У Мукачеві нова пожежа: горить "ЕНО Меблі" (ФОТО, ВІДЕО)

25
56

Сьогодні, 25 серпня близько 15.30 в Мукачеві на території підприємства "ЕНО Меблі Лтд" виникла пожежа.

За попередньою інформацією, горить "сушилка" та "стружкосховище". На місці пожежі працюють дві пожежні машини. Близько 16.00 на місце подій приїхала вантажівка міськводоканалу з водою.

Також є працівники швидкої та аварійної. Міліція перекрила рух.

Коментарі

РІ
Радиш І.

Дерцен- угорське село, де живуть цивілізовані люди європейської ментальності, віруючі в Бога. Вони й працюють по-людськи, безкоштовно допомагають в біді. А мукачівські "пожежники" паталогічні ледарі, п'яниці та крадії.

П
Прохожий

Той, хто бував в Суботу, або Неділю ввечері на авто-мийці, що напроти прохідної Фішера, міг звернути увагу, як пожежники з цієї дільниці туди за пивом бігають. А по конкретно цьому випадку, то тут винувате тільки керівництво "ЕНО Меблі". Не повинно такого траплятися на таких підприємствах:(

T
trini

Зробіть статтю. + поїдьте в дерцен хай покажуть з чим працюють вони (добровольці) і покажіть з чим наші. (ДЕРЦЕНСЬКІ:кожен одягнений по фулу, кожен має радіостанцію та сигналізатор збору команди, одна машина на підвіз людей, 1 пожарка по фулу оснащена тиск 22 атмосфери(4 етажа), 1 водовоз, 1 автономний насос який і гасити може, 1 моторна лодка, мають ще гідравлічні щипці для різання машин )- добровольці і не отримують зарплати , ніякої благодарності їм не дають і не пригадують їх після пожарів очільники МНС а часто дерценські роблять всю роботу місто них а МНС стоїть і курить збоку.

C
cortez

Може хтось із журналістів об’єднати коменти у всіх темах про пожежу та зробити статтю з них (не пряму мову а відформатовано)? Інтересно что вийде і ми зможемо проаналізувати зовсім другу версію. І результат показати МНС-у.

К
КареглаЗая

Будемо сподіватись на краще....тільки нікому від цього не стане краще якщо людей звільнять...

ЗЛ
Золтан Лендьєл

Вина лежить в першу чергу на пожежниках: вони втратили пильність та відповілальність. Влада зробить висновки, кадрові зміни відбудуться.

ВП
Василь Пехньо

Пожежники винні лише частково. Головна причина пожежі- безвідповідальніть керівництва ТОВ "Ено" та корупція міської влади.

ПЛ
Притула Людмила Олександрівна

Запалити нема кому, а грітися всі прийшли!

Ч
Чали

в ЧОМ ТУТ СОЛЬ. РЕАЛЬНА ОБСТАНОВКА ТАКАЯ ЧТО ПЕРЕД ВЫБОРАМИ РЕАЛЬНО НАДО ПИАРИТСА,ЕТО ИЗВЕСНО.НО ЕТО НЕГЛАВНОЕ. ОНИ РАБОТАЮТ ПО ЗАПУГИВАНИЮ НАРОДА И ВЫЗЫВАЮТ В ОБЩЕСТВА НЕГАТИВИЗМ,СТРАХ., ЕСЛИ ЛЮДИ ЗАПУГАНЫ МОЖНА ЛЮБОЕ МНЕНИЕ ИМ В ГОЛОВУ ВБИТЬ(ДОКТРИНА СТРАХА) УПРАВЛЯЕМЫЕ ПОДЖОГИ ,УПРАВЛЯЕМЫЕ ВЗРЫВЫ,КТО НА ЕТОМ СПЕЦИАЛИЗИРУЕТСА? ЧТОЛИ НЕ МНС?С КОГО С КОГО НАДО СПРАШЫВАТЬ ТАК ЕТО С НИХ.НАУЧИДЛИСЬ ТЕРОРРУ ТАК ВОТ ТЕПЕРЬ КРАСИВО РАБОТАЮТ,КАК ГОВОРИТСА БЕШ ШУМА И ПЫЛИ ЗАТО ГРОМКО И ЖАРКО.ДА И НЕ В ЕТОМ СОЛЬ. ТУТ НАДО СМОТРЕТЬ ГЛУБЖЕ ТУТ ИДЕТ СТРАВЛИВАНИЕ И ЗАБОЛВАНИВАНИЕ НАРОДА,ЕСЛИ ЕТО СЛУЧАЙНОСТЬ ТАК ЕТО УЖ ОЧЕНЬ СЛУЧАЙНО.ОДКРЫТЬ ГЛАЗА НЕЛЕГКО ПРИЧЕМ ЕЩЕ В ПАЛАЮЩЕМ ОГНЕ И ЯДКОМ ДЫМЕ.У КАЖДОГО СВОЕ МНЕНИЕ,И ТУТ В СТАТЕ НЕНАВЯЗЫВАЕТСА КОМУ ЛИБО ЧТО,НО ОСВЯТИТЬ ЕТУ СТОРОНУ НАДО И НУЖНО.

Q
QQ

в темі "У Мукачеві страшна пожежа"

Q
QQ

читай нижче коменти де з 101 переписка йшла , а не пиши про те про що не знаєш…

И
Игорь

Просмотрел вчера видео с пожара на рынке Логойды. Там много негатива на пожарных. А зря. Нарекают, что они на первых порах не тушили пожар... Пусть отзовётся тот, кто возьмётся поливать водой оголённые провода "под напряжением"!!! Им по-инструкции ЗАПРЕЩЕНО приступать к тушению НЕ ОБЕСТОЧЕННОГО объекта. Обратите внимание на видео, где показан столб с искрящими проводами! Сколько "соплей", то бишь подключений, тянуться к столбу. А рубильник, отключающий потребителей от сети... Где он? Сажать нужно г. Логойду. С него же и требовать возмещение убытков пострадавшим. Другого вывода и быть не может.

ПВ
просто Вася

Перед тим як стати начальником МНС пан Пехньо був начальником пожежежної охорони на підприємстві ЕНО. В цьому щось є... Пройшло менше ніж пів рока і таке відбувається, а тепер він начальник пожежної охорони цілого міста, цікаво що буде з містом далі. На мою думку п.Пехньо можливо і непогана людина але він своє давно відслужив, адже як відомо що перед призначенням він уже багато років був на пенсії. Незрозуміло чим не влаштовував попередній керівник МНС, який як здається був молодою,досвідченою,енергійною і професійною людиною в самому розпалі сил. При ньому ніяких таких казусів не відбувалося....

C
cortez

буде концерт "Мукачево скликає друзів" у нас уже давно "в Мукачеві горять друзі", мені той концерт з артистами з секонд хенду не потрібен, а за ті (організаторські) гроші 2 пожарки могли купити...

К
КареглаЗая

Саме так - БАРДАК!!! і нікому до того діла не має. кожний лиш про себе дбає і зовсім не задумовується над тим що з часом біда може постукати і до нього в двері...

Н
найда

У місті поголовний бардак.

ІГ
Іваницька Г.В.

А мій базарчик не згорить- там нічому горіти! Ги-ги-ги!

В
Віктор

Керівництво МНС вживе належних заходів щодо ситуації, що склалась в Мукачеві.Винних працівників буде притягнуто до дисциплінарної відповідальності аж до звільнення з займаних посад.В першу чергу- щодо керівництва відповідної міської служби.Наказ вже готується.

СЩ
славко щербей

Я ту начальник МНСа буду ся розбирати

К
КареглаЗая

Во-во!!Золоті слова Кортез!!!! тільки жаль що у міжвиборчий період на нас їм насрати(((

C
cortez

є у нас почесний громадянин міста (не бідний), який може подарити місту нові пожежні машини, устаткування, ітд. (у міжвиборчий період так само радуються подаркам як і під час виборів)

К
КареглаЗая

Лабош!!! я думаю що у випадку з Логойдовим ринком, пожежникам просто напросто дали наказ не гасити вогонь...вони тупо стояли й дивились...а на виклик приїхати змушені були....люди тут ні до чого...тут винуваті ті що вверху сидять в мякеньких кріслах

ВБ
Володимир Бодак

Пожежники не винні. Винне керівництво "Ено" та міська влада- вони не дбають про пожежну безпеку в місті.Через це стаються пожежі.

Л
Лабош

Мукачівські пожежники- ледарі, пиятики та злодії.Час робити оргвисновки!Слід вже їх звільняти з теплих посад, досить їм спати за бюджетні кошти!

C
cortez

основна проблема, що люди втрачають із-за цих пожеж робочі місця, на базарчику втратили роботу сотні, на ено могли тисячі втратити роботу, могли і в МЧС багато хто втратити роботу. Це нікому не потрібно! Так чий обов’язок це держати під контролем?

К
Куниця

Вже пора виганяти старого п'яничку Пехня з пожежників! Так скоро все Мукчево згорить.

Н
ніхто)

мабуть правельно, щл все горить комусь потрібні нові тереторії, щоб побудувати свої супермаркети ви напевне вже добре все зрозуміло про кого я кажу) може нарешті дідйде до цього села, що нас хочуть захомутати Ба.....

К
КареглаЗая

ну бачите, що бардак твориться, і пожежники безсилі....невинні люди страждають в чиїхось там розборках

ДР
для Рубиль

Есть факты пожаров и есть факты плохой работы МЧС. Для нормальной и оперативной работы не хватает средств. Кто то будет просить и выделят не малую сумму. Ничего просто так не происходит.Это не дело, что операторы пол часа снимают сюжеты,как горит завод а пожарных нет. ЕВРО 2012 на носу, такой бардак быть не может.

К
КареглаЗая

Звісно що є, ви тільки подивіться, як там все з середини вигоріло, криша, навіть з-під фундаменту вогонь горить...то горіло не одну годину!

Р
Рубиль

Просто подивіться на це з другої сторони за 1 тиждень у Мукачеві дві пожежі які спричиняють людям горе наша міліція без сила і МНС в цьому розібратися тут є реальний поджегатель!!

Ч
Чали

1 случайность 2 последовательность 3 закономерность буде горіти 3тій раз ,треба буде поспілкуватися З МНС.ато шось тут не то.

К
КареглаЗая

Всі гроші в карман собі беруть!!! а на робочих насвистати їм..

ЛЗ
Лендєл З.

У всьому винне керівництво "Ено": там суцільні порушення протипожежних правил.Вже час вжити належних заходів за ці злочини.

В
Вайс

Змість дотримання правил пожежної безпеки вони відкупляються від пожежників, хоч мають і своїх.Найближча від "Ено" пожежна частина в 200 метрах.Хоч гроші на протипожежний захист списуюють немалі. Злодії на крадії!

Г
Гонак

На "Ено" грубо порушуються правила протипожнжної безпеки. Тому і горить.Винний- Ремінний І.Ф.

К
КареглаЗая

Тож в ближайші дні очікуймо наступну пожежу....запасаймося водою!

К
КареглаЗая

Ну так, якщо боєприпаси бабахнуть то буде парада!!!

ДМ
для мобі

Минуле літо було спекотнішим і нічого так не горіло.

0
01

якшо від жари то проблема -- в Мукачеві теж є склади боєприпасів...

OM
Ocharovashka Mulashka

явно Мукачівські підприємці комусь дорогу перейшли....

PS
Pishkovtsiy Serhiy

Ці два дні страшна жара, видно та радянська будівля не витримала

OM
Ocharovashka Mulashka

а причина пожежі яка?

В
Валерія

Наче хтось навмисно тикає пальцем на дуже негативну роботу пожежних та МЧСників Мукачева.Завтра що буде горіти?

Л
Людмила

В нас за хабар можна купити все.Навіть правила протипожежної безпеки... а потім шукаємо винних

Л
Лиана

а хто підпалив?

М
мобі

по моєму це вже від жари запалилося.

Г
гість

Мукачево горить помали....шо наступне підпалять?

0
01

краще пожарну машину на М- студіо!

операторам М-студії треба видавати огнетушителі,вони скоріше прїзджають ніж пожежники

О
Отто

А де пожарники ?????

Q
qwerty

Не удивлюсь если скоро загорится здание пожарной части...

0
01

слідуючим буде горіти пожарна станція...

Е
Ето100ебанутися

страшний вариш

Ч
Чали

РОзберемося

Е
Едуард

14

Читайте також