У Мукачеві відкрилася ковзанка

16
21

Тестове катання відбулося у перший день нового року, а з 2-го січня ковзанка запрацює на повну – з 9.30 до 22.00. Урочисте відкриття заплановане на суботу, 5 січня.

Як і повідомлялося раніше, ковзанка «IceLand» розташована на території стадіону «Авангард». Її вмісткість – 150 чоловік. Один сеанс на ковзанці триває 45 хвилин, який коштує 20 гривень у будні дні та 25 – у святкові та вихідні. Ще 15 гривень – за ковзани, хоча можна приходити зі своїми.

Організатори обіцяють драйвову музику, wi-fi, теплу роздягальню та кафетерій.

За домовленістю з міською владою, на ковзанці зможуть безкоштовно займатися школярі в рамках уроків фізкультури.

Розраховано, що ковзанка зможе працювати до середини-кінця березня, залежно від температури повітря.

У середу, 2 січня вона запрацює наповну. Також завтра відбудеться прес-конференція з приводу відкриття об’єкту, а в суботу – урочистий запуск ковзанки з цікавою програмою.

Тому слідкуйте за анонсами у нас на сайті, які ми повідомлятимемо на правах офіційного інформаційного партнера.

Коментарі

А
Аніта

Де каток!? Його немає де він!?

K
Kris

А каток ще працює?

Ю
Юлька

де находиться каток???

А)
Аня )

Каток дужееее класний великий)))

А
Аноним

хочем поехать скажите как тан нормально или как

М
Марина

на якій вулиці знаходиться

Д
Даніела

а у скільки починаються сеанси?

М
маша

скажіть будь ласка яка адреса цього катка?він в мукачеві знаходиться?

Я
я

адреса????

D
Dima

все круто..ціна нормальна, не зважаючи на те що тільки 45хв. Але все можна зрозуміти оскільки 15хв. іде на чистку(без цього кататись було б важкіше). Був вже 2 рази, дуже сподобалось, обов"язково прийду ще.

N
Nata

Дуже зраділа, коли дізналась про відкриття ковзанки. Але відвідавши її буквально 2 рази вся радість одразу пропала. Місця для катання практично нема, підлітки літають, а не катаються. Цікаво, там хтось дивиться за порядком? Результатом сьогоднішнього катання є розтягнуті зв'язки на нозі після того як мене збили.

М
мукачевка

взагаліто беруть 45 чи 35 и за ковзани 15 уже получається 60 чи 50 і виганяють на 40 або 35 хвилині!!!

I
Ice-Land

Діти до 5-ти років, зі зростом до 120 см катаються безкоштовно, оплачувати необхідно тільки орендовані ковзани (якщо немає своїх, звісно). Ковзанка має однакові тарифи у м.Ужгород і Мукачево! До 9 січня на всіх ковзанках (Ужгород,Мукачево, Тячів)святкові дні! Уважно дивіться чек, будь-ласка, в якому все вказано, можливо Ви брали динамічну "підтримку"!? Всім бажаємо гарного настрою!

Ж
женя

а для дітей до 6 безкоштовно?

Х(
Хтось!! (Мукачівець)

Так! Так! Вони такі "розумні", що зроблять з будь-якого дня - святковий!! Їм би лише з людей гроші подоїти!!!! У Львові, наприклад, за 25 гривень можна і ковзани на прокат взяти і покататися годину! Наголошую цілу годину, а не так як зробили ці куркулі, що навіть сорока хвилин не проходить, а вони вже починають виганяти, або кажуть щоб платив ще стільки ж!!!! Та навіть в сусідньому Ужгороді набагато дешевше можна покататися....

Г
Гость

d. Мукачевское жлобство непобедимо))))

Я
я

дужжжжжжжже великий каток на 150 людей))

D
d.

Цікаво? Сьогодні не святковий день і не вихідни, а за те що було не багато людей з дитини взяли за ковзани 15+5=20грн. та за 45хв. не 20грн. а 25+5=30грн. і того замістьвише вказаних 35грн. взяли 50грн.

Я
я

5 січня о якій годині

М
Мs

нарешті)))))))))) я теж буду там

В
Василий

Завтра поеду или поползу !))) !))))

Читайте також