У центрі Ужгорода спіймали п’яного як чіп правоохоронця (ВІДЕО)

22
36

Схоже, страж порядку святкував професійне свято, щоправда, із запізненням на два дні.

У соціальній мережі Facebook з’явилося відео, на якому п’яний працівник правоохоронних органів  відпочивав у авто марки Audi A6 на Православній набережній майже в центрі Ужгорода.

За свідченням очевидців, міліціонера зафільмували 22 грудня близько 23.00. У підсумку, правоохоронець втік з місця подій на авто через пішохідний міст.

Наразі редакція Мукачево.net намагається з'ясувати місце роботи цього правоохоронця та отримати коментар від його керівництва.

Нагадаємо, що 20 грудня в Україні відзначали день міліції.

Коментарі

K
karesz

молодец кто снял всех так палить надо особенно на зелёном базаре такое часто можно увидеть!"

А
Андрій

romeo75: Ukraina vsja koncsena!!!!! Ти бля урод тупорилий, розмовчик свій фільтруй. Ну ок напився мужик ну засняли його... Подивіться скільки Вас там москалів уродів кожного дня так фіксують. Ти ж за мвоєю жопою не дивишся. І не потрібно по декільком шакалам, всю зграю оцінювати. Я згідний що він неправельно поступив, ну зняли його, ну оператори красавчики. Але ж не всі такі...

А
Андрій

romeo75: Ukraina vsja koncsena!!!!! Ти бля урод тупорилий, розмовчик свій фільтруй. Ну ок напився мужик ну засняли його... Подивіться скільки Вас там москалів уродів кожного дня так фіксують. Ти ж за мвоєю жопою не дивишся. І не потрібно по декільком шакалам, всю зграю оцінювати. Я згідний що він неправельно поступив, ну зняли його, ну оператори красавчики. Але ж не всі такі...

В
Виталий

romeo75 в морду бы тебе дать...

О
ОЛЕГ

Все они такие.Козлы творят чо хотят. Спасибо тому хто заснял.

К
Кол

В,В.В.......Господи, ты Боже мой...

В
В,В.В

вы вси лохи я согласен з Гость надо было помоч чиловеку а не снимать иво на иво мести может быть каждий все мы люди

R
romeo75

Ukraina vsja koncsena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

С
Семёныч

2Гость; Как-то некомфортно быть толерантным к такому вот "представителю закона". А очутись простой, смертный на месте этого бабуина, то доблесные держслужбовці, его гражданскую сознательность засунули бы в человеческое достоинство. 2віка; Якби цей-персонаж із симптомами "легкого" алкогольного сп"яніння скоїв наїзд на перепону в твоєму образі, то уже нікого або нікому не прийшлося би кінчати;-(

O
Oleg

я вижу ,тут забыли про честь мундира!!! когда он в мундире-он представляет всю структуру!!! Хотя может современная молодежь не имеет понятия об этом термине!

П
Пастух

Я нерозумію тих людей які захищають таких бидл....у тюрму таких саджати оператор правильно зробив.....!!!!! папк подівіться кругом ті пі..дри..беруть взятки....а тут таки позор напився...геть з Закарпаття...пий но не у формі..у нас у горах тебе б навчили....як гуси попасувати....тай кочаньом закусовати

Ш
шандор

позор!!!!

М
михайло

так йому и треба.най иде коровы пасти.

М
мукачівець

був би він без форми ніхто би нічого не сказав би про нього . а може він мав при собі табельну зброю ? бути п'яним в формі це не стаття ?

Ч
читачу

це цей у пагонах принизив гідність міліції... його ж не катували ) він сам нализався.

Ч
Читач

Цим відеороликом, оператор порушив 28 ст. Конституції України: Стаття 28. Кожен має право на повагу до його гідності. Ніхто не може бути підданий катуванню, жорстокому, нелюдському або такому, що принижує його гідність, поводженню чи покаранню. ....тобто, оприлюднивши цей ролик, оператор принизив гідність даного громадянина

РМ
Редакція Мукачево.net

Свіжа інформація про міліціонера http://www.mukachevo.net/ua/News/View/50375

SJ
Schweik J.

Люде! Будьме толерантніші до панів міліціштів! У них тяжка робота, ловити циган з краденим металлоломом, підтримувати порядок на дорогах, тротуарах і прочих малінах. Видів годину назад се відео в новинах на ТСН. Шкода сього лінгаря, де він іще заробить таку копійку кедь звільнити його? Се буде буде перший кандідат на суїцід! Пожалійми його, може він не раз вас виручав коли брав од вас взятку, а не вів вас прямо в кутузку! Ми ж цівілізовані закарпатці, а не макіївські шапкокради!

Я
Я

Х А Б А Р Н И К И

Г
Гость

Хабарники та акоголіки!!!

М
Мукачівець

Правильно нехай знімають такі випадки, а то вже повністю зажралися міліцішти!!!!!

Г
гость

Дюк, а как вы хотите нормальных правовых отношений если вам достаточно одного видео (Гаишников же постоянно увольняют из-за видео в инете.)? А как же доказательная база согласно действующего законодательства? Или может вас следующий раз сразу штрафовать, так как вас видели не там переходящим проезжую часть? Или на месте без суда и следствия??? Всё должно быть по-справедливости, законно, и не только в отношении одной стороны. Хотя и в милиции есть такие люди которые думают как и вы, только с той стороны. Вот по этому каждый тянет одеяло на себя, а в итоге ...

В
віка

ідіоти!!!! я би вас кончила таких операторів.......

Ф
Федір

Согласен с Гость.

Д
дюк

Мне кажеться,что "гость"это один из коллег этого экземпляра.Что-то уж очень рьяно он его защищает....Уволить-и все дела!!!Гаишников же постоянно увольняют из-за видео в инете.Так чем же этот лучше???

П
Петро

Колишій наччальник ДАІ м. Берегова, Мазар

Г
гость

а как же вы хотите жить в правовом государстве? Я его конечно не оправдываю, если он ездил за рулём паяный, ну если пытался отоспаться в авто, так молодец! Думаю если бы рядового водителя такого сняли на видео так тут комментировали что он же не едет , он просто сидит, машина не заведена, и снимать его не имеют права, а как только работник милиции так сразу оборотень, уволить. А вы вот поймайте этого человека с официальными доказательствами, как говориться за руку, а потом судите. Нужно было бы позаботиться о том что бы он не поехал дальше, вызвать такси, передать его его же коллегам, а не снимать и потом рассказывать о ДТП, чести милиции в целом и т.д. Я ещё раз говорю, я его не оправдываю, но нужно проявлять здравый смысл и думать о последствиях (если поедет может быть ДТП), и принять какие-то меры, проявить гражданскую сознательность, а не снять и потом считать себя звездою интернета.

Д
Дейл

Завтра цьому майору дадуть нову зірку. За стійкість на посту. Не спала людина три ночі - патролювала наше місто, вберігала сон наших громадян від покидьків. До речі, нема доказів, що він був п.яний. В трубку не дихав.

М
Мукачівець

Оце прикол...

Л
ЛЬВЫВ

Оператор МОЛОДЕЦЬ!!! Я б ще й розстібнув ширінку і насцяв йому на пику :) ...або насрав на пасажирське сидіння - солодких снів тобі ментяра!

КГ
Криштофорій Георгій

красава :)

A
Ablak

А де відео?

І
Іванко

Напився з горя після звільнення.

Ф
Федір

А міліція скаже, що він за півгодини до інциденту звільнився

А
Антон

Так спіймали чи не спіймали?

РА
Радчук Александр

на скільки я бачу, він ще й майор до того ж. І ще цікаво - як на зарплату у 2.000-2500, ну хай ще із надбавками можна купити таку машину? Чому вона не з українським номерами - то вже мабуть я просто не в темі...

Читайте також