачевцев и на мой взгляд этому нужно уделить максимум внимания и усилий не только от полиции, но и всех органов управления и людей, иначе как писали ниже скоро в город выйти будет страшно. Мукачево не Сомали, и поэтому в ближайшее время необходимо найти виновного или виновных, иначе зачем полиция, что б гонять бабок на базарах и кататься на машинах создавать видимость безопасности?

О
Овод

Почему молчит мэр? Он получил полную поддержку от мукачевцев, мы его выбрали для того чтоб он работал во благо Мукачева. Почему начальники полиции, безопасности и прокурор города не ночуют у него под кабинетом пока не будет результата. Пора действовать уважаемый, показать что Мукачево не криминальный город, а преступление не останется безнаказаным.

М
Мукачівська

Два прислів’я які є життєвими у повсякденному нашому житті-«Коли гроші говорять, тоді правда мовчить.»-за любі гроші наші судді, поліція і всі установи будуть мовчати. «У кого гроші є, тому й руку всяк дає.»-маєш гроші ти вже хтось, нема грошей тоді ти ніхто і ніколи допомоги не отримаєш людської!!! Зробіть висновки собі лише з тих слів, що пишуть тут люди!!!!Жаль що не читають ті хто всі біди ці робить жаль....

М
Мукачівська

Хочу сказати лише одне Мукачево багате на різні наркотики,траву ітд. Чому люди стали такі жорстокі що за гроші вбивають інших людей? А це тому, що вони звірі бо лише звірі вбиваючи не думають кого буде їсти! Лише гроші багато рішають чи живеш ти чи ні!!Маєш гроші ти вде хтось ну і живеш, немаєш грошей ти ніхто і ніщо.... Так хочеться зайти на сайт Мукачево нет і подивитися гарні приємні душі новини без убивст, стрілянин, крадіжок ітд Наприклад хочеться побачити: там і там побудували дит майданчик, там і там будуть проходити цікаві вистави для діточок... але натомість отримуємо лише вбивство, крадіжки,пограбування і інше.

О
Однокласниця

Вічна пам'ять! Батькам пережити похорон.Просто немає слів,Сергій був дуже добрим та чуйним хлопцем.Вчилась з ним від 1-го класу,просто шокована,що його більше не має.??

О
О

неподалік ринку ГІД ну почему ГИД надо в тему вписать,что Вам ГИД виновен,неподалик,ЭТО КАК сколько км или метров,че вам ГИД "смотрящий"за "неподалик",а не неподалік технокарпаты в западло было написать... оставьте ГИД в покое,ГИД в этом не виноват и не надо с ГИДа делать "криминальную" область

А
Ангел

Я в шоці шо твориться в Мукачеві скоро стрьомно буде ходити вобще по городу за пару грн будуть вбивати людей наркомани кончені А пацанчика шкода дуже пухом тобі земля Не Мукачево а город злодіїв вбивць наркоманів алкоголіків і кончених поліцейських

О
Обертні

Таке враження шо це не пограбування а ділять вплив на чорний бізнес, нашо вбивати за пару вунячих тугриків?!?! Країна наркоманів , беззаконня, і охоронців безпорядку! Навідь в бангладеші кращє там зими нема топити не треба!!!

С
Співчуття

Спочивай з миром! Співчуття родині.Терпіння і сил близьким!

Ц
Центровський

А вообще то , треба вертати смертну кару, шо за д.біли то отмінили...

Ц
Центровський

Мукачівці , якісь те всі розумні, лем би нити, яка разниця шо пропонують гроші? У всьому світі така практика росповсюжена. Главное оби найшли

Е
Ерсі

Україна-це Зімбабве

Д
Друг

Нікому він не мішав!!! Грабанули касу , на 15-20 тисяч. В тот момент він був сам . Всі вийшли кудись . Коли прийшли він уже робив останні вздохи (((( інфа , від знайомих джерел((( Був би не сам , або був би там другий - так би сталося з іншим ( вічна йому пам`ять ( хороший був хлопчина

Й
йовжи

шкода малого но комусь вин мишав...шо ся творится в Украини

R
Robert

Moje mnenije zapravka nelehalna , podjihalu zapravulu povnuj bak , maloho styknylu v holovy , zabralu kasy i smotalusja. Vot i vso .

З
Знакомый

Спанч был правильным и порядочным человеком,вечная память тебе Серый,и пусть земля тебе будет пухом!

К
Кит

Взагалi то цю сумму дають частнi лиця, полiцiя не може пропонувати сумму за iнформацiю. Хоть думайте що пишите

М
Мукачівка

50 тис. поліція пропонують , не аби подняти свої ж*пи та робити шось , люди і безкоштовно на зустріч підуть , щоб допомогти , самі нічого не можуть зробити , легше грощі дати , би за них всьо зробили !! Ужас, шо ся творить! Всяде щас камери стоять , та поглядайте , училисьтеся на то , чи не так?

Д1
До 13:49

Майте Бога.Така трагедія для батьків,для цілого міста.А ви тут починаєте обзивання і всяку мерзость розводити!Помоліться краще за новоприставленого Сергія! Боже даруй Царство Небесне новоприставленому Сергію!

С
Словак

Закрити нелегальну заправку Чубірки

М
Макс

Человечеству без денег туго

С
сестра

чому страждають завжди невинні, добрі, справедливі по життю люди???((( через якісь прокляті гроші, ублюдки забрали у хлопця життя, а що ті гроші?? проп’ють, програють, спустять на наркотики, а людини нема і вічна біль на серці мами((

УЗ
Уткіль знаєш?

У 90 - х тебе і у проекті небуло.

O
Oni

Скоро буде гірше як в 90 тих

М
Містянин

Дай Боже батькам і рідним пережити це непоправне горе! Боже поможи знайти винних! А вам люди-людяності! Ніякі гроші не варті життя людини. А власнику заправки,яка б вона не була,варто подбати про захист її працівників:камери відеонагляду,ревун чи охорону.

З
Знайома

Про заправку, та навіть ,якщо щось було не законе чи ще шось ,відколи за таке людей вбивають ,я в шокє ,шо за брєд ?

П
Правдоруб

Хай упокоїться душа вбитої людини. Перестаньте писати бруд, де робив, ким робив, легально чи нелегально. Зараз 90% українського бизнесу крутить "чорний нал". Суть питання в тім, що поліція більше скурвленна ніж її попередники - міліція. Саме по таким закуткам повинні курсувати селффіки-недоноски, а не кататтися по трасі та жерти бутерброди в фастфудах. Щодо теперішніх поліцейских - фахівці відсутні бо їх ЗВІЛЬНИЛИ залишивши одних смолашів тупих. Реальні пошуковики ВІДСУТНІ. Робіть висновки не реформували а ЗНИЩИЛИ те що було. Ще раз співчуття близьким хлопчика, жаль що смерть забирає від нас нормальних людей, а покидьки ходять по Земли. Божа кара неминуча знайде цих вурдалак.

Ч
читач

У Балажки, котра двох людей убила, суд 01 березня 2019 року, о 14.00, в Ужгородському мiськрайонному судi.Уже чотири роки ця кримiнальна справа пилиться в цьому судi.Балажка смiялася, що стiльки заплатила суддi Придачуку,що вiн повинен за неi й вiдсидiти.

Б
Бррр

Мог идти с новой почты

?
??

Одна дитина була в мами!!!!І знайдеться якась тварь ,яка забере життя !!Страшно думати.Таким тварям руки відрубати треба!

Ж
Женя

Хіба у нас є правоохоронці? В нас є БАНДООХОРОНЦІ. Все що роблять правоохоронці - служать на благо олігархам і злодіям. До звичайних людей ментам діла нема... у них інші задачі поставлені. І поки це так, в країні буде анархія. Згадайте Нагірного, Зайцеву... а Балажку посадили?...

М
Ментам

Менти перевiрьте Жеку з Киндерешова правда вiн уже не жие з батьками Ви йго добре знаете то его почерк точно, вiн уже давно не простий вор. Держаном од балти по головi угадав.

З
заправка

яка заправка офіційна? шо ти несеш? офіційна заправка прячеся за бетоними заборами без вивіски і т.д ???

З
Знайома

Я просто в шоці , Спачинський такий добряк , ніколи не чула ,щоб він був десь замішаний. Люди , які люди ? Просто звірі , як так можна ? Просто , дуже хочу , щоб наша доблесна поліція , хоча б трошки порухалася і винні були наказані !!!

М
Мукачівцю

Не журися....

М
Мукачівець

Най Сушанін і Чубірко допоможуть мамі зробити похорон!! І взяти ініціативу в свої руки, знайти винних в цьому!!!

1
111

Боже за що... світлої душі дитина ... добряк, завжди був за справедливість.. хай земля тобі буде пухом!

ДM
До MCMarphy

Не спекулюй на смерті невинного хлопця. Він був офіційно працевлаштований і офіційно працював на автозаправочному комплексі, який теж має всі дозвільні документи. Виродок чи виродки вбили молоду людину яка лиш почала свій життєвий шлях. Переконаний що вбивцю чи вбивць буде знайдено. Вони ще 1000 раз пошкодують що народилися на цей світ....

1
111

Боже допожи близьким????

Д
Друг

Спочивай з миром

ДM
До McMurphy

ПО ХОДУ ТИ ПРАЦІВНИК ПОЛІЦІЇ. ЯК І В ПОПЕРЕДНІХ ТВОЇХ КОМЕНТАХ, ТИ НАПРОЧУД ОБІЗНАНИЙ У ОПЕРАТИВНІЙ ІНФОРМАЦІЇ, А ТАКОЖ ЛЮБИШ ОБЛИВАТИ БРУДОМ СВОЇХ КОЛЕГ І СКАРЖИТИСЯ НА НИХ! АНУ ВЕЛИКИЙ ТИ НАШ ШЕРЛОК, РОЗПУТАЙ ЦЮ СПРАВУ, ПЕС ТИ ПОЛІЦАЙСЬКИЙ!!!

F
fORTUN

Сьогодні встановлювали відеонагляд у селі Буковинка.Власник сказав якшо хтось зайде без дозволу на подвіря розстріляє недивлячись хто там чи діти чи собака.Я немала дитина і відвертість цього чоловіка лякає.Точно когось вичекає.Сумно буде читати такі новини.

Н
Невідомий

Сергій Спачинський(Спанч) вічна тобі пам‘ять, земля пухом! Спочивай з миром??

М
Мукачівка

Говорять що це Сергій Спачинський

Ж
жесть

коли уже закриють ті чоповки?...

М
мукачево

З нормальноi деколи краiни зробили Бангладеш.

M
McMurphy

Грабанули нелегальну заправку і вбили заправщика

И
Иван

Дайте хоть імя шоб знати хто то. І так завтра весь город буде знати. Шо там такого

С
Саня

Це трагічні наслідки..... наркоманія , беззаконня, відсутність покарання ! Співчуваю рідним! Дай Бог отморозка хто це зробив знайдуть !

:
:((

Ужас..

М
Мукачівець

Шо за хлопець?

Б
Букі

Ко знає подробності?

Читайте також