"Україна може забути про інтеграцію до Європи", - офіційна Угорщина

20
104

Угорщина погрожує блокувати будь-які ініціативи України у її просуванні у напрямку європейської інтеграції та участі у програмах Східного партнерства.

Про це заявив міністр МЗС Угорщини Пейтер Сійярто у вівторок, коментуючи підписання українського закону "Про освіту" Петром Порошенко.

— Ми можемо гарантувати, що це боляче вдарить по майбутньому України, - зазначив угорський міністр, який наразі перебуває у Сінгапурі разом з делегацією на чолі з прем'єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном.

За словами Сійярто, підписання Порошенком закону про освіту є ганьбою для України.

Президент Порошенко не раз говорив про те, що Україна хоче бути ближче до Європи, але сьогоднішнє рішення є «далеким від Європи, адже був зроблений величезний крок у зворотному напрямку», - зазначив Сійрято.

Угорський посадовець вважає, що порушивши міжнародні зобов'язання, Україна може забути про інтеграцію до Європи. І пригрозив, що Угорщина буде блокувати будь-яку ініціативу, яка буде вигідною для України.

Петер Сійярто зазначив, що на засіданні Ради ООН з прав людини Угорщина планує різко засудити рішення уряду України і використати своє право вето на будь-яку пропозицію, якщо рішуче не буде засуджено український закон "Про освіту".

Згодом, і ЄС включився у дискусію представники вітають намір української влади звернутися до Ради Європи за експертною оцінкою закону "Про освіту" і закликають зробити це якнайшвидше.

 

Коментарі

Л
лісник

знаете што вам кажу исе уже май хуже ги при руських

Ф
Фелерусинок

Не морочте собі голови! Угорщина намагається керуватися власними національними інтересами, а не вказівками з вашингтонського обкому.

I
Istvan

Для Владзімір - Сколько украинцев живут Венгрии? И где проживают компактно? Они стали гражданами Венгрии вынужденно, или эмигрировали по своей воли?

В
Владзімір

Як на рахунок повністю українських шкіл в тій же Угорщині чи Румунії ?

ШК
шабаш кацапотроллей

Бгы-Гы-Гы!!! Судя по комментам - на сайте реально "рузьке міръ"!

П
папа

та вы кому тото пишете?не видите,шо то трижды шистьорка 666

Z
Zoltan

Kyiv vzhe daje zadnij vhid!

Д6
До 666

Іди лем ты за перевал-марго пуслінна! Ще ты лем той не воняв!!!

Д6
До 666

Хто на якій мові хоче, то хай спілкується. Тобі, що до того. Треба, та хай откривають і китайські школи. У нас демократія. Мають право. Забороняти не мош.

6
666

Хочете розмовляти на мадярській, будь ласка, можете також вчити англійську з німецькою, а ще краще китайську, тільки про укриаїнську не забувайте і ніякої проблеми не буде. У Харкові, в"єтнамців скоро буде бльіше чим мадярів на Закарпатті, так може нам ще й Ханой почне умови диктувати, від імені Індо-китаю?

6
666

"Мукачівецю" давайте зробимо референдум, но кідь виявиться що ти балабол, то пакуєш ташки і на Московський потяг...

ВК
Вітьок Коропицький

Треба втікати з України. Пропаща держава. Нич уже доброго туй чекати не мош. Позираю, одно розочерованіє. Чим дальше, тим хуже. Словацький циган уже ліпше жиє, чим той українець. А шо дале буде? Уже і так много ко виїхав. Лишиться туй Порох сам, і буде жити по своїм законам. Ліпше на роботі пахати, як негр, но зато у свободний час чувствувати себе чоловіком, а найо*увати каждий може, лиш на хитрого, найдеся май хитріший. Всіх благ усім. Думаю, каждий пойме за шо я. Туй уже не є за шо боротися. Ще євреї нич доброго при власті не зробили.

6
666

Є туй хоч єдин справжній мадяр? Чи лишень кацапи?

S
Stepan

Ukrajna a hagon tul kezdodik ti itt csak megturt migransok vagytok!!

2
22:39

Лоці ни руський а совицький.Ни угорький а австроугорський,кітьись забичливий.Ни чекать нико тебе у Будапешті.150000 ни може указовати 42000000.Баста, будете учити і український,ни пумішать вам,

ВЗ
Вася з Берегово

До сом... Я і думаю і ти йів і російський хліб у 90-х роках... А пак хліб став украйінським... А перед тим(но тоді я іще не жив) хліб був угорський.... Це не треба забувати а забуваєте!!! А чому мені іти в Будапешт?? Я ж Берегівчанин... І Угорець на Закарпатті як 150 тисяч кромі мене!!!!! Що ти думаєш??? Де жиєш ааа???? І я учивсья на угорській і моя мама і все робити для того щоб моя дитина учивсья на угорській!!!!

ТР
Тагіл руліт

Прикольно читати як кацапські троллі-АЛЕНІ косять в коментах пуд закарпатців.

М
мисный

ДЛЯ ТЫХ ,ко риже из себе патриотив:послухайте вы козлы!коли киивляне приихали у Мукачево,та на свои уха чувим:"в Мукачеви и взагали в Закарпатти дуже красиво и добре...але якби ци мисни не заважали"...та исе як называться?

А
ааа

МУКАЧІВЕЦЬ ТИ якийись кацап мадярский раз так пишеш

С
Сом

Вася з Берегово АЛЕ ХЛІБ ЇЖ український не давиття много ти помогло що знаєш мову чомусь ще не в Будапешті

І
Інга

До Фатьова Ти не меригуйся не всі знають елітну мову якою розмовляють всі олігархи

ВЗ
Вася з Берегово

До Олекса Може за то бо вам і за гроші не стойить дати угорськи пасспорт бо позорите краіну???? Таким як ви без паспорта!!!

ВЗ
Вася з Берегово

До Я... Но ти написав :) Реально :) Це ти сам готь зрозумів????

7
777

При советах мадярські школи нікому немішали,майдануті зовсім недружать з мозгами

М
Мункач

Закарпаття приеднали до укр.так само як крим до росії, Не булот і небуде ніколи закарпаття під укрнациками

0
02:41

А што ти кацап пириживаш за закарпатців.Ліпше пириживай за чичню.На яку ти тратиш на рік 6000000000млрд. доларів,із населенням 1500000 ,што лиш малинько більше уд закарпаття.І яку ви прйиднали войнов до себе.Пириживай за дань,яку платиш гордому кавказькому народу.Хрен пистьий вам удасться розворошити закарпатців.Ваш час ся минув.

О
Олекса

А мадяри чому заберають свої паспорти, які видали українцям за гроші, якщо не знаєш їх циган---у мову

М
Мукачівець

Даааа читаю коменти і поражаюсь од українців які они НАЦИСТИ . Чому українці себе так ведуть яу нацисти ? Українці вас на Закарпаття нико некликав і нико нас місних незвідав чи хочиме ми до україни . Так чого ви туй так роспинаєтесь ? Закарпвття не україна а насильно приєднана до україни без всяких договорів . Ко вам дав право унижати і командовати ? Може ми Закарпатці нехочиме бути з вами . Давайте зробиме референдум і увидиме скілки населення хоче боти з українов .

Я
Я

До васі з Берегова. Ти клоуна у зеркалі увидиш!!!! Я був тут мав срав брав. Так приблизно ви і вчитеся.

ВЗ
Вася з Берегово

До Я.... До тебе просто слово ни є.... Видно ти ни з цих крайах.... В угорськомовні школи 90% горей від угорщини пригодить а не від держави!!!! Ти клоун чесно??

ВЗ
Вася з Берегово

До Жолудь Я коли народивсья тут іще СССР був!!! І учивсья на угорській!!! І я був тут мав російськи пасспорт а учивсья угорську!!! Про що ти говорши ааа???????

Я
Я

Не є..іть мозги!!!!! Шо вадитеся, як клоуни. Молодь в мадярських селах абсолютно не розмовляє на Українській. Це нормально???? В українських державних закладах освіти повинні викладати на державній мові!!!!!! Хочете по мадярськи - вчися як іноземець і плати гроші за навчання як іноземець. Або створюйте приватні заклади освіти і с..ка хоть по КИТАЙСЬКИ.

ДZ
До Zoltana

От пишеш ти, що знаєш угорську, українську (сумніваюся), російську, французьку, німецьку, англійську мови. Без сумніву молодець. Сам знаю шість мов, в т.ч. й угорську. Чому ж ти не пишеш на українській мові. На кого це розраховано. Добре, я розумію угорську, мені всерівно, але не всі її знають. Тим більше сайт цей україномовний. Чи ти думаєш тут чистокровні угорці сидять, які тебе не зрозуміють. Хоть би на клавіатурі угорську роскладку поставив. А то пишеш як москаль)))

ВД
василь до пітьо

пітьку! ті держави боялися виступити проти, лише мадяри заварили кашу, а потім до накритого стола збіжалися остальні!

Ж
жолудь

Мадяри живуть на цій землі, мають паспорт України, а мову от, вчити не хочуть і не будуть. Щоб наш чоловік узяв паспорт мадяра -мусить знати мову?Як це розуміти? Може най хоч закарпатцям без мадярської мови мадярський паспорт дадуть, як їм дали.

ВЗ
Вася з Берегово

Алло Гараж!!! Що це за великі націоналісти???? Готь би з одним з вас зустрівса б уже... Але погоду ви ни з Закарпаття бо я 3-4 района пройіжджаю та ні одного такого ни є.... Такщо ви не наші!!! І правильно... Хто гоче то уже уче цю мову а кому фіолетово тому так і останеться... І школи наші не закриють бо не даме йім!!!! Minden rendben lessz remeljuk!!! Bizzunk benne h Orbanek kello nyomast tudnak majd gyakorolni!!!

Z
Zoltan

українець. Nagyon helyes. Mivel en ukran es magyar allampolgar vagyok, igy is, ugy is beszelek. De tudok oroszul, franciaul, alsobb szinten nemetul es angolul is. Mit csinaljak, akasszam fel magam?! Варишський: + 100

ДZ
До Zoltan

Голубчик,не поленитесь посетить андролога.Вам что-то мешает.

У
українець

Громадяни України повинні розмовляти по Українськи, гр. Угорщини по Угорськи...

Д1
До 10:51

Знаєш козладоєв,регулярна армія не заниматься рострілами.Ото були примирзинні фашисти,які люто нинавіділи русинів. Коли паскуде галичани на когось нападали.Усе убороняли свій край.Бойня на Красному Полі,початок Другої Світової войни .Рузрішеня на бойню мадярам дав АДОЛЬФ ГІТЛЕР,який мадярони Хорті,уконали из виликим запалом.

П
Пiтьо

До Василя, угорщина не йедина яка виступила проти копчоних мiгрантiв, Польша, чехiя, словаччина, литва, латвiя, да пiв Европи не хоче приймати тот сброд. Шо ти чешеш туй.

Ц
Центровський

Не один наш мадяр не хоче йти в Мадярщину. Кажуть шо мадяри то така сволота яку же пошукати треба.

В
Водило

Народ скорочується катастрофично.Це вже Біда. Дайте робочі місця та гідну зарплату. А вже потому.....і такий закон.Добре знання укр.мови дозволить на відмінно вивчити....польськую мову.....та звалити туди

В
Варишський

Тут дійсно проблема не вмадярах та мові.Ви подивітся як наші жидомасони спішать чуюи крах.спішно приймаючи пенсійну реформу.медину.закон про мову.Взаконі про мовустрашне те що по плану закриють практично всі сільські школи.а це означае крах села та продаж землі з а бесцінь.план влади діе.Украіна вмежах10 мільонів бидла рабів для потреб евро та американських капіталістів.Розумні підприемлеві виідуть.БЕЗВІЗ.медична реформа щоб виздихали.пенсійна щоб молодь знала що напенсіюрозраховувати нічого.Агресивні та войовничі ляжуть на війні.унасза то АТО уже 3 роки.хоа дураку понятно що саме слово АТО мае тривати пару днів.що залишитьс...земля та кучка рабів та бидлоти.

Т
Тарас

Семен семенич правду пише ,все це надумана та штучна проблема яка ніякого відношення немає до життя пересічного.З 1 Січня доллар по 30 от то проблема.Машина дров по 10 тисяч гривень,це також проблема ітдА те що Мадярські діти будуть чи не будуть вчити мову це їхні проблеми.Якщо хтось захоче то вивчить а хто ні то не вивчить.А взагалі молодь Угорська так само як і Українська виїжджає за кордон

СС
Семен Семенич

Розумно мислячи робимо висновки що основна істерика йде від російських ботів та тролів а також від порохоботів.Мадяри якось ім побарабану.Пару днів назадбув в Бейгані та ні один мадяр незнае про що мова.живуть собі люди тай живуть. як е.

Z
Zoltan

Я magyarkent очень рад, что Порошенко подписал этот закон, забрал свои школы – и паралельно этим язык, культуру, идентичность –от венгров, от русских, от румун, от молдаван, от поляков... Я очень рад, потому-то наконец-то - надеюсь прямо с завтрашнего дня! - Украина расцветет и станет самой богатой страной не только в Европе, но по всей Земле. Немножко с опозданием: благая лет, мой любимый президент, горжусь тобой! (Лишь бы яйца не мешали).

П
Петро

Они у Львові нияк не годні питання з сміттям рішити а ви тут про велику матерію і ВВП пишете.

О
Остап

Для заперевальних чим вище долар скаче тим вище економіка)

О
Олегу

Олег,не миригуйся и не обясняй нич!Кастрюля му на голові,читати не видить!

Й
йоужi

Зайди на офiц сайт мiн фіна .index.minfin.com.ua

ДМ
До малярів

Ти уткись взяв дані цифри? З потолка? Якшо рішив блеснуть цифрами то давай посилання на джерело.

Д1
До 123

До 123!!! (Але зміни є уже. Економіка у нас починає рости) Ти хоть даколи знімай каструлю з голови, ввп Украiни (2013)-183 310 млн$ . ввп (2017) 93 270 млн$!

3
321

До 123. О,я вже з твої подачі,мадярчик! Ким я вже в тебе,продажний нацику не був.Блін,ви вже помішалися на тих націях!Кажеш,що західні укр. то русини. По перше,брехня із серії копачів Чорного моря.По друге, ну добре,най буде так,та чому від слова русин вас галичан корчить,як чортів від святої води!!! Я не мадяр айбо від вас дикунів-бандерівських хоч до фраса і то буде ліпше!!! Ви вічно люди мечете у війну,жебрач,розруху! Ви самі по собі злобні нетрібні холуї! Кажеш 1939 р.? Во-во,там ви дітваків-гімназистів подстрікнули піти проти регулярної армії,а самі,сволоти по криївках сиділи. А президент втік на поклон до німців! Ми читати вміємо, та і люди ще памятають!!!

Й
Йоужі

До 123!!!! (Але зміни є уже. Економіка у нас починає рости) -Ти дурний чоловіче.

Ф
Фатьов

Маляди кідь хочете у нас на Закарпатті жити то не розказуйте нам з ким ми маєме дружити а з ким нет. Лучше мову вчіт поки час є. А то так і лишитесь неграмотнити силюками

П
пітьо

форінти зовсім обнагліли)))

С
Сало-вей

во штирить заперевальних кополу! уже і "хресних батьків" собі вибрали -чеху і словаку. Заболи бізувно, як їх одмудохали їх "хресні" у Хусті в 1939, як потом, по войні, ганяли гі зайцю на вадасці, їхніх бендеровських "лицарю", котрі втікати до Німеччини по всюй Чехословаччині а потом передавали їх полякам для шибениць. А про "адин народ"-правда.Лем окрайинці не з русинами Адин народ а з русскімі, зазвідайте любого русского. Малороси-окраїнце, туй вам нич не світить, вертайтеся в расею, путін вас любить, он всьо паймьот і простить вас тупоголових.

І
Іван

Фатьов, тут розсварити лиш ви заперевальні хочете місцеве населення, але у бидло нацистів нічого не вдається

О
Орест

як би пси заперевальні "123" !"Фатьов" не ревали туй а правду ми Закарпатці знаэмо. Живемо і жилисьме у мирі докі такі як вун Оунупісти бандерівські нацисти не прийшли і свою ідеологію не почали тут всім навязувати. Нигда нас з Окраїнов нич не обєднувало і не буде.

*
*****

Орест,не тупи-хто тут у мирі жив з мадярами?Хіба що після другої Світової,з примусу..А до того мадяри били пендиками та використовували місцеве населення як рабів.Це добре пам'ятають наші бабки й діди.

О
Орест

як би пес заперевальний "123" не ревав туй а правду ми Закарпатцы знаэмо. Живемо і жилисьме у мирі докі такі як вун Оунупіст бандерівський нацист не прийшов і свою ідеологію не начав тут всім навязувати. Нигда нас з Окраїнов нич не обєднувало і не буде.

1
123

До 321 Мадярчику ти знову не попав)) мадяри гавкають це правда- але закон підписаний. Для прикладу «хресні батьки» Карпатської України врешті решт підтримали нас у цьому питанні- я про Словаків якшо ти не поняв. Русинами називали всіх жителів західної України, Просто на закарпатті через ряд причин цей старий етнонім зберігся довше всього)) а так називай нас хоч русинами хоч українцями- різниці нуль. Ми один народ який говорить на одній мові з деякими регіональними діалектами- який ходить в одну церкву і який є однієї словянської крові. Такшо не тобі нащадку смердючих азіатських кочовиків розказувати нам хто ми такі. Для справки - от тобі відос- https://m.youtube.com/watch?v=35WG0Euh88k Хай подивляться всі кому цікаво. Розсварити українців закарпаття і українців галичини- це державна політика будапешту з 30 років- після того як була знищена - Карпатська Україна.

3
321

До 123. Ти диви,конструктивний наш! Вже зявились русини Закарпаття! Ще пів року назад ми були сепарами,агентами Кремля...! А як мадяри щелкнули по носу,то і ми зявились.А ще, якщо румуни гаркнуть,то тут вже будуть проживати угро-укро-русини,а якщо поляки зубами зріжуть,то матеріалізуються валахо-угро-укро-русини! Котрі ж то угорські класики-політологи(щось нове) в своїх посланнях до нації знали про Україну? Хіба сорос? Угорщина бідна аграрна країна,правда будує школи,дороги для багатої україни! Та американці вам визначили роль супер-пупер аграрної країни.Ви ж кричите на кожному кроці.Ви ж лайдаки занапастили 5-у у Європі промисловість.Ви ж заводи,фабрики на металолом порізали!? Економіка росте!? Опустили на -15% за три роки,а потім підняли ВВП на 2% за рахунок втечі міліонів гастарбайтерити і кричать про ефект! Ефект буде,ще й який!!!Міхо кричав,що через 20років підтянеться економіка до домайданного рівня! Бігаш,рвеш свій пукан,а показуєш свою дурь набуту за 30 срібників!

1
123

Можливо в мадярщині вистачає грошей на ремонт доріг через детенізацію економіки, меншу корупцію і кредити євросоюзу. Але економічний поненціал близький до нуля. Промисловості Угорщина не має впринципі. Тільки фермерство. Мадяри, занадто мало часу пройшло після Революції Гідності в Україні. Тай не закінчена вона ще до кінця. Але зміни є уже. Економіка у нас починає рости. Маховик великої країни, яка в собі може помістити 7-8 угорщин тільки починає розкручуватись. Реформи зі скрипом але ідуть. Ефект буде через декілька років. Іде детінізація економіки- в якій до 70 відсотків ввп. Почекайте) у нас починає працювати промисловість. Мадяри в плані навіть економічного сепаратизму вам нічого не світить. І читайте своїх класиків політології- вони казали що нормальне існування Угорщини не сожливе без України. Такшо Бог зробив так- шо ще прийдеться бути стратегічними партнерами. Такшо розслабляйте свої пукани і вертайтесь до конструктиву.

1
123

Мадярські тролі, не розмують шо тактика 30 років на Закарпатті не спрацює. Русини закарпаття і всієї іншої України єдині. Коли угорський реваншизм дійшов до закарпаття в 39 році. Основною метою його було посварити українців закарпаття і українців галичини.Натомість проводили активну мадяризацію. А ше придумали концепцію тисячилітньої дружби русинів закарпаття і мадяр. Саме тут зараз у коментарях мадяри пишуть під видом «тіпа місних». Але мадяри не розуміють шо «місні» свій вибір зробили і назва йому «Карпатська Україна» Дякуючи нашим братам словянам чехам і словакам- які посприяли національно-культурному відподженню русинів закарпаття. Такшо вони для закарпатців -хресні батьки.

Ц
ціфірь

хлопці, не спорьте з бовдуром, ви йому нич не докажете. Але усім на замітку-123 є типічним продуктом окрйинськой школи.Як писав І.Франко-бов Гриць Премудрий родом зКоломиє, вчився бардзо добре на філозіфіє. Хочете бо ваші діти боли такими-тогди вперед за образованієм у окрайинську школу

О
Олег

До 123 ...Бачиш виявляєтя факти говорять інше,хто унас ні на що не валовшна країна?????Правильо Ненька Україна!Незалежносамостійна.І що це унас?Правильно !Обєктивна реальність:)Якщо мадяри бідні та не спроможні то що Україна?

1
123

До Чижем Мадяре- ні на шо не спроможна мадярщина. Не той поненціал) бідна країна у центрі європи. Яка і армії толком не має. І саме гірше для тебе- це обєктивна реальність. Такшо іди відпочивати мадяре

Ч
Чижем

до пронумерованого скорше каклам мадярський шегберугом прилетить, як уже боло-до днись ся шкрепчуть

1
123

До Василя) Якась угорщина, якої на карті не видно нагнула МВФ- читай Америку. Бугага) - не проспи завтра уроки)) Поки ваші вибрики терплять- але коли від німців по зубах прилетить- мало не покажеться

ВД
василь до 123

єдина держава яка виступила проти мігрантів в європі то угорщина, і що всі в..сали собі африку крім мадярі та і хер забили на меркель і її компашку. мвф нагнали у п..у , і сидить мвф сосе палиць де усратися, кому! на черзі в...сати порохобочці, який має свій завод рошен там "бонбонеті"!

Д1
До 123

Скоро по другому будеш говорити

ДК
До кента

Давай, кент. Приїжджай, ми тебе чекаємо

1
123

Ахах) мадярщина настояща ЦеЄвропа. Ви там шістьорки на пташиних правах) шо вам скажуть німці то і будете робити- впринципі як і при Гітлері)) настоящі посіпаки)) Угорчики, закінчаться європейські кредити - то закінчиться і ваш дешевий понт. Шо таке Угорщина- це одне сплошне село і Будапешт) А поки шуруйте вчити українську.

М
Михайло

Ура так і треба!Ще Крим визнати Російським треба!

П
Правда

Ну-ну...радуйтесь украинчики, радуйтесь :) Як вас з Украини на заробитки не випустять от тоди заспиваете у вишиваночках своих...

Є
європа

У європу вам ніколи нe попасти !

В
василь

аййййй моллллодееееець! навчемо європу бенкетувати!

2
222

ДО 123 Так нiхто й не сперечаеться. Тут просто народ травить один одного не пойми чого...

1
123

можна спорити довго и обкладати один одного..але чому до тепер наша влада забивала болт на всiх нас та не дуже переймалася Тим хто на який мовi вчиться....вони ж самi бiльшiсть незнають украiнськоi мови....ще раз доказують шо народ для них нiхто

ІД
Іван до 123

памятаємо - бандерівські оунупісти

2
222

Закон про освiту це вигiдна ширфа президенту, котрий в даний час плануе свое безбiдне iснування десь в Iспанii. Й тим самим стравлюе народ украiни неважливо якою мовою вiн розмовляе....

1
123

Як би тут українців нациками не називали- але хто справжні посіпаки Гітлера, а сьогодні Путіна - всі добре памятають

Ю
Юра

Нехай нацики кожин день дивляться на Мукачівський замок, на Турула і далі говорять що це історична земля хохлів)

.
...

тут всі такі розумні зобралися і всі протів мадярів. Які бо они не боли они хоть якось пробують свій народ захистити,а ваш любимий порох всіх вас дураків обкрадає Но зато всі за мову українську. Лиш не знаю чому ви всі ко так свою мову любить і страну робите собі мадярські паспорта? Думаю тому шо з ним маєте якусь перспективу, а з українським можете лем огні накласти чи у туалет піти утерти гузицю

М
мункач

українські нацики -дибіли

Р
Роман

Щи мадяри Україні не вказували шо робити...

Р
робот

Не по європейськи позбавляти громадян угорщини громадянства за незнання угорської мови , двойні стандарти ?? Ні не чув

I
Ivan

A Magyarok megalazta az ukran Nacik. Csak igy tovabb!

D
def

мдааа... бачу мукачево.нет любить срач розводити) у ФБ під цією статтею тупо батл берегівчан і львівських)))

SV
sershun vasja

хто такі Мадярі шо пуп землі - най сидять ниже трави нічого вони тут не рішають - вони все думають шо вони май хитрі і іумні бо ми по мадярські не розумуємо............. дурний піп їх хрестив.....................

ДО
До Орб

Ти дивлюся далекий до законів Європи. Краще би промовчав ,щоб дурнем не виглядів

O
Orban

Та не звертайте увагу на мадярів,они нич не рішают в ЄС. Що Путін їм скаже , то і говорят

С
Стурбований

Петр - язик у тебе в роті. Мені теж непонятно - о чьом ти пішешь тут? Совсєм плохо у тебя с образованієм, лутше учі укр.мову...

K
ka

це точно шо аби безвіз закрити і людей тут аби і не рипалися. скоро і на заробітки не пустить порох )чекайе все попереду.

Б
Бублик

Петр, так ты ущербный и не окрепший выводок даже свой собственный язык осилить не можешь, а суешься в другой. В двух фразах у тебя две ошибки, бездарь никчемная. Может ты просто имбецил и с тобой нужно по-проще?

ДП
до Порошенко

Камраде, Порошенка вибрали 60% українців. у європі так- раз за тя проголосовали, значить вибор президента-то вибор всіх. от і роз*обуймеся за дебіла

П
Петр

Бублик, ты свою "мову" где откопал? Вообще не понятно, что за язык-то? Или вообще в школе не учился? В Мукачево совсем плохо с образованием?

П
Порошенко

йопаний порох підписав його і не пускайте до чого тут українці?? не пускайте всіх хто цей закон підтримав....

С
Степан

Жебракам хохлам і так не місце в Європі. Лише за кредити МВФ можуть жити

Б
Бублик

свуй. Який сюрпрайз, про что тя трепле, убогого? А шо щи мали скатаи венгри? Шо усьо дубрi? Конечно, они огризнуться, попужають.... А такi як ти - сопляки малообразованi сразу "уууууу.... типирка буде....юююйййй, держiться". Юйкай дале, тай учи помали укр.мову :)

Я
я

цей сценарій спеціально розроблений украіною та угорщиною щоб безвізрвий режим прекратити.всім всьо ясно.договорилися і іграють на публіку

С
Свуй

Но укри скачте дале із своїми мовами. А типирь чекайте сюрпрайз . )))) так вам і треба тупим украм ))))))

Читайте також