Угорщина оголосила надзвичаний стан і розпочала битву з мігрантами (ФОТО, ВІДЕО)

11
22

15 вересня через міграційну кризу угорський уряд оголосив про надзвичайний стан в двох районах поблизу сербського кордону.

Надзвичайний стан дозволяє арешти і швидке винесення судових рішень щодо шукачів притулку - зокрема їх можна одразу депортувати в Сербію. Проголошення надзвичайного стану передбачає також переслідування угорців, які підозрюються в наданні незаконної допомоги шукачам притулку.

Натовп мігрантів сьогодні, 16 вересня, зламав паркан на пункті перетину кордону “Реске-2” і намагався прорватися.

Угорські правоохоронці стверджують, що змушені були застосувати слізогінний газ та водяну гармату. Поліція на своєму офіційному сайті поширює відео як біженці почали кидати каміння, палаючі ганчірки, шматки бетону і пляшки в поліцейських.

На вечір середи заявлено про 14 постраждалих поліцейських на місці події, з яких двоє госпіталізовані, - повідомляє офіційний сайт поліції Угорщини.

Угорська поліція заявляє, що діє на законних підставах і вживає адекватні заходи для захисту державного кордону і зовнішніх кордонів Європейського Союзу.

Mukachevo.net

Коментарі

Д
Дюрі

Не виправдовуйся. Зніми слов"янофобські шори.

ДМ
дід Михайло

https://www.google.com.ua/search?q=antimatrix.org.+интервю+с+раввином+финкельштейном

ДМ
дід Михайло

На руссофобію, я не повівся."Катехизис еврея СССР: "...В национализме, етом смертельном грехе всех славян, неустанно обвиняйте украинцев... а особенно русских клеймите вьісокодержавньім шовенизмем..." Як би ти уважно прочитав весь текст "Откровєніє ребе Шнеєрсона относітєльно славян" та в придачу до цього "Фрагмент речи И.Коломойского 25 сентября 2014 г. в Хайфе в честь Рош хо-Шана", тиб зрозумів би, наша влада, россійська, американська чи європейська-це скупчення біомаси твариної сущності матаріального світу, це величезний Звір з багатьма щупальцями, серце якого -іудорасизм. Коломойський, в своєму виступі признається яким способом вони-жиди навязали нам війну. Тому, заради справедливості, заради того, щоб закінчити війну з якомога меншими жертвами-нам необхідно знищити СиоНацизм, храми людських жертвоприношень-сінігоги та школи хабад, розстріляти Коломойського та його прибічників... поки вони, не знищили нас. 40млн. українців знищених жидокомуністами в 20-30рр.

Д
Дюрі

Пан Орбан має правду. Вун бізовно знайомий з тирадою Абрама Фоксмана "Погибайте арийские гои, рогатый скот". Нині залишилися лише два найбільших білих народа - росіяни і українці. За ними майбутнє! Дід Михайло начитався масонської лупини на "рідновірську" тему і повівся на русофобію.

ДМ
дiду Михельсону

рогулю,пуйди у синагогу,помолися за побратима-иудея парашина-вальцмана,тай перестань народ доставати жидовськими тупизмами.

ДМ
дід Михайло

Не фантазуйте, краще заходьте на https://www.google.com.ua/search?q=antimatrix.org. читайте уважно, війна Московії з Україною - це очищення українських земель від українців для забезпечення устрою нової держави Вєлікая Хазарія. (Откровеніе ребе Шнеерсона относительно славян; фрагмент речи И.Коломойского...) Россійські війська в Сірії потрібні для того, щоб добре підготовлених політичними диверсантами СиоНацистів молодих здорових мусульман, як найбільшу кількість переправити в Європу, щоб пізніше спровокувати міжрелігійні війни між іудохрестиянами і мумульманами

ДМ
дід Михайло

для "се", як би ти хоч щось знав про мусульманську релігію... Скажу по секрету, що іудоталмутизм і іудохрестиянство-це як сионізм і комунізм. Одне дерево-дві гілки. Зазазомбовані і направлені жидами молоді, здорові мусульмани пруть в Європу лише для того, щоб в недалекому майбутньому жиди змогли розпочати релігійні війни. (antimatrix.org)

С
сигінь

мало їх водов побризгали ничого страшного хоть ся помоли

С
сякойе

бидло пхайеся у мадярщину.Уроди мусульманськийе укормлени як бики,трощать нищать засиравуть усьо на свойому пути.Сякийе подонки голови християнам одризовуть,а типирь ся пхавуть ид йевропейцям на халяву жити.Правий Орбан-сволоту мочити треба,а хто ся лишить-назад у мусляндию,най си жизнь обустравують свойими руками

І
іван

ага, біженці "дав 3000 євро за перевезення до греції"! у нас ко має 3000 євро не про ландання думає!

Z
Zoltan

Петро, читайте новости: скоро границу Подкарпаття надо будет защищать от мигрантов с северо-восточной стороны!

П
Петро

А коли там буде мобілізація закарпатських угорців для стримання біженців? Щось там у мадярських новинах говорили що треба "мобілізувати" призвати закарпатських угорців для "захисту" мадярщини від напливу біженців. Хтось щось чув?

Д0
до 08:06

В тебе "капслок" залип? :)) Вiд того,що написав свiй висер великими лiтерами, вiн не став розумнiшим.

П
птн-пнх

НАЙ ЇХ ПУТІН ЗАБЕРЕ ДО СЕБЕ У РОСІЮ У СИБІРІ МІСТА ДОСТА!!!

L
Loni!

LONI!LONI! LONI!

М
Микола

То піз....ц обнагліли мусульмани вже по чорному.Хуярити їх з танка треба

ДЮ
До Юра

Не забувай,що Путiн дае зброю ЗАКОННIЙ владi Сирii. А турки i саудити з америкосами пiдтримують терористiв. Думай хоч трохи,телепню.

Х
Холмс

Ці люди не є біженцями. Вони перебували в небезпеці перебуваючи в таборах біженців в Туреччині. Вони вирушили за кращим економічним життям, а не втікають від загрози іх життю. Вони не просять притулок ні в Греції, ні в Мкедоніі, ні в Сербії, ні в Угорщині, ні в Австрії......їм подавай Німеччину та Великобрітанію з Нідерландами. Коли до Вас в оселю залазить не просто гість, якого Ви не запрошували і не чикаєте, а такий, який ще прагне викинути Вас з Вашої оселі, пробачте ....полеміка про права людини і толерантність повинні згадуватись і в контексті ґазди хати..... Хто захистить його права. Тому нашій країні потрібно брати приклад з рішучих, а головне власних дій Угорщини щодо захисту своєї територіі та власних громадян.

Ю
Юра

незабувайте шо то путін там порядкує оружіє дає а від недавна і військовиків туда загнав.лише до росії утікати ніхто нехоче.

Е
е

хуярити тих біженців треба. нехай йдуть додому і рятують свою державу а не на готове лізуть добро

СС
се се се

Люди життя рятують як можуть, влада хай розбираєся кого депортувати, а ти майжек давно собі мадярський паспорт маєш, оби гузиця не спухла. З жиру біситися - не шкуру спасати!

С
се

мусульманськойе бидло так просить притулок-дубасить представнику влади мадярщини.Подонку треба гнати назад у мусульманию,де уроду привчать ид порядкови браття абреки.

Читайте також