У Мукачеві побудують 500-метровий перехід для пересадки на поїзди до Європи

8
13

У Мукачеві побудують перехід, який з'єднає місцевий вокзал, куди прибувають українські поїзди, з комбінованою колією. Відстань, яку доведеться долати мандрівникам, складе близько 500 метрів.

Тупик, в який можуть заходити поїзда з Європи, знаходиться на відстані 500 м від залізничної станції "Мукачево" та на даний момент не обладнаний платформою для посадки і висадки пасажирів. Побудувати таку платформу планують в 2018 році. Про це "Магістралі" заявив заступник директора Департаменту пасажирських перевезень дальнього сполучення УЗ Олександр Красноштан.

— Щоб почати проект міжнародного хабу, треба побудувати платформу і обладнати зручний пасажирський перехід між нею і вокзалом станції Мукачево. ПАТ" Укрзалізниця "звернулося до місцевої влади з пропозицією реалізувати цей проект спільно. Треба відзначити, що в адміністрації міста добре розуміють, наскільки вигідно Мукачеву стати тим містком, який буде з'єднувати Україну з Європою. Тому місто погодилось самостійно обладнати необхідний пішохідний перехід, а "Укрзалізниця" в свою чергу найближчим часом побудує пасажирську платформу - розповів Красноштан.

За його словами, незважаючи на протяжність переходу, пересадка пасажирів з одного поїзда в інший займе менше часу, ніж заміна колісних візків безпересадочних вагонів. Він повинен сприяти створенню на Закарпатті міжнародного транспортного хабу.

— Якщо ж проект залізничного хабу в Мукачево стане успішним, можна буде продовжити шлях таким чином, щоб євроколія заходила прямо на вокзал, що зробить пересадку ще більш зручнішою, - додав чиновник.

Дивіться також: Маршрут нових потягів від Укрзалізниці: Львів-Чоп та Ужгород - Лисичанськ

Коментарі

ДВ
до васьки

Ти знаеш таку поговорку:"ВАСЬКА ПОДАЙ ПАТРОН"?Так ти из того племени ,тупорилик,у якого ноль на входи,ноль на виходи....А фсбшник тебе витесав из дубовои говбици ...Ти у свити не розбираешся...хотя таки дани для тебе високо и не для таких "умив",як у тебе....УЯСНИВ?...А тепер марш под постиль и не м"явкати,Васька!

В
Васька

Знову долбані фсбшні, вибачте за слово, шлюхи, будуть українцям розказувати скільки їх залишилось... По темі: даний проект в любому виді принесе в Мукачівський бюджет шалені гроші, якшо вся Україна і Європа буде у нас пересідати...

П
па

шо касаеться моста,то у нас обицяти и не робити-традиция.....

П
ПА

для всих тупих....ТУПИК - на укрмову - ГЛУХИЙ КУТ...А шо касаеться населення,то переписи не було уже бильше 10 рокив....але виходячи из статистики "кочивникив" и померших,то залишилося 33млн ....до речи:помирають у 2 рази бильше,ниж в 90-х роках....особливо до 50-60 рокив....прошу не оспорювати...дани на 98% точни....

Б
Багач

дурень думкою багатіє

ДЗ
До закарпатця

То нич ош ти наэ*ався на 20 млн??? і на 26 років??? Уже в 2001 було 48.3млн. Атепер 42.3!!! А нашо тобі много населення??? НАШО??? Не любитьтися європа - нах*й у паРАШУ!!! ШО ЧЕКАШ????

З
Закарпатец

Было 52 миллиона населения за 4 года стало 22 миллиона! ВСЕ В ЕВРОПУ!

ДМ
До мукачівця

А куда їх вставити, євроколії, щоб під порталом були? це дійсно проблема серйозна! "Просвіт забитий", куда виносити???

JD
John Doe

До 911: Вловлюючий тупик – тупикова колія, призначена для зупинки поїзда, що втратив управління, або частини поїзда під час руху на затяжному спуску.

Д9
До 911

Можливо і плутаю з кимось, тоді приношу свої вибачення, просто під таким ніком раніше були дописувачі (дописувач) які просто займалися тролінгом. А реалізація буде точно, бо тут збігаються як мінімум основні три параметри: для забудовників і перевізників комерційний інтерес, для людей практичний.

М
Мукачівець

до До 911 06.12.2017 20:19 Ну во первых это не новость ! Об этом речь уже шла давно. И планы были немного другими. Хотели снести старый пост (будку) возле пешеходного перехода и протянуть колию 1435 мм то тупика который есть шириной 1520 мм. возле рампы с правой стороны вокзала. С какого перепугу люди должны идти пешком до тупика на колии 1435 мм что заканчивается возле РЭСа. Кто и когда поменял планы прежние ?

Д9
До 911

Не турбуйтеся, є таке слово в українському словнику. Але чому ви постійно концентруєте увагу на третьорядних речах, а не на суті теми? Новина позитивного характеру, але вам потрібно будь-що, очернити будь-яку тему!

9
911

Я конечно извиняюсь за офтоп но разве в украинском языке есть слово тупик?Может я что то не так понял,если да то удалите коммент.

Читайте також