У Мукачеві проведуть благодійний аукціон (ФОТО)

14
2

Дійсно приурочене до дня Святого Миколая. У якості лотів гостям запропонують придбати картини, намальовані дітьми-сиротами.

У п’ятницю, 16 грудня напередодні Дня Св.Миколая в ТРК «Щодня» 10 маленьких художників з Чинадіївського дитбудинку малюватимуть Мукачево в очікуванні свята. Це буде велика картина, якою прикрасять одну з стін «Щодня».

Опісля, о 19.00 в ресторані «Дейлі» відбудеться благодійний аукціон, на якому також виставлять картини дітей, мальовані в авангардному стилі акрилом на полотні під керівництвом художника Роберта Брагинського.

Окрім аукціону також відбудеться святковий концерт.

На заході очікується керівництво міста, політики та представники бізнесу. 

Благодійному вечору, організатором якого виступила директор модельного агентства «ВіА Моделс» Жанна Калинич, передувала серйозна підготовка.

За участі фіналістки міжнародного конкурсу «Міс принцеса світу-2011» ужгородки Вікторії Німець, дівчат з дитбудинку навчили дефіле та впевнено триматись на великій сцені та не боятись фотографів та преси.

Як розповіли Мукачево.net організатори, дівчата спочатку стидались, сутулились, відмовлялись від дефіле та за годину такого вже заповзято під музику демонстрували джинсовий одяг.

Процес підготовки ретельно фіксували на плівку кращі фотографи Мукачева – Ярослав Шелепа з фотостудії «СЕТ» та Аліна Гусар.

На заході буде показано презентаційний фільм, в якому самі діти розкажуть, про що насправді вони думали, коли малювали свої маленькі шедеври.
 
На останок, організатори закликають усіх приходити в ТРК «Щодня» вже на 17.00 та допомагати дітям малювати картини, а також – завчасно резервувати столики.

Коментарі

М
Мукачівець

Успіхів організаторам у такій благородній справі!

I
ISG

А Лакатош там ніяким боком не пристроївся?

Читайте також