У Мукачеві заблокували автобус з мітингувальниками під виглядом замінування (ФОТО, ВІДЕО, ОНОВЛЕНО)

12
20

На вулиці Червоноармійській неподалік від МДУ міліція перекрила рух транспорту, на місце прибули пожежні рятувальники та газова служба.

Очевидно, очікують спецзагін з обласного управління МВС для початку інспекції автобуса.

На ньому 50 добровольців з Закарпаття о 15:00 мали виїхати на Євромайдан у Київ. У цей же час, на гарячу лінію облуправління міліції надійшов анонімний дзвінок з повідомленням про те, що автобус заміновано.

Співпадіння та синхронність дій правоохоронців наштовхує на цікаві роздуми, особливо з огляну на аналогічні замінування метро, аеропортів та вокзалу у Києві.

Спецзагін з Ужгорода прибув о 16.45, і почав ретельний огляд автобусу, який тривав годину. Несподіванок не сталося - вибухівку не знайшли.

Автобус з мітингувальниками, мобілізованими через Закарпатський обласний координаційний центр Євромайдану, вирушив на Київ.

Мукачево.net

Коментарі

D
Doc

Менты с народом - мусора с уродом...

МІ
Маняка І.Г.

До адміна. Для відома, вул. Червооармійська перейменована на вул. Університетську Рішенням №848 від 31.05.2013 року.

В
Василь

Я ж написакв вам вчора листа..та чого ж ви його не опублікували щоб люди знали....не бійтеся краще гірка правда ніж солодкий обман

В
Василь

треба в балогівські автобуси поставити і люди злякаються і не поїдуть на них. А також він також казав шо кіть Балога виставить палатку від ЄЦ на майдані ми її знесемо. Я знаю що Віктор Іванович зробив много для нас Закарпатців. І ті автобуси, якщо б не він то Закарпатцям важко було відстоювати свою позицію. Я не знав кому це писати і лише на Ваш сайт повідомляю. Свобода хоче Віктора Івановича підставити.

М
Мишко

1.Люди, схаменіться. Яка опозиція? Які добровольці? яка революція?. Зробіть кожен собі революцію в мозгах, хоснуйте сім"ю і здоров"я. Робіть європу собі у душі і з Господом у церкві, у хижі, кертові і будьте щасливі. Не займайтеся хуйньов. Не позорте себе і внуків. Не будьте такими примітивами, оби сь вами ся маніпулювали бидлоти у своїх інтересах. Той бензин, утрата часу і здоровля не вартують таких бездарних і пустих поїздок. Невже ви не здатні мислити на низька і на перспективу?. Схаменіться...

Н
Небайдужий

Люди це також брехливий сайт,коментарі удаляють.

М
микола

Цікаво, а чому сам Балога з файтою не їде на майдан? У випадку перемоги буде на коні. Ну а в протилежному, всім зрозуміло.

А
азіров

Пропіную такіж заміньювати межигірья, бінькову та кабіньєт міньєстрів!!! А потім зробіти міньнєт!!! Вибічте, що разім напісів. Мінь нєт!

КД
Князь Дімітрій

Ну треба ж перевірити чи не везуть з собою зброю наші дорогі держ службовці)) Балога пожалій людей! Досить маніпулювати народом!!!

М
майдан

А тот х.й шкриба чого не мерзне на майдані???

Б
Бюджетники

Добровольці - з Мукачева на майдан - в основному вчителі, вихователі, лікарі... Мукачево, як "велике село", всі про всіх знають, то розповідають, як агітували їх під загрозою звільнення з роботи, а багато людей вигадувало причини, щоб не вестися на Балогівське навіювання. Народ знає правду, а Мукачівська влада думає, що найрозумніша. Мукачівську мерію також у відставку!!!!!!

Ф
факт

Іваницька свій ресторан сторожила, уже раз горів.Все може статися, ходила там "переживала"... А добровольці -насправді герої, вони свідомо їдуть на майдан, знають за що, за свої прининижені права, свободи,за своїх дітей, підтримати тих українців, які там чергують і вдень і вночі, протестуючи проти злочинної влади.

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

НУ ПРЯМО * МИЛИЦИЯ З НАРОДОМ*

ХВ
Хай вас водять за ніс

Самі організатори і зателефонували, щоб надати події мукачівського масштабу резонансу та підлити масла у вогонь.Це риса закулісних інтриг місцевої діючої влади.А тепер як, виходить Іваницька опозиціонерка???Написали, що біля ресторану "Рів*єра", а поруч її ресторан.Небожа, мало не постраждала...

1
121314

Лице режиму і то ще сім"я занята щоб зміцнитися, а якби люди не схаменулися й дали режиму укріпитися ми би тут через пару років голі ходили б й боялися в їх бік побивитися

ДН
до нацистов

хотите переворот ? БЕЗ КРОВИ ПЕРЕВОРОТОВ НЕ БЫВАЕТ..

В
вуйко

ця влада викликає ненависть і співчуття одночасно

С
стрико

та да только милиция в регионах вся

ГН
глас народу

Нічого не заміновано, це агонія влади та правоохоронців, котрим дано вказівку блокувати де ще можна виїзди добровольців на майдан. Слаба кишка, народ не утримати! Люди ідуть, дух революції переповняє кожного небайдужого до долі України. Терпець увірвався, влада безсила!

Р
Рома

Дивно... в Мукачеві ж при владі опозиція

Читайте також