У Мукачеві жорстоко побили підприємця: постраждалий без свідомості у комі, лікарі борються за його життя

26
66

Постраждалий дивом вижив. Міліція проводить слідчі дії, однак інформувати про жорстокий напад громадськість чомусь не поспішає.

Як вдалося все ж дізнатися Мукачево.net, вночі у четвер, 22 серпня близько 02:00 в так званому старому пасажі (вул.Достоєвського) у дворі власного будинку на підприємця 1960 р.н. напав невідомий, нанісши кілька ударів (за попередньою інформацією 7) важким предметом у голову, ймовірно металічною арматурою. Чоловіка без свідомості з розтрощеною головою усього в крові виявив сусід близько 02.30, який зреагував на тривале гавкання собаки.

Постраждалого відразу госпіталізували в реанімаційне відділення Мукачівської ЦРЛ з численними травмами голови (відкритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку), які практично не сумісні з життям.

За нашою інформацією, протягом першої половини дня на місці подій працювали експерти з обласного управління МВС, опитано чимало людей, переглянуті камери відеоспостереження. Також до Мукачева оглянути постраждалого приїхали ужгородські нейрохірурги.

Слід зауважити, що жодної офіційної інформації від міліції про злочин не було протягом доби. Тільки у п'ятницю пообіді в коментарі Мукачево.net правоохоронці підтвердили факт скоєння нападу. Повідомлення про нього вони отримали з лікарні, де госпіталізували постраждалого, о 3 годині ночі 22 серпня (четвер). У міліції також підтвердили інформацію про те, що постраждалий є підприємцем 1960 року народження і дійсно отримав тяжкі тілесні ушкодження, зокрема забій головного мозку та відкриту черепно-мозкову травму.
Правоохоронці зауважили, що мають 3 версії злочину та коло підозрюваних, однак офіційно їх оприлюднити поки не можуть.

Водночас, як вдалося дізнатися Мукачево.net, протягом четверга, 22 серпня правоохоронці кілька разів зверталися до рідних та близьких постраждалого, зокрема з проханням потрапити (без санкції суду або прокуратури, але начебто за згодою рідних) до будинку постраждалого, аби оглянути його особисті речі. Також правоохоронцями було вилучено мобільний телефон постраждалого. За неофіційною інформацією, напередодні нападу потерпілий при свідках мав розмову по мобільному на підвищених тонах. Ця інформацією, за інформацією редакції, є у офіційних документах справи в міліції.

Коментарі

КР
куку руд заза

Ще жиє терпіла?

А
Аноним

Нехрен было обзываться пидаром. Олдскул подгоряна такое не прощает! Так тебе и надо пиздабол!

К
Катя

шкода...шкода що в нас така СРАНА країна. перечитайте все написане нижче, а потім проаналізуйте, чому ми так живемо!!! злість, злість, стільки злості, аж страшно! да, жити не легко, особливо у нас, але так не можна.людина присмерті, а ви шо робите, та кому б він там грошей не був довжен так борги не повертають, чому ми вчемо дітей? це наше правосуддя?дивіться на проблему глибше, а не сріть в душу людям. І завжди пам"ятайте- ми знаємо і бачимо лише те, що нам хочуть показати.

Ч
ЧУВАК

ХЛОПЦИ НЕ СВАРИТ...... ВСЕ БУДЕ ФАЙНО

Ф
Федя

Живий-живий. Так ногами перебирав у сюжеті:))) у комі ногами не сувають:) най дасть Бог щоби вижив. Гроші людям хто поверне?

К
кара

Він живий чи помер? Хто знає правду?

К
Коля

І у мене просив позичити рік тому. Але я знав його репутацію і відмовив.

I
I

Успокойтесь ! Человека жаль! Пусть даст Бог ему сил выжыть!

F-
For - IP: 195.43.71

Поддержую !!! Не знаєте шо з вами буде завтра , а зразу так обсуждаєте! ЯК на то пішло, то він не крав,або нагло отбирав, а зичив. І якшо він такий поганий - не треба було давати в борг, шоб тепер таке з ним зробити!!! Такі всі розумні , себе поставте в таку ситуацію. Жаль людину. То не виход - життя калічити!

ДI
Для IP: 92.113.138.

Ну ти й придурок!!! Знаєш, бажаю тобі, коли попадеш в таку ситуацію отримати від людей ось таку саму підтримку і осуд - нехай тобі вертається те, що ти зараз пропагуєш - СУКА!!!

GA
Google Analytics

Для "Сергей", не нужно воспитывать тут никого, сколько людей - столько и мнений, не должны все быть такого мнения как ты. Будь ты такого мнение, как они. И естественно " Женя - нормальний мужик " раз довел кого то до ручки, люди морально не выдержали и вломили ему. Или это не его вина в том, что с ним произошло? Возможно. Может его просто ограбить хотели, или перепутали с другим. Ты часто слышал, что бы нормального человека, который по человечески относится к другим, просто так убивали арматурой ? Поступок дикий, но видать были для этого причины.

Д"
Для "Сергей"

ДЕБІЛЕ, по-перше "БОХ" ???? Серйозно????? НАВИЧСЯ ПИСАТИ, ІДІОТЕ!!!!! По-друге, Женя - нормальний мужик.Ти хоть знаєш його? Шо пишеш херню всяку!!!! Придурок. І до всіх остальних - перед тим як писати дурню всяку - ДУМАТИ ТРЕБА !!!!! нА СЕБЕ ПОДИВІТЬСЯ, НЕ ЗНАЄТЕ ШО З ВАМИ МОЖЕ БУТИ ЧЕРЕЗ ХВ, ТАК ЗАКРИЙТЕ РОТИ, І НЕ ПИШІТЬ ДУРНЮ !!!!!!

С
Сергей

Так йому и теба .сука должна всему Мукачеву. Бох палкой не йде быты.

*
***

одні пишуть живий,інші-помер,так живий чи помер?

*
***

одні пишуть живий,інші-помер,так живий чи помер?

ДВ
Для всіх

10 коментарів під різними ніками з однієї ip адреси:))) ip 1954371 купа бруду і упередженості в сторону однієї людини це о'єктивно?:)))

РМ
Редакція Мукачево.net

Модеруються коментарі, які суперечать правилам коментування на сайті. Ознайомтесь з ними будь-ласка і не порушуйте їх у дискусіях.

ДА
Для адміна

Для чого прибираєте об'єктивні коментарі? Ні мату ні образ не було?:)

ДI
Для IP: 46.202.77.

Знаєш, ти настільки долбодятел, шо мені аж шкода тебе, і лікуватись потрібно тобі - бо хто насміхатись з чужого горя, той сам в подібне може потрапити. Так шо бережи себе - клоун!!!

ДI
Для IP: 46.202.77.

А ти такий тормоз шо навіть не можеш здогадатись, що на одній адресі може проживати декілька чоловік. Так що не ригай ти тут, нюхай свої випари, і сиди тихенько. І ти ж не знаєш хто і коли був в міліції, так шо перед тим як щось писати - подружися з своєю головою. І бруд свій лиши для себе.

ДА
Для адресу ip 1954371

Ти хлпче пишеш під різними іменами,і різними стилями і мовами а ip адреса одна:)) це говорить лиш про одне, якщо цілу ніч не спиш і пишеш всякий брєд, і тіпа ти про все у курсі, то чого проявляючи таку активну позицію і якщо все тобі відомо, ти так переживєш за закон і поиеопілого , то не підеш у міліцію і не викладеш все у заяві:) чи просто знову нанюхався і не годен спати:, та рішив мало брудом поригати?:

ДМ
Для муки

Хлопчику далекий ти в цьому, от і мовчи. Йде мова про дві зовсім різні події, які між собою не пов’язані. Так що не плутай сюди заворушки місцевих банд.

М
муки

Залиште ЧУБИРКУ вже в спокои йому це нахрен не нужно просто вин неугодний теперишним властям а вам баранам закинули дизу и ви обсуждаете тут хто прав хто виноват хто кого боиться и нихто не напише шо за люди издять по городу та його околицям ламають бють вивозять людей в багажнику поговорити про життя вже 2 роки пидряд озвучують шо в них ..зелена.. и до них нияких претензий проанализуйте шо за активисти це а начиналося все з пидпалив ростуть хлопи.

ДЙ
Для йоніко-поніко

Хлопче, перед тим як щось писати, так ти спочатку навчись формулювати думку, якщо вона в тебе є, вивчи граматику і правила, а вже лиш після цього наманайся донести свої ідіотські думки народові. А "чорт" тут якраз і ти. І наві цікаво "а тепер не за 7000$ тисяч писки б'ю" так ти тут про себе майже написав!!! Так що тобі проста порада - сиди ти на одному місці і чекай своє платячко.

ДЛ
для лора

Потерпілий живий і на даний час його стан стабільно важкий, але він сильний, хоче і буде жити - всім ворогам на зло.

М
Мадяр

Клоуну, що не вміє грамотно висловлювати свою думку - якщо в нього вона є - хоча це вже питання- прохання не судити інших по своїй низькій самооцінці і боязливості - за правду я завжди готовий говорити і підтведжувати це, а залякувати потрібно того хто це зробив, а не мене. І якщо в міліції відкрита справа на чубірка - так це не за зачіску - повірте.

)
))))

Однозначно потерпевший не заслужил такого, чтоб с ним так поступали.Те кто это сделали,не вам СУКИ решать человеческие судьбы,рано или поздно за все придется отвечать.

Н
Недоумкам

А хто сказав шо "не герой на весь світ стверджувати таке про людину" - так чубірка і людиною не назвеш - а сволоч він - і то ще м’ягко сказано - заказувату чоловіка за те що він сказав тобі правду - так навіть звірі не роблять - бити із-за угла в спину і так жорстоко добивати наносячи численні і цілеспрямовані удари в голову важким металічним предметом - так якщо ти такий герой, то чому це не сказати людині прямо в очі і тоді попробуй вдарити - так вони, гади, боялись отримати у відповідь, тому і били в спину. І повірте, критики ви всі лиш на словах, а просто ввійти в положення в якому зараз перебуває потерпілий і його сім’я вам бракує розуміння і співчуття. І в будь-якому разі так поступати з людьми як поступив чубірко, не має права НІХТО!!! І йому за це відповдати, і повірте, якщо навіть не перед нашим мінливим і хабарним законом, так перед БОГОМ точно!!!

ДМ
для Мадяр

Мадяр, тепер будеш офіцфйно викликаний до МВС давати свідчення в справі про вбивство проти того, кого ти озвучив. Чи вже не герой на весь світ таке ствержувати про людину?

Ш
шк№1

Оставте человека в покое каждый пусть смотрит за собой кто кому и сколько должен либо нет, его семье и без этих комментарий плохо и если действительно мы все настоящие люди то нужно искрено посочуствовать родным ( у него ведь есть прекрасная жена и сын). И пусть нам будет всем Бог судья ведь никто из нас не вечный и нести нам дальше свой крест всем свой

Ь
ьрьппр

Очень сильно соболезную родным и близким.Он был очень хорошим человеком. Таня , Саша крепетесь

Л
лора

Оставте цого Котуновича в спокои вин сьгодни помер в ликарни.

Ф
Федя

І вилучили в нього карабін з оптичним прицілом. Який до цих пір в " канторі" зберігається.

Ф
Федя

То не тот котунович шо 4 роки назад СБУ порушило проти нього кримінльну справу за незаконне зберігання зброїі вона до цих пір не закрита? Він ходив по Мукачеву та шукав шо хто йому більше заплатить та він готовий порішити одного Главу Секретаріату Президента бл той його десь на..... ав! Потрібно в СБУ звернутися чи є така справа?

Й
Йоніко

Того чорта котуновича давно се чекало. Бо кидати на бабки і розводити людей він знав добре. А коли вертати та всіх посилав! Він кіть чубірка міг так обозвти та шо тоді другим казав каму гроші довжен був:))) а тепер не за 7000$ тисяч писки б'ю , а і за 700 гривень внуки своїх бабок валять!

І
Інтилігенту

Ти бистро вироки виносиш друже! Потрібно дивитись кому вигідно і хто від цього виграє! Явно не чубіркови. Той котунович грошей винен по цілому місту близько 70000 баксів! . І таких звінків мав. 20 за день. А ще йому влітку писок розбили в ценрі міста білим днем! Шось не біг у міліцію і ти за нього не переживав у коментарях:)))

T
truba

вибори президента через рік )))) бачу всі все тут знають навіть без слідства звинувачувати. на кожні вибори інші техноглогії напевно, було коли доводили пересту до смерті певні кола опоненти регіоналів. інтелигент ви напевно не любете наше правосуддя та готові всіх по слухам розтріляти. тоді пригадайте слухи про злочини баолг!

І
Інтелігент

Кукурудза - це типовий бот який за гроші відстоює позицію партії регіонів. Тільки придуркові прийде в голову версію за якою людину будуть 7 разів бити ломом по голові щоб вона не змогла працювати на виборах якимось членом дільниці, які відбудуться тільки через 2 роки. Вже даже для міліції ситуація з нападом очевидна. Котунович був винен гроші. Багато грошей. Напередодні у нього була розмова на високих тонах з одним матьорим прізвище якого тут вже згадували багато разів. Котунович послав його під три чорта. А через пару днів получив по голові.

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

точніше:на виборах був поданий від різних партій навіть від БЮТ-у, а працював на ПР! опитні члени комісій комусь на майбутніх виборах можуть мішати... якщо хоч як кукушка розкласти яйця у різні гнізда дуже мішають такі старі члени ОВК, яких в першу чергу подають у комісії. вигідно не регіоналам бити старого друга, а опонентам регіонів. ситуація як із соціалістами в 2006 році СПУ не має людей та звертається до РДА яка своїми наповнює комісі... так робиться всюду, но тепер в 2014 році основні позиції будуть члени ОВК!!!

Й
Йовжі

Шо ви дурноє пишите про конфлікт з Чубірком. Котунович всю дорогу був членом окружної комісії від партії регіонів і підтримував її. Скоріш за все дають про себе знати майбутні вибори і комусь треба нетралізовувати конкурентів вже тепер.

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

прошу в терміновому порядку звернутися в ООН за використання Чубирком хімічної зброї проти сірійських повстанців, а також за злочини єгиперської армії якими керує Коля Чубирко!!! Балога має спонукати міжнародні організації до санкцій проти сімї чубирко та ввести війська ООН в подгоряно для попередження подальших провокацій!

М
Мадяру.

Говорити по телефону і черепа ламати то дві великі разниці!

Ф
Федя

Шось дуже много на чубірка навалилося. Підозріло що у всіх бідах почали звинувачувати його. Думаю що ідуть цілеспрямовані підстави і дескридитація з боку опонентів. Не потрібна йому така реклама! А потрібно шукати клму вигідно і хто більше всіх кричить.

Н
Наталі

Якому це ж дуракові потрібно бути щоб так судити про людину в якої зараз велика трагедія. Чоловік в комі, з проломаним черепом і забоєм головного мозку, а ви тут дискусії ведете про гроші і борги, а насправді гроші тут не при чому. Ціле місто знає причину - а тут про борги ідіоти пишуть. Сказав правду одному шо він "ПІДАР" а той дуже обідився от і результат.

М
Мадяр

Весь город знае що це дробив Чубирко,а метни ничого не роблять

ММ
МЕШКАНЦИ МУКАЧЕВА

То кажуть люди шо вин з Чубирком по телефону говорив наперододни того дня. А того дня зустричався з ним биля Щодня де и був разговор на пидвищених тонах валютчики з зеленого базару все бачили.

А
ааа

Це ж скільки треба напозичати, щоб так по голові надавали! А взагалі трагедія для сім!Ї !!!Шкода жінку, через тиждень до школи , а тут таке...

Ц
цоци

Фамилия побитого КОТУНОВИЧ. ГРОШИ ТРЕБА НЕ ТИЛЬКИ ЗНАТИ ПОЗИЧАТИ А Й ПОВЕРТАТИ...РЕЗУЛЬТАТ НА ЛИЦО ТОЧНИШЕ НА ГОЛОВИ.

M
Mulidran

но тай мені єден штемпок уже півтора року довжен 60 євро, но та я ж не іду його убивати (хоча у мене також звязків і знайомств вистачає). ісе правда, такоє як у 90-ті живеме знову, кіть не гірше

ДП
До петра

Я тоже чив шо многим гроші довжен

С
Стас

«По одной из версий, на бизнесмена совершили нападения из-за личной неприязни, но мы не можем огласить весь список таких, поскольку ведется следствие, а потерпевший все еще находиться на грани между жизнью и смертью», - сообщила «Сегодня» пресс-секретарь Мукачевского ГО УМВД Закараптской области Наталья Машико. Надо узнать с кем сорился мужик по телефону. Вот и ответ!

І
Іван

Николи Швенда не дасть в обіду свого кума

Б
Бот

http://kp.ua/daily/230813/410108/ Теперь нашим ментам надо скупать вазилин

ДЗ
До знаючого

Ти шо куриш?

З
Знаючий

Петре на злодію шапка горить? Я чув братя чубірки у міліції на карандаші. Швенді вже позвонили щоби діло замяти

П
Паша

Забрали телефон так пусть сделают распечатку и выяснят с кем трындел мужик и сорился по телефону. Явно заказ. Кстати а что если должен денег то надо убивать?

Н
негр

то не Котуновича побили?

П
Петро

Інтересно кого балога на цей рахз. З регіоналів " приліпить" до цієї справи???:)))

Ц
Цар

Не виживе,нажаль. Коли трощать череп то вже кінець.

Ц
Цар

В 02:00 22.08.2013 побили в 22:30 виявив сусід. Він ще тільки виявить веечері.

П
Петро

То афіріста побили шо половині Мукачева гроші довжен!

А
ААА

А П.І.Б. ?

А
Артур

Побили мужика який їздить на білій газельці. Стоїть постоянно у старому пасажі

ДЗ
до знаючого

та скажи, може хтось не знає.

З
Знаючий

Дані не можна розкривати. Все Мукачево знає кого і хто. Тут довго узнавати не треба. А мусора покривають бандюків. Назад у 90ті вертаємося

А
ААА

А є дані постраждалого ?

Читайте також