У Паланку презентували першу скульптуру Карпатського пантеону героїв – Ференца Ракоці (ФОТО, ВІДЕО)

10
5

А також показали приміщення майбутнього музею шоколадних скульптур, де і будуть виставлятися закарпатські герої з шоколаду.

Ференц Ракоці – знакова постать для Закарпаття, і зокрема для Мукачева та замку «Паланок». Він став лідером визвольної війни куруців. Тому вибір постаті, з якої офіційно стартувала реалізація проекту «Карпатський пантеон. Шоколадні історії» був невипадковим.

Команда UNgANG у складі експерта з туризму Федора Шандора, кондитера Валентина Штефаньо та скульптора Михайла Колодка разом з міським головою Золтаном Ленд’єлом привітали усіх з офіційним стартом реалізації проекту та подякували тому, без кого це стало б неможливим.

Крім того, розповіли подробиці реалізації ідеї, урочисто відкрили першу скульптуру та запросили гостей презентації – журналістів та випадкових відвідувачів замку – пригоститися справжнім шоколадом, з якого і виготовили Ференца Ракоці.

Коментарі

АМ
А мені подобається.

Наполеон був невеликого зросту, а є одним з тих, кого вважають видатною історичною постаттю. Талант "шоколадаря" Штефаньо БЕЗЗАПЕРЕЧНИЙ. Це вам не порнограф Шматько...

11
1 1 1

Як на мене то прогон получився. Якшо вони вважають Ракоці важливою постаттю у історії Мукачева, то і відношення має бути відповіне!!! Зліпили якогось гномика і мистецтвом назвали. Подтяніть "короля мармуру" може шось величніше получиться!!1

ТД
Тужанський Дмитро

Хлопці, ну не соромно вам такі коментарі строчити?

Ч
Читач

колодко усіх ліпить із короткими ногами, бо у самого ноги куці. Ну як велетня Ракоці можна таким зробити?!

Г
гуцул

жалко, що реально талановитий Штефаньо попав в шайку шахраїв і самопіарників ( НЕ НА ЧОМУ) колодка і машлика......

Читайте також