У Мукачеві побилися заступник начальника військового шпиталю та кандидат у нардепи (ФОТО, ВІДЕО)

83
116

Інцидент стався в день на побутовому грунті, але за його наслідками буде порушена кримінальна справа.

Сьогодні, до мукачівської міліції поступило повідомлення з Мукачівського військового шпиталю про те, що на території  невідомий вдарив по обличчю заступнику начальника того ж шпиталю майору Андрію Сінельнику.

За неофіційною інформацією Мукачево.net, одразу після інциденту до міліції звернувся місцевий житель з заявою про те, що вище вказаний військовий майор завдав тілесних ушкоджень його сину, що навчається у 4 класі. Їх діти, у класі між собою посварилися.

Також, за неофіційною інформацією, мукачівцем, що вдарив майора є місцевий підприємець 1969 р.н., власник одного з ресторанів та кандидат у народні депутати по одномандатному виборчому округу №69 від партії Сильна Україна Сергія Тігіпка.

Як вдалося дізнатися Мукачево.net, лікарі діагностували у дитини (сина підприємця, на якого начебто напав майор) закриту черепнномозкову травму, струс головного мозку, а у військового майже те ж саме - забійна рана лобної долі.

Як зауважили Мукачево.net у міліції, однозначно буде відкрита кримінальна справа по цим фактам.

Згодом міліція офіційно оприлюднила інформацію по вищенаведеним фактам та підтвердила її.

Коментарі

КТ
к тем кто хотел бы воспитать Романа и его сына

ну ну давайте ;-)) и кто же будет первый,маленькие шакалы? кто прийдет воспитывать первым Романов? я б с удовольствием посмотрел в сторонке,как вы подползете на брюшке,лизнете туфли и опьять в норку :))) так что не мычите. под скрытыми именами все крутые :))

Л
Ликвидатор

Славик ты же мужик, если б твоей дочери плюнули в лицо, ты бы наверное салюты пускал в "Николет" и поляну накрывал? Зная тебя, ты бы этого ублюдка закопал, а тут ты просто по мужски должен был своего малыша отшлепать по заднице и отцу девушки сказать как настоящий мужик "Извините за сына." У нас всех есть один недостаток, мы всегда думает только после того как что то сделаем. Ведь девушка - это твоя мать, сестра, жена, дочь. А сынок твой воспитан не как аристократ, а как жертва твоих денег. Совет не для ушлых: Бери майора, идите в баню, попарьтесь, напейтесь, а детей помирите и забудьте об этом эпизоде как о страшном сне. Этот сериал не для Мукачева в такой критический момент в стране.

ХП
ххх перший сос*в би за такого зятя

там за малим уже кілометрова очередь

Д
друг

скільки тут "милих" людей, лиш чомусь ніхто Романам це не може в обличчя сказати. а при зустрічі вилизуєте жопу до блиску, так прогибаєтесь що аж хрустить. нічтожні,боягузливі заздрісники. щоб писати анонімно много розуму не треба. а писок ваш завжди буде на рівні ширінки))) і вам лиш лишається там мелко пакоснічати,бо все останетеся такими нічтожествами)))

С
Сергій

Обох гоблінів-Романів різгами відшмагати.....щоб знала циганота невихована, що дівчат (і жінок) ображати неможна. Якщо малий засранець у 10 років на дівчат плює, то яка паскуда з нього виросте в майбутньому....тим більше коли мамка з татком захищають.

ДЧ
До чесного і порядного

Чесний і порядний бізнесмен спочатку має навчитися розмовляти бо честь і порядність має бути на першому місці, а він мордобоем доказує свою чесність і сам визначає покарання за те що його пасинку провели виховний процес хоча сам батько в 3 раза здоровіший за мелкого майора.Чесний і порядний бізнесмен лікарів не купляє!Чесний і порядний бізнесмен міліцію і прокурорів не купляє!Чесний і порядний бізнесмен має виховувати порядністьі і повагу до дівчат у свого сина!! Чесний і порядний бізнесмен повинен контролювати свої емоції та свою поведінку і відровісти перед законом.

ЗС
Зараз счот 1 : 0 в пользу Закарпаття.

1

АН
Армия начала войовати на Закарпаттьови.

1

Х
ххх

кожному хто написав про "янгола Даниеля" бажаю таку наволочь в зяття... Якщо воно в 5-му класі таке витворяє, то що це за скотина буде в 20 років? І вчителя, як страуси голову в пісок засунули. Це й не дивно, за це вони в першу чергу несуть відповідальність, а тому і "нічого не бачили", "нічого надзвичайного не було"... Можу так сказати, не можеш сина виховати то купи наморник, або вдома тримай у вольєрі.

ДЧ
до чого котиться світ...

Які батьки можуть дивитись коли обіжають іх дитину?а ще і така мрась!!! І так... Я б за таке не так з"майорчиком"(якшо його можна так назвати)говорила! В АТО його...і це в кращому случаі,а не на діток,та ще й чужих,руки піднімати!!!

СБ
Санта Барбара

Так,начну с того что прочитал все комменты. Уже за это можете хлопать)))) С Романа сделали тут прям Сашу Белого -"Братва рвется к власти". Думаю он сам в шоке от того что ложился спать простым,не особо известным бизнесмэном,а проснулся "крестным отцом". Будь он таким ужасным страшным бандюком из 90-х никто б здесь не кудахкал,сидели б дрожали и даже не сопели. Отдельное ВАУ посвящается 9 летнему сыну Волон де Морта. Он как я успел понять поставил на колени всю школу,учителя говорят ему по иммени - отчеству,а 11 классники отдают карманные деньги в качестве дани. Судя по комментариям малый - это реинкарнация Саурона и п....ц всему Средиземию)))) Что до Синельника - неинтересный персонаж,ребенка(чужого) бить не круто((( долой его из страниц истории(( про тюфяков и тряпок Голивуд сюжет не снимает.

С
Сусідка

Та ну вас всіх зависливі, неадекватні люди. Знаю цю сім'ю і цього хлопчика. Він гуляє і з моїми дітьми. Вихований,розумний і мої діти за нього дуже добре говорять. Не раз приходив до нас в гості - дуже скромна дитина я б навідь сказала сором'язлива. Забіякою його ну ніяк не назвеш. А дівчата в наш час ще ті пішли, я бачу як мої сини від них потерпають. Самі лізуть як блохи,задираються - і знають,що все зійде з рук. А невже майору,який працює в військомому шпиталю важко отримати довідку про струс,та це все одно що мені молока купити. І якщо маєте притензії до самого батька то ви тут дорослі люди - висловте йому в обличчя,а не робіть з дитини казна-що. Це огидно!!

П
Пішто

Шкода майора, але гроші батька циганського сопливого дітвака порішають вшитко,так шо нич ви туй не зробите з ним.

ДП
Для просто тата

А если бы он плюнул в лицо твоей дочери ты бы что сделал? Нет ничего страшнее быдла немного заработавшего денег. А если бы это была дочь Блюка, эта мразь тоже пошла бы выяснять "по мужски"? Я смотрю тут многие на военных гонят... НЕ вам тварям, прятавшимся за юбки Ракошинских баб судить офицера, каким бы он не был...

М
Мукачівець

Незнайомцю. Вітаю, ви ідіот! Бо тільки ідіот і моральний покидьок може з радістю дивитися на те як б'ють чиюсь дитину! Ваші недолугі висловлювання лише підтверждують думку про "порядність" і "адекватність" підтримувачив товстосума. Спробуйте перечитувати свої коментарі перед відправкою, або просити, шоб їх хтось перечитував, бо виходить дуже кумедно ))))

6
666

Сколько неадекватов, прозріти можно. Батько хлопця прав, молодец... Ви що з глузду з"їхали? Мразь і наволочь яка вважає що їй правила не писані. Иврастив подібног одо себе ублюдка і мажера. Якби мій батько дізнався, що я в школі плюнув в обличчя дівчинці, він мене би разірвал прямо в класі. Крім того, наскільки мені відомо нічого з тим дітваком не було, а всі ці фількіні пісюльки від лікарів куплені батьком для відмазки перед правоохоронними органами. За все треба платити, і батько цього сина заплатить, не зараз, а в старості, коли вирощена ним потвора віддіать йому по заслугах...

М
Матiрьбысубi

А чуму нико не поiнтересуеся як ся мае дiвчинка што ii хлопiць копнув нич лем за Романа пiарите,увiн тоже не Паска не мав права битися а майорчик побоiзняв i у лiкарнi полежить на середню степiнь важкостi а там уже не адмiн статья а кримiнальна так што то Романови треба лампош чисати як из майорчиком порiшати цю справу!

С
Совість

Роман хай дитину спочатку виховає....."політик" хренів. Ще таке мале, а вже таке нагле - все в татка....ось що значить гени!

ВО
Відправити обох на схід, хай там себе покажуть

Відправити обох на схід, хай захищають країну

П
Пішті

Я думаю, що в даній ситуації немає правих. Це все можна було вирішити мирним шляхом. Обох потрібно покарати! А все почалося ж з поганого виховання дітей. Погані діти - погані батьки. Все ж просто..........

З
Земляк

ВЫ ХОРОШАЯ, ПОЗИТИВНАЯ, АДЕКВАТНАЯ СЕМЬЯ - кто это написал ? Сам Роман, или его высер, плюющий на девочек!?....

ДЧ
До членів фан-клубу Романа

Хлопчик, який плюнув на дівчинку, заслуговує на те....щоб йому набили писок. А якщо цього не розуміє батько, такого хлопчика то....не мішало б і таткові писок набити. З ТАКИХ хлопчиків потім виростають уроди!

Е
Електорат

Подивився відеосюжет. Дивно, а що син цигана Романа робить в російській школі? Невже такий поціновувач Пушкіна і Достоєвського..... Є ж, якщо не помиляюся хороша ЗОШ № 14. Чи у пана Тигіпка з бандою чергова (вже третя за ліком) афера з перепродажею партії зі всіма потрохами ("членами").....на цей раз росіянам!

СК
Сергій К

В цій ситуації радує одне - наші "політики" починають розумітися на роботі з засобами масової інформації. Навідь в цьому слабенькому матеріалі , а скільки заказних коментів на захист гобліна Романа......

МП
Мукачівець, плюсую!

Люди , заспокойтеся ! Знаю і ситуацію і "героїв" з обох боків. Вони один одного варті, в найгіршому розумінні цього слова. Ситуація ніколи б не набула такого широкого розголосу, як би , як висловився один з дописувачів, "кандидатик не запачкався". Гроші, напевно на вибори у партії взяв, а тут такий конфуз, криміналом запахло. Цей пан так хоче до влади, що пішов навіть на те, щоб публічно виставити свою дитину на посміховисько, замовив сюжет на 1+1, струс мозку "намалювали" (до поведінки хлопця в школі і так завжди було багато питань - мама звідти не вилазить), тепер про це знає все місто і жваво обговорює останні дні. Майор - покидьок, таким не місце в армії, він нарешті нарвався на "достойного " суперника ! Тому моя пропозиція: купіть кока-колу і попкорн, і з задоволенням спостерігайте за двобоєм. Слава Україні!

ЛК
лельного классастороння людина

Не знаю жодну з сімей. Але, розглянувши ситуацію та переглянувши ТСН можу сказати- батько дівчинки, який підняв руку нахлопця - неправий однозначно! І за такі вчинки має відповідати перед законом! А той другий батько, батько хлопчика, поступив правильно! І нічого тут такого нема! Сотні чоловіків за день виясняють так відносини. А ось навіть одиниці - не виясняють відносин кулаками з чужими дітьми! Ось і правда!

МР
Мама ребенка с паралельного класса

Морально поддерживаем Вас, семья Роман, и тебя Даниэль! Вы хорошая, позитивная и адекватная семья! Оставайтесь такими же! Даниэль, ждем твоего выздоровления и возвращения в школу! Не бери ты в голову поступки неадекватных людей! Они просто вспышки общества! Держитесь! Правда на Вашей стороне!

ЛУ
Люди, усвідомте суть!

Не розумію Вас, пишете різний брєд. Задумайтесь: так, один мужик врізав іншому, але ж той врізав 9-ти річній дитині! Ось вам і відповідь хто з них хто! Яка різниця- депутат, кандидат, майор чи просто робітник! Питання в іншому... Хто винуватий? Чмо, яке підняло руку на чужу дитину, не зв"язавшись та не поспілкувавшись перед тим з його батьками! Навіть якщо, як каже вчителька, "тягав за волосся, за вуха та погрожував дитині"! В такому віці - це ж для дтини стрес на все життя! П....с він, той майор, ось хто він!

О
Олена

ПОЗОР ТАКИМ ВІЙСЬКОВИМ! Вони не мають права носити таке звання! Військові, по сті, мають захищати наших дітей, а не кидатися на них при першому дзвінку доні своєї! Яке право він має робите зле чужим дітям! ГАНЬБА МАЙОРУ! А Роман вчинив достойно, і не дивився в цьому випадку на "дипломатичність". З скотиною такою- по-скотинськи поступати потрібно! Чомусь саме військовий цей виступив на ТСН, виправдовуючи себе, а не Роман! Можливо вже забув аналогічну ситуацію в 2012 році? Коли на дівчинку підняв руку? Тоді теж по пиці дістав. Та з тих батьків гроші тоді доїв за мовчання! Це чомусь на ТСН не дуже повідомляв, лиш прям жертву корчив, брехло!

ПТ
просто тато

Шановний Мукачівець! Якщо так пишеш, то ти далеко не Мукачівець і не знаєш Романа, як людину! Ніколи бандюком він не був, і надіюсь не буде. Якраз це порядна людина, в якої є певні життєві принципи. З бандюками в Мукачеві його ніколи не бачили! Про який самосуд ти говориш? Якраз цьому придурку, який підняв руку на дитину і потрібен би самосуд! А тут просто - з горяча відстояв та по-чоловічому врізав тому придурку! Я б сам його розмазав, якби він таке вчинив з моєю дитиною! А той гнилий майор на ТСН ангела з себе робить... Вчителька ясно сказала, що ще й погрожува, і за волосся тягав, і орав, як несвідомий якийсь! Це в нас такі майори? Краще над цим задумайся! Чи ти таких же принципів, як майорчик, можливо?

Я
я

козел роман

К
Коля

Майор честный и хороший человек, и главное справедливый и поступил правильно !

Г
Гість

Скажу так....., що майор ,який в госпіталі працює надивися на поранених солдатиків,а тут ще й доньку образили ,трохи не стримався і перегнув палку тим , що прилюдно повиховував однокласника своеї доньки,але він його не бив, бо щось у малого перед камерою журналістів ні синців невидно і голова не забінтована і трохи але внятно прибріхує, по настановці адвокатів сім ї.Хоча малий сам спровокував дорослу людину своєю поведінкою.Натомысть реакція батька взагалі неадекватна! Замість того щоб виховувати сина за плевки ы грубысть до в дівчат, то він виховує кулаками майора, який з ранку на роботі бачить не молоденьких секретарок, а поранених на війні вояк.

Н
незнайомець

Мукачівець,прочитавши коментарії, стоє очевидним,що сім"ю Роман люблять,поважають і підтримують дуже багато народу) з радістю поспостерігав би як побють вашу дитину)))))

М
Мукачівець

Прочитавши коментарі, стає очевидним, що підтримку кандидат в депутати -- взірець честі й порядності, а насправді бандюк і зловмисник, вчинивший самосуд -- отримує від таких самих підспівувачив, що готові за кістку з барського столу відбілити любий злочин. Кричіть голосніше, що правда на боці Романа, що він порядна людина і такий в нього син, що він вчинив як справжній чоловік, що весь клас бачив, як майор побив дитину. Тільки коли самі потрапите під тиск бандитів у законі, згадайте і цю історію також. Доречі, здається "докази" про те, що майор на очах усього класу побив хлопця розсипаються через свідчення класного керівника. Яка і не на боці майора, втім не може сказати, що він побив хлопця.

М
Марина

Скажите мне, а умный и воспитанный взрослый человек будет распускать руки на малыша? Иначе,как моральным уродом не могу его назвать!

7
777

Дуэль, и только дуэль. Может таким образом общество очистится от негодяев. Ведь пулю не подкупишь!

В
Вася

Повністю згоден з батьком Даніеля, майор неможе собі знайти рівних тож рішив чужих дітей виховувати, на цей раз дістав по рогам. По новинам такий невинний, вийшов на зустріч "Невідомому чоловікові з простягнутою рукою" незнаючи чоловіка взагалі. Одним словом "Брєд"...

П
Папа

Тот Даниел мог и сам подратся перед тем или после того вроде он на бокс ходит итравмы мог там получить если есть такие. Майор его немножко попугал а папочка кандидат разговаривать не умеет кроме матюков отнего никогда ничего не слышно

РТ
РОМАН тать исе яечний магнат

А у АТО не пiде бо ока не мае!!!

РК
Родительский комитет

Стоит вопрос об исключении дочери Синельника с школы. Класс поддерживает морально семью Роман. Все надеемся,что в скором времени все образуется. Держитесь!!

СВ
Синельнику від покарання не відвертітися

Ну ви тут і влаштували))) візьміть кримінальний кодекс є така стаття "нанесення тілесних ушкоджень певної тяжкості" незнаю яке заключення поставить судмедексперт,є свідчення вчителів, і діти також піжтверджують факт побиття школяра майором. Обтяжуючою обставиною являється те що потерпілий малолітній,додайте моральну травму дитини і отримаєте кримінально - правову кваліфікацію. І це все на реальних фактах,зібраних міліцією. А отже Синельнику не відмазатися цього разу. А для всіх тих,хто кричить,що хлопчик мажор поясню - за те що Роман заробляє гроші-не судять і довідку про доходи не попросять ні від Романа,ні від Синельника. І від того,що ви обізвете анонімно дитину на інтернет сторінці нічого не зміниться. Тож будьте людьми а не низькими моральними виродками.

Ч
Читач

Як батько скажу так - нічого виховувати чужих дітей! А руками тим більше!!! Незнаю жодного з фігурантів і ніколи про них не чув, але в даній ситуації я на стороні батька хлопчика. Якби хтось підняв руку на мою дитину я вчинив би так само - неважливо чи винувата моя дитина чи ні! Думаю всім відомо як військові виховують своїх дітей, але повторюсь - нічого свої "методи виховання" приміняти на чужих дітях!

О
Одесса

Отец мальчика на 100% прав. Таких трусливых военных, которые распускают руки, надо гнать с армии в три шеи.

5
5-а

Марина, умный и воспитаный не будет плевать в лица других детей. Или вы не согласны? Это по Вашему норма? Моему ребенку "святой Даниель" тоже плюнул в тот день в лицо, просто ни он, ни я не сторонники зарешения конфликтов путем рукоприкладства (хотя очень хотелось).

МК
Майор-гниль конкретна!!!

І що ти майорчик на ТСН з себе святого робиш? Ти свідомість втратив? У тебе її виходить ніколи і не було, якщо тягаєш у школі діточок! Краще свою дитину на місце покладь!А батькові хлопця респект! Розбиратися потрібно з батьками, а не прикладати кулаки на їх дітей! Чому ж ти майорчик спершу не пішов з батькоми вияснити? Чому на дитину відразу накинувся?

М
Марина

И как раз у этого ребенка мозг есть. Очень умный и воспитаный мальчик!!!

М
Марина

Алина, Вы здесь пишите что это "уродливый ребенок"! Я с Вами не соглашаюсь. Мой ребенок ходил с Даниэлем вместе на дополнительные уроки по англ языку! Никогда за него плохого не говорил. Наоборот, рассказывал, какой он позитивный и воспитаный ребенок!!! Зачем обливать грязью?откуда Вы взяли, что толкнул Настю? Вы что с ума уже все посходили? Да, уже оказуется и у Насти сотрясение??? Не несите ерунду! Эта серая мышка ни один раз уже прыгала в глаза своим одноклассникам! Почему-то только у нее всегда какие-то непонятки в классе и отец-герой приезджает в школу трепать детей за нее! У каждого есть дети. Так давайте сейчас все помчим в школы, дет садики...и будем кулаками защищать!!! Ерунда конкретная!

*
*

Они обое больные, психи. Один представляет разлагающуюся армию, а второй - морально деградировавшую политическую силу.

СЄ
Справедливість є?

В цей день маленька жертва, як його зараз нам намагаються представити, обплював не одну дитину з цього класу (діло було на уроці фізкультури). Поскаржилася батькам лиш ця дівчинка. У майора явно з психікою проблеми, раз прибіг з дитиною з'ясовувати стосунки, але первопричиною все ж був хлопчик і його батьки, які дали йому відповідне виховання. І ні про який струс мозку там не може бути мови. Якщо довідку лікарів купити можна, то повний клас дітлахів-свідків (близько 30 )- ні. Так, майор верещав і погрожував, намагався потягати за вуха і чуб, але завадила вчителька. Якщо розслідування буде об'єктивне, це все легко з'ясувати .

ПР
продавець ринку

Шо ж ти пишеш? Роман ніколи бандитом не був і наглим його можуть назвати тільки люди, які заздрять іншим, хто чогось добився в житті. Пам"ятаю Романа, коли тільки починав свій бізнес на "зеленому ринку"!! Людина сама себе реалізувала і чогось досягла! А до чого тут Ланьо взагалі Вас не розумію!!!!!

Ю
Юра

Про що Ви пишите цей "майор"по виховній роботі виховує при вчительці та дітях чотирьохкласника за вуха та волосся,а ви хочете щоб батько таке витерпів.Нехай "майор" їде в АТО виховувати терористів і захищає своїх дітей та Україну,а не відсиджується у воєнному шпиталі.

А
Алина

Беда, когда у ребенка мозга нет. Мажоры воспитывайте сыновей правильно, иначе вырастают монстры.

А
Алина

Вообще-то это пятый класс, мажорный сын кондидата в нардепы толкнул девочку Настю Синельник, у девочки сотрясение мозга. Ну каким чудом забрать этого уродского нардеповского сына с нашего класса? Слов нет.

К
Київ

Шановне панство! Що там не було, людина у формі не в якому разі не має права себе так вести будь до кого, а особливо по відношенню до дитини. Який приклад він надає молодшому поколінню?????? Невже тільки силою вирішуються конфлікти та непорозуміння у сучасному житті????!!!! Невже в нашій міліції не залишилося нормальних чоловіків??? Якщо у цього майора такий бойовий потенціал, нехай їде на Схід і там його покаже!

ШБ
шо би ви робили якби вашій дитині плювали в лице?

Роман людина регіонала Ланьа, короче бандит тому і бояться люди за своє життя, але це вже не 90 роки, і хай бандити бояться людей, я особисто знаю Романа, це дуже нагла людина таким місце в тюрмі а не в депутати.

ДМ
До Миколи

Який "бетярь"? Миколо, звідки Ви взяли, що він не допомагає солдатам? Це просто скромна людина. яка не любить афішувати такі події! Якщо Вам цікаво, то поцікавтесь скільки бронежелетів Роман проспонсорував для наших військових!!!! Чи цим він має шикувати!!! Він ділом робить, а не трепінням язиком!

ДС
для сім"ї Роман

Тримайтесь! Правда переможе! Правильно зробив! Видно, що сім"я у цієї людини на першому місці, а не кар"єра! А майор не має ніякого права назхиватись "майором"!!! Я йому пагони на чоло приліпив за такі поступки! Ще й на телебачення поліз, пластирями обклеївся! Що обклеїв, царапину??!! Показуха!!! напевно хоче гроші з тієї сім"ї вибити! Так як це робив 2 роки тому в такій же ситуації, коли дівчинку цього ж класу побив! Тоді ж тато дівчинки теж йому вмазав!!! І що? Почав майорчик прокуратурою пугато та гроші з тієї сім"ї качати! Це людина? Це обичне чмо!!!!

ДД
Для Джузеппе Сульфаро

Для Джузеппе Сульфаро: якщо ти таке пишеш, то дітей не маєш і ніколи не будеш мати!Цілий клас дітей бачив цей інцендент! У мене дитина теж навчається у тій школі і все розповіла, по полках розклала.А те що "ти вважаєш"-це доьгадки і припущення, вважай і далі. Майор - сикло і гнида! Здатна тільки на дітей руки прикладати! Чи запитав він, як почувається хлопчик? Ні! Він побіг свої "побої" фіксувати, гниль тупа! По ТСН чмо каже, що свідомість втратив? Яку? Встав і побіг до шпиталю!!!! А свідомості в нього ніколи не було і не буде!!! Я, як мама, яка теж має дитину, сама б таку скотину завалила, якби таке зробив з моєю! хай на своїх руки підіймає!

ПУ
Патріот України

Безчесного "майора" слід віддати під суд за побиття дитини.Такі ганебні вчинки підривають авторитет армії. Розжалувати мерзотника і відправити рядовим в Донбас- хай там покаже свій "героїзм"!

*
*

З "кандидатського" синка виросте Павлік Морозов:ябіда і зрадник,який прикриватиметься батьковим мандатом (якщо його отримає),або цого ж кулаком.В наш час, якби пацан пожалівся батькові, що йому накрутили вуха за образу дівчинки - ще б і від свого батька дістав прутиком по гузиці.А продажні лікарі за гроші можуть виписати справку, що у хлопця "тропічна лихоманка, що переходить в еболу".

ПТ
подивіться тсн 19.30 за 15 жовтня

http://www.youtube.com/watch?v=jvsAOqfHtZk&list=PL1neMztLSbMPAJp4E1oSTx5gTjbFJU4hZ&index=27 а на голос карпат я з улиці зайду і розкажу як дрюкав майора тряпку а він кричав "ще!!! ще!!!" викручується гидота, вчинив я п...р і відмазується так же))) в таких кишка тонка признатися)))) нічого нічого,коли його посадять буде знати шо роблять з тими хто дітей бє)))))

М-
Майор - сикло-чмо

Експерт, в чому ти експерт? Як завідувати успешним людям? Тобі до таких ніколи не дорости,можеш лиш под скритими іменами писати дурь. Мало бив кандидат того чмошника,треба було ручки повиривати,шоб не ударив більше ни одну дитину і не зміг заяви катати сикушник.

S
s014.radikal.ru/i329/1410/36/f41f4958ad3b.jpg

Это не майор, а клоун

ПЗ
Погане за Романа - пишуть невдахи і заздрісники!

Всі хто з ним хоч трохи знайомий знає - що це людина честі, і порядний сімянин. І він один з самих перших допомагав військовим,якби ви добре поцікавилися серед членів його сім'ї також є військові офіцеры. А тій неадекватній людині я можу відповісти,що офіцер не вдарив би дитини ні за яких обставин,а ця скотина Синельник не офіцер і навідь не людина. Сім'я Роман тримайтесь. У вас все буде добре. Справедливість на вашій стороні.

МТ
Модеруються ті коментарі які проти кандидада...

Я вважаю якби офіцер вдарив 9 річного пацана то з нього мокре місце не залишилобся. А наші лікарі нажаль голодні і довідку випишуть яку забажаєте навіть що він його трахнув і ВІЛ снідом заразив так і живемо СЛАВА УКРАЇНІ

ДС
Джузеппе Сульфаро

Я вважаю якби офіцер вдарив 9 річного пацана то з нього мокре місце не залишилобся. А наші лікарі нажаль голодні і довідку випишуть яку забажаєте навіть що він його трахнув і ВІЛ снідом заразив так і живемо СЛАВА УКРАЇНІ

М
микола

в той час коли уся україна помагать війсковим сись бетярь їх товче.ХОЧЕШ У ДЕПУТАТИ ТО ПОМАГАЙ СОЛДАТАМ

Е
Експерт

Шановні,подумайте : власник одного з ресторанів та кандидат у народні депутати по одномандатному виборчому округу №69 від партії Сильна Україна Сергія Тігіпка - сама невинність! Підїхав на джипі і вчинив самосуд ! І не як чоловік ,а як ублюдок!бо їх було декілька. До речі чому ця потвора не відмобілізована?! Нехай - би проявив свою прить в зоні АТО ,правда не знаю на якому боці...

ДР
Допоможемо редакції

Роман Вячеслав Ференцович, народився 10 травня 1969 року в місті Мукачево Закарпатської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, керівник з розвитку дистрибуції, ПАТ «Галичина», член Партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна», проживає в місті Мукачеве Закарпатської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – Партія Сергія Тігіпка «Сильна Україна».

Г
Громадянин

Не хочеться кидати тінь на лікарів, але хто не знає, що дістати такий діагноз як струс мозку, тим більше при зв'язках й грошенятах пана кандидата в депутати, це не така собі й важка справа. Тому доводити про побиття дитини майором, можна лише дуже умовно. Якщо є свідки, що він вдарив хлопця, то мусить за це відповісти. А ось, чи відповість пан кандидат, який планує стати політиком, це хочеться побачити! Сподіваюсь, що часи пройшли, коли представники влади вдавалися до порушення закону і протиправних дій, і виходили сухими з води!

ПР
підтримаємо Романа-захистимо своїх дітей!!

я аполітичний!!! голосувати не збираюсь ні за кого. але не можна бути байдужим до біди батька. наступною може бути ваша дитина і ніхто не відгукнеться.за кордоном з майора вже б шкуру спустили!!! але в нашій державі як не прикро - кожен сам за себе.От і прийшлось Роману захищати свою сімю самому.

РЕ
Роману-психіатричну експертизу, якщо хоче в деп-ти

Роману треба і негайно до виборів пройти психіатричну експертизу, якщо хоче в депутати. Які ця людина буде приймати закони, якщо йому самому "закон не писан".

РВ
Роман Вячеслав - герой!!

Роман вчинив як чоловік і розібрався з рівним собі, а не пішов і не побив доньку майора. мукачівець як би ви заспівали,якби зауваження до вашої дитини закінчилося госпіталізацією зі струсом мозку?

ТЭ
Тигыпкнутый это РоманСлаваФевояку-собаку на геляку

] Про кандидата тигыповського то РоманСлаваФеренцович, про Романа разное услишать можо, но действия по защите детей от военного у него правильные били. Да воще то в наше время у военной форме заходить в школу и позорить форму избиванием детей, в даном случаэ Романового сына, это перебори позор. Наверно нада так-"Такого вояку вешать как собаку. Собаку на геляку".

ПК
Про кандидата тигыповського то РоманСлав

Про кандидата тигыповського то РоманСлаваФеренцович, про Романа разное услишать можо, но действия по защите детей от военного у него правильные били. Да воще то в наше время у военной форме заходить в школу и позорить форму избиванием детей, в даном случаэ Романового сына, это перебори позор. Наверно нада так-"Такого вояку вешать как собаку. Собаку на геляку".

ПВ
Полкан в отставке.

Не розумію людей які захищають мерзоту Сінельника. Довідома : майор Сінельник на рахунку якого 3 побиті дітина , а вже 4 мало того що бє тай потім через звязки вимагае кошти з потерпілих!

НІ
неприємна історія в час війни

Нерви лікувати треба, а не руки піднімати, чинити самосуд...

М
Мукачівець

Буде прикро, якщо власнику ресторана і одночасно кандидату в депутати все це так просто зійде з рук. Доречі, де прізвище цього героя? Чи редакція боїться назвати його ім'я? Така людина не гідна представляти інтереси мукачівців, оскільки якщо він без депутатських повноважень дозволяє собі речі, що виходять за рамки норм соціальної поведінки, то що можна казати про нього з депутатським захистом?! А майор був правий, що захистив свою доньку від знущань однокласника, зробивши словесне зауваження синку власника ресторана. Що було розцінено, як "струс мозку" нащадка ресторанного бізнесу.

ПМ
позбавити майора звання

можливо майор вважає,що раз в країні війна, то йому все дозволенно...та чого ж він не в зоні бойових дій, чого не захищає мирне населення??? ні спочатку він буде бити наших дітей, а потім що буде гвалтувати наших жінок??? В Ракошині хлопчиків 17 років посеред ночі витягли з ліжок і відправили в зону АТО, де вони помирають замісь цього НЕЛЮДА,який віджирає пузо і б"є дітей. Цікаво пан Синельник почував себе крутим перцьом коли бив хлопчину??? йому приносили задоволення перелякані очі хлопчика?? А його начальство прийме міри?

МС
модератор спить???

Чому так довго треба чекати?

І
інформація

“Сильна Україна” прокоментувала інцидент, що стався вчора біля військового шпиталю. “Наша партія найближчим часом дасть оцінку поведінці кандидата від нашої партії. Хочемо зазначити, що інцидент немає жодного політичного підгрунтя”, – розповів керівник Закарпатського обласного виборчого штабу партії “Сильна Україна” Павло Черевко.

П
ПС

І такі психічно не урівноважені люди ідуть до Верховної Ради?

В
вчитель

До Я: Майор заступився за доньку? чим, кулаками? За що було заступатися? Той хлопчина що вдарив її чи що? НІ! просто посварилися! І вона, до речі, теж не свята! Не перший раз в неї сутички!Ви не вірите, що вдарив майор???? Це бачило половина школи!Ви рахуєте, що це вчинок адекватний, побити дитину? І чому такий батько, як цей майор після такого може своє "чадо" навчити? Кулаками проблеми врегульовувати? Давайте тепер хай кожна людина після дитячих сварок приходить до школи та "захищає" свою дитину кулаками, і що з того буде? Він має понести відповідальність за це! Ганьба йому! А батько хлопця правильно зробив! Респект!

М
Мукачево

Я б сама тому в пику врізала. і не одноразово, якби підняв руку на мою дитину. Якщо є якиїсь конфлікт між дітьми в школі, то хай самі на своєму дитячому рівні розбираються. А батьки повинні лиш роз"яснити дітям, хто в такій ситуації правий і як себе поводити в соціумі! А тут виходить майор-батько приходить в школу і руки розпускає на дитину!!! Це неадекватний і гнилий вчинок, який характеризує його як нелюдину! Який же він мужчина? Тварь просто! Молодець батько хлопчика, що врізав йому за це! Не має значення кандидат він чи хто! Він просто людина!

1
123

А наш кандидат у депутати має прізвище??? Чому піарять тільки майора??? Напішить фамілію, а то враження таке, що це все навмисно розписують .

ГС
гість сайту

Для Мами: даний хлопчина якраз дуже вихована дитина!Особисто знаю, так донька теж вчиться в паралельному класі! І ще для свідка: майор не викликав батька хлопця поговорити, а побив хлопця прямо на коридорі школи на очах у однокласників та вчителів!!!! І це факт! З приводу довідки - Ви звідки знаєте, що її нема? Чи ви "свідок" всі тонкощі події знаєте? Тоді чи відомо Вам, що цей майорчик вже не першу дитину цієї школи побив! Тож хто краще підходить під термін "мажор"? Думає, якщо майор та все можна? Теж мені офіцер трусливий, на дітях виганятися...

Я
я

знаєте що, дорогі батьки , я працюю в одній із шкіл міста і маю можливість бачити ,що витворяють ваші чада у школі , так не виніть майора ,він заступився за свою дочку , а такі "четвертокласники" добрих слів не розуміють і я не вірю ,що майор та його ударив ,що є струс мозгу (респект майору)

О
обурена

Свідок, ви читати вмієте??? лікарі діагностували в хлопчика черепно - мозкову травму. і міліція підтвердила факт побиття дитини. Навіщо робити монстра з дитини? син депутата,чи простого робітника, а захиститися від військового йому не по силам.Я як мати вважаю,що майор повинен понести за свій вчинок покарання.

М
Мама

Знаєте, діти таких батьків(пом. деп.) деколи думають, що весь світ створено тільки для них, тому, можливо справа у вихованні.Але треба було вирішити проблему без насильства

С
свідок

А чого ви всі на майора накинулись? Хлопчина образив доньку майора, той викликав батька поговорити що було далі, вже знаєте. А історія зі струсом мозку в хлопчика зявилась вже після набуття розголосу інцеденту. Де довідка що підтверджує діагноз, де свідчення свідків та лікарів про побиття дитини? Дуже достойний вчинок прикривати рукоприкладство і беззаконня дитиною. Чи мажорам в нас можна все?

0
007

А мене само більше зацікавило те,що ні один комент не "модеровано".Треба задуматись,а чому б це.

АК
А кандидатик то запачкався

А кандидатик то запачкався

А
Андріана

Майор, на тебе вилито багато бруду і це не просто так. Ти офіцер, мужчина, а тому твій обов"язок покласти всі крапки над і. Знайди можливість привселюдно або визнати свою провину, або наказати винуватця. Якщо ти правий то твоя дитина буде гордою за свого батька. Знай, правда тільки одна! І чомусь здається, що вона на твоєму боці.

Z
Zoltan

Ha az EN gyerekemre egy idegen felemelne a kezet, en is szetvernem a pofajat. Harom van, soha nem vertem egyiket sem, ugyhogy mas se tegye!

О-
Отец - молодец!

Нажаль в цій країні тількі так і можна робити, це єдині дієві методи. Спочатку захистити свою родину самому, а потім вже підключати "органи" які ітак не зроблять ніхрена. Депутат він не просто так депутат, він знає як всі ці позорні ..... в погонах працюють. І насамперед ця людина - батько, і він прийняв єдине правильне рішення.

К
котя

...молодець "кандидат", мало заїхав по пиці...таких "майорів" потрібно ізолювати або лікувати довго і в закритих закладах...шкода дітей та вчителів де навчається його дитина, а найбільше його власну дитину...

М
мама

Якби таке зухвале чмо, і звагалі постороння особа, підняла руку на МОЮ дитину, то я б теж йому не тільки в голову дала а ще й руки поламала-аби другий раз їх на беззахисних діток не піднімав. Дуже розумію батька постраждалої дитини (і хай то нардеп\політик чи проста робоча людина). Напевно, що кожен хто має дітей так би поступив, якби був в такій ситуації. Таких треба гнати в три шиї!!! Не тільки з Армії а і з школи. А він "засранець-хитрий" ще той, скоро побіг із заявою... Не знаю особисто цю людину-і не хочу знати, але по його поступкам можна зрозуміти що він за особистість...

ОЧ
обуренний читач

Що ви 12 ліпите "кандидат"? Він батько!!! Повірте чхати батьки хочуть на карєру,коли біда трапляється з його дитиною. Так і вчинив кандидат. Начхав на вибори,піар, і всю гидоту що зараз на нього виливають!!! він ЗАХИСТИВ СИНА!!!! Хай Бог допоможе його сімї в цій огидливій ситуації. до речі міліцію викликали і кримінальне провадження порушено. зверніться до органів досудового слідства,а не пишіть свої домисли.

Ц
Циля

Не зараховую дивиденти Тигипку, але мужик, що побив козла-майора молодець. Гнати треба в шию таких майорів.

1
12

Бачу весь штаб кандидату працює над вибілюванням нападника та очерненням потерпілого. Але поки не дуже вдало. З такою командою "кандидат" лишиться кандидатом й після виборів)))

Г
гість

Для Схаменіться: якщо не знаєте реальну ситуацію, то не пишіть краще нічого! Хто сказав,що нема кримінального провадження??? Тим паче, цей "майорчик" не вперше піднімає руку на дітей цієї школи!!! А тепер це було на виду у учнів, вчителів... Кілька років назад побитв дівчинку 2-го клсу лиш за те, що вона поспорила щось з його дитиною! Це неадекватна людина!!!А з приводу того чи дипломатично кидатись з кулаками на людину, то скажіть будь ласка, Ви як би поступили, якби Вашу 9-ти річну дитину у школі побив якиїсь "офіцерчик"??? Просто дипломатично з ним поговорили? Яка різниця, що батько хлопчика кандидат у депутати? Насамперед, він людина, сім"янин!!!Так поступив би кожен батько,зкотрим така ситуація могла статись! Я його підтримую в цьому! А п.Сінельника давно потрібно вже на місце ставити!!!

БІ
без імені

"Не вызывали милицию в школу, потому что не хотели запятнать школу" - Це повний п***ец... свою жопу бережуть!

ТМ
так му і треба

я би ще більше йому морду розбив, і взагалі батьки з школи - рекомендую написати КОЛЕКТИВНУ заяву таким чином ви докажете що таких вападків було багато, і цього козла посадять нах... або як мінімум виженуть з роботи

КТ
ко то?

ко то побив майора? кось знає ко то? най му руку потисну

РК
Родительский комитет

Не вызывали милицию в школу, потому что не хотели запятнать школу, а этот синельник уже не впервые поднял руку на ребенка, то ходил в управление образования, что ему классный руководитель не подходит. Мы уже просили директора, чтобы он перевел своего ребенка в другую школу. Одно могу сказать, что этот человек не адекватен. Пусть лучше идет в АТО, а не свою силу все время на детях показывает.

Я
Я

Ну ви наївні... Трохи грошей роблять з абсолютно здорової дитини,постраждалого. Ви ніби не в Україні живете. Просто КІНДІДАТ вирішив руки поразпускать, а потім дитиною прикритися.

В
ВАСИЛИНА

Зай iде в АТО силу свою показувати придурок, а не на дiтях, в той час коли молодi хлопцi гинуть нi за що,нi про що... Ганьба!!!

С
Схаменіться!

Чому розповсюджуєте брехню!!! Якби був факт побиття дитини - було б і кримінальне провадження! Жодне таке порушення не сходить з рук, будь то майор чи підприємець, крім того якщо це було при свідках!! Перестаньте займатись чорним піаром!!! Хіба правильно кидатися з кулаками на людину, хіба це дипломатично як на кандидата у народні депутати?! Якби майор підняв руку на дитину, то як учителі так і лікарі відразу ж викликали міліцію - це факт і їх прямий обов"язок! Найкращий захист - атака, особливо, якщо ти балатуєшся у нардепи!!! Та не забувайте, шановні, люди змінились і час вже не той!!!

J
j

Так я і не виправдовую майора,- піднімати руку на дитину він однозначно не мав права (перш за все як офіцер). Просто подальші події викликають в мене певні питання......

Н
НаціональнаГвардія

Угомоніть таланти цього майора ... на дитину руку зміг підняти , а на батька кишка тинка ... шестьорка ти Сінельник тай ще труслива якщо дитину вдарив !

М
Мукачівка

Що ж Ви пишете? До чого тут "не сильно розбираєтесь в медицині"! Сам факт - "майор Збройних сил" підняв руку на дитину...Тут і розбиратися нема чого!Тим паче, це не перший випадок такий у Синельника! Два роки тому вже побив дівчинку 2-го класу по тій же причині!Можливо краще, щоб зі своєю дитиною вихованням зайнявся? Нехай на своїх руки підіймає, гнида!Він повинен відповісти за такий вчинок! А батько хлопчика, врізавши йому, насамперед, доказав, що є правильним сім"янином, який любить свою сім"ю та дитину та захищає їх! Правильно зробив. Треба таких "майорчиків" на місце ставити!Чому ніхто не задумається, яка це може бути психологічна травма для дитини в такому віці!??? А сам Синельник за це подумав? Звичайно ні! Побіг свою царапину зафіксувати!Позор!

1
123

Да-а, ситуація не із приємних, кожна сторона права по своєму, а як було насправді, і в чому взагалі проблема , це дійсно мають вирішити комп.органи. Тільки хотілося би, щоб все було по спрведливості, а не по блату, як кажуть!

J
j

Шановні, давайте нехай в цьому питанні розберуться компетентні органи. А розказувати, що винний той чи інший, сидячи за комп'ютером найпростіше, тим більше не сильно розбираючись в медицині. Батька хлопчика можна зрозуміти, але і на п.Сінельника котити бочку зарано. Я дуже сумніваюсь, що він бив дитину по голові. Діагноз "Струс головного мозку" це дуже обширне поняття, ви не зможете довести нікому, що він є, так само як не зможете його спростувати, більще того,- один лікар його виставить, інший - ні. Справа в тому, що немає вогнещевої симптоматики на КТ (коли вона з'являється, то ставлять Діагноз "Забій головного мозку"). Тому це все дуже умовно, тут треба дивитись чи є у хлопчика садна, чи якісь інші ознаки насилля.......Тоді як у майора все на обличчі написано!!!!!

Б
Бінкош

Слабо му дав!

Б
Борогтелеп

Ко то? Орест ?

Читайте також