У Мукачеві сталося потрійне ДТП (ФОТО, ВІДЕО, ОНОВЛЕНО)

40
155

Вулиця Миру сьогодні була заблокована через аварію протягом близько 2 годин, відтак фактично було паралізовано рух всією центральною частиною міста.

Як розповів Мукачево.net водій "Пежо" він, виїжджав з вулиці Єсєніна у бік центру, як перед ним почав розвертатися таксист на "Дейво". "Пежо" вильнув вправо, зітнувся з таксі та в'їхав у "Мерседес" який стояв припаркований.

За іншими розповідями очевидців, водій "Пежо" їхав з дуже великою швидкістю, тому не зміг впоратись з керуванням, та обминути таксиста, що розвертався.

На місці працювало ДАІ. Взяті показання свідків та водіїв. Офіційну версію від правоохоронців чекайте незабаром.

(Обережно, нецензурна лексика)

Комплект відеоспостереження https://intervision.ua/blog/komplekt-videosposterezhennya

Коментарі

М
Мукачево

Я,особисто,не бачила дане ДТП , але смiшно читати коментарi. Водiй пежо мав зупинитися, щоб уникнути зiткнення. Тут говорять , який вiн "Шумахер"))) я особисто, цього не помiтила, судячи з того як вiн влетiв у мерседес))) напевно, переплутав газ iз тормозом... Тiльки таке можливе пояснення його дiй, якщо всi стверджують, що швидкiсть не перевищувалась...добре хоч, що людей не повбивав! Я бачила багато разiв це пежо - гарне авто, але водiй порушував правила дорожнього руху занадто часто! Це буде йому та iнашим таким водiям уроком.

П
Прототип

Дай Бог власнику Пежо, ще десять таких машин!!!Лише будь чоловіком - не літай у місті!!!Іди на автодроми, автобами і т.д. Це ж місто, тут діти,старі люди.....Яким би ти порядним не був, дотримуся правил....Бог нікого бити не йде....сприймай за науку! Це знак з небес для тебе. Чи ти хочеш когось смерті?

ДС
Джузеппе Сульфаро

peugeot + mercedes + Daewoo + Ford = 4 авто. А хто ще може бути винуватим крім таксиста???

ДЧ
ДЛЯ ЧИТАЧ

А Я РАДЖУ ВСIМ ШО БИ У ВАС НЕ БУЛО ПАЗИК ПЕЖО МЕРС БЕНТЛИ. И.Т.Д. ЗАЛАШАЙТЕСЯ ЛЮДЬМИ НА ДОРОЗI I ПАМЯТАЙТЕ ШО КРIМ ВАС Э ЩЕ ЛЮДИ НАВКРУГИ (Й НЕ БЛАТУЙТЕ)

Ч
Читач

А от зявився ще один пасажир ПЕЖО (Для всіх) який перебував в ньому в момент ДТП ))) Раджу маршрутчикам купляти ПЕЖО РЦЗ амість Пазиків - вмістимість пасажирів та сама а комфорту динаміки і маневреності в десятки разів більше :)))

ДТ
для Тібі

Мегапопулярний :) Людям нема шо робити, скучно то й коментують. Кожному коментуючому глибоко по*уй той пежо і та аварія загально. То проблеми тільки Кіріла, як кажеш, і тих, кому він їх наробив своїм мастерством водіння. Тоже мені подія вселєнского масштабу. А на таксиста нехер гнати, шукаючи собі виправдання. Там заборонено розвертатись? Там взагалі розмітки нема навіть. Має гроші на машину, знайде й на ремонт.

ДВ
Для всiх

Водiй пижо реально козел! доблатовався! нехер лiтати по мира! хочеш лiтати йди на трасу а не блатуй!Надiюся зараз прийде розум у нього.Вродi не дiтвак а так iздити аварiйнi ситуацii робити на каждому углу.Йому багато хто здоровя напросив(не iз за заздростi. А швидкiсть була мiнiмум 60-80 100%

Ю
Юрі

ти тоже правильно пишеш не мож так їздити як на возах як маршрутки они май більше хрені ро-блять у вариши як чебуреки права на перездачу бо я тоже не віз купив і машина не нова і на нів тоже іду нормальнов скоростьов-79 по варишу і тоже почти точно так боло шо я бов правий а уходячи од такої неприятности малом тоже не став виноватий то як машини типирь стоять то одно то у другому треба ся розобрати нашим правим-органам ош чому такое сталося водію пежо просто і нико даже не помішав-так він сам хотів і свою машину розбити і оби му не боло обідно він поступив як самурай-так шо коментатори треба ся раз розобрати ош яка там бола ситуація то лем він еден знае

Ч
Читач

ДО ДТП - якщо ви сліпі і глухі то я не винен! Ланос мав надати перевагу ПЕЖО!!! ВІН ЗДІЙСНЮВАВ РОВОРОТ НА ЙОГО СМУГУ І ЦИМ САМИММ СТВОРИВ АВАРІЙНУ СИТУАЦІЮ!!! По вашій логіці і правилам всі авто мають їхати і чекати поки зустрічні авто почнуть маневрувати куди їм потрібно і надавти їм перевагу??? Він вибрав ту швидкість якою їхав бо ніякого барана перед не було, але він зявився зустрічної смуги от і реультат. З такими розкладами як у вас варто у всіх випадках ДТП з виїздом на зустрічну смугу визнавати винними тих хто їхав своєю полосою!

Ю
Юра

Який срач)) Судячи з пошкоджень, швидкість на момент удару була 15-25, не 100 і не 200! Ви хоч раз бачили в живу машину яка приліпилася на 60?) Так він деколи швидко їздив, сам бачив, колись і сам їздив так само, потім перейшло, бо місто в нас не таке, де можна їхати!! У всіх коментах, таке враження, що всі у кого хороша машина ЛІТАЮТЬ! Це не так! Просто в нас місто маленьке, людей вагон на квадратний метр, світофорів нема, цілі вулиці собі перекривають, потоки машин валять по одній вулиці, пробки, всі нервні, тягнешся 15-20км\год і всім все пофіг!! Люди (пішоходи) не мають представлення, де яка швидкість) в нас середня швидкість руху 20-30км\год!! їздив пару днів по Києві, то блювати тягне, від наших доріг, пішоходів, маршруток і т.д.! А коли поїдеш дозволені 60, всі на зупинці - полетів пі***Ц, му**к і т.д., бо 60 відносто 20, то здається шо летить, а не їде) якось так)

О
о

значит так уроды,кто сегодня,03.01.14.по стеклам в районе ул Закарпатская-базарчик,знайте,что на камере есть ваши лица,ваши батьеи запошляют немеряно.давайте дуйте в мисьвиддил и пишите пояснення,вы уже заебли,вы всасуете,что вас уже запасли,батьки объясните своим чадам,что и как выпасается,и батьки вам выплачивать и отвечеть...

ВН
всем ниже написавшим

я думаю, что пока вы тут рассуждаете...все давно улажено , бабки куда надо уплачены, тачки сданы в ремонт, те кто гонял по варишу будет гонять...ЖИЗНЬ ПРОДОЛЖАЕТСЯ ПАНОВЕ!!!!!!!! С НОВЫМ ГОДОМ!!!!!!

Д
дтп

Відповідаю на коментар читача, навіть якщо таксист не там розвертався то його максимум можуть оштрафувати за неправильний розворот, на рахунок мерса, якщо він не мав права здійснювати стоянку на цьому місці може теж обійтися штрафом.А що стосується ПЕЖО то він мав наголошую вибрати безпечний рух та дистанцію, а не врізатися в авто, а щоб розбити так автомобіль яка мала бути там сила. Особисто я немаю негативу до водія ПЕЖО, тому-що це може статись з любим водієм.А на репліки "особливо" обізнаного "читача" зауважу: читай та вчи уважно ПДР, а не давай зухвалі коментарі.

ТЮ
Тібі Ю

правду пишеш я тоже перше читавучи коментарі усіх свідків тоже малі виводи зроблю гнав не гнав то іщи треба раз доказати бо е такі ситуації шо коли чоловік і не виноватий а так як типирь і получаеся шо він виноватий то не нам усім судити у городі допустима скорость60 плюс добавляеме оби радарчик із камеров ся не радували 19 на счет абс і тормозів то е така система у машині яків не мож довіряти і іщи на счет брошурки пдд-не по правилам треба їздити а по путьови у нас у городі яка сиридня скорость смішно даже писати-20 не ганьба так їздити?

Ч
Читач

До ДТП - Для "особливо" обізнаних у ПДР і псевдо водіїв - водій Ланоса здійснював маневр розвороту не пересвідчившись у безпечності маневру (для особливо тупих він їхав центра в бік автостанції і вирішив розвернутись - поїхати знову в бік центру), в свою підставивши праву сторону свого авто під удар ПЕЖО який рухався від автостанції до центру міста вулиці Єсеніна. Щоб уникнути удару ПЕЖО бере різко вправо і б'є в ад припаркований МЕРС (чи по-правилах він там стояв це хай ДАІ вирішує) а Ланос по інерції завершує розворот і чіпляє ФОРД. Про швидкість промовчу бо сказано і написано вже було перед цим - читайте уважніше! А питання про АБС підняв такий самий "розумний" як ви )))

Т
Тібі

Кирил да ти як я бачу мегапопулярний , а зависників маєш просто піпец , напиши їм яка швидкість була най не розводять срач , я лічно в тот день цілий день їздив по городу на мира више другої передячі не включав ,так шо у велику швидкість не вірю , 3,14дарюга таксіст виноватий 100 процентів я лічно не лінувуся кіть треба розвернутися та проїхати до центра ,на рахунок того як у нас їздять таксисти і говорити нічого маршручкики вообще отдельна тема зупиняються і рушають як хочуть і коли хочуть царі дорог блять

ТВ
Тоже водитель

У нас вообще культура вождения отсутствует напрочь. Водители бывают разные, но что творят таксисты и маршрутчики - это ужас.

Б
Бувалий

Накупують гоміки підерастичні машини,навішають блатні номери та думають ож їм всьо можна, впіндюрити му штраф файний тай права забрати най через рік-два перездасть як положено. А менти най начнуть уже робити нормально а не лише глядати де копійку урвати.

Д
дтп

Водій ПЕЖО однозначно винуватий. По-перше, перевищив швидкість руху, по-друге, не скористався безпечною дистанцією,і саме цим порушив правила дорожнього руху згідно ст.124. По простому кажучи хто б*є авто ззаді той винуватий, і не треба шукати проблему в АБС це проблема водія ПЕЖО,який своєю пристрастю до швидкості допустив зіткнення автомобілей. ДАІ швиденько розбереться хто саме винуватий в ДТП.

1
1234

Так йому і треба! він на свомо пижику носить по городу як ненормальний!

Ч
читачу

Читач ти лалка окда

Ч
Читач

До мукачівець - а де можна почитати поглиблено про роботу АБС? Може вже винайшли нову версію система про яку ми незнаємо? по вашим коментаріям складається враження що ви їздите не на авто а на велосипеді. Думаю що і правилами дорожнього руху ви володієте на рівні "чув двін та незнаю де він". Саме через таких горе водіїв і стається більшість подібних ДТП

Ч
Читач

До мукачівець - а де можна почитати поглиблено про роботу АБС? Може вже винайшли нову версію система про яку ми незнаємо? по вашим коментаріям складається враження що ви їздите не на авто а на велосипеді. Думаю що і правилами дорожнього руху ви володієте на рівні "чув двін та незнаю де він". Саме через таких горе водіїв і стається більшість подібних ДТП

ДЧ
до читач

Які ще сухі факти? Вам "мукачівець" ясно сказав про сухі факти "так як на таких машинах встановлено ABS систему яка за долю секунди зупиняє машину яка їде до 80км/ч.". Ви не розумієте шо при 100км/ч машина з ABS зупиниться через 0.095 секунди? Ви йому не вірите і думаєте шо він д-бойоб? Люда знає шо пише, навіть з Вікпедії привів опис.

Z
zzzz

шо ви тут гадаєте, на тій частині миру майже на кожній будівлі камера! просто треба зібраи та глянути

М
Мукачівець

"При 60 км/ч гальмівний шлях 26 метрів, при 80 буде 50 а з ABS буде десь 40-45 метрів. Думай шо пишеш і не сміши людей, то напевно тільки ти не мав авто з ABS і поняття немає шо воно таке. Не тупи !" Во ти баран такоє писати. То ти не шариш. Я маю я їзжу і знаю як це працює. Подивись тести цього пежо! Подивись краш-тести цього пежо! І подивись поглиблений принцип роботи ABS, хоча до тебе це не дойде, тому що це буде важка для твого мозку і не зрозуміла електронна тормозна система! і потім роби з себе розумного і виправляй мене.

Ч
Читач

Може комусь будуть цікаві "сухі" цифри про ПЕЖО РЦЗ: реальний час розгону до 100 км/год - 7.9 сек, до 50 км/год-3,1 сек, 37,8 метра для повної зупинки з швидкості 100 км/год. - це все за умови що за кермом профі! Не полінувався і пройшов відстань від Єсеніна до місця зіткнення - 37 метрів!!!

О
Оросвейг

Забрпти права у вшитких! Най ся возять на біціглях. Буде у вароші порядок і спокій. Може і розуму наберуться діти, а може дубрі шо так, міг і покалічити людей.

3
331

Принцип курятника - заклевать ближнего и насрать на нижнего.

Е
Егений

Самое важное – это навести порядок в душе. Соблюдаем три "не": не жалуемся, не обвиняем, не оправдываемся.

ШП
шкода пижика

мукачівець, а чом сталась аварія? Він мав моментально на місті остановитись як укопаний. Може в нього ABS поламана була? Добре шо була, бо достав би пижик в зад когось. А ваще ппц шо ти ганяєш по цій ABS, пацани другий день мало не сикаються зо сміху )

ЗН
З новим роком

Слава Богу шо так... шо всі живі здорові, а жилізо згниє.

Ю
Юрій

Заздрісники, працюйте більше і змінюйте своє життя власними силами. Кіря, аккуратніше... Навіть якщо в роддом спішив... Ні від пяних пішоходів з авоськами що нагло пруть де в голову прийде через дороги, ні від таксистів що нажаль на шротах їздять з мобілками в руках, ніхто не застрахований... Хай щастить !

SC
Santa Claus

Merry Christmas, HO-HO-HO-HO-HOLLLLSSSS!!!

ДМ
дід мороз

што любите перемивати кістки. 75 процентів коментаторів так і сидять коло своїх моніторів в очікуванні якоїсь неприємної новини аби вставити свої 5 коп не знаючи як то реально було , шо такое ABS. Hе вам судити хто прав хто виноват. I як чотко вспомнили: там обогнав,там подрізав, там майже ногу не переїхав- а чомусь ніхто не написав як у нас ходять пішогоди по одному, як попало, ходь де- чи то проїзжа частина, чи то зебра яка стерлася через тиждень або вообще відсутня,і валять по єдному в розвалочку . Всіх з новим роком i 75 процентових тоже

ВП
Водій Пежо

Ви всі лашари...З Новим Роком

ДB
до Baran Yuriy

Не таку машину коцнули йому, а таку машину коцнув він.

BY
Baran Yuriy

І скільки ж тут тут героїв, красномовних. Для чого тут водіїв принижувати і казати тупу, щось їм зроити і т.д. Скільки досвідчених водіїв в ДТП попадали, та й попадуть. Це життя і дорога. І це урок для водіїв. Жаль водія пежо, таку машинку коцнули йому..... І правда, водію не 25, то точно. І навіть якщо десь він трохи перевищував швидкість, то саме по Миру, біля Нової пошти дуже напружений рух автотранспорту, там розігнатись лише вечером можна....

І
Ігор

Так я дійсно знайомий з водієм пежо, і так я згоден, що Він іноді їздить по місту швидко, не потрібно заперечувати дійсні факти. У даному випадку, на мою думку, основним у визначенні винувадця ДТП, є чи було подано сигнал повороту, а не швидкість руху. Нажаль ми не телепати щоб передбачати дії інших водіїв. Чому птаю про поротники, як водій за останній рік півтора помітив тенденцію, що вмикати знак повороту стало просто не модно.

ДМ
для мукачівець

"так як на таких машинах встановлено ABS систему яка за долю секунди зупиняє машину яка їде до 80км/ч." Ти собі залиши на пам'ять те, що там написане. І перечитай, що написав ти. Дурницю повну. Подумай мозком, якщо він присутній або підрахуй. Який гальмівний шлях буде при 80 км/ч без ABS? А з нею відсотків на 15 меньший. ABS розроблялась для управляємості автомобілем при екстренному гальмуванні. Тебе послухати, так рухаючись 80 км/ч гальмівного шляху не буде взагалі, нк максимум за ці люді секунди авто по інерції проїде метр від сили. При 60 км/ч гальмівний шлях 26 метрів, при 80 буде 50 а з ABS буде десь 40-45 метрів. Думай шо пишеш і не сміши людей, то напевно тільки ти не мав авто з ABS і поняття немає шо воно таке. Не тупи !

И
Игорю

вижу, что тут знакомые водителя пежо стараются всем рассказать какой он замечательный человек....Лично я не спорю...он может быть таким, работягой, хорошим семьянином, верным другом и т д...НО НА ДОРОГАХ ГОРОДА НЕ ХЕР БЛАТОВАТЬ И СВОЕЙ СТРАСТЬЮ К БЫСТРОЙ ЕЗДЕ СТАВИТЬ ПОД УГРОЗУ ЖИЗНИ ЛЮДЕЙ!!!Читай внимательно , Игорек, не я один написал о его лихачестве...тут описанно два случая возле" старого града"... по-поводу щенка...конечно же я старше намного да плюс чуть не сбил меня с внучкой за мадьярской церковью...

І
Ігор

З наступаючим новим роком. Преречитав все нижче написане, багато "красномовних" слів було сказано. Якщо серед написавших є очевидці події скажіть будь-ласка чи увімкнув під час здійснення маневру знак повороту водій Ланос і де ділася його "шашечка" якщо він таксист? Доречі до "согласен с333", якщо не секрет скільки Вам років? Водія Пежо Ви зробили молодшим років на 6. Я вважаю некоректним називати когось "Щенком", якщо ви не знайомі персонально з людиною.

М
мукачівець

Омг лол на почитай спочатку шо такоє ABS а потом начинай говорити хто прогнав! в даному випадку ти прогна. http://uk.wikipedia.org/wiki/Антиблокувальна_система

D
dfg

А я чомусь не бачу слідів гальмування ПЕЖО

Т
Трубошат

До Mulidran. Многі кажуть шо нереально но я здав екзамен. у 2009 році. допустив тільки 2 ошибки. не договарювався. но права дали через 2 місяці. хоть хтось через тиждень дістав. той час телефоними дзінками нерви трепав і староста групи, і викладач з автошколи...

M
Mulidran

ну добре, скажіть мені хтось - чи реально скласти в МРЕО без хабаря? Я свого часу просто завчив ті 90 білетів напам'ять, але тим не менш - "пролетів"- і - "дав на лапу", просто щоби не гаяти часу.

1
123456

UA респект тем, кто останавливаеться на пешеходном пешеходе и соблюдает ПДР, у каждого у нас одна жизнь,и каждый хочет прожить подольше, но такие придурки без нашего разрешения ее обрывают....поставь себя на место тех семей, у которых такой придурок забал жизнь твоего близкого человека - ребенка, родителя, жены... и ты посмотришь на это проишествие по- другому, его счастье, что никто не пострадал...

ДТ
для Т-50

Ну, як не крути, а рейтинг в сайта не низький, як для регіонального. Доречі, ти теж тут )

1
123456

До Валера Чому цей хороший сім"янин не думає про інших людей, у яких є також дружини, діти, бітьки, повз яких він пролітає,щоб він сказав будучи на місці чоловіка або батька,повз сім"ї якого пролетів би такий придурок... У каждого есть "своя страсть",к чему-либо,но не все ее выносят на всеобщее обозрение...его "страсть" может погубить не одну жизнь и он это должен знать...

В
Валере

..ты прав на все 100....зависть, озлобленость, жадность - преобладают в нашем обществе...НО БЛЯ!!!!!ЭТО ПЕЖО НА САМОМ ДЕЛЕ ЛЕТАЛО ПО ГОРОДУ!!! ЗА РУЛЕМ МОЛОДОЙ ПАРЕНЬ. Ты пишешь, что это его страсть-быстрая езда..ДА ПОШЕЛ ОН НХ СО СВОЕЙ СТАСТЬЮ!!!! ИДИ НА ТРАССУ И ГОНЯЙ!!!Я помню как он пролетел за мадьярской церковью( где почему то какой-то городской мудак убрал тратуары для пешеходов и люди идут по дороге)САНТИМЕТРОВ СУКА 10 ПРОЛЕТЕЛ...КУДА ЭТОТ " ХОРОШИЙ СЕМЬЯНИН" СПЕШИТ? НА ТОТ СВЕТ ИЛИ НА ЗОНУ?

С
Серый

КУ

T
T-50

Чудовий розвиток у сайта - вітаю ви всі ПЛІТКАРІ - чим більше збурюєте повітря тим вище рейтенги і доходи Переіменуємо сайт spletni.mukacheva.net

U
UA

До Валери. Я думаю, всі свідомі люди після коменту Валери, припинять безглузду, часом образливу писанину відносно водія пежо. Валере респект.

П
Пешеход

Вы чуть-чуть не поняли слово "система", в данный момент берётся не только система получения прав, а более глобальное такое как профилактика на дорогах (если бы они у нас были), наказание водителя за нарушения, сами водители как участники ДР. Если каждый будет выполнять то, что ему предписано по закону то всем будет проще в этой жизни. Всё зависит на сколько у нас люди морально устойчивы к всему негативу который нас окружает. Такие как "Читач" они "работают" на систему (Читач:"Я наприклад здав екзамен в МРЕО за гроші") и приучают её к этому. Вчера дал взятку по тому, что не выучил, но сегодня буду на дороге соблюдать ПДР, завтра выпьет и сядет за руль и опять даст взятку...Когда выгодно того мы и придерживаемся. Философия Машина в данный момент просто инструмент-оболочка, как тут уже говорили про интернет и компьютеры) Какой ты по натуре так ты и водишь машину, если ты не пропускаешь пешеходов на переходе-ты ***. Поступки людей всегда больше скажут, за слова о том или ином человеке

Д"
Для "333" (Ксения)

Да, дейст первые цифры совпадают. Но, должна Вам ) поведать , что вконце еще имеются "xxx" - вот эти цифры разные будут, уверяю. Если Вы сомневаетесь и желаете продвинуть свои знания, - не стесняйтесь ) - проявляйте свой интерес и я .. или админ Вам пояснит по какому принципу присваевается IP адрес. То , что видите Вы - лишь цифры под сервера ".. )

М
Місний

Хлопці не мучтеся тілко із своїми умовиводами.Ясно як білий динь,шо виноватий тот ко влупив ззаду.А Пижик двічі лупанув по гузиці-Ланосу і Мерсу.І хотів би я відіти тих захисників Пижика,якби они дістали ззаду по ногах ,аби топанки їхні розлетілися до автостанції,а голова би обсталася у Новій пошті,інтересно як би они тоди заспівали з травмотології.Щастя,шо Мерс там бов ,а не люди.

Ч
Читач

До пешеход - логічно і конкретно ) Но суть немного в другом

ДП
для Пешеход

Состояние "системы" только дает шанс получить что то без необходимых знаний, а 99% всего зависит от того, что человеку нужно. Если не хочешь, что бы фото твоего авто красовались в таких новостях, или чего хуже в новостях со смертельным исходом, могут просить/брать деньги сколько угодно, ты прежде всего выучишь все "на зубок" для себя. Люди делятся в этой ситуации на 2 категории: те, кто думает о своем завтрашнем дне и желает себе нормальной, спокойной жизни, не давая беде шанс случиться именно с тобой (умные), и те, кому "море по колено" - дураки. Каждый сам решает кем ему быть. *Несчастные случаи не в счет.

Ч
Читач

Валера в точку!

Ч
Читач

До пешеход - Я наприклад здав екзамен в МРЕО за гроші, але це не означає що я їзжу на авто не дотримуючись ПДР!"Если система не работает, то это не даёт нам право поступать как нарушители, которые продолжают быть безнаказанными." Так само можна сказати Якщо система не працює то це не означає що вона немає працювати!

В
Валера

Посмотрел краш-тест Peugeot RCZ по-мукачевски. захотелось купить себе такую же:-)) П.С. что-то в этом мире изменилось, если люди накануне нового года и рождества, озлобленные, завистливые. Доброты в человеческих душах, совсем не осталось. Точка невозврата, увы уже пройдена. Вроде в церквях полно народу, но это оболочка, то что внутри - обнажает анонимный интернет, а внутри пустота. "Не суди, да не судим будешь". Тут все такие безгрешные, что просто нимб через монитор сияет. Подлец совершит тысячу ошибок, люди промолчат...хороший человек одну, накинутся, как шакалы. Таков мир, и в этом мире жить нашим детям. Печаль.

Ч
Читач

А що там нового на фото? був на місці - бачив все своїми очами. поділіться новинкою

П
Пешеход

до Читачя. "що ви зробили для того щоб система працювала так як це має бути. " Ответ на ваш вопрос (по теме): Как простой пешеход соблюдаю правила ПДД и учу своих детей тому же. При получение прав в МРЕО я был одним из 28 согрупников который сдавал экзамен без $$$. Если система не работает, то это не даёт нам право поступать как нарушители, которые продолжают быть безнаказанными. P/S Читач - не уходите от темы....."щоб система працювала" - это Вам не сюда, а в ВР;)) а здесь простые люди....дальше идёт философия...Хотя я согласен с Вами, что как таковой у нас ГОС системы НЕТУ...всюду коррупция и покрывательство..

ДЧ
ДЛЯ ЧИТАЧ

ти шо слiпий ? яка нормальна? нормальна для нього це в лапках нормальна небачиш фотки?

0
007

Пару гривнів коштує брошурка,яка називається*Правила вуличного руху*,якщо і хтось права купив-придбайте і зубріть!(нехирь паркувати депопало).І не шукайте пригод собі і другим!

Ч
Читач

Дивна у вас логіка - "... при нормальнiй швидкостi водiй пежо не допустив би зiткнення а загальмував" і далі наступна ваша репліка - "швидкiсть була нормальна мерса на скiльки подвинув + э свiдки". Одного нерозумію - як вас стільки свідків помістилось в ПЕЖО де по факту 2 місця з водієм? А фразу про морального урода вагалі небуду коментувати - нехочу опускатись до вашого примітивного рівня мислення

ДЧ
ДЛЯ ЧИТАЧ

швидкiсть була нормальна мерса на скiльки подвинув + э свiдки. непропустив би вiн нiкого бо вiн моральний урод до ставляння на iнших людей йому на всi похер

ДМ
для мукачівець

"на таких машинах встановлено ABS систему яка за долю секунди зупиняє машину яка їде до 80км/ч.". Класно прогнав ) ABS до швидкості зупинки яке має відношення? Попонтувався невдало.

Ч
Читач

То залежить не від однієї людини а від всіх нас!

Ч
Читач

Я розумію що сидіти дома перед монітором клацати по клавіатурі набагато важче ніж сидіти за кермом і слідкувати за дорогою. Факт є фактом - спровокував ДТП водій Ланоса і якби він почекав поки ПЕЖО його пропустить(впевнений що саме так би і було) а не почав маневр розвороту раптово то цього ДТП точно не булоб. Цікаво звідки вам відома реальна швидкість ПЕЖО в момент ДТП? Ви сиділи на пасажирському сидінні?

ДЧ
ДЛЯ ЧИТАЧ

зараз зробимо систему у тому шо вiн лихач винною. то залежить вiд людини!

ДЧ
ДЛЯ ЧИТАЧ

вина э в тому шо при нормальнiй швидкостi водiй пежо не допустив би зiткнення а загальмував а навiть якби зупинився й пропустив водiя деу то шапка би не упала

Ч
Читач

Для того щоб покарати такого ЛІХАЧА має бути здорова правоохоронна система а в здоровій системі немає хороших знайомих і розмір міста значення немає. А ви як чесний платник податків маєте контролювати роботу системи. Задам питання по-іншому - що ви зробили для того щоб система працювала так як це має бути. І не сприймайте слово Ви буквально )

ДЧ
ДЛЯ ЧИТАЧ

мда.. пiдiйшов би якиiсь пiшоход сказав би йому i вiн би став сразу нормально iздити й людиною став би .. та вiн шо сам тормоз небачить як iздить? чи шо ? знаеэш горбатого могила лише виправить!. по поводу машини коментар уже писав! такшо усiм бажаю удачi на дорогах й поменше таких шумаХЕРIВ ЯКI ДУМАЮТЬ ШО НАШКРЯБАВ ПАРУ КОПIЙОК НА МАШИНУ (ЦЕ НЕ ТIЛЬКИ ДЛЯ ВОДIЯ ПЕЖО) Й СРАЗУ ЧУСТВУЭ СЕБЕ БЕЗНАКАЗАНАМ А ПОТIМ ПОТРЕПЛЮТЬ МАШИНИ + БIДУ НАРОБЛЯТЬ ТА РЕВУТЬ

П
Пешеход

до Читача. Вы наверное Уважаемый засчёт "какашек" пиаритесь), а я вам привёл факт из моей личной жизни который был связан с "героем" этой темы. А по поводу того, где я был..... и почему не наказал его! Мой ответ будет простым: Я не Супермен!) шутка, а реальность такова, что я плачу податки государству которое должно следить за порядком и госслужбы (в данный момент это ДАІ) которые несут ответственность за безопасность на дорогах должны не отворачивать голову когда нарушаю, а наказывать штрафами и т.д. Вы так его "отмываете", мне интересно Ваше мнение - Как поступать с такими "Лихачами" в нашем маленьком городе имея "хороших знакомых"? P/S А то судя по новостям, у нас модно стало как на Диком Западе со стволами решать вопросы....Тогда нам не в Европу надо, а за Океан...

Ч
Читач

Скажу більше - я особисто з ним в авто не їздив і їздити нехочу, бо знаю як їздить! АЛЕ - в даному випадку його вини нема і більшість робить з нього "чорта" лише чере те що він так їздить, їздить на хорошій машині. А хто з вас свідомих громадян хоч раз підійшов до нього і сказав що неварто так робити? Ви чекаєте поки щось трапиться а потім починаєте клеймити без розбору

3"
333- "ксении"

До речі зрівняйте свою ІР адресу з аресою коментатора під ніком "георг"... цікаво

ДЧ
ДЛЯ ЧИТАЧ

Я НЕ БОГ Я ПРОСТО СКАЗАВ ШО БОГ ВСЕ БАЧИТЬ Й САМ СУДИТЬ Й КАРАЭ... Я РОЗУМIЮ ШО ПО ПРАВИЛАХ МАЛО ХТО IЗДИТЬ АЛЕ ХОЧ ОДНА ЛЮДИНА СКАЖЕ ШО ПАЦАН НОРМАЛЬНО IЗДИВ НЕ ОБГАНЯВ З ПРАВА В ДЕКIЛЬКА РАЗ НЕПЕРЕВИЩУВАВ ШВИДКIСТЬ НЕСТВОРЮВАВ АВАРIЙНУ СИТУАЦIЮ? ХТО СКАЖЕ ПОКЛАДАЮЧИ РУКУ НА СЕРЦЕ? ТИ МОЖЕШ СКАЗАТИ?

3"
333- "ксении"

Как это "мило" с Вашей стороны - грубить людям и в тоже время обращаться на Вы. Но смею Вам заметить, что когда оппонент переходит на личности или на грубость то, это признак, или его неправоты, или слабоумия. Я надеюсь, что у Вас первый случай. Хочется в это верить.

Ч
Читач

Бачу тут багато богів зібралося

ДЧ
ДЛЯ ЧИТАЧ

ЙОГО ПОКАРАЭ БОГ ЯКШО ПАЦАН НЕСХАМЕНЕСЯ

Ч
Читач

Почитайте уважно - майже в кожному коментарі акцентується увага на слова мажор, блатний, блатна тачка і тд і тп

ДП
ДЛЯ Пешеход

ПIДТРИМУЮ

Ч
Читач

До пешеход - А де ви були раніше? переживаєте а всіх і все то чому нічого не зробили щоб його покарали за те що він вас ледь не збив? Як тільки у вас зявилась можливість сказати пару "какашок" ви тут як тут

ДЧ
ДЛЯ ЧИТАЧ

ДИВИСЯ ДIЛО НЕ В АВТО ЯКА В НЬОГО В НЬОГО НЕ ПОРШЕ БЕНДЛИ ЛЕКСУС И.Т.Д. В НЬОГО ПИЖО ЗА 40-45 ТИС $ ТА Й ТО НАВЕРНО В КРЕДИТI НА 10 РОКIВ. ТА Й НЕ В ТОМУ ДАЖЕ ДIЛО ВIН ЗОЗДАВ СОБI ТАКИЙ IМIДЖ ЛЮДИ Ж БАЧИЛИ ЙОГО НЕОДНАРОЗОВО ЯК ЛЮДИНА IЗДИЛА А КОЛИ ЛЮДИНА ПУТАЮ МУКАЧЕВО ТА ЩЕ Й ЦЕНТР З ГОНОЧНОЮ ТРАСОЮ ТО ВОНА РЕАЛЬНО НА РУЧНИКОВИ АБО НА ПРИКОЛОВI СИДИТЬ.

К
Ксения

" 333" - Хм .. Вы явный Дятел! С моего ip адреса был один комент, это у вас повторяется" в линзах что то :D .. Посм внимательно

П
Пешеход

Кто защищает водителя "ПЕЖО", наверное такие же как и он (рыльце в пушку)..... Я сам сегодня вздохнул с облегчением когда увидел, что "знаменитый" спорткар, будет хоть какое-то время стоять на стоянке. В последнее время, я за своих детей переживал, так как им чтобы дойти до школы нужно несколько раз через дорогу перейти. Сам чуть не стал пострадавшим после случая когда "шумаХЕР" на своём ПЕЖО в центре города не скидывая скорости проезжая пешеходный переход (напротив "Старого Града") ударил бампером пакет женщины который был у неё в руках и шла рядом со мной, а мне передним правым колесом чуть не отдавил ногу, своими финтами (и это в белый день) в тот момент 8-10 человек переходили дорогу! Это один из тех моментов за последние полгода которые я наблюдал за этим горе-водителем. Я не пишу, что он является виновником этого ДТП (пусть с этим разбираются в ДАІ) но одним ОЛ*НЕМ будет меньше, хотя бы на месяц. Кто будет ремонтировать его машину-Делайте её по дольше! Я думаю меня поддержат.

Ч
Читач

А може водій ПЕЖО неврахував що таксист на ДЕУ "отморожений" буде ровертатись з закритими очами і в цьому його вина? Ні його вина в тому що він їздить на гарному авто і з крутими номерами! Така логіка випливає з того що тут пишуть

ДЧ
ДЛЯ ЧИТАЧ

ТО ТУТ ТАКI БЛАТАРI ГАНАЮТЬ. ПОIДУТЬ В ЭВРО Й ТАМ ЧОМУ ПОЧИНАЮТЬ НОРМАЛЬНО IЗДИТИ

Д
ДТП

МОЖЕ НА ДЕУ ТАКСИСТ Й ВИНОВАТИЙ ШО РОЗВЕРТАВСЯ ПРОСТО НЕРОЗРАХУВАВ ШО ЯКИЙ ОТМОРОЗ БУДЕ ЛЕТIТИ.ДУМАЮ ШО ВЛАСНИК ПИЖО ТЕЖ ЗРОБИТЬ СОБI ЯКIСЬ ВИСНОВКИ Й ПОЧНЕ ХОТЬ ТРОХИ СПОКIЙНIШЕ IЗДИТИ. ПОВIРТЕ САМ БАЧИВ ЯК ВIН IЗДИВ

0
007

Чесно заробив,чесно права дістав-чесно маєш і їздити!

Ч
Читач

По пошкодженням ПЕЖО видно що швидість дійсно небула високою - youtube.com/watch?v=unT2YA9vjho для тих кому цікаво

Ч
Читач

І навіть якщо допустити що ПЕЖО їхав "дуже швидко" це недає права іншим створювати аварійні ситуації на дорогах!

НБ
не байдужий

до читач -я до чого і веду що швидкисть не могла бути більше за 50 км за год

P
p

Таксісти чорти... поцарапав машину а ті ревуть шо тот немає грош купив цуря на словаках шо тот

Ч
Читач

До не байдужий - Розгін до 100 за 7,5сек за даними виробника при ідеальних для цього умовах. І цікаво коли останній раз ви бачили цей відрізок дороги в будній день 8-00 до 17-00 вільним і без руху?

НБ
не байдужий

трохи про авто Peugeot RCZ 1.6 THP MT ASPHALT Объем двигат Время разгона (0-100 км/ч), с: 7.5 Від барви до місця дтп близько 80 метрів. Bодій виїхав з авостанції "вул Єсеніна" При вільній вулиці і при відсутності руху знадобиться максимум секунди 4 щоб проїхати цю відстань на всіх парах.То про яку "дуже велику швидкість" йде мова?

.
...

То про яку ?

НБ
не байдужий

То про яку ?

НБ
не байдужий

трохи про авто Peugeot RCZ 1.6 THP MT ASPHALT Объем двигат Время разгона (0-100 км/ч), с: 7.5 Від барви до місця дтп близько 80 метрів. Bодій виїхав з авостанції "вул Єсеніна" При вільній вулиці і при відсутності руху знадобиться максимум секунди 4 щоб проїхати цю відстань на всіх парах. То про яку ?

НГ
не гуцул

не треба всіляко обговорювати людей,це з кожним може статися.І Завидово тут також ні при чому,і живуть в ньому прекрасні хороші люди а не гуцули

НБ
не байдужий

То про яку ?

Ч
Читач

До Закарпатка - Дійсно шкода тих хто став учасником ДТП випадково, але це дорога - кожен повинен усвідомлювати що сідаючи в авто, ідучи по тротуару, їдучи на велосипеді наражає себе та інших на певну небезпеку. А про власника мерса так говорю бо адекватна людина вести себе так як поводився він небуде!

Ч
Читач

ЛАНОС робив роворот і після контакту з ПЕЖО його розвернуло зачепивши ФОРД. На собі відчув наслідки удару авто в бік під час руху - при швидкості 40 км/год після удару в праву задню частину мене розвернуло більше ніж на 180 градусів. Тож все закономірно. Доречі на фото видно сліди коліс ЛАНОСА після удару

НБ
не байдужий

трохи про авто Peugeot RCZ 1.6 THP MT ASPHALT Объем двигателя, куб.см: 1598. Время разгона (0-100 км/ч), с: 7.5 Від барви до місця дтп близько 80 метрів. Bодій виїхав з авостанції "вул Єсеніна" При вільній вулиці і при відсутності руху знадобиться максимум секунди 4 щоб проїхати цю відстань на всіх парах. То про яку ?

С
сліпакошам

давайте по-чесному, а чому не видно никде водія ланоса? а він підар замутив потасовку, а всі так дружно зїжжають на пежо?? киби гандон ПОЗИРАВ У ЗЕРКАЛО та нич би такого не боло, но не таде, люди прозрійте! ко зробив аварійну ситуацію??? ага - ЛАНОС...

С
Свідок

До Георг Якби не припаркований на тротуарі мерс, то він би не сантехніку продавав в маленькому магазинчику, а вже завтра святкував новий рік в маленькій камері...бо разом би з пішоходами очутився внутрі нової пошти

С
Свідок

можна до нього повагу виявляти якби він признав свою вину, а так.... розбив дорогу свою машину... три чужі.... і визнали винним діда на ланосі який тепер до кінця життя буде всім виплачувати, бо дуже хороший і порядний бізнесмен рішив політати... дибіла кусок

З
закарпатка

до Читач.... Да, ехал себе спокойно, никого не трогал, а еще лучше стоял припаркованный, и тут тебе в бок или в зад пежо. Ну и кто виноват, что добрый человек на пежо летел как угорелый? Тот кто был припаркован?

Ч
Читач

До Свідка - Ланос робив розворот,чим спровокував ДТП не впевнившись в безпечності маневру, в попутну сторону з ПЕЖО от і опинився на середині дороги, хоча як свідок ви мали це бачити і не задавати таких питань.

М
мммда...

а вообще якого хуя ланос і фокус у коонтакті може бля пежо виноватоє што ланос заїхав у фокуса вадь се нико не видить???

Ч
Читач

... На останок хочеться сказати що від такого не застрахований ніхто - ні ви, ні я, ні наші діти! Як би це неприємно не звучало. Я бував вже в такій ситуації коли просто собі їхав і раптово в праву сторону мого авто "приїхав" красень дідусь який вирішив що його водійський стаж дає йому зелене світло завжди і всюди. Треба мати елементарну повагу, яку ви вимагаєте від водія ПЕЖО, до оточуючих і з своєї сторони! В даній ситуації висловлююсь на його підтримку тому що, як водій впевнений що його вини в ДТП немає. Так склались обставини що потсраждало ще кілька авто, і нащастя ніхто з людей.

1
1

все правильно але їздить як придурок!

С
Свідок

Як треба було летіти щоб відкинути на середину ланос і далі викинути викинути мерседес з тротуару на дорогу???? Перед ДТП мерс стояв припаркований там де зупинився пежо..... А роблять винуватим таксіста на ланосі,який робив в тому місті поворот і не помітив як летів той ненормальний на Пежо

Ч
Читач

... функції АБС полягають у збереженні напрямку руху авто при екстренному гальмуванні та СКОРОЧЕННІ ГАЛЬМІВНОГО ШЛЯХУ (а не миттєва зупинка) при тому ж екстренному гальмуванні!!! З огляду на пошкодження видно що швидкість була явно не 100 а навіть не 60 км/год, доречно хтось зауважив про реальну швидкість авто які їздять цією вулицею. Хто не згоден подивіться краш тест ПЕЖО 308 на базі якого побудовано РЦЗ і побачите що лишається з авто при ДТП на швидкості 60км/год!!!! Зауважу що більше за всіх постраждав саме водій ПЕЖО як фізично так і матеріально. Ну а власник постраждалого МЕРСА на словацьких номерах це взагалі клінічний випадок! РЕАЛЬНИЙ НЕАДЕКВАТ який одразу почав кидати ключі на капот ))) мабуть незнав як здихатись від машини от і вирішив під шумок ...

ДЧ
для читач

... в росси есть две беды: дураки и дурёхи.

3
333

Георг-ксенія- ти-ви повторяєшся (одна ІР-адреса). Слава Богу, що він не "мажор", що він не "бидло", але він і не "Шумахер", центр міста не "Париж-Дакар". І наші рідні, які попадають під колеса таким, які "просто люблять поганяти" нажаль не безсмертні... НЕ ГАНЯЙ, ПОВАЖАЙ ОТОЧУЮЧИХ і все, більше ніхто ні на чому не акцентує.

Г
Георг

Зайвий раз переконуюсь у тому наскільки злі та зависливі люди існують в інтернет мережі. Нажаль вішати ярлики і судити всіх з високої колокольні скриваючись за невідомим ІР адресом для них єдиний шанс заявити про те що вони існують. Щодо хлопця на "пижику" можу сказати точно (знаю його особисто) ніякий він не мажор, а простий підприємець, який заробив сам на машину сам і починав з того що продавав сантехніку у маленькому орендованому магазинчику на тій самій вул.Миру. Людина мала мрію - мати круту спортивну машину і зробив все щоб її реалізувати. А від того щоб опинитись у такій ситуації в яку він потрапив сьогодні незастрахований ніхто. П.С. до редакторів Мукачево.нет скинути в мережу неповну інформацію (читай "кинути кістку") і чекати неадекватних та абсолютно необгрунованих коментів абсолютно непрофесійно!!!!

3
333

Пипец. Всі такі "правильні". "не завидуйте", "сам себе зробив", "любить поганяти" і тд. НАЗДОРОВЯ. Але не в центрі. Але не там де ходять мої і Ваші діти. "Як можна летіти по вулиці Миру якщо з самого ранку там пробки і швидше чим 40 км/год їхати там неможливо.. ?" - А ось він зміг. п.Гийзо Ви самі собі й відповіли - при 20-30 км так ударити машини не реально. Можна спокійно і адекватно віреагувати. А якщо швидкість більша і в такій тисняві і маємо результат. І ще одне до "захисників". Ніхто не каже, що як людина Він поганий, а ось як Він відноситься коли за рулем до інших ось це проблема. Це йому знак Божий - ЗАДУМАТИСЬ. Сьогодні желізо, а завтра не дай Боже... і що тоді захисники будете писати?...

Ч
Читач

МММММда.... Знаєте, є така народна мудрість " в Росії я і в Україні є дві проблеми - дурні і дороги". Лише в даній ситуації дурні сидять за екранами компютерів і поливають брудом всіх і все покауючи свій культурний і розумовий рівень оточуючим! Більшість доброзичливців говорите "кричать" що так і треба водію ПЕЖО абувши що не так давно один реальний мажор спричинив аварію в якій загинули троє його товаришів - чомуж ви про нього так не говорите? Я особисто наю водія ПЕЖО - так він любить швидко їздити і є можливо доля його вини в тому що трапилося, але це недає ніякого права вам "шановні доброзичливці" так про нього говорити! Він сам добився того що має і на чому їздить що є величезним "жабою" в горлі багатьох вас! Людина працює на відміну від тих хто чекає золота з неба. Також варто сказати і про авто знатаків які впевнені що АБС дає могу миттєво зупинитись! Абсурд!!! Почитайте принцип роботи даної системи а потім робіть висновки, якщо вам важко це зробити то я вам допоможу...

К
Ксения

.. Согласна с Валерой. Многим только повод дай - вони" больше, чем повода. Те кто на "жабе" - бумеранг молниеносен. Ребятки - обратите внимание - хозяин серого авто (Пежо) ведет себя культурно, не по быдлячи" , как осн. половина там участвующих. Он и в жизни ( быту) хороший человек , - знаю. С наступающим Всех! :) И всегда начинайте с себя! Это полезно.

В
Володя

Всіх з Новим Роком! Про яку європу ми говоримо? Нам в Європу ще далеко.... Кожен приїзжає з закордону і каже як там класно, яка там культура, які там спокійні і ввічливі люди... Хоч накупляли собі машни на єс номерах а культури нуль Я не кажу що добре а що погано, хто поступив правильно а хто помилився Люди поводьтесь спокійніше,не поливайте грязю людей яких не знаєте, ви поводитись як звірі... В Європі після дтп, водії виходять жмуть друг другу руку вибачаютсья один перед одним визивають страховиків, міліцію і спокійно дають покази ... а у нас?, що ми бачимо, кожен вважає що він розумний і своєю наглістю криком матом він вважає що сильніший! Подивіться на себе зі сторони, якщо ви нічого не зрозуміли то передивіться ще раз, якщо і так ви не зрозуміли то це діагноз... Хто виноватий, він для себе сам зрозумів, що зробив помилку, робить висновки і я думаю шкодує! Радує те що ніхто не постраждав з людей, желізо все можна відремонтувати!

Г
Гейзо

Як можна летіти по вулиці Миру якщо з самого ранку там пробки і швидше чим 40 км/год їхати там неможливо.. ? Напишіть, лиш правду - хто по вулиці Миру, 30.12.2013 їхав на авто хочаб 30-40 км/год ???

С
свідок

так му й треба! буде знати як другий раз літати! думать кіть має фосу машину та може хоть што робити! слава богу шо розбивї!

З
закарпатка

дааа, у кого-то Новый год испорчен. А вообще-то народ у нас ездит отвратительно, совершенно нет уважения друг к другу. И пока будет такое аварии также будут регулярными.

D
dyr

Номінал. Поводьтеся з оточуючимитак, як би ви хотіли, щоби поводилися з вами. Амінь.

В
Валера

"ЯКБИ МОI РIДНI ПОСТРАДАЛИ ЯБ ЙОМУ ГОЛОВУ ВIДКРУТИВ" Это всё пустые слова и эмоции. Прецедентов на Украине не было. Тысячи мажоров, судей, депутатов, прокуроров,вон даже Мармеладзе: сбивают(убивают), насмерть людей (и детей) и ещё ни одного самосуда не было. Входят из зала суда, и продолжают жить своей жизнью. По-крайней мере я в сми и интернете не слыхал о подобном самосуде. Поэтому раскидываться в интернете пустыми фразами и угрозами, это не есть рационально. Если бы владелец пыжика, сбил насмерть человека, думаю сам бы себя посадил в тюрьму, потому что человек принципиальный и слов на ветер не бросает. П.С. печатайте с включенным капслоком, и люди будут ваши слова воспринимать серьёзнее..))

ДМ
до мешканця міста

хаха..ну так тут такі високоінтелектуальні журналісти(із Завидова)

1
1112

Ага тут пів Мукачева так "чесно заробляє"(особливо якшо родичі Балоги) і ганяє на таких іномарках,і думають,шо в них більше прав

Н
Наталка

Знаэш таксисти iздять хреново но 120-160 по городу не iздять раз i обгони справа.НIХТО НЕ КАЖЕ ПО ПРАВИЛАХ ШО У НАС IЗДЯТЬ АЛЕ ТАК НЕ ЛIТАЮТЬ. НУ ЯСНО.ТИ НЕЗНАЭШ ХТО ТУТ ШО МАЭ. ТАКШО САМА ЮБКУ ЗАКОТИ I НЕВКАЗУЮ ШО ТУТ РОБИТИ. Й ПИЖИК НЕ МУЗОЛИТЬ ОЧI. ПРОСТО ЛЮДЕЙ МОЖНА ПОУБИВАТИ З ТАКОЮ IЗДОЮ. ЯКБИ НЕДАЙ БОГ КОГОСЬ ЗБИВ . ЯКБИ МОI РIДНI ПОСТРАДАЛИ ЯБ ЙОМУ ГОЛОВУ ВIДКРУТИВ

Н
Наталка

до нотіки : Пазик, дарагуша, тебе напудив, аж дотепер очі муляє....хм........от заздрода!!!!!!!.блін..........

Н
Наталка

вот імєнно, якшо не знаєте людини, не беріться судити, а літав-не літав, у нас таксисти-хужє нєкуда літають і остальні не пасуть заддніх. і не мажор , а людина, яка "зробила себе сама" так шо і прикрийте рти, якшо не знаєте. а краще рукава закотіть і пахайте без відпочинку і тоді і вам пижик мусолити очі не буде, а нєбось хоть на чомусь подібному будете їздити. хамло!!!!!!!!

ДВ
До Валера

Нiхто йому не завiдую це поперше. По друге.Любить швидкiсть це його право.По трете чесним чи нечесним трудом це його дiло(Хотя важко так просто заробити на таке авто хотя це тiльки пижик цуравий а не ферарi порше iтд.)НО НIХТО ТУТ НЕ ПОСПОРИТЬ ТО ХО ПО ГОРОДУ ВIН ЛIТАВ!!!!!!!!!! БЕЗ РОЗУМА!!! Й БIДI НIХТО ЧУЖIЙ НЕ РАДУЭТЬСЯ ЦЕ ЯКРАЗ ЙОМУ БУДЕ ТАКИЙ УРОК.ЯКИ БУЛА ШВИДКIСТЬ БIЛЬШ МЕНШ НОРМАЛЬНА ТО ВIН ТАКОГО НЕБУЛО.. ЧИ ВIН ШО HUNGARY RING ТРАСУ ПЕРЕПУТАВ IЗ ВУЛ. мИРУ??

В
Валера

Судя по видео и комментариям - это город быдла и быков. Во-первых. Водитель пыжика - отличный семьянин и заработал на всё, что имеет, своим честным трудом. Продавая сантехнику и котлы на отопление. Во-вторых. Владелец пыжика - самый низенький мужчина на видео, который не проронил и слова. По-моему, он очень культурный и воспитанный человек, а ругалось быдло, которое было вокруг него. Да, есть у человека страсть - это быстрая езда. Для этого он специально ездит в австрию и венгрию на автодромы. Кто виноват в данной ситуации, кто прав, судить не берусь. Я там не был. Пусть доблестное ГАИ ищет виноватого. Делать выводы не зная всех фактов, признак недалёкости. Хотя город Мукачево, по-моему на 85% состоит из недалёких людей. Если виноват он, то оплатит ущерб. Хотя людей, которые разворачиваются в неположенном месте, надо штрафовать. Главное никто не пострадал. Надеюсь все сделают выводы из этой ситуации. Самые большие повреждения, как-раз на Пыжике.

M
MS-K

Это всё ваши догадки. Люди, не радуйтесь чужому горю, так как оно приходит потом к тем, кто радуется и наслаждается чужим горем. Каждый ходит под Богом и ему решать, кто и когда. Жаль такую машину, она украшала город. Кто-то завидовал хозяину, кто-то наслаждался машиной когда её видел, а кто-то пиз.ел себе под нос и не больше. Люди, не нагнетайте обстановку, поставьте себя на его место. "Каждому будет по вере вашей"

ДН
до нотіки

ти го шо захищаєш? цімборашка твій нєбойсь) общєствєнний транспорт туй при чом? тебе ПАЗик у дєцтві напудив?

В
Василь

На пижуку пацан доблатувався.Шумакер хренов.Накурий або пяний.Школа людей.Краще би в стов влетiв.Постояно лiтав по городу

L
lina

Самі шикарні авто. Добре що не було там якогось жигуля, а то зразу знайшли б виноватого!

Н
Наталка

Він не бик і не мажор. сьогодні навіть водіїї з досвідом "пихтіли " за рульом. так шо вибирайте слова, а вже потім сипте на людину какашки..а заздрасть, до речі, дужжжжжжжжжже відчутна у всіх коментаз.ви, нєбось, крім общєствєнного транспорта, добродіїї, нічо і не бачили. беееееееееееее заздрощам!!!!!!!!!і хамам

ДМ
для мешканця

Туйки вшитко проросійське. Они ни рідної, ни української незнавуть. Так і перекладавуть. Російське "привет" звучить привет по російськи - "прывэт" замысть українського "привіт. І так все. Велика сила "виші".

Н
немісний

Буде продовженя,?

ММ
мешканець міста..

редактор і твої писаки..ви туприлі завидівські гуцули..відкрийте словник,де є слово " У ПРАВО"?УПРАВА,то такий білий вариський хиж колись був..говорю на вашій,верховинській.ратуша .по нормальному..і шо за ідіотизм "ВИВІЛЬНУВ"?кого він вивильнив,чи звільнив?тупорилі...інакше не скажеш..постарайтеся скоро стерти мій коментар

Т
толя

мало потелли жілізо,нибіда,у коментах є слово донгів,ото є мотор біціглі,файноє закарпатськоє слово,з новим вас роком , особенно газду сього сайту,ащи і адміна за терпіня.

Э
эксперт

обнюханное скорее всего...

Д
донецкий

ноги поотривать ублюдку давно пора долитеть пусть радуется что людей не убил

М
мукачівка

цілком згідна з "мукачівцем"!!!

М
мукачівець

Фууу яке це бидло!!! Він все літав по Мукачеву точно не 60 км/ч і не 50 км/ч як там він каже на відео, а і 80 і 100 км/ч. Так йому і треба! Долітався! "Як розповів Мукачево.net водій "Пежо" він, виїжджав з вулиці Єсєніна у бік центру" Він не виїжав, він вилітав 100%, тому що якби він виїжав і швидкість була до 60км/ч він би встиг зупинитися так як на таких машинах встановлено ABS систему яка за долю секунди зупиняє машину яка їде до 80км/ч. І побачите зроблять що він буде не виновний)

М
Місний

На Бєляєва коло моста недавно 1 год.тому тоже аварія була.Хлопця на донґові збила машина.Кажуть шо рокер виноватий.

1
123

На одного шумахера менше буде в городі .... сам летів аще когось хоче виним зробить

HK
Hor Kris Zol

Згідна з вами на всі 100%. Літають по городу де море людей як ненормальні!

ИН
и на видео видно

такое же быдло за него мазу тянет..

СС
согласен с333

это пежо летало по варишу как хотело...щенок лет 25-ти за рулем...мажоры бля....ебало набить еще надо..

PP
Pavel plesen

Как раз сегодня часов в 9 утра заходил на Новую почту и глаз радовал припаркованный рядом спорткар, уже неоднократно его видел на ул.Мира, красивая тачка, но видимо хозяин конченный бык. Меня всегда умиляет как наши люди выходят из подобных ситуаций, чуть что так сразу толкать друг друга, почему нельзя записать всё кто что видел, поставить подписи под этим всем и идти по своим делам, а потом в суде выяснять отношения с адвокатами и по закону... европейские тачки заимели, а повадки как были бычьими так и остались, и эти люди хотят в европу...

3
333

Цей "пижик" долітався... він завжди літав, і похер, що кругом люди... мене на Ужгородській обганяв з правого боку на швидкості по тротуару, на Автомобілістів зправа фуру, таке відчуття що він незнає де право а де ліво. В даному випадку нехай молиться, що не збив пішоходів на тротуарі... НЕЛІТАЙТЕ!!! Сьогодні пробки по цілому місту, таку аварію можна "знайти", якщо лише її шукати тобто "плевать на всех - я царьок", "тормоз придумал - трус"...

P
p

шкода пижика..

Читайте також