У Виноградові кінологи та небайдужі шукають тіло зниклого хлопця

15
15

Сьогодні, 23 травня у місті влаштували пошуки хлопця, яких зник ще з 8 на 9 травня.

Раніше Mukachevo.net писало, що востаннє Василя Гоблика бачили по вулиці Вакарова біля пекарні. Тоді у поліції Закарпаття розповідали, що до зникнення чоловіка можуть бути причетні двоє 27-ми та 26-річні місцевих мешканців, з якими у нього в ніч зникнення виник конфлікт, який переріс в бійку.

Вони зізнались, що побили 29-річного закарпатця та залишили його посеред вулиці. Однак, зловмисники через деякий час повернулися забрали побитого ними виноградівця в багажник авто та вивезли до річки, побили та залишили його на березі річки та покинули місце злочину.

Сьогодні ж місцеві мешканці, добровольці, та кінологи вийшли на пошук тіла хлопця.

Як зазначили Mukachevo.net у Головному управлінні національної поліції Закарпаття, пошуки проводяться як у самому місці, зазначеному районі так і біля русла річки.

На жаль, станом на 13:00 годину закарпатця так і не було знайдено. Пошуки тривають.


Коментарі

ЗВ
З відкритих джерел

07.04.2020 Виноградівський районний суд розглядав справу 299/240/20 позивача Артуро Міндака про розірвання шлюбу. Під час другого розгляду справи, 12.05.2020 позивач з відповідачем досягли примирення. Що таке зробила Рината Міндак, що чоловік передумав розлучатися??

Z
Zxc

Вспливе десь в кінці вул. 8 березня!

1
1

До 15:15.По Християнськи не мош,а по мусульманськи мусай! Не знаву,што туй повісти.Но знаєш,стикнутися із жорстоким вбивством сина і чекати,што будуть наказані? Ким наказані? В сюй бандітськуй державі за убійство меньше давуть,як за червений прапор.

В
Виноградівець

Зниклий торговав наркотиками...Це все розяснює...Про це ніко не пише...

Д1
до 1

то нiчого не дасть. Повiр, прийде час i кислота iм покажеся водою. Не варто батькам мстити за сина.

ТФ
то финал

та нимож тим 26 и 27 имити персти у лещата,та наразпувидять де е,ай глядати?а тоти из тупих полицайтив смивуться...не полиция ,а стадо тупориликив...

1
1

“Я”,ага в лікарню в Бангладеш доставили!Пацан в лікарні,а пів України го глядать!?Ти або тормоз або побратим тих виродків! Канешно,што пацана убили і тіло десь знищили.Тим самим два раз розбили батьків хлопця.Немають і кого по людськи похоронити! Батькові потерпілого би набратися мужності,втрачати нема чого, і плюхнути кислотою в очі отим мразям(27 і 26 річним).Щоб не здохли,а мучилися!

В
Вун

ПРОСТОГО ХЛОПЦЯ ШУКАЮТЬ ВСІЕЮ УКРАЇНОЮ МОЛОТЦІ.... А кого треба знайти то пак роками шукають....

Б
Баландьор

«Експерти» у цих ділах точно найдуть

9
911

Шо за писарі це писали? То пишуть шо шукають тіло,а потім що злочинці його побили і залишили. Вже точно знають що він помер? Не редакція ,а Шарашкіна контора.

GS
Gangster Style

пичаим

Р
рок

Нет тела-нет дела.

Я
Я

Де написано що його вбили,пише побили і лишили.А може його хтось побачив і до лікарні доставив

К
К

Хто знае, чому вбили? Яка причина конфлiкту?

О
Олександр

Дись має вспливсти...

Читайте також