Україна вимагає від ЄС надати прізвища тих, хто має подвійне громадянство – угорське та румунське

25
56

Україна звернулася до Єврокомісії щодо необхідності вирішення питання прикордонного контролю з Угорщиною та Румунією. Про це заявила заступник міністра закордонних справ України Олена Зеркаль, повідомляє УНІАН.

За словами Зеркаль, українська сторона звернулася до європейських колег щодо питань, пов'язаних зі спільним прикордонним і митним контролем.

"На жаль, наші сусіди, такі як Угорщина та Румунія, вони не дуже активно відпрацьовують з нами питання укладання угод про спільний контроль, і в цьому є певні політичні проблеми, пов'язані з тим, що вони не хочуть світити кількість осіб, яким видані їхні національні паспорти", – сказал Зеркаль

За її словами, це питання було піднято перед європейськими колегами, і минулого тижня під час візиту президента Петра Порошенка до Брюсселя воно обговорювалося на рівні президента Єврокомісії Жан-Клода Юнкера.

"З тим, щоб був організований візит комісара в Україну і була організована зустріч з міністрами закордонних справ країн-сусідів, для того, щоб вирішити комплексне питання щодо організації спільного митного і прикордонного контролю", – наголосила Зеркаль. 

Варто зауважити, що тільки за офіційними даними угорське громадянство отримало вже понад 94 000 громадян України, а заявки на його отримання загалом з 2011 року подало уже понад 124 000 громадян України

Варто наголосили, що згідно з українським законодавством подвійне громадянство не передбачене, водночас, також не передбачена процедура санкції за подвійне громадянство.

Mukachevo.net

Коментарі

У
українець

Так починалася війна на Сході і у Криму, язик їм мішав руський, а тут на Закарпатті друге громадянство їм мішать! Добре шо у Криму обійшлося без крові, бо Пецю (ПОПа) накопкали у гузицю єлі втік, паскуда! Адольф казав: "Де ійуди, там війна і біднота, вони(жиди) по всьому світі, як гієни пють кров і вбивають словян, травлячи народ на народ. цинічно сміються і наживаються з цього, як наш гарант. але прийде час коли ми будемо з них сміятися, історія повторюється"!!!

Л
лоци

украина така як роса на поли

ДП
до ПОПиків і Яциків

ЧОМУСЬ ЖИДАМ ПАРХАТИМ МОЖНА МАТИ ПО ТРИ-ПЯТЬ ГРОМАДЯНСТВ, А ПРОСТИМ, ГРОМАДЯНАМ ЛИШ ОДИН,НО НЕ СУКИ ЖИДІВСЬКІ!

Ц
цило

я рекомендву украини недавати дани мадяр щто мавуть укр паспорта

У
Українець

А ті 450 дебілів, шо у раді сидять по скільки громадянств мають і шо??? Їх не можна наказати, рука за своїх не піднімається?? ТАк що залишіть простих громадян в спокої, якщо не хочете ще один майдан!!!

В
Валя

Їх на х..й в Брюселі не послали? Мозгів немає щоб зрозуміти що мадяри мадярів натуралізують, а румуни румунів? Може вони хочуть здати Закарпаття, як здали Крим? Тільки ніхто не бере.А ще не проти контролювати кордони чужих держав "немають спільний контроль на кордонах" - не хочуть, не треба ЄС ця головна біль. і так українці з лівими паперами бігають на тести, щоб здати документи на друге громадянство по репетирам ходять румунську та угорську вчать. Сидіть тихо і не сердіть нікого.Дістали вже!

ДО
до Олени Зеркаль

Что-то не так в заЗеркалье ? Нет, там как раз всё так, как надо.Сомневаюсь, что у Вас нет второй ксивы.

Л
Ласло

А почему никто не требует от заграничных банков выдать фамилии украинских чиновников и политиков, которые за последние 24 года открыли в них банковские счета на крупные суммы и не заставляет этих людей вернуть деньги в Украину!? Может ответите, госпожа Зеркаль!?

Z
Zoltan

Начну с того, что заголовок не корректный: в материале идет речь только а том, что украинсакая сторона жалуется на то, что Венгрия и Румуния не хотят совместную работу на границах, и предпологается, что причина этого: они не хотят "предать" тех людей, которые помимо украинского имеют венгерское или румунское гражданство. Но дело в том, что эту проблему может решать только Украина: просто надо узаконить двойное гражданство. Это не так сложно, ведь оно и так уже существует, возьмем в примеры хотя бы Коломойского, Саакашвили, Яроско. Или же тех миллионов, которые годами работают в западных странах, и по их законам уже имеют и испанское, португальское, италианское ыд. гражданство. Болше че уверен, что 99,9 процентов людей, которые имеют двойное гражданство, если поставлят их перед выбором, выберут не укранское!

M
Mukachevo

Dlja Ekecka: Projdisja po mukachevo, Lvov chi po Kijivu i pobachish ne menshe musulman. A voni isnujut na tvoji i moji podatki. Tratjat tvoji i moji podatkovi hroshi. I skoro tvoja ditina (don'ka) bude kohankoju takoho musulmanina. I tse tut v Ukrajini.ZA tvoji zh groshi.

M
Mukachevo

Zakarpattja okkupovana territorija Radjanskim Sojuzom z oseni 1944 roku. Tse istorichnij fakt. Ukrajini jak derzhavnosti tut ne mistse. NA Zakarpatti zhili kupa natsij i pid chehami 18 (1920-1938) rokiv i pid madjarami 1050 rokiv i navit' Korjatovich z rusinami z Kijivskoji Rusi sjuda musaj buv tikati . . . . Tak nehaj derzhava dast nam (vsim natsijam jaki i zaraz tut zhivut) spokijno zhiti na svojij zemli.

4
444

додаю призвіща яценюк коломойський саакашвілі і тд

M
Mukachevo

Mozhemo integruvatis u Serednju Afrikansku Respubliku abo u Mozambik.

M
Mukachevo

Samim Ukrajintsjam Ukrajina ne potribna . . . NAshi gromadjani gotovi zhiti de zavhodno v inshih derzhavah po Europejskim pravilam. Bo bidkujut za majbutne svojih ditej . . . A zaraz prizov do armiji ta mobilizatsija, vojnushki hrajut' . . . komu taka derzhava potribna ? Deputati uzhe davno nas prodali na kilogrammi a jihni diti v Berlini, Lisaboni, MAdridi, Londoni vashi (i moji tezh)vkradeni podatkovi derzhavni groshi trinkajut'. A vi za pasporta turbujetes ? Slipi i gluhi vi vsi ne bachete dalshe svojih nosiv. Shkoda . . . Taka Ukrajina majbutnjoho v Europi ne maje.

M
Mukachevo

Na zhal' do EUROPA Ukrajini daleko jak do Pekina rakom . . . I Portugalski i Ispanski i Nimetski a osoblivo IZRAELski (vid deputativ) trebe pozaberati !!!!! Pochinati treba z VERHOVNOJI RADI !!!!! Gavnjuki.

Х
ха

Хай Європа надасть прізвища!!! Я сам напишу прізвища: Петренко, Кіш, Василенко, Дюрдь, Геєц, Береш, Телепанич, Балога, Пацкан, Шомоді... і ще з пару десятків можу написати. Хай Європа надасть прізвища, а Україна хай є*еться:))

S
skip

XA XA XA !!!!

S
Sandor

Україна уд Європи може шось лиш просити і то на куліньох!

B
Bandi

SOS!!! SOS!!! SOS!!!

J
Jozsi

влада україни думає що так може зупинити людей які з подвійним громадянством тікають в европу

E
Ekecka

А "матiр нiмецькои нацii" Меркель теж хоче Нiмеччину угробити, Барак, напевно приказав.

В
віталій

Аякшо ті що мають громадянство відмовляться від українського,шо тоді влада запропонуе? ? ? ? ?

E
Ekecka

Ага, в Европу. З Европи скоро всi будуть утiкати хто куда, хто не захоче паранджу носити i у мечеть ходити. Ви що, не бачите, шо робиться? Угорщина, Нiмеччина задихаються вiд напливу "бiженцив", тобто нелегалiв. А це все мусульмани. Через пару рокiв будуть своi закони встановлювати в Европi.Так що радуйтеся, що ви дома i муслiмiв у вас нема.

Х
Холмс

Таке враження, що у шоколадного та самого принципового Президента замість мозгів, тирса.....або він засланий козачок. Сам розхитує човен який і так ось-ось перекинеться..... Він чудово знає, що передача таких даних суверенне право кожної країни і що х..й він отримає у відповідь, але такими заявами він в першу чергу викликає злість на паніку серед простого населення власної країни.

БВ
Бисага Віталій

україна якшо адекватне керівництво то може лише промовчати іробити так! щоб у майбутнному нашим дітяп непотрібно було ніяке громадянство,а тепер підбирати соплі і чекати траншу.

С
Стас

сосати най їм дадуть

V
Viki

Маруся ти добре написала.Тут нема що роботи.Ще буде хуже.Люди хто може їдте закордоном.

К
Клоуни

Причому всі, і фейкові "мадяри" і "румуни", і влада, і той хто її обирав. А якби государство гондурас давало 1 млн$, то ви би трутні всі би в чергу туди стали. Мало вам вічно))) За що люблю нашу неньку, завжди знайдеться щось, що розвеселить. Аж жити хочеться) Слава Україні!

М
Маруся

Стаким рiвнем життя в Украини нема будущего.Скоро жони повиганяють своiх чоловiкiв, стакими зарплатами.Розводи будуть зашкалювати,Молодим сiмьям нема даже де жити,Половина заграницю пiде жити.Украiна i нацiя деградiруе,щей дефолт на 4роки отстрочили.Круто надiятись накраще i европейские майбутне,но знати шо скоро буде ще хуже .

V
Viki

Hulye ukranok.

С
Слава

чого від нас хочуть

С
Степан

Ми будем колись і европі років через 150

G
Gyorgy

Magyarnak szulettem es ugy is szertnek meghalni.Az ukran allampolgarsagot meg nem kertem. Eljen a magyarsag. Isten ald meg a magyart...

*
***

А ЕС для начало потребует список депутатов, министров, чиновников, имеющих несклько гражданств!!!

1
123

я хотів відмовитись від українського громадянства, так сказали що років 5 чекати треба

:
:)

Mit akartok szarkupacok?

0
007

Це означає,що якщо буде інформація,то автоматично наш край скаже Україні:ДОПОБАЧЕННЯ".А до олени-подивись у зеркало і в першу чергу пройдись між депутатами.

Я
я

ага, узнают фамилии и потом штрафовать будут для пополнения бюджета. А мужчин прямо на границе с мадярскими паспортами в армию забирать.

АХ
А ху-ху не хо-хо?

Йтак йся кончена страна йде в пи..ду.

Ю
Юрист

Повний бред. Назва статті взагалі не сумісна з текстом цієіж статті. Введення спільного контролю не передбачає того щоб угорці та румуни надали дані про громадян вже своєї країни . Ніхто ніколи не надасть Украіні ці данні. Так як і Україна не забов'язана надавати дані про нових своїх громадян.

М
мукачівець

Най леп іщі ті уроди від мадярів требують , так до требують шо мадяри пак зазвідауть на якому основаніі закарпаття находиться у україні ! І пора уже знати тим дебілам шо у мадярів шо у румунів не запріщено мати двойноє гажданство !!! Там до саакашвілія та коломойского най ся имлять !!!

М
Марина

Безработица в Украине стала высочайшей за всю историю страны Среди жителей Украины безработица достигла самого высокого уровня за всю историю страны, заявили в Минсоцполитики Как заявил заместитель министра социальной политики Валерий Ярошенко в ходе пресс-конференции, только среди молодежи процент безработных достиг 23%, передает "Укринформ".Може щей тих шо заграницьв роблять,вернути сюда внещету?Цi псевдо-реформатори дебiли.Це йiх треба гнати за границю,аби не грабили народ.

СН
срочно надо получать!

чим більше нас буде тим КРАЩЕ!кось зуби зламле!

АС
Андрей Соколов

тупые рагули

Т
Тібі

цинізм зашкалює

СК
Света Кость

Охренiли зовсiм.Усамих по 2-4 паспорти,аби в овшорах податки неплатити,i всучайi великого кiпеша утiкнути закордон.Тот же Аваков був у бiгах,i жив закордоном при Янику,Щей понаберали iноземних злочинцiв бiгах у владу.Шо они хочуть от простих людей якi хочуть получати европейскi соц виплати?Нелегали i бiженцi,що масово емiгрують в европу,в йiхнiх крайiх зарплати вищi даже чим у нас. 50-150$ пенсiйi i зарплати це дуже добре ,я пишаюсь цим.Я горжусь шо ми набагатша i розумна,толiрантна,нежидiвска нацiя в свiтi.Слава Украiнi.Я пишаюсь шо саме Украiнка,а не акась там Амереканка,Канадка,Нiмкеня,Британка i т.п.

ИУ
Иван у тирні

Лем што исе но уповиште ми? А што будуть робити кить видатут им ге? Начнуть депортувати ци што?У них у самих по 3-4 громадянства паскуды.Не оби зарплату тай пенсию пуднимали,не,им гражданство мишаэ паскудам.Эй бо вошвилов би треба было би исим дати бимбоувам.

Г
Гарант

Більше у київа турбот не має, як громадянство.Люди можуть спАкійно проїхатись в Будапешт ,чи Бухарест. А тут здавай Відбитки пальців , Стараховки тільки певних хфірм,хфото ну іншаку хе рню. Во радощі ...по-київські,балдійте і ви знами.Вірніше мучайтесь.

К
Клоуни

Боже, які ж ці українські чиновники неадекватні...

В
василю!

Словаки дають за місяць без усяких єкзаменів.треба лем докумети кідь е,а ні,то робити запит до праги в архів.

В
Вася

Іще треба грузінськое вимагати і жидівськое. Уроди, скоро треба буде здохнути із іхніми реформами, "Жити по-новому", аби їх бог побив ублюдків обрізаних. Роботи ние, гроши ние, а світло-газ-бензін у блуді. Я хочу отказатися от українського гражданства, бо я не виноватий шо туйкам ся родив і мацкалі анексіровали Закарпаття у 44 році, а моя баба була мадярка а дідо словак.

АМ
а мы разве не в ЕС?

А то как тарифы так европейские а как паспорт то только украинский! во блин справедливость!

О
Олег

Чого лем мадярськоє і румунськоє? Най просять у США най покажуть ко має американскоє, най Німці покажуть у кого німицьки паспорти, а євреї - у кого ізраільські!!!

М
мукачево

або це новость фейкова або най тоди сначала вси депутати свои паспорта поуказують и киряти йх митлов умачанов у гивни заебали

М
Миха

Що вимагає?від ЄС?Україна те що підписала асоціацію з ЄС уже рахує себе повноправним членом ЄС та Шенгенської зони?посадили в кабмін людей з подвійними та потрійними громадянствами, працюють на вищих керівних посадах то добре?

І
іван

україна вимагати в європі може лише туалетку при поносі!

Читайте також