Українсько-словацький кордон практично паралізовано: люди стоять у чергах по 8-10 годин (ФОТО, ВІДЕО)

12
4

Йдеться про всі без виключення пункти пропуску з однією з країн ЄС, які розташовані в межах Закарпаття. У першу чергу, КПП "Ужгород" та "М.Березний".

Наплив подорожуючих тут фіксують останній тиждень, переважно за рахунок заробітчан, які повертаються назад до Європи після святкування Пасхи.

Цими вихідними, 14-15 квітня, і на КПП "Ужгород", і на КПП "М.Березний" у бік Словаччини вишикувалися довжелезні черги з автомобілів. Люди стоять у черзі по 6-8 і навіть 10 годин, аби перетнути кордон.

Черга до КПП "Ужгород", неділя, 15 квітня

Черга на КПП "М.Березний", неділя, 15 квітня

Черга до КПП "Ужгород" в обідню пору неділі, 15 квітня

Коментарі

П
Пeтро

то винуваті пeрeсічники забрати від них машини і чeрг нe будe, нe будуть думати що вони май розумні а будуть купувати з салона як інщі люди і най нe надіються що іх машини узаконять

O
Oleksandr

На Польші гірше

ЙЗ
Йоні з боргази

Я не розуміву чому удалили кометаріі в яких говорили правду про наших можновладців ! Злодіі ,, треба зробити 10 полос у еден бік і дисять у другий ,, у часи пік роблять усі .. Коли наплива нема то три ..наш жебрак робить за границьов тяжко , несе у деражу гроші і мусить мучитися так сегінь...

С
Сергій

По-моєму, чувак, нас кинули... В мене є країна, я її любив За волошки-очі, люди-кораблі Я з нею разом півжиття прожив Притулившись тілом до теплої землі На-на-на, най-на-на, на-на-на... А тепер тут страшно, я розлюбив її Злі сірі очі, іржаві кораблі Ми так хотіли, щоб був колись тут рай Але зрозуміли, що... Приспів: Нас просто кинули Як лохів розвели за спинами Діла свої зробили, злили нас Мене з тобою – разом в унітаз Злили нас... (весь куплет – 2) Нас таких багато, не тільки я один Посідаєм в поїзд і втікнем хто куди Хай шукає щастя інший хто-небудь Посеред ворон, які тебе клюють... Дякуєм тобі Андрію за твої слова. Вічня память!

Читайте також