У Мукачеві підтримали єдність України через фрізлайт (ФОТО, ВІДЕО)

7
21

Акцію провели в суботу, 8 березня на центральній площі міста перед Ратушею. Її ініціювали молоді мукачівські студенти Роман та Аліна разом з друзями.

- Я навчаюсь у Львові, і на власні очі бачив, що там відбувалося протягом останніх місяців й тижнів, був активним учасником всіх подій. І в якийсь момент мені стало трохи прикро за рідне Мукачево, де все проходило значно спокійніше. І ось я вирішив трохи активізувати людей, тому замислив цю акцію, - розповів нам Роман.

Він звернувся до своєї подруги Аліни, яка навчається у Закарпатському художньому інституті. Разом вони створили подію у соцмережі, почали запрошувати інших мукачівців та обдзвонювати друзів. На вечір п'ятниці, за день до запланованого флешмобу, у їхній команді вже було 23 людини. Тоді взялися шукати оптимальне місце для задуманого - написати символічне послання за допомогою фрізлайту.

Обрали центральну площу на тлі Ратуші. Усе вийшло. За кілька днів відео акції зібрало вже майже 2500 переглядів.

Фрізлайт (англ. freezelight від англ. Freeze замерзати, застигати і англ. Light світло) - техніка малювання світлом при фотозйомці на довгій витримці. Обов'язкова умова: отримання осмисленого результату абстракції, об'єкта. 

Коментарі

З
Закарпатец

Ну а для начала, "правительство" решило обобрать детей, стариков, больных и сирот - - все бабло направлено на создание бандеровской гвардии - это АГОНИЯ !!! УКРАИНА до сих пор не состоялось как государство - это понятно любому, альтернатива очевидна : - либо КОРЕННАЯ ФЕДЕРАЛИЗАЦИЯ И изменение внутренней и внешней политики (отказ от героизации бандеровцев и признание главенства общечеловеческих ценностей над узколобым национализмом) - либо ПОЛНЫЙ РАСПАД ГОСУДАРСТВА по Югославскому сценарию

Я
я

Да-да-да, мы прямо мечтаем и дальше быть колонией бандеровцев...

Р
РУЦКІЙ

ТИ ЗАБУВ ШО ТОБІ ТРЕБА пнх!???

ДО
Для Оросвейг

Краще, ніж просто осидіти вдома і чекати манни небесної або клацати по пульту переключаючи канали телевізора. У нас люди як критикувати так всі герої, а як самі щось зробити так "моя хата скраю нічого не знаю"!

Д7
Для 777

А де був ти? і що доброго зробив зараз?

О
Оросвейг

Тоті вілоньки точно поможуть Україні ?

7
777

А де була ця молодь,коли по Закарпаттю проходили галицькі ходи???

Р
РУССКИЙ

НИКТО ВАС В ЕВРОПУ НЕ ВОЗЬМЁТ! У ВАС БАНДИТЫ ПО СТОЛИЦЕ С АВТОМАТАМИ БЕГАЮТ, ДАЖЕ В ЗАКАРПАТЬЕ ГАИ ПОД ПРАВЫМ СЕКТОРОМ. ВОТ СТАНЕТ ЯРОШ ПРЕЗИДЕНТОМ - БУДЕТ ВАМ ЕВРОПА!

Р
Рома

ПЛАНУЄМО ЩЕ ОДИН ФЛЕШМОБ. Деталі тут: http://vk.com/togetherwithmukachevo

РД
Рома для 111

Контакти навіщо? Якщо дуже потрібно, то можете перейти на сторінку ютуб з цим відео, там у описі відео є посилання на мою сторінку VK.

1
111

Русссскому. Бачу дуже ти вже ділити хочеш тих ш тисячоліття жили разом, типова ваша політика. Не пройде, хочете жити так далі, то ми ж не держеме никого, їдь до себе. А ми так жити більше не хочеме.

Т
толя

не хочем до совдепу ,під карликом ходить, підемо у європу, по людськи будем жить.

Р
русском

всьо то ты в трудах стахановец, зря стараешся на границах китая совдеповскую агитацию проводи, там ваша проблема.

Р
РУССКИЙ

КТО ЕДИН? РУСИНЫ С ВЕНГРАМИ? ПРАВОСЛАВНЫЕ С ГРЕКО-КАТАМИ? НИЩИЕ С ОЛИГАРХАМИ? КРЫМЧАНИН И ЛЬВОВЯНИН?

1
111

Думаємо, що це змінить країну і стереотипи про неї. Можливо вилікує когось, чи допоможе зняти ширму з очей. Ми разом і ми єдині! Мукачево ми молодці!

Р
РУССКИЙ

ДУМАЕТЕ, ЭТО ПОМОЖЕТ ВЕРНУТЬ КРЫМ И ПРИМИРИТЬ ЮГО-ВОСТОК С БАНДЕРОВЩИНОЙ?

1
111

Молодь молодці! Я гордий за Вас, за нами майбутнє, без байдужості і агресії, в Єдиній країні! організатори не обмежуйтесь цим, дайте свої контакти!!!

М
Мама

За такими дітьми майбутнє. Я дякую батькам, які виростили таких дітей! Мукачівці, не будьте байдужі...

Т
толя

ой діти, не діти они, прогнати воровську малину з власти ,почти биз допомоги партій ,ниє слів оби мош подяковати їм.

ДО
Для Оросвейг

Дехто з тих дітей за останній місяць бачив більше(і не тільки бачив, а ще й сам брав участь), ніж ви за своє життя, тому давайте не будемо тут розводити тупу полеміку!

О
Оросвейг

Ная ся діти бавлять. Аби лем не йшли бити єден другого на майданах, адміністраціях, у Криму.

Читайте також