У Мукачеві під мостом знайшли мертве немовля

14
34

У міліції підтвердили трагедію, а містом активно ширяться чутки.

Як стало відомо Мукачево.net, сьогодні вночі, близько 00.00 під Росвигівським мостом, який сполучає один з найбільших мікрорайонів міста з його центральною частиною, було знайдено мертве немовля.

Це хлопчик, вагою 3 кг. У міському відділку міліції повідомили, що мати поки не знайшли, але саме цим і займаються. Хоча за непідтвердженою інформацією, її особу вже встановлено.

Водночас, у міському пологовому будинку з Мукачево.net спілкуватися відмовилися усі, окрім медсестри, яка передавала наші запитання керівництву та озвучила його позицію: «Жодних коментарів».

Нагадаємо, що нещодавно, на початку грудня на цьому мості сталася інша трагедія: 18-річний юнак стрибнув з нього в річку через нероздільне кохання.

Коментарі

Ч
читач

ну що, Мукачево,net, ви ще все уточняєте "офіційну інформацію" де знайшли немовля ? хочу сказати, що ви дійсно оперативно працюєте і оприлюднюєте дійсно "офіційну інформацію". Вже по телебаченню говорили , що немовля знайшли під іншим мостом, а ви навіть фото не поміняли. Молодці, працюйте так і далі, і морочте голову читачам. Дійсно, давайте будемо займатися кожен своєю справою, ви будете писати "офіційну інформацію якій більше довіряємо"(цитата ваша)а народ буде виправляти. Бажаємо успіхів у нелегкій праці !

Ч
Читатель

http://zakarpattya.net.ua/News/92127-Mukachivska-militsiia-rozshukuie-zhinku-shcho-zalyshyla-v-sumtsi-trup-nemovliaty

ГК
Гость к редакции

Если ребёнка нашли у Иршавского моста,то поменяйте фото хотя бы.Так,чтоб было видно табачную фабрику.

Л
Лана

дитину жаль, таких батьків сажати треба, серця у дівчини не було.є версія шо дівчина народила у поїзді а потім викинула дитину запхавши її у пакет...я бачила фото дитини, зовсім маленька, в крові із пуповиною неперерізаною, дитина змерзла і тому була вся синя... небажаю нікому бачити таке... її знайшли справді біля моста де танк, на вулиці що веде на автостанцію....

С
случайный

В моей памяти на этом мосту-три человека збитых на смерть машинами; два убийства;двое утонуло; несколько человек разбилось на камнях или в воде(раньше было глубоко и с моста или трубы прыгали). Возможно некоторые случаи не знаю или забыл. Вообщем плохое плохое место.

С
случайный

В моей памяти на этом мосту-три человека збитых на смерть машинами; два убийства;двое утонуло; несколько человек разбилось на камнях или в воде(раньше было глубоко и с моста или трубы прыгали). Возможно, некоторые случаи не знаю или не могу вспомнить. Вообщем плохое плохое место.

Н
незнайомка

а те що вчора по новинах розповідали про дитину під мостом що знаходиться на трасі Мукачево-Іршава? Чи це вже 2 випадок?

Р
Роберт

Да,жаль младенца, который пострадал из-за родителей. Если честно, то здесь виной всему социум

Ч
читач

тому що Ви, студентка, Людина, Мама !!! а то не людина , навіть і не тварина, бо ми всі знаємо як тварини захищають своїх дітей

С
студентка

дитинку дуже шкода. я навчаюсь, 2 місяці як сама народила донечку, але не розумію та й ніколи не зможу зрозуміти ту маму яка може таке вчинити з своєю кровинкою, адже саме в дітках є продовження тебе

Ч3
читач 3

молодец, Гость ! комментаторы и грамотеи серьезные отвечают

ГК
Гость к пожару

пожар,"на тебе шапка горит" ГУКАНСКАЯ. Верно тут сказано /////: каккие,в жопе,психологи!!!!???? Это сделало моральное и психическое ЧМО,которое может лишь бездумно трахнуться(под тем самым мостом:где нашло-там и бросило)... И,вообще,может этого и небыло,а МУКАЧЕВО.НЕТ просто для полемики кинули дезу,чтоб развивать писательские способности "пожаров",потому что там слабоумие просто блещет.Не говорю уже о грамоШности.Таких "пожарников"в мукачевских бурсах(типа МэГэУ)-ткни пальцем-не ошибёшься.

Ф
Федя

у тебе точно то у голові, Міша

К
Катя

А нет верить не телевидению, газетам и мукачево нет а верить звездочкам в коментариях)))))

М
Міша

то ко ся зірочками підписать у самого зірочки у голові авать тирса!

РМ
Редакція Мукачево.net

Який дзвін, про що ви? Йдеться про офіційну інформацію від речника Мукачівського міськвідділу міліції. Вибачте, але цій інформації ми більше довіряємо, ніж коментарям під ніком з незрозумілими претензіями. Якщо вона помилкова, то ми внесемо відповідні зміни та уточнення, але виключно на основі офіційних данних, а не пліток, якими по суті є ваші коментарі.

/
//////

який психолог ??? такій скотині вже ніхто не допоможе, тварини так не роблять а не шо "люди"

+
+++++++

велике різниця де це сталося, бо все у нашому житті так, і з офіційних вуст, і як потім вірити телебаченню, газетам, мукачево-нет....

Ж
Жителька

Люди що ви прицепилися до журналістів яка різниця де це сталося.ЦЕ СТАЛОСЯ!!!!!!!!!!І буде продовжуватись поки не буде жорсткого покарання і контролю у влади!Є таке поняття як післяродова дипрессія.І КУДИ ДИВЛЯТЬСЯ ПРАЦІВНИКИ ПОЛОГОВОГО БУДИНКУ!ТАМ ПОВИНЕН БУТИ ПЕРЕНАТАЛЬНИЙ ПСИХОЛОГ.БЕЗ ДОЗВОЛУ ЯКОГО ТАКУ МАМУ НЕ ТЕ ЩО ВИПИШУТЬ ЗА 3-5 днів а дитину в руки не дадуть.БО МАЛИ БАЧИТИ ЩО БАТЬКИ НЕ адекватні!ТАКІ ВИПАДКИ МОЖНА ПОПЕРЕДИТИ!ГРОМАДА МАЄ ПІДНЯТИ ЦЕ ПИТАННЯ і ЗАПРОСИТИ СВЯЩЕННИКІВ ,ЛІКАРІВ ТА ПСИХОЛОГІВ....треба проводити роботу ще поки жінки вагітні

*
*****

яку офіційну інформацію??? сплетні ??? це офіційна інформація ??? пройшло уже 2сутки а ви ще не маєте достовірні факти: де це сталося !!! і якби ви надали достовірну інформацію то є якась ймовірність того що хтось щось бачив, а так люди всі шугаються росвигівського моста і думають що це все сталося в Росвигові, зовсім інший район міста. Ви почули дзвін а не знаєте де він ?? і ви займаєтеся своєю роботою ?? я в цьому сомніваюся. І до цього часу ви ще не дізналися ???

РМ
Редакція Мукачево.net

Ми оприлюднили офіційну інформацію. Якщо в ній є помилка, то вона обов'язково буде виправлена. Але разом з тим, будь-ласка, не вказуйте нам, що робити і як. Давайте кожен буде займатися своєю справою.

*
*****

УТОЧНІТЬ, а потім пишіть.

*
*****

не правда, дитину знайшли біля моста що біля танку

РМ
Редакція Мукачево.net

Щодо місця виявлення немовля, то це інформація з міліції, офіційна. Ще уточнимо.

*
****

а хто сказав , що немовля знайшли під росвигівським мостом ? його знайшли біля моста ,що біля танку

М
Мукачівка

Хай Господь помилує тих людей що таке вчинили!Не знаю що їх на таке штовхнуло чи хто!Та невинну дитинку шкода!Царство їй небесне!Знаю багато сімей які мріють вже понад 10 років про власне немовля і не можуть мати........Маю сама 2 дітей я би цю дитину забрала на виховання

%
%)

гость все чотко пидмитыв!

ДП
до пожар

А для тебе дуже важко,те що написав Гость???

Ч
Чіта

Маленького звичайно що жаль( А батьків а особливо маму в тюрягу довічно і на пушечний висріл.- ДВОХ БАТЬКІВ.

П
пожар

Гость іди далеко далеко до кацапів своїх монголо-путінятських .!. с гор відітє-лі єму панаєхала, піпєц какой мєсний. експерт *уєв!

Г
Гость

Кто придумал "росвиговским"называть мост,который обычно называли ЦЕНТРАЛЬНЫМ? Это первое. Второе: дети поприезжали с гор учиться... А нагуляют под дискотеками в пьяном угаре детей и не знают что делать дальше. Хотя то самое может сделать любая нестудентка и даже не из Мукачева... Третье: в полночь найти под мостом маленькое тельце-это надо было или ЗНАТЬ,что трупик там уже лежит лт светлого времени суток или быть в какой-то мере связанным с этим событием... И чеивёртое:скачайте и посмотрите внимательно и без предвзятости фильм (даю ссылку): http://www.rutor.org/torrent/165812/tehnologija-spaivanija-2012-dvdrip-avc и вы поймёте ПОЧЕМУ такие случаи бывают в нашей жизни,почему мы празднуем "вино" и т.д. Задумайтесь.Это всё взаимосвязано и с уровнем нашей социальной зрелости.

А
Аня

Точно....ще незнати що буде далі...(((((( Але маленького шкода.....

Ч
читач-2

а хто го знае а може бути?

Ч
Читач

то скачуть, то дітей мичуть...якиісь міст проклятий, треба го посятити

Читайте також