У Сваляві розгортається справжній трилер: різниця між 2-а претендентами на мера лише 9 голосів

15
35

Водночас, є чимало доказів на користь того, що була використана технологія підкупу виборців, а також є підозра на вкид заповнених бюлетенів на одній з дільниць.

Як вдалося дізнатися Mukachevo.net, наразі, за попередніми результатами на основі даних оперативних протоколів перемагає кандидат від партії «Відродження», діючий мер Іван Ланьо, який є братом нардепа Михайла Ланя. Лише на 9 голосів менше набрав кандидат від Єдиного Центру Іван Микульця.

Що примітно, що Микульця переміг на 5 з 8 дільниць, а Ланьо – лише на 3-х. Все вирішила на користь Ланя так звана ромська дільниця. До підрахунку на ній Микульця випереджав Ланя на 120 голосів.

Наразі йде перерахунок бюлетенів на кількох дільницях з метою підтвердження чи спростування фактів вкиду бюлетенів.

Також у штабі кандидата від Єдиного Центру заявляють про масовий підкуп з боку конкурента, а також використання останнім тітушок.

Водночас, більшість у Свалявській міській раді за підсумками виборів скоріш за все утворять депутати від Єдиного Центру та Батьківщини.

Mukachevo.net

Коментарі

С
свалява

Шо брешете за Микульцю нигде не договориться з ослом а на голову ради скорше з Дрогобецьким бо мають розум може зКеминяшом но не з ослоградом

С
Свалявці

ТИ таньо поланьо много знаєш!!! ОСЛИХА!!!

С
Свалчвці

Свалявці за Микульцю ,а осли за Осляндію!!!! Ві ІА...ІА...ІА.. пиздуйте із Сваляви!

Я
Я

http://clipnews.info/newstopic.htm?id=97678

СЗ
Свалява за ЛАНЯ

Микульцю у Порошково !

М
Моріка

а шо зробив Микульця для Сваляви шоби його за нього голосувати??? він депутат обласної ради він робив у адміністрації рік ! так шо зробив ко ми повість ?

І
іван

ермо тобі осел мае за зама МЕНТА СВАЛЯВИ ЩО У ПІНЗІІ А ТИ ПОДУМАЙ РАНЬШЕ ОСЕЛ ЦЬОМУ МЕНТОВИ БАБЛО НОСИВ А ТЕПЕР ДВОЕ РУЛЯТЬ ПРОДАЮТЬ ВСЕ І БАБЛОМ ДІЛЯТЬСЯ ТОЙ МЕНТ ДАЖЕ НА ВОВЧОМУ ДАЧУ СТРОІВ ЛУЦЕНКОВИ

І
іван

но маеме осла то город ОСЛО ЦЕЙ ХРЕН ПРИНІС В СВАЛЯВУ НАРКОТУ І БАНДюГ САМІ ГЕШУ ЗАМОЧИЛИ БІЗНЕС РОЗІБРАЛИ А ТЕПЕР ТАКИЙ ПОРЯННИЙ МАЕ КУМА НА БИСТРОМУ ЧЕХА ГОНЗУ ПО СВЕРДЛОВІЙ ОБІЦЯВ ЗРОБИТЬ ДОРОГУ А ПАК ПОДУМАВ Я ЛІПШЕ КАЖДІ ДВА РОКИ МАШИНУ ПОМІНЯЮ тобі дороги не треба А ТО ШО ОСЕЛ ГРОШІ РОЗДАВАВ ТО ФАКТ

П
Письменник

Над Віслюківськом ніч нависла, У нірках сплять оті осли, Що за сто гривень продалися... За Осла голос віддали. Тепер неграмотні бідзілі, Лавкаї й наливайки - пси - Одні-єдині мають цілі - Людей круг пальця обвести. Дрімай, Сваляво, спи спокійно Впродовж п*яти довгих років. І пам*ятай, як ти красиво Упала в руки бандюків.

СЗ
свалява за микульцю

лоці і народ! звідки дані?

Н
народ!

25

Л
Лоці

Но се ай на 19:00 розрив 2 голоса! Майже будуть перераховувати вшитко:)

М
міша

танько не пиши дурню!!!!! І не будь голубим! бо всі знають шо пише Бідзіля(Танька) Бувший двойочник!!!Тобі не в депутати а в поле!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Е
ерма

чого міліція не займеся!!!!! Хто має якісь докази викладуйте!!!!!!!!!!!!!!!!!

О
онті

свалявські роми голосували справедливо! Но після приходу на дільницю Титичка Михайла всі почали боятися! Він погрожував всім!!! Його слова ВСІ ЗА ЛАНЯ!! Є відео і фото!

П
п,н.К.

Ланьо якщо не хочеш в тюрьму іди в Мукачево якщо тебе там приймуть!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Свалявці доста тобі терпіли. Ти не..я не зробив!!!!!! А дії Ланя відео і фото будуть у всіх газетах!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! На телебаченні!!!!!!!!!!! і.т.д.

Л
Лоці

Но гат многі знайомі не пішли голосувати "бо то нич не рішить". Супер, п"яниці і цихани убрали нам мера. П**дять ош "ушитко погано, Україна то не держава" а з свого двора не годні начати. Позор.

Х
Хах

Якщо в Сваляві проживають одні віслюки, то й не дивно, що обрали саме Віслюка)

=
=

у мукачевому цілий табор за балогу голосував

=
=

а шо цигани не люди?

М
Мішко

Ланя у табор, табор в небо

С
Свалявський

та ти не йди кіть у тебе сякі пріоритети, знаєш, інших судять по собі! сиди на плятьови дома!-Я не розумію до чого тут це..Я особисто незбираюся нікуди іти!Я лише констатую факти.Бо наша влада як нагло крала так і буде красти.

ДС
ДО свалявський

та ти не йди кіть у тебе сякі пріоритети, знаєш, інших судять по собі! сиди на плятьови дома!

С
Свалявський

Яка різниця хто виграє.Вони всі одинакові як крали так і будуть красти.Вони коли приходять до тої кормушки то їм дах зриває!!!

С
сам

до мукачівців і свалявка подставні кури осла! не ведіться!

ДС
ДО свалява за ланя

ти позирай обись мав тото мило на бутирці із ланьом наполи та убись там поняв шо вто є сука бо ун од тебе тот кусок возьме, а пак будеш туй пробовати писати.

ТЗ
таня знає

таня як член комісії точно знає, но точно преточно знає!

Т
таня

цигани за осла ланя, то най іде бароном до них ,вон його з Сваляви суку наркоманську.

ОЗ
онті з єц'а

я ся нич не розуміву: шо нитко жопоголовому ослови не годен допановати? пустили с ме 5 років тому жулика до власти та тот си думать ош він пуп зимлі! доки се буде? тать пане микульцю так го копни оби не бировав на тоту шпінаву гузицю бульше нигда сісти!

СЗ
СВАЛЯВА ЗА ІВАНА ЛАНЯ

МИКУЛЦЯ НА МИЛО

СЗ
Свалявці за Микульцю!

та пішла ти таня! (чи хто там подставний??)! переміг?! та ко у здоровому глузді за нього проголосує? коли уже відів ош пи*да му, та прийшов червений на дільницю із наркоманами-тітушками, та верли якраз тілько бюлетнів оби ипен на пару голосів уграти (доречі у стилі осла випередити суперника на 1-2 голоси..). його же обкурені братки вихвалялись що на них працює "оборотень" який зливав інформацію про хід голосування. ланьови світить хиба суха гичка у гузиці а не посада мера!

ДТ
До тані

Танько, іди на потя.....

Т
Таня

шо ви пишете??? Ланьо переміг впевнено із великим відривом.Я як член комісії зню точно.

Л
Люцифер

буде стрiлянина майже!!!!Мiшу на нари!!!!

Ш
шоні

виборці Сваляви шо то не тойво - голосувати за відвертого бандита є моветоном і багато що характеризує їх

Читайте також