У Великому Березному 22-річний прикордонник побив 64-річного чоловіка. Подробиці від поліції (ВІДЕО)

4
21

Інцидент стався сьогодні, 8 червня близько 5:00 ранку неподалік магазину у селищі Великий Березний.

Як розповіли Mukachevo.net у Головному управлінні національної поліції Закарпаття, на місце прибули правоохоронці, які з'ясували, що 64-річний місцевий житель зробив зауваження 22-річному, який поводився неадекватно та порушував громадський порядок.

На слова чоловіка, останній відреагував агресивно та почав бити чоловіка.

"У ході опитування молодий чоловік чинив непокору правоохоронцям, у зв’язку з чим на нього було складено адмінпротокол за статтею 185 КУпАП. Також, за фактом незаконних дій, вчинених 22-річним стосовно потерпілого, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство", -розповідають у прес-службі поліції.

Додамо, що правоохоронці спростовують інформацію про те, що це був їх працівник, але відомо, що це був прикордонник.



Коментарі

К
коменТАТОр

публічно опустити такого прикордонника. я впевнений, що його батьки пишаються сином !

М
Мукачівець

Старий чоловік міг бути батьком кожного з нас . І цей "низькопробний елемент" у формі прикордонника України просто аморально , без думки , що може вбити цю людину - Б'Є СВОЇМ ЧОБІТОМ ПО ОБЛИЧЧЮ !!! Питання до урода - ти ще не здох , паскуда ?!

Ю
ю

і не дай Бог державну пінзію му платити!Уволити і на державну роботу нигда не брати! Най іде на зароботки чи просто за станок, сопляк! І проконтролювати, як суддя буде рішати. І кіть суддя буде хотіти одмазати, то і з суддьом так же!

Ю
Ю

Хто знае координати, iмя, фамiлiю, адресу цього ушльопка ??

О
Олександр

Звільнити сього чмoшника наркомана, бо уже понти ріже, як мало гроши заробив на контрабанді, а ще лібше одправити у армію оби го розума научили...

CA
cigany ali

Zaperevalniy pider,prikordonnikiv bahato z lemberga.

Р
Русин

Не чекайте ош дако го накаже із своїх . Свої такі ги він . Одомстіть му , хлопці - бетяри. Читаво , по нашому . Москалота прийшла має знати своє 16 -е місце

С
Справедливий

Вирахувати і таким же методом "ногою по рилу" , а потім ще і ще ..... зі словами "хто , СЮДА .." Невже на Березнянщині немає "ВИХОВАТЕЛІВ" . ДОБРО МАЄ БУТИ З КУЛАКАМИ !

М
Мукачево

Може в діда й нема рідні, щоб цього підера провчити. А декілька місцевих могли б на ньому приклад продемонструвати. Просто арматурою коліна ламати, щоб ганяв на 2х колісногму все життя і бажано, щоб дожив до років 64

С
справедливость

на зону и в петушатню пидора

ОЗ
Око за око.

Невже у 64-річного нема сина, брата, свата, кума? І він тут зараз пише, що потрібно відправити у ато, чи у тюрму? Позор на весь рід! Хто так зробить з моїм родичем, буде героєм, піде до небесної сотні.

Б
бидло

чути, шо не місний. Ко тобі буде кричати: " Хто?". Туй бидло би уповіло: " Ко богати".

Q
Q

Таких дурачков в закарпатье 60% от всей биомассы.

Ш
шоні

це скотина поламатиму руки і ноги падлови ще челюсть переломити оби пив через трубочку

В
вано

зарядити йому по пиці неадекватній!!! наркоман кончений!щоб ти здох!

A
Alex

Відбір у ДПСУ?????????? Де як коли??????????? З 2014 року посталять нового командира..... 10-го чи.... задолбався рахувати!!!! А про ВПС просто нема слів!!!!

Л
Ласло

На Донбас падлюку,в окопи.А то пригрілося на КПП,кожну зміну шось капне в кишеню і думає,що йому все по цимбалам.Хай спробує з сєпарами побитися.

Ч
читач

Все йде до Американського варіанта!!!

ДН
до нижнього

цими дебілами напхана тепер вся поліція,прокуратура і сбу

М
Місний

і як такі дебіли-неадеквати проходять профвідбір в Прикордонну службу

В
Вінченцо

Сяде на 5 років та буде мати час переосмислити свою поведінку

Читайте також