У Мукачеві їздить авто з номерами ПТН-ХЛО (ФОТО)

91
111

Водієм є місцевий студент, який навчається у Ужгородському національному університеті на юридичному факультеті й днями захистив диплом.

Як розповів Василь у коментарі Мукачево.net, номерні знаки він замовив у знайомого, офіційно не реєстрував, але їздить з ними уже понад 2 тижні, й жодних проблем на дорозі не мав, тільки численні фотосесії та схвальні відгуки, зокрема і від працівників ДАІ.

- Таким чином я висловлюю думку та ставлення патріотично налаштованих жителів Закарпаття по відношенню до президента РФ. Нехай знає падло, що його тут ніхто не боїться, - наголосив Мукачево.net Василь.

Коментарі

П
ПЕТРОСЯН

КО ЗНАЄ ЦЬОГО ХЛОПЦЯ Я ВАС ДУЖЕ ПРОШУ КАЖІТЬМУ НАЙ ЗНІМЕ НОМЕРА БО ПУТІН ВЧОРА ЯК ДОЧУВСЯ ПРО НЬОГО ТА МОЛО ІНФАРКТ ГО НЕ ВХОПИВ .А ЦЬОМУ ЩИРОМУ ПІДГОТУВАЛИ НАКАЗ НА ПРИСВОЄННЯ ГЕРОЯ УКРАЇНИ ПОРОШЕНКО ЛИШИВ УСІ ДІЛА ТА ПОБІГ ПІДПИСУВАТИ ТАК ШО МАЄМО ГОРДІСТЬ ЗАКАРПАТТЯ ЦЕ СПРАВЖНІЙ ГЕРОЙ!!!

З
Закарпатец

У ПОЛЯКОВ ЕСТЬ ХОРОШАЯ ПОГОВОРКА: ++++++++++++" НЕ З ГЛОВИ МОВИ, НЕ З ДУПИ ПЕРДУ"+++++++++++++++ ОЧЕНЬ ХОРОШО ХАРАКТЕРИЗУЕТ СОСТОЯНИЕ МЕНТАЛИТЕТА УКРАИНСКОГО ОБЩЕСТВА

О
Оросвейг

до Оросвейг 22.06.2014 11:36 а ти шо зробив заради України? Я як мінімум не брешу ні собі ні людям, а кажу правду. Я не святий, но фотки з "патріотичнми" понтами не публікую. Я просто люблю Закарпаття, і за нього буду стояти. З того рекламу робити нигда не буду. А понторезів не переварюю.

З
ЗВКАРПАТЕЦЬ

ВАСИСЬ УВАЖУХА!!!

ПМ
послідньому му-му

мені ние разници у кого який ЧЕРМЕТ!!!!А КОХАВИНКУ СОБІ КУПИ

П
послідньому

" ПОЗИРАЙ " хаха)) а тобі яка різниця? ти і того не зробив ) ле лопни з міригу)

ВТ
всеж таки да

мазда 6 випускалася з самого кінця 2002 року ) можна грубо сказати з 2003 року... а де вона була в Мукачеві чи ні ніхто не знає, за такі роки вона могла мати багато власників це до рестайлінгова модель ( видно за бампером) вона одна із найстаріших мазд 6... в 2005 році був рестайлінг, а в 2007 році вона зійшла з конвеєру і її замінила новіша модель на даний момент уже є 3-тя геренація мазди 6..а ця перша... і коштує як новий ланос у базовій комплектації

ПК
послідньому коменту

626 БОЛА А НЕ ТАКА

ПК
послідньому коменту

слухай ти із свойов вікіпіндійов.12 років назад таких не боло у Мукачеві!!!ПОЗИРАЙ ПРАВДІ В ОЧИ А НЕ У СВОЮ ВІКІПІНДІЮ

П
правда

Автомобіль мазда 6 випускався з 2002 року вікепедія в помощ

X
Xa-xa

Василь Бангрович,син колишнього мусору з УБОЗУ.Бангрович-старший керує службою безпеки на "БАРВІ".Синок аблсолютно здоровий бик,не служив,служити не буде. Робить висновки - цей СКОТ-ДЕБІЛ-БРОЙЛЕР понтуеся на тачці з блатним номером, жирує, а в Закарпаття вчора привезли вже 3 "200" - 3 загиблих хлопців на ВІЙНІ, щоби ця СКОТИНА жила.

RV
Rusyn Val

Класик давно описав подібну ситуацію: Пускай же говорят собаки: "Ай, Моська! знать она сильна, Что лает на Слона!" :-D

ПК
послідньому коменту

12 років назад таких машин у нас не боло-так что обложалась ты во лжи тоже.

АН
ахха))) но ви даєте

Народ, та цій машині 12 років, і пробіг близько 350тис км вона просто гарно збережена, а вартість її не більша чим жигулів 10-ї моделі ви із-за завісті лопнете скоро ) уявляю собі шо би ви писали якшо би в нього біла не 12 річна мазда, а НОВЕНЬКИЙ РЕНДЖ-РОВЕР ви же самі собі перегризите глодки тоді, коли потрібно триматися у єдності.... ганьба вам коментаторі та кнопкодави

ДО
до Оросвейг

а ти шо зробив заради України?

О
Оросвейг

Меже моїми співгромадянами є такі співгромадяни, з якими на гектар сpати сісти ганьба. Я сьому дітвакови нигда не повірю, шо він чесно заробив на шесту мазду. Вадь сам жулик, вадь батьки блатняки. Кіть хоче шось зробити - най робить реально. Всякі там флеш-моби, акції з "квіточками-малюночками-номерами-фонартками" то лупина. Я би го більше зауважав, кібо він на ті гроші купив голодній дитині дараб хліба, но не фоткав то у інтерент. Кіть герой - можу му указати адрес воєнкомата. Там му укажуть де треба герої. Даже мазду може із собов узяти - ранених возити. Тоди му пожму руку. А так на х-ло більше похожий він.

ДО
до Оросвейг

дараб не бляхи, а пластику, - коштував 50грн ) ну як можна стільки брехати і оскорбляти співгромадян?)

АЧ
ай Читач ти брехач

шоста мазда була куплена рік назад ( я знаю власника) на той час вона коштувала 79 тисяч гривень

3
344

Хаха.Вася Бангрович і тут засвітився.да він завжди виділявся не тим чим треба.

Я
Я

Молодец, у человека есть своя позиция ! То что он не безразличен - уже делает ему честь!

Ч
Читач

А на рахунок сам заробив... там не було ні слова про ЧЕСНО. Заробити можна, в нас процвітає кримінал і ухилння від сплати податків. Тому все можливо.

Ч
Читач

Ну звісно, що сам заробив на машину! А як інакше, в нашій країні будь-хто бажаючий може заробити зайвих 300-400 тисяч гривень на шосту мазду! :іронія:

О
Оросвейг

Сейсь бидломажор дуже поміг у борьбі з Путіним? Не пошкодував пару тисяч за дараб бляхи з букавами, аби його масний писок указали у інтернеті. Най продасть свою "жебрачу" мазду, і пересяде на БТР.

ПИ
ПОДВЕДЕМ ИТОГ

ОБАМА -ХУЙЛО!!!!!!ЛААААААААА!ВСЕ ЗВЕЗДНО-ПОЛОСАТЫЕ -ПИДОРАСЫ!!!!!ЛААААААА!!!!ВСЕ ЗВЕЗДНО-ПОЛОСАТЫЕ ВЕРХОВИНЦЫ ПИДОРАСЫ!!!!!!!ЛАААААА!!!!ПРОДАДУТ СВОЮ ЖОПУ ЗА ПАРУ БАКСОВ ЛАААААА!!!!!!

Х
ххх

а ся типирь тачка а іщи з такими номерами мае не їздити А СКАКАТИ

З
Закарпатец

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YlBOPg7lDBk + + + В Киевi думали, як подолати системну кризу в Україні (ВІДЕО)

ТФ
То фосо

но айбо каждий сирохман вам упувість шо путін хуйло

Т
тор

дибілізм, а-ля "хто нескаче той москаль" там реально війна, там смерть

Ф
Фіцо

Видиться мені, ож скоро наш люд буде їздити з номерами "Обама Хуйло!", "ФРС США хуйло!"

ЗП
знизу пише підор

а ще трус, тому що анонім якщо знайдеш його у місті скажеш йому це в лице...машина практично кожен день в Мукачеві...

ПП
Патріоти підараси

Йди в жопу патріот єбучий, довго на тій машині не проїдеш, зря ти це зробив

ДМ
до Місцевий

він сам заробив на свій автомобіль, і доречі не легкою працею.. головне захотіти, а не сидіти дома і вічно нити шо тобі мало

М
Місцевий

Хто такий Путін - відомо всім давно. На фоні останніх трагічних подій, що торкнулися й нашого краю, такі номери на крутій машині виглядають ніби патріотично. Проте - хто возиться на тій машині? Крутий бізнесмен чи заробітчанин, що заробив гроші важкою розумовою чи фізичною працею, і то не тут? Звідси й треба виходити.

О
Оля

http://uainfo.org/yandex/342884-rossiyskiy-telekanal-pokazal-ranenyh-i-plenennyh-boycov-aydara-video.html там наш хлопець з Ужгорода полоненний. Врятуйте..

1
147

Тко ми уповіст: Обама х...ло вать ніт? ФРС США х...ло вать ніт?

2
22223333333

Чистильщик ти дебіл.

2
22223333333

Приколовся))))))))зачот

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

ДЕШЕВІ ПОНТИ. ТАМ ПАТРІОТИЗМОМ І НЕ ПАХНЕ

З
Закарпатец

Как я и предполагал теперь общение в сети http://www.mukachevo.net/ только через дежурного по правому сектору - Модерация называется - теперь бандеровцы будут разговаривать друг с другом

З
Закарпатец

До Ай-Пи "Барва" - согласен на 100%

А"
Ай-Пи "Барва"

Что ж ты, Василий, по Москве-матушке с такими номерами не ездишь? Ведь Путин о тебе и не знает, вряд ли он читает это издание. Приехал бы на месяцок, глядишь, Путин и призадумался бы.

А"
Ай-Пи "Барва"

То що номер зробив з закодованим матом, то ще не є показник великого рпозуму, це по-перше. А по-друге сам власник ціеї мсашини синок Василя Бангровича, колишнього мусора з УБОЗУ (6-ий відділ у народі), який за час роботи в УБОЗІ робив гроші з всього що можна, а саме кришував бандосів, перевозку нелегалів від Нижніх Воріт до кордону, возив КАМАЗАМи "ліві" сигарети і горілку для контробандистів БЛЮКА, сам возив для бандосів у своїй машині наркоту та зброю за що бів затриманий СБУшниками, але відплатився від суду. А цей БРОЙЛЕР - його син на фотці у вишиванці типовий ДЕБИЛ, який корчить з себе мажора. Цей ДЕБИЛ маючи відмінне здоровья - НЕ СЛУЖИВ в Армії та я впевнений і НЕ ЗБИРАЕТЬСЯ служити, бо тато-мусор відмазав його від АРМІЇ. Бангрович-старший керує службою безпеки на "БАРВІ" (трохи врубаетеся???). Робить висновки - цей СКОТ-ДЕБІЛ-БРОЙЛЕР понтуеся на тачці з блатним номером, жирує, а в Закарпаття вчора привезли вже 3 "200" - 3 загиблих хлопців на ВІЙНІ, щоби ця СКОТИНА жила.

ДИ
до иван

цей дурачок не купував номера... І дай Боже щоб в росії був новий президент

И
иван

Завтра в России будет другой президент и этот дурачек будет покупать новые номера. Менталитет моськи это называется

З
Закарпатец

МАТ ЗНАЧИТ МОЖНО - А АНАЛИТИЧЕСКИЙ ОТВЕТ С ВИДЕОДОКАЗАТЕЛЬСТВАМИ ЭТО НЕ ПОЛИТКОРРЕКТНО?

З
Закарп

ВВЕЛИ ЦЕНЗУРУ - НУ И ЧИТАЙТЕ СЕБЕ САМИ

ЗД
звернення до Адміністрації

Шановна адміністрація, повидаляйте будь-ласка негативні коментарі, які немають жодного юридичного підгрунтування та несуть образливий характер. Та пропонуємо Вам ввести реєстрацію, для можливого подальшого коментування різних Ваших новин Дякую за Увагу

ДЗ
до Закарпатець

Скільки тобі платять за розсилання фальшифої інформації? ТИ не Закарпатець, ніколи ним не був і ніколи ним не станеш, продажна ти шкура

1
111

РЕСПЕКТ!!! ВБИВЦЯ НАШИХ ХЛОПЦІВ ПРОКЛЯСТИ ЙОГО ЗЛОБНОГО КАРЛИКА!!! РАНО ЧИ ПІЗНО ТРЕБА БУДЕ ВІДПОВІСТИ НА НЕБІ ЧИ НА ЗЕМЛІ за зброю яка поставлена для вбивства наших солдат за бойовиків яких з всіьої росії туди нагнали і платять за те шо люди які хваляться шо збили наш ІЛ 76 проводять пресконференції в москві і хваляться там убивством наших хлопців! Урод КГБшний!!!

Г
Гость

І він закінчив юридичний? Жесть. Доречі, раджу подивитись, як в Росії ОМОН розганяє ультрас. І, доречі, на Донбасі вони зараз тільки граються у війну. Цими вигуками і піснями в підсумку подавимось

П
Петро

Азеф------РЕСПЕКТ.))))

ФМ
Фатів, Мукачівський

Коли ви коментуєте сись запис, та ви незамічаєте як ви тратите свій час на сього пацана, а значить ви хуже за нього, особінно тоди коли пишете гадость анонімно кажуть йто йому в лице, трусливі засранці Путана ХУЙЛО полюбому ! номера зачот

З
Закарпатец

С ТЕХ ПОР КАК УКРОФАШИСТЫ НАЧАЛИ СВОЙ СЦЕНАРИЙ ПРОИЗОШЛИ СТРАШНЫЕ СОБЫТИЯ: 1.РАССТРЕЛ НА МАЙДАНЕ 2.УБИЙСТВА И ТЕРРОР НА ЮГО-ЗАПАДЕ (СЛАВЯНСК,МАРИУПОЛЬ,КРАМАТОРСК,ЛУГАНСК,ОДЕССА и теперь практически во всех населенных пунктах) 3. ЖЕСТОЧАЙШАЯ ЦЕНЗУРА, избиение и убийство инакомыслящих 4. ОЛИГАРХИ ПОДЧИНИЛИ СЕБЕ ВСЕ АРМИЮ,ПАРЛАМЕНТ,ПРАВИТЕЛЬСТВО 5. Захват и арест журналистов, БЕСПАРДОННАЯ ТОТАЛЬНАЯ ЛОЖЬ НА ВСЕХ ТЕЛЕ- И РАДИОКАНАЛАХ 6. ЗАКРЫТИЕ ВСЕХ АЛЬТЕРНАТИВНЫХ КАНАЛОВ 7. ТОТАЛЬНОЕ ВОРОВСТВО И КОРРУПЦИЯ 8. ПРОДАЖА США ГАЗОТРАНСПОРТНОЙ СИСТЕМЫ УКРАИНЫ 9. ПРОДАЖА США ВСЕХ ГАЗОКОНДЕНСАТНЫХ ОБЛАСТЕЙ (СЛАВЯНСК, КРАМАТОРСК И ДР.) 10.ОБНИЩАНИЕ НАРОДА 11. МАССОВЫЙ ИСХОД ЖЕНЩИН И ДЕТЕЙ ЮГО-ВОСТОКА (мужчины остались защищать свой край) РАЗВЕ К ЭТОМУ ВЫ СТРЕМИЛИСЬ? НИЧЕГО ЧТО ОБЕЩАЛИ НЕ ВЫПОЛНЕНО И СИТУАЦИЯ КАТАСТРОФИЧЕСКИ УХУДШАЕТСЯ С КАЖДЫМ ДНЕМ

ДЗ
до Закарпатець

а ти не закарпатець ) продажна путінська тварь Путін хуйло ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла

ДЗ
до Закарпатець

вот ти істинний Закарпатець )) Молодець

З
Закарпатец

я преклоняюсь перед ботоксным оккупантом стерхоёбом-путлером

З
Закарпатец

Я видел костры из шин и то, как бежал Хамло И если один крикнет: путин Миллионы ответят: ХУЙЛО

З
Закарпатец

Выйду на улицу Гляну на село Девки гуляют А Путин хуйло

ІД
Іштван до сикоша Азефа

Шановний Азеф, розкажіть будь-ласка свою таємницю, скільки потрібно викурити трави, щоб придумати таку захоплюючу історію? Зверніться до психологічної лікарні, можливо там Вам допоможуть, вельми НЕ шановний, трусливий анонімний та продажший придурок

З
Закарпатец

я не закарпатец а парашно-кацапское педрило и путин хуйло

ДА
до Азеф

а ти хулі не воюєш, придурок? полілися на ноль, урод

ДЗ
до Закарпатец

ти не закарпатець )

З
Закарпатец

АЗЕФ а вот насчет синка Василя Бангровича - согласен на 100%

З
Закарпатец

Сегодня прошла информация о том что все эти территории на Донбассе еще в январе были проданы американским компаниям для добычи сланцевого газа - вот вам и вся правда о террористах. ЗАЧИСТИТЬ ОТ ЛЮДЕЙ И НА "ЧИСТОЙ" ТЕРРИТОРИИ СПОКОЙНО , БЕЗ ПРОТЕСТОВ МЕСТНОГО НАСЕЛЕНИЯ КАЧАТЬ ГАЗ И НАПЛЕВАТЬ НА ЭКОЛОГИЮ (ПОСЛЕ НАС ХОТЬ ПОТОП -НЕ НАША ЖЕ ТЕРРИТОРИЯ ) Будьте прокляты! http://www.youtube.com/watch? feature=player_embedded&v=cymt_S7HBXk http://www.youtube.com/watch?v=RATvjlhQNUU Нас використовують як гарматне м'ясо -- гвардієць в зоні http://news-for.me/2014/06/18/t-lyashko-oblili-zelenkoj-video/

З
Закарпатец

ДО АЗЕФА И ДРУГИХ УРОДОВ: Е?вно Фи?шелевич (Евге?ний Фили?ппович) Азе?ф (1869, Лысково (белор.)русск., Гродненская губерния, Российская империя — 24 апреля 1918, Берлин, Германская империя) — российский революционер-провокатор, один из руководителей партии эсеров и одновременно Секретный сотрудник Департамента полиции. ТАК ЧТО СТУКАЧОК ТЫ НАШ - С ТОБОЙ ВСЕ ЯСНО - СТУЧИ ДАЛЬШЕ ТЕПЕРЬ В ПРАВЫЙ СЕКТОР, ПОТОМ В ЛЕВЫЙ И САМОЕ ГЛАВНОЕ ЧАЩЕ СТУЧИ СЕБЕ ПО ГОЛОВЕ МОЖЕТ ДОСТУЧИШЬСЯ ДО МОЗГОВ

ЧА
чао азеф

напевно ти також на Барві працюєш, якщо знаєш хто де ким і як працює?) Пінгвін це не ти випадково?

ДА
до Азеф

хаха))) єбать ти тупий придурок) так скажи це йому в лице, чи сміливості не хватить? )

А
Азеф

То що номер зробив з закодованим матом, то ще не є показник великого рпозуму, це по-перше. А по-друге сам власник ціеї мсашини синок Василя Бангровича, колишнього мусора з УБОЗУ (6-ий відділ у народі), який за час роботи в УБОЗІ робив гроші з всього що можна, а саме кришував бандосів, перевозку нелегалів від Нижніх Воріт до кордону, возив КАМАЗАМи "ліві" сигарети і горілку для контробандистів БЛЮКА, сам возив для бандосів у своїй машині наркоту та зброю за що бів затриманий СБУшниками, але відплатився від суду. А цей БРОЙЛЕР - його син на фотці у вишиванці типовий ДЕБИЛ, який корчить з себе мажора. Цей ДЕБИЛ маючи відмінне здоровья - НЕ СЛУЖИВ в Армії та я впевнений і НЕ ЗБИРАЕТЬСЯ служити, бо тато-мусор відмазав його від АРМІЇ. Бангрович-старший керує службою безпеки на "БАРВІ" (трохи врубаетеся???). Робить висновки - цей СКОТ-ДЕБІЛ-БРОЙЛЕР понтуеся на тачці з блатним номером, жирує, а в Закарпаття вчора привезли вже 3 "200" - 3 загиблих хлопців на ВІЙНІ, щоби ця СКОТИНА жила.

ДВ
до Вушливый укр

так п*здуй у росію, як так путіна любиш, тебе тут нико не держить, чорте вушливий

Д1
до 123

но кіть не маєш машини та зроби собі на чолі

1
123

Нашо машину позорити, мож на чолі зробити тату

Т
Тимчук

Я не могу понять: в чем вина Дещицы? В том, что он в неслужебное время исполнил пару слов популярной песни в кругу друзей? И, не забудем, этим сумел предотвратить более агрессивные действия по отношению к диппредставительству России (пусть подчиненные Лаврова и явно этого заслуживают, но – дипломатия есть дипломатия). Тем более, что Кремль так и не опроверг официально тот факт, что Путин – х..ло. Не говоря уже о предоставлении соответствующих доказательств – например, заключения независимых специалистов. Тут вообще ерунда полная. Путин – х…ло, а наказать за это хотят Дещицу. Парадокс.\

З
Закарпатец

http://news-ukr.org/proisshestvija/ukrainskie-soldaty-zovut- mamu/8915 -- пленные танкисты - СМОРИТЕ ВНИМАТЕЛЬНО И ДУМАЙТЕ ГОЛОВОЙ А НЕ ЖОПОЙ А ВОТ ЧТО ПО ЭТОМУ ПОВОДУ ГОВОРИТ УКРАИНСКАЯ ПРОПАГАНДА В Луганской области экипаж захваченного боевиками танка подорвал себя, чтобы не сдаваться в плен (ВИДЕО) NR2.ru: http://nr2.com.ua/index.php/content/2092-v-luganskoj-oblasti-ekipazh-zakhvachennogo-boevikami-tanka-podorval-sebya-chtoby-ne-sdavatsya-v-plen-video Бойцы ополчения уничтожили батальон «Айдар», атаковавший Луганск На Украине возбудили уголовное дело против виртуальной «Львовской народной республики» Оригинал статьи: http://russian.rt.com/article/37112#ixzz351HO2VLN

ВУ
Вушливый укр

Путин- великий і мудрый лідер! Росія доста ся настрадала, із-за плямистого і п'яніці Єдьцина. А у сюв страні нигда не буде лідера, бо народ (укры) ізначально з говнецом. Маємо те що маємо, казов їхньый першый . Благодарю,Господа, шом не укр, і діти своїх учу , быся гордили ош они русины, і по мірі возможности удавльовали їх щирых із нашого краю за перевал( най там дзявконять про свою неньку)

З
Закарпатец

ПРИГЛАШАЕМ В РОССИЮ ДЕБИЛИЗАЦИЯ ВСЕЙ СТРАНЫ В РАЗВИТИИ

Г
гг

докідь му мацкаль якийсь машину не запалить))

F
Ffz

Йосип : то був Фотошоп

Й
йосип

Всі виділи вчера на матчі Південної Кореї проти рашистів плакат корейців "Путін - хуйло"? Класно виглядало. А коментатор із Першого Національного, який казав шо наступний матч Бельгія проти рашистів буде тоже на їх каналі, і мемо могти разом повболівати за Бельгію? )) Сисе молодець!

В
Вел.Бичків

Я думаю шо Українець, Патріот, Олег Берегово, Місцевий, 111, Ужгородка, інші, за останній місяць зробили набагато більше для захисту і відстоювання проукраїнських інтересів, ніж спеціальні для того служби протягом останніх 4 років! Але і нам всім є ще шо сказати, тож не будьмо байдужі, займаймо активну патріотичну позицію, не мовчімо, і не лиш на цьому сайті, бо козломордій пропаганді лиш того і треба, аби поширити слов"янськ по всій Україні.

М
Михайло

Чесно кажучи почитаючи коментарі стало страшно. Я навіть не думав що в Мукачеві є така велика кількість противних та зависливих людей. Обідно і в одночас стидно

ДБ
до Бу-га-га

ну якшо ти знаєш хто його татко, то значть знаєш і власника, То чому тоді тобі не підійти до нього і не сказати свою думку особисто йому? звичайно такі як ти з смішними томапками запачкані каков не ризикнуть підійти і сказати це людині в лице. ПТН-ХЛО ! Пацан молодець

Б
Бу-га-га

Нестачу інтелекту компенсувати брутальністю - розуму багато не треба. Тим більш, коли татко - бувший міліцішта. Диплом захистив? Не смішіть мої топанки!

В
варош

якшо він такий хреновий, для чого ви тратите свій час на коментарі? значить ваше життя настільки скучне і безкорисне, шо ви мусите обговорювати інших

ДВ
до вушливый

Тать візьми правор руський, стань у центрі вароша і говори про то вслух))) в кращому випадку тебе депортують, якшо встинуть спати від народної розправи ))

У
Українець

"Мы просто не хотим в Россию. Не хотим. Нам нравится эта страна, она очень уютная, здесь нет российского ужаса и никогда не было. В России тайга - закон, а прокурор - медведи. Нам так жить некомфортно. Поэтому мы и защищаем Украину" - каже проклятий жидобандерівець, дніпропетровський правосек Корбан

ВУ
вушливый укр до Марьяны

Ты небого за Мукачево ся не розписуй, для кого не авторитет, а для кого уважаємый чоловік! Дасть, Богонько, буде і на нашій улици празник( маву ввиду, ош зайдуть руські танки і до нас на кавіль транзітом коли будуть іти піндосів у православных перехрищовати) чекаву недочекавуся ответів от іпанутых майданутых:)))

ДМ
до макс

а ти сначала подивися шо така машина стільки коштує як і нова десятка/пріора/ланос і тобі ніхто не заважає також піти працювати

М
макс

Неслабо собі молодийпатріот на тачку заробив на майдані.А вітчизняні марки патріоту не подобаються?Це скільки броніків можна купити якщо поміняти її на щось скромніше?

М
Маріанна

о-да... в Мукачеві Путін не автрритет=)))

Т
так

Респект молодому патріоту!!! Агресор Путін заслужив на гірше!

Д6
до 666

666 ти случайно не Путлер? За газ платимо втридорога! Даром може тоби путлер даэ.

1
135

В рамках просунення демократії і плюралізму мабуть скоро з"являться автівки з номерними знаками ОБМ-ХЛО.

П
ПТН-ХЛО

А ти Українець,якого путіна тут сидиш,чого ще не з автоматом в руках??

ПХ
птн хло

Краще сидіти дома, нічого не робити, але обливати негативом усіх підряд ? Шановні а ви що зробили для держави? Якщо автомобіль власний, то нехай кладе такі номера які хоче. Я особисто бачив цю машину і мені настрій піднявся, і так було у всіх оточуючих Ви дуже всі мудрі, коли пишете анонімно Не знаєте людину - не судіть.

П
ПТН-ХЛО

Васьок, ти краСава !! Уважуха !!)) ПТН-ХЛО !! СЛАВА УКРАЇНІ !!

ДR
до Rusyn Val

сам заробив на машину пацан..і сам на життя заробляє

П
Петро

Українець, а ти чому не воюєш?

У
Українець

Черговий синок багатих батьків, ну купив собі за гроші номерки і шо? Ну написав нецензурний вираз - типу освічений? та БИДЛО. Іди воюй з автоматом в руках! А писати на машині, як і на заборі, будь-яке бидло взмозі.

Б
БАТИЧКО

Айно издойми из хыжi номеро та покладь на будар свiй та мош ся возити!!!!с ла-ла-ла

6
666

А у чому Вы обвиняете Путiна??? Што Вам газ дае пока задарь, но нич будете Вы грiтися балигов што Вам Балога и усi обiцявуть!!!Ние у Вас Майбутьнього чим люди на Сходi вiдрiзняються вiд Вас??? Нiчим вони теж люди i теж хотять жити а по них стрiляють i утiкають Вони до РОССII,бо рiдна НЕНЬКА бомбить!!!! P/S ДО Редакцii. Свобода слова не заборонена!!! Не треба вдаляти коментарi!!!!

RV
Rusyn Val

2ДАІ Айно,мож !Ай-бо мусить "патріотично" звучати! :-D

Д
ДАІ

Анархія повна, як це 2 тижні їздить без номерних знаків.Питання до керівництва ДАІ-як стосовно законності цього факту. Чи може кожний собі тепер зможе почепити що хоче?

ПХ
птн хло

Парень молодец!!! побольше таких патриотов!!! ла-ла-ла-ла-ла)))))

ПЮ
Павел Юдин

товарищ го,требовать идти воевать?! это что? пацан высказался как захотел студент вся жизнь впереди уже не то время когда мясом давят, хотели бы снесли все и вся живое похожее на сепаратов и прорашкинских наймов, кароч пацан молодец!)

1
1

знову показуються незадоволеним усім на світі люди а я думав на Закарпатті таких нема ))

RV
Rusyn Val

хлопець до речі був на майдані ... І шо?Мозгів у ньго там прибавилося?Чи втратив останні?Кідь такий хворий патріотизмом головного мозгу,то мав під Щастям бути,а не на няньковуй мазді розсікати по варошови.

1
1

Кожен робить свої висновки. Як не крути а завжди будуть незадоволені люди, які ненавидять весь світ, і любий поступок будуть критикувати, але самі нічого не будуть робити не звертайте на таких увагу ) ПТН-ХЛО ))) Слава Україні

Г
ганьба

Піднімайте рейтинг Путіну!!!!!!

Г
ганьба

Так можуть поступати тільки ті хто слабіший!!!!!!!

.
..

хлопець до речі був на майдані, такшо ГО не знаєш не пиши

Г
го

Кіть патріот - іди воюй, а лозунги, номери, аватари і флажки на машині війну не зупинять. Лиш показують які ви сикоші. Я тоже сикош..

Читайте також