Україна – єдина: студенти та викладачі МДУ зімкнули кордони України (ФОТО, ВІДЕО)

42
5

З метою підтримки закарпатських військових, студенти та викладачі Мукачівського державного університету організували благодійний ярмарок, легкоатлетичний забіг та патріотичний концерт, які підсумували масштабним флешмобом - візуально зімкнувши історичні кордони України.

Дійство виглядало справді ефектно. Однак спочатку, студенти та їх наукові керівники організували благодійний ярмарок, де, кинувши у скриньку допомоги гроші, можна було і стрічку патріотичну купити, і сфотографуватись на фоні прапора МДУ, а, навіть, задати "толерантне питання" викладачу. 

З вітальним словом до присутніх звернулись ректор МДУ Тетяна Щербан та секретар Мукачівської міськради Іван Маняк.

Опісля, відбулось найочікуваніше дійство: студенти та викладачі вишикувались на площі біля МДУ, тим замим відобразивши кордони єдиної України. Під вигуки: "Слава Україні - Героям Слава" ініціатори взялися за руки, тим самим зімкнувши разом Україну. 

Піднявши різнокольоровий пергамент над собою, активісти змогли відтворити прапор України. 

Після дійства, молодь, спільно з викладачами та працівниками міськвиконкому, організували легкоатлетичний забіг, довжиною понад 1 км. Варто відзначити, що у забігу взяли участь декілька сотень активістів. 

Спільними зусиллями активістів, студентів та викладачів вдалось організувати патріотичний концерт. У актовому залі МДУ виступили солісти, а також тріо "Do.M.A." та вокальний ансамбль "Brevis".

Всі кошти, виручені від сьогоднішньої благодійної акції, а це понад 18 тисяч гривень, будуть передані на потреби закарпатських військових.  

Мукачево.net

Коментарі

С
студенти

Дуже добре, що і Мукчівський університет нарешті долучився до благодійної акції-допомогти нашим захисникам в зоні АТО на сході країни. Краще пізніше,аніж ніколи. Молодці, організація на найвищому рівні! Зворушливо, велично і патріотично! Працівники,викладачі, студенти, батьки, гості могли докласти свій власний внесок на потреби української армії.Результат хороший, збір піде на допомогу біцям. Особливо хочеться відмітити незмінного організатора, натхненника усіх масових заходів, улюбленицю студентів та колективу МДУ, без досвіду якої не обходиться майже жодне свято - доцента кафедри іноземних мов Габовду Анжеліку Міланівну!

С
студент

ШОСЬ МАЛО НАЗБИРАЛИ, ЯКЩО Б НЕ ДАВАЛИ ВЧИТЕЛЯМ ВЗЯТКИ, ТО БУЛО Б 1 800 000 грн.!!!

Б
борт-інженер

Йовжі, ти дійсно іспанський льотчик!

P
PriesT

Мдя....З Кримом невдобно вийшло )))

Й
Йовжі

Якшо то Крим то я іспанський льотчик)

Читайте також