У Мукачеві водій на "Мерсі" збив жінку, що йшла по тротуару (ФОТО)

29
68

Аварія сталася близько пів години тому на вулиці Росвигівська.

За словами очевидців жінка 1980 року народження, разом з чоловіком йшла по тротуару, та в один момент на них вилетіло авто марки "Мерседес". Як розповідають люди, водій іномарки зробив такий маневр аби не зіткнутися з таксі.

Точну причину ДТП на місці взнають експерти, міліція опитує свідків.

Жінку забрала швидка допомога.

Як розповіли Мukachevo.net у лікарні, наразі у жінки діагностували перелом лівої гомілки,переносиці та перелом кісток тазу.

Потерпіла знаходиться у свідомості.

За даними, станом на 11:20, 5 жовтня, жінка, знаходиться у важком та стабільному стані. Саме зараз знаходиться на етапі обстеження у реанімації.

Мukachevo.net

Коментарі

K
kabum

я тут прочитав хто, що і яким чином інтерпритує... Просто жах, бо ви слова писати не вмієте, розділові знаки неправильно вживаєте, але дозволяєте відкривати ротяку, коли говорите про тих людей, котрі імовірно сиділи за кермом чи скажімо про постраждалих. Окремі взагалі на міліції відігратись хочуть. Ніхто не задумувався бути більш толерантним своїх висловлюваннях?(Хоча зрозумію якшо РАЦІОНАЛЬНО міркувати зможе не кожен, бо після прочитаних коментарів це стає досить очевидним.)На місці кожного суб'єкта юридичної події міг бути кожен. Користувач 01202 для прикладу- яскравий представник " обмежених homo sapiens sapiens". я не певен, що його річний прибуток дорівнює хоча б половині вартості "мерса", однак його дедуктивні аналітичні здібності Шерлока дозволяють називати окремих людей "наркошами". Користувач GhjHjr : я з Вами повністю згоден. (сарказм чи ні думайте вже самі) "Фото, імя, номера авто країна має знати своїх героїв, чи все замнеться..." ???" - наївна панянка

В
вася

говорити не мішки тігати всі написані коментарії написані не рузумними людьми які не можуть розібратися з власними проблемами но є експертами чужих справ не знаючи правди як все було. говорити про те що не бачили десь від когось почули писати всяку грязь.говороти про те хто що має повірте ці люди є чесні справидливі як все своє нажите майно добилися власними силами роблячи з ранку до вечора чесним трудом так прикро що так вийшло але повірте всю не обхідну медичну та моральну допомогу ці люди надають на 100%. кожен з нас може опинитися в такій не приятній ситуації але повірте одиниці так поступають роблячи все щоб було добре так що перд тим як щось писати дізнайся правди як все було на самому ділі.а скимось оспорювати з тих хто залишив свій комент не варто воно не стоїть тих нервів щоб спорити просто частина нашого закарпатського народа живе тим щоб когось обговорити осудити чи в першу чергу позаздрити кожен може мати все що він захоче просто треба до цього стримитися а не заздрити

7
777

ви люди дуже страні у цьому випадку чоловік дійсно невиновний йому на зустрічну смугу вилетів таксист то шо він на мерсови то нічого не означає ви для початку розберіться дійсно в ситуації а потім когось обсужджайте

О
Олександр

Тут така справа, що Мукачівська міліція та суд скорше всього не справляться, щоб привести до відповідальності за каліцтво людини. Хто тоді зможе ? Громада Мукачева зайнята іншими справами нема часу розбиратися. Так і формується основа для громадського самосуду. Виходить, що небайдужі близькі люди до постраждалих мають самі виконати покарання, а що зробиш ?

Ю
Юра

Да Лашкая Ваню подстрелили.Говорят по розногласиях политики.Хорошый парень.Дай Бог чтобы выжил.

Ж
женя

розкажіть шо у чинадієвому сталося кого постріляли якого івана

М
Мукачівка

І все шито-крито! Серед білого дня влітають на тротуар, доречі один з найбезпечніших для пішоходів в місті, бо між ним і дорогою ще 3 метри газону,де щодня йдуть тисячі пішоходів, серед яких дуже багато дітей. Таксі об'їжджав? Це з якою швидкістю треба було летіти, щоб так занесло? Явно не 40 і навіть не 80! І ніяких більше новин! Ні імен, ні резултатів розслідування! А машина, цікаво, на штрафмайданчику? На місці цієї жінки міг бути кожен! Чому працввники ДПС так недбало і безвідповідально ставляться до своєї роботи! У нас в місті на дорогах порушення на порушенні, і це загрожує нашому з вами життю та здоров'ю! Дуже б хотіла знати, чим закінчиться ця історія! Винних треба карати!

С
Сайт

https://www.youtube.com/watch?v=_PaAnrszLfI

ДБ
до Балоги

Балажок посадити! Балога обіцяв, навести з ними порядок, так чого досі не сидить за вбивство? Вже рік пройшов, а Вона наволі, та суд затягують та вже людей виними роблять що шли та і Вона вже не буха була! Пан Балога де Ваше обіцяне слово? Вже рік чикаемо!

ДЗ
до За ПРАВДУ 05.10.2015 00:36

На якому сайті? Що не мож додуматись та сылку скинути?

10
123 05.10.2015 17:06

Андрій Вікторовичу, кіть вас уберуть мером, маєте почати із очищення корумпованих, зажравшихся хамів -Балажку уже змістили, айбо вона викладає економіку у аграрному за фальшивим дипломом. Дочку вбивцю звільнити з роботи лікаря.Ректолрку Щербан змістити вмісті із мамков і заступником партноменклатурщиком Гобликом, Кушніра Іванадиаректора педучилища на пензію до шовгорині злодійки Анці Фваницької, повернути усьо награбованоє од людей, раховатися із народом, бути чесним і зробити місто іщи ліпшим.Почистити навести генеральну уборку, як перед Великденьом, усю нечисть, скомпроментовану на сміття! Удачі!

ЗП
За ПРАВДУ 05.10.2015 00:36

-Подивіться на цьому сайті відео про екскурсію у В.Балоги.від другого жовтня і залиште коментар.Нехочуть правди продажні сайти... Нехочуть правди, бо без зарплати обстануться, а то ворота не в рай у балоги, а ворота у ад!

1
123

Балажок треба посадити і крапка! Бо іначе зробимо суд лінча! Пан Балога ми надіемося що ви свое слово дотримаете, і покладете на місце цих Балахуль! Заграти Балажів! В Магадан!)))

Д1
до 12,13

да пошла ты нх овца климаксовая вместе со своим майном наворованным...а узнаешь мое имя то охуеешь от радости...лучше тебе его не знать. про взятки тут запела...ДА ВСЕ ДАЮТ!!!ИНАЧЕ ВЫ БАРБОСЫ ЗАГОНЯЕТЕ ЛЮДЕЙ ДО МОГИЛЫ...КУДА СУКА НЕ ПОЙДЕШЬ ВЕЗДЕ У ВАС ВСЕ ОТЛАЖЕНО И ПРОДУМАНО ...человеку или год ходить по кабинетам или швырнуть вам в рожу сраную купюру.

М
Мент

Се тот Юрко барига і перекупщик за рульом бов

1
123

Балажи активізувались!)))) Ви самі порядочні, Ви наша гордість Мукачівська! Треба в передачу Гордість Країни написати, щоб Вам медальку дали!)))))))

ДН
до ну вот

А кіть би за рульом сиділа ваша дітина,мати,чоловік,брат.....тоже писали бисте,ош в тюрму його..кожен видить ситуацію так,як хоче....а збивбися сись мерс з бентлі якоюсь..що бисте писали???ош бідний на мерсі...йшов собі тихенько..а на нього люцифер на бентлі ускочив...бо бля..у нього бачите машина май дорога...ви все лиш обсуждаєте тих,ко май високо стоїть...се і називається зависть...А про взятки хочете заговорити???та знайте,що ми самі,самі люди винні...бо всяди тикалисме гроші...ану хоть най єден туй напише,котрий не раз у жизні взятку не давав???Давали всі,хотя і мелочну якусь...самі люди виноваті,бо так навчили..а тепер ревете,що так не мож..

ДН
до ну вот

Опа!!!То це ти жебрак тротуарний???Я чогось так і думала...Понтуєшся тут,що не завідуєш,що машини попалити,колеса попробивати..так напиши своє прізвище,ім'я..хай всі тут читачі знають,хто це такий понтовий..Ти ще й сикун,не лиш жебрак..Інтересно чого машини не маєш,раз ти такий крутий...А зробивбись аварію,то не вірю,що простягнувбись руки ментам,оби наручники надівали...Завідуєш так,що какаш в нагвиці..

ДР
До редакції

А можна план-карту ДТП ?!

ДЮ
до юрка

А як Балажи можуть працювати? Там розуму нема!))))

В
Ва

Се якісь чмошник купив мерса і негоденся нарадовати дебіл най ся возить у дворі бо нормальний чоловік і на запорожцьови людина

Ю
юрко

Я працюю неяк Балажи, а хто з Балаж працює? Стара Балажка тільки хабарі бере, і людей кидає і за хабарі всі живуть, хто працює обдолбаш синок наркоман? Або дочка яка людей бухая вбила? Ви мені скажіть що вони в жизні домоглися? Навіть з тими грошима що мамка накрала, нічого не добилися а тільки, наркота і буханя! А ти гівно май сміливість та подпишись Балаж!

Г
гонщик

Сись мeрс стоіть 20 тисяч,нe дорожe ,нe дорожe geely...Ави туй пишитe мажор!Купив він тупо для понтів,вот і ганяє...Най го посадять за такоє

D
djon

неспорю здорове некупиш.информация 100.берите назаметку 20-го декабря курс уе.30-грн.а 22-го декабря представление новой купюры номиналом 1000 грн.банковская схема останется промежутком 50-60 отделений.

D
djon

супер! то ж які тобі багаті поминки будуть! цілий ворош мож напоїти щоб пак довго згадували не злим тихим словом... хвалько ! на той світ не забереш...

ПЗ
Про зависть

Якби на місці тої жінки опинилась ваша мама, або дитина, то ви би тоже завідували всім крутим на мерсах? Ви би падлюку зубами рвали! Краще скиньтесь постраждалій на лікування, кіть маєте лишні гроші!

U
User

Добрий день всім. Жінку звати Роман Марія. Працівник компанії Форшнер. Вчора в девятій годині Марія прийшла до тями!!!! Більше поки нічого не відомо. А той мудак на мерсі має відповісти за свій вчинок!!!

D
djon

завидует нищита.у меня 70 косарей доходу доганяйтие.на жалость недавите малобюджетные.

8
888

Таксісти у нас сяті то нико не видить

ДЯ
до я

Это вы завидуете соседу у которого выше хата и круче тачка! И НЕ завидуют вам,не тешьтесь! Это самообман! Вам так просто жить спокойнее. А мужики вообще отдельная тема -меряются у кого длинее от песочницы.Это братики ДИАГНОЗ!!! А чуть что сразу в кустики!А я менту денежку суну он и разрулит... вы АТАВИЗМЫ!

НВ
ну вот

уже и бычье подтянулось в тему. Про зависть к ним заговорили. НИКОГДА НЕ ЗАВИДОВАЛ ВАМ БЫКАМ!!!!ВАШЕЙ ЖИЗНИ БЕСПОНТОВОЙ , НА БАБЛЕ ПОСТРОЕННОЙ!! БАБЛО ЭТО ВАШ БОГ. СО СЛОВАМИ " ГРОШИ" ВЫ ПРОСЫПАЕТЕСЬ И СПАТЬ ЛОЖИТЕСЬ. ЕСЛИ ТОЛЬКО ЕЩЕ СПИТЕ..? поэтому и носитесь по городу , типа хозяева жизни, выглядывая своими свиными рожами из-затемненных окон на жебрачь тратуарную.

ДЮ
до Юлі

Майже їв малий Балаж не добре пуд хвіст дав...та так ся бідна тепер звірить

ДЮ
до Юрка

А ти Юрчику не сиди та нагвиці на цуравому стільцьови протирай,та лиш рознюхуєш вічно,як в Балажки діла..тай ко ще дись у аварію попав..а ти йди неборе дись робити,та займися ділом..не лізеш туди де не треба,чужі труси нюхати....йди работай,тай і ти може мажором станеш

МР
мирослав ракатоши

се хуйня ви двоэ гоните я ще липше знаю я вже в такив ситуацийи був

В
вася

колька ти шо гониш я так тоже можу

К
колька

я тоже так литаю

Я
я

Ну да..Це правда,що жаба давить..Збивби якиїсь на жигульові,ану чи писали би???А як видять ош Мерс,або ще якась крута іномарка,як пояинають гряззю обливати...Зависть,то така штука..тяжка...І кожен,котрий туй пише,якби в такоє попав,то що би робив??Ліг та ревав??чи тоже би шукав якісь виходи,оби не сісти в тюрму...тай якби був на місці судді,чи мента,не брав би взятку??бравби..бо даже туй видно,які люди жадні до грошей...тай завидливі..так що люди!!!Не умнічайте так сильно...бо і самі не знаєте,що вас завтра чекать

ЗП
За ПРАВДУ

Подивіться на цьому сайті відео про екскурсію у В.Балоги.від другого жовтня і залиште коментар.Нехочуть правди продажні сайти.

М
Маразматікам

Ви добре знаете як їздять і у якому состоянію таксісти.

М
Маразматікам

Наших людей жаба давить,видять машину хижу і завість.Вопрос ко вас у інтернеті держить.Порахуйте скільки годин у році ви проводите у інтернеті а мічтаете шоб наголову вам завісникам упало.Балажку поміняли на роботі.А ненавість до її дітини най вам вернеться.При військовому стані туй будуть свої стрілятися.

Д
Дякуємо

Дякуємо дівчині, яка сьогодні дала постраждалій куртку під голову. Хочемо повернути. 0951582700

Д
добряк

Мажорам зубы выбить надо! Балажей под зад копнуть! Всё лехго и просто! Ато сами дубинки возьмём и пиндюлей дадим!

1
123

Ребята,уважайте других участников движения и придерживались правил.

В
володя

Ментам забашляють судю купить, у нас якщо гроші маеш то нич тобі не буде, правильно писали за Балажів, це головний доказ що всі продажні! Скандал прогримів на всю країну і нич мажорка не сидить та і не буде сидіти! В такій країні живемо!

P
Prorock

Є інформація про постраждалу???

В
ватник

Весь мир насилья мы разрушим До основанья, а затем Мы наш, мы новый мир построим, Кто был ничем, тот станет всем!

Ч
Читач

От сука! Жінку оцінив дешевше, ніж машину... краще б він СУКА на місці здох!

Ю
юля

Та цей Балаж наркоман, постійно обдовбаний по росвигові гоняе! Права купив а розум не купив! Сімейка наркоманів, бухариків та вбивць і хабарниць! Мати судять за підроблений деплом, доньку за те що пьяна збила насмерть людей, сімейка моральних уродів!

М
Міша

Так і синок наркоман Балажки, постійно гоняе то на мустангу то на джипі, мене біля ідеалу на пішеходному чуть не збив! Треба взяти та попробивати колеса!

УП
УСЕ ПРОСТО

ВШИТКОЙ ЧМО,ШО ХОДИЛО ПІШКИ , ТЕПЕРЬКА НА МАЩИНАХ РОЗСІКАЄ.ВОТ ЧМО І ЛІТАЄ ,ТА ЛЮДЕЙ КАЛІЧИТЬ.ЄВРОПИ НАС ЧЕКАЮТЬ ТА НІЯК НЕ ДОЧЕКАЮТЬСЯ.

В
василь

Ці Балажи вже всіх дістали, гнати треба з Мукачева їх! А чому змі не роблять відео репортаж по справам Балажок? Тоді можливо судя заочкуе гроші брати?! Хотя судя Придачук завжди брав та буде брати, моралі неякої!

Ю
юрко

Нико за це не відповість так як і Балажку нико не посадив, зате що Вого було бухе, та збила декелька людей, стара забошляла суді і вже скоро буде як рік суд тягнуть, а одвакат вже заявив що люди самі вині, і що Воно бухе не було а була трезва як стікло! МАЖОРАМ МОЖ ВСЕ!

Н
Надоели!

Пока в стране такие беспредельщики, мы все быдло, и козлы отпущения. Равенство и справедливость не доступны для этого аула. Одни беспределят, другие молчат! А когда кто то хоть что то пытается сказать против, даже в сраных коментах, продажные админы сайта - удаляют....ну вас нахуй!

ДМ
до мамы

видишь ли...причина тут одна: быдло спустилось с гор , бычье колхозное стали варишскими, наколбасили себе грошей всеми правдами и не правдами..и теперь они типа газды?????? сосать суки!!!!будем жечь, взрывать ваши тачки беспредельные...

М
МАМА

А что говорить о переходе по зебре - как по минному полю идешь!!! Идиоты-водители, либо правил не знают, либо ненавидят детей и женщин. Так и норовят кого-то переехать, обогнать, И ВСЕ это с умным видом.ПРИ движении к пешеходному переходу, приближении к зебре, ВОДИТЕЛЬ ДОЛЖЕН ЗА 5 МЕТРОВ ОСТАНОВИТЬСЯ!!!!

А
Али

Клим - маме твоей рот шатал

М
Мешканець

По Росвигову літають, як скажені! Страшно переходити через дорогу, ні горби, ні зебра не допомагають і не зупиняють лихачів. А їдеш за кермом і швидкість згідно правил, то починають сигналити ззаду, або переганяють, не зважаючи на перешкоди і масу людей!

К
Клим

Хороший украйынэць - дохлый украйынець.

P
ProRock

То ж яка швидкість мала бути??? мерс на швидкості 120 км\г стає як вкопаний за менше 10 метрів!!!!

1
111

Цей мужик на мерсі ще мае _touareg W 2 машини безроботный а вони як 2 овечки продвють химию Він постійно зустрічаеться з пыдлітками Люди не такі бізнеси мають розумові на не позволяють собі такі мати 2 машини догогі. Нарката чорт контрабанда він 2 речення не знаеє зваязати

6
666

ТО ДЮРІ,КЛИЧКА ДИЯВОЛ

0
01202

Наркоша кончений сто пудово.

G
GhjHjr

Звичайно що машина цінніша ніж здровя(чуже)

ЛВ
Легеза Вася Петрович

Його жінка має свій бізнес на Логойдівському базарі(продає хімію,та багато різного для гігієни ).Такшо не проблема машину відремонтують.А жінці здоровя ніхто не поверне.

М
Місцевий

АО 0288 ВА, машинка здається Mercedes S-Class (W221). Мав добряче летіти.

3
3r2

Nomera 0001

Ы
ы

подивись на "мерс" - ще йому винні за побиту машину..

ДР
До редакці

Можна конкретніше місце уточнити. P.S. Фото, імя, номера авто країна має знати своїх героїв, чи все замнеться, бо він на "мерсі" ???

Читайте також