У Мукачеві п'яний екс-міліціонер збив жінку (ФОТО)

14
18

Цей факт підтвердили Мукачево.net у правоохоронних органах.

Сьогодні, 13 серпня водій авто марки "Шкода" рухався по вулиці Чайковського, що позаду місцевого ринку та збив жінку, близько 50 років.

Як повідомляють перехожі екс-міліціонер, який у квітні 2011 року був звільнений з органів внутрішніх справ за порушення дисципліни, був у нетверезому стані.

"Щоб підтвердити стан алкогольного сп'яніння, потрібно провести медичне освідчення", - повідомила прес-секретар Мукачівського МВ УМВС Наталія Машіко.

Внаслідок  ДТП 45-літня жінка отримала ряд травм. Медики діагностували у потерпілої  закриту черепно-мозкову травму, забій кісток тазу, гематоми. Автомобіль та велосипед доставлені на штрафмайданчик, а дану подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань.

 

Коментарі

ДВ
Для всіх

Той правий, той не правий. Той пяний, той не пяний. Нісенітниця. По цій вулиці, як і по багатьом у місті, не можна проїхати нормально, оскільки там багато авто, хоча і стоїть знак "Зупинку заборонено"! Тут треба ставити питання нашим ДАЇшникам. Особливо біля Мукачівського МВ УМВС, де стоять два знаки: вищезгаданий "Зупинку заборонено" і "Світлофор". Та авто стоїть там не менше.

ДУ
До УА

Велике дякуємо.

К
Катерина

Пострадалій вже краще. А з останнім коментарієм я згідна, перед Богом всі за все відповідатимуть.

Б
бабка

Якщо по "Закону" не відповість,то перед Богом рано чи пізно йому прийдеться відповідати!!! І ВОШ тут не "при делах буде", бо такі"НЕЛЮДИ",як "ШАЛЕНИКИ" в АДУ будуть ГОРІТИ !!!

2
2013

Якщо по "Закону" не відповість,то перед Богом рано чи пізно йому прийдеться відповідати!!! І ВОШ тут не "при делах буде", бо такі"НЕЛЮДИ",як "ШАЛЕНИКИ" в АДУ будуть ГОРІТИ !!!

МД
Майский день

http://www.vobu.com.ua/ukr/news/social-много интересного совсем рядом

D
doctor

Дякуємо за запропоновану допомогу. БОГ сохранив постраждалу від важких травм. Ми все зробимо добре і жінку вилікуємо без наслідків - з Божою поміччю. З СВЯТОМ МАКОВІЯ.

6
666

за ребро вилупка завадити, нись ся отмаже - завтра когось задавить

У
УА

Пострадавшей женщине скорейшего выздоровления, а виновный пусть несет ответсвенность! Если нужна помощь пострадавшей, пишите, мир не без добрых людей, поможет каждый кто чем сможет.

Ч
читач

За законом, імен та прізвищ фігурантів подій мають право не оголошувати до з"ясування усіх обставин та допоки не буде підтверджена вина. Норма й мені не довподоби, та що вдієш.

Й
йоні

шо не люди не знають члена ПАРТІЇ РЕГІОНІВ ВАСЮ ШАЛЕНИКА, най ВОШ із шутком роз"яснять чому їх член збив пішохода, а вто шо заляті їздять всі злодії регіонали то їм мож они собі ПАРТІЯ ВЛАДИ.ДОРЕЧІ ВАСЯ ВТУПИВ У ПАРТІЮ ЧУТЬ БІЛЬШЕ МІСЯЦЯ ТОМУ ІЗ КОЗЕЛКОЮ ТА ІНШОЮ ШОБЛОЮ ЦЕ БУЛО ВИВІТЛЕНО ІНТЕРНЕТ ВИДАННЯМ, А ЗВІЛЬНЕНИЙ БУВ ЗА ТЕ ШО ДВА РАЗИ ПОПАДАВСЯ НА ХАБАРІ ТО ВСІ ПОМНЯТЬ

А
Ачі

Прохання до редакції. Будь-ласка, слідкуйте за тим як будуть розвиватися події по даній справі та повідомляйте читачів. Цікаво чим закінчиться.

ДЯ
до я

не факт

Я
я

міліцішти тоже люди ,,,,,,,,

Р
Руслана

цей міліціонер вже роки не робить у міліції. А що екс-вчителі,екс-дворники, екс-газовики, екс-журналісти і т.д. не сідають за кермо п"яні і не потрапляють в ДТП? Не прискіплюйтеся. Всюди є непорядні і нечесні. І вчител, і лікарі, і викладачі.......

В
Влад

"Щоб підтвердити стан алкогольного сп'яніння, потрібно провести медичне освідчення", - повідомила прес-секретар Мукачівського МВ УМВС Наталія Машіко. Так проводьте! Але прозоро! Не відмазуйте мента свого. Бо буде вам Врадіївка-2. Ви цього хочете?! Не бавьтеся з вогнем! Чи ви думаєте на Закарпатті люди всі такі пушисті и задоволенні вашою службою наскрізь гнилою від коррупції?

ДЛ
до лєни

Вони не лояльні, а бздливі!Плюс до того ЯК МОЖНА "ПАПЛЮЖИТИ" ЧЕСТЬ УКРАЇНСЬКОГО МІЛІЦІЯНТА!!! Це ж самі чесні і справедливі копи в усьому світі!Але останнім часом вони так скомпроМЕНТували себе, що Свята вода їх не відмиє.

Л
лєна

Чому ви такі лояльні і в жодній публікації не незиваєте імен та прізвищ ?

Читайте також