У Мукачеві завершують процес перейменування вулиць згідно закону про декомунізацію (СПИСОК)

36
6

Сьогодні, на сесії Мукачівської міської ради було підтримано рішення "Про найменування та перейменування вулиць міста Мукачева та населених пунктів Мукачівської міської територіальної громади".

Згідно прийнятого рішення у рамках "дерусифікації" та "декомунізації у Мукачеві було перейменовано ряд вулиць список яких можна переглянути нижче у таблиці.

Серед нових назв вулиць є імена відомих мукачівців, загиблих військових, діячів. Також було названо ряд нових, новоутворених вулиць.

Управлінню міського господарства Мукачівської міської ради було доручено забезпечити своєчасне виготовлення та встановлення табличок з найменуванням вулиць (геонімів).



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

У
укроп

1.15 Кастусь Калиновський яке має відношення до комузіму?! Полк імені Кастуся Калиновського — білоруський полк Збройних сил України, сформований у березні 2022 року як батальйон для захисту України, а саме — міста Києва від російського вторгнення в Україну 2022 року під час російсько-української війни. Доктор істориних наук - це також дуже поважно, але все-таки...

М
мкчв

Google Maps вже за вами не встигає. Я ще попередню назву не тямлю а тут дале всьо ся мінять. Но слава Богу мою поки не кивають.

Д
Декомунізація

Замість Чайковського вул. ім. Чулей Олександр Йосипович 1979 — 29 вересня 1987 року працював секретарем Закарпатського обкому партії з відповідальністю за розвиток таких галузей в області, як харчова, місцева, лісова, побутове обслуговування, торгівля, медицина, легка промисловість та ряд окремих підприємств республіканського підпорядкування.

Н
Наталія

Зверіть увагу на № п.1.7 та 1.10

R
RealPetya

як туй Гуняді та декомунізація? це каже про правдиві цілі

П
правильно

слідуюючою має стати демадяризація

Читайте також