УСБ "Закарпаття" намагалися штурмувати колишні керівники за допомогою "тітушок" (ФОТО)

8
28

Доки тривають судові перепетії навколо майна відомого спорткомплексу УСБ "Закарпаття" з термальним басейном. Але попереднє керівництво, з якими було розірвано договір оренди з боку ВФСТ "Колос", нещодавно намагалося повернутися собі колишню власність силовим шляхом.

Минулого тижня до УСБ "Закарпаття" під'їхали дві автівки з приватною охороною. Cпочатку на територію cпортбази спробував зайти один з попередніх директорів, що довів базу до зубожіння - Віктор Годинка, проте його на спорткомплекс не впустили охоронці. Така ж халепа спіткала і Віктора Клепку, керівника приватної київської структури, яка намагалася приватизувати ласий спорткомплекс на Закарпатті практично задарма.

Тим часом перед входом до готелю зібралося кілька молодиків у спортивних костюмах, які очевидно прийшли на підтримку колишніх керівників. Звісно не за ідею, як прості берегівчани, а за певний інтерес. Не обійшлось і без кількох колишніх працівників, які звільнились в той час, що і "попередник" Клепка. Прийшов і адвокат Ярослав Козич, що давно обслуговує "регіоналів" та продукує замовні публікації на їхніх сайтах.

Однак колишньому керівництву нічого не вдалося досягнути своїм несподіваним візитом. Декілька годин вони стояли під будівлею готелю, а потім врешті-решт почали розходитись. Автівки охорони ще декілька хвилин залишалися припарковані на майданчику біля їдальні.

У Берегові вже всім чудово зрозуміло, що колишні керівники, які мали чудовий дах у вигляді Партії регіонів, ніяк не бажають втрачати власну годівницю.

Проте слід нагадати, що ні Клепка, ні Годинка не виплачували стабільно зарплати навіть власним працівникам. Сьогодні, з поверненням представників Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства "Колос" на чолі з Оленою Вітрук, на спорткомплексі люди своєчасно почали отримувати заробітну плату. За кілька місяців практично розрахувалися з боргами, що накпичувалися тут роками. А для берегівчан і пільгових категорій громадян запроваджено систему знижок у відвідуванні термального басейну. Регулярно на спортбазі проводяться і некомерційні спортивні змагання, чого
при колишньому керівництві не було.

Єдине бажання є у всіх працюючи на УСБ "Закарпаття" - аби їм не заважали працювати "попередники", що не дають спортбазі вилізти з боргів, які самі штучно наробили. Ходять по судам, скаржаться у міліцію, а тепер ось вже прийшли з тітушками...

Іван Романчук, спеціально для Мукачево.net

Коментарі

Д
ДРУГ

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина, що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. В iнтернетi дае об*яви непристойного змiсту. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

ШЮ
Шолтiс Юлiй з Берегiвськоi 28-15 Мукачево ПIДАРАС

.

Я
яяяяяяяяяя

басейн берегивський

)
))))))

Развернутый ответ ДЕГЕНЕРАТА)))))

ДЗ
до закарпатця

самих натуральних тітушок - бандитів ти бачиш на даних фото..їхні харі самі за себе говорять...поняв...

З
Закарпатец

ОБЪЯСНИТЕ КТО-НИБУДЬ КТО ТАКИЕ "ТИТУШКИ" - ???

ОК
Ответ к "Правде"

Журналист дело говорит. Автор статьи наверняка какие-то запрещающие препараты употребил, прежде чем написать статью. NlaGAru тоже истину написал(а). Цены поднялись и никаких льгот. Правда, желтый слон такой же желтый, какой (какая) ты "Правда". Кривда ты, а не правда!

П
Правда

До журналіста: щоб давати поради по правопису, сам навчися грамотно писати "грамотей хренов". Маса помилок. До NIaGAru: ти майже щось проспав чи проспало, бо не понятно ти "м" чи "ж", а знижки таки є для мешканців Берегова, пенсіонерів, ветеранів, інвалідів І групи, для дітей-сиріт, дітей-спортсменів, чого при Клепці не було. До Жовтого Слона: мабуть скоріше ти щось не те випив чи з"їв, чи препарат не той прийняв, що пожовтів. Відомо, що слони сірого кольору. До 1234: подай приклад сам прийди у військомат добровільно.

КА
К Андрюхе

Андрюха, ты хоть сам понял, что написал? Прочти внимательней свою писанину, дятел тупоголовый! Запятые хоть поставь, а то все сплошным текстом. Быдло неотесанное! Наверно в школе букварь скурил, писать так и не научился!!!

А
Андрюха

Та маса людей,что на фото-телки Клепка и его коришей и они фейсы прячут чтоб их рогоносцы их не засекли.Там есть пару мужей нормальных,бьют сразу и на повал вобще соски в испуге.Усек писака и не нервничай!

Ж
Журналист

Шановний, не ображайтеся !!! Але адекватна людина такі дурощі писати не буде! Краще написати чітко, правдиво і по суті, а не розводити кашу! Успіхів вам!

ДЖ
до журналіса

подивись свої помилки)))

Ж
Журналис

Шановний народ !!! Ще раз повторюся, перш ніж писати, пишіть красиво і без помилок !!! Що за "хапуга" пише: "...київська банда -ригів хоче знову заволодіти нашим басейном..." !!! Шановний, а що таке " ...всі критквати..."??? Ви хоч розумієте, що пишете? Може ви не адекватна людина?

ДЖ
до журналіста

а ти майже журналіст- Клепка,ще й занадто грамотний,що тебе не задовольняє в цій статті,що конкретно не правда-що київська банда -ригів хоче знову заволодіти нашим басейном,який будували наші батьки,може ще і яника запросите.От ви і думайте що пишете грамотний ви наш.А то всі критиквати, а щось конкретне зробити -лінь.Соромно має бути тобі.

ВВ
война войной

а бандиты делят майно!!!!!и будут делить его ВСЕГДА!!!!!!БАНДИТЫ СМЕНИЛИ БАНДИТОВ!!!!!СЛАВА БАНДИТАМ!!! БАНДИТАМ СЛАВА!!!!!

Ж
Журналист

Люди які пишуть Коментарії, перш ніж писати що або, дізнайтеся достовірно інформацію про РСБ і про УСБ! Таке відчуття, що наш народ "Чую дзвін, але не знаю де він!!!" Настільки безглуздо і не правдиво пишете! Люди, вчитеся писати красиво і без помилок!!! Починаєш розуміти - на скільки у нас неписьменний народ!

Ж
Журналист

Іван Романчук, у мене до вас питання: 1) Ви взагалі дотримуєте правописи журналістської етики? Таке відчуття, що пише не журналіст статтю, а НЕУЧЬ !!! Безграмотно і немає відчуття тактики написання статті! Видно, що під диктування Балоги і Герея писали! 2) Де ви бачили "тітушек" (як ви пишете в статті)??? На фотографії чітко видно маса людей що сидять на лавки (напевно колишні працівники), але ніяк не "тітушки"!

Д1
до 1234

а ти зайшов у воєнкомат)))штось не видко бо сидиш тоже на мякому стільці і пишеш на всіх кляузи у 25 років )))

9
911

"Архітекторів" режима Януковича геть! І спортбаза, що була годівницею регіоналів, повинна стати годівницею міста. А для цього треба не звинувачувати всіх - кореспондента, нових керівників бази і т.п., а вимагати від влади Берегова розпочати процес повернення басейна місту.І хвала тим активістам, що не дають змоги забрати ригам наше майно. А кореспондент - молодець! Не дає нам спати, спонукає до дій. Так тримати!

О
ОЛЕГ

А што,Клепка і Годинка ще на волі...Смішно..Їх бандюганів давно пора в тюрьму -ДОВІЧНО!!! БАНДИТИ!!!

ЛІ
Любов Іванівна

5 жінок тітушок ))) скільки треба було заплатить автору, і mukachevo.net щоб вони розмістили цей дебілізм чи можливо Балога з Гереєм в долі, принаймі Герей це говорить на кожному кроці

1
1234

Як писати всяку брехню, краще би "правдивий" журналіст зайшов поряд з міською радою у військкомат, може б хоч якась користь від нього була, а то сидить на мягкому стільці, геморой заробляє в 25 років. ГАНЬБА!!!

ПС
працівниця спортбази

Олена Вітрук -хоть і досить молода,но розумна,культурна і професійна керівниця,Не то ,що була київська бидлота!Які з нами поводилися як з рабами і даже мізерну зарплату не платили .Це керівництво все робить в першу чергу для міста і для працівників.Я не розумію деяких дописувачів,а це скорше всього люди клепки,що ліпше ,щоб у місті орудувала столична банда,чи щоб басейн працював на користь жителів міста і області.Я на базі працюю давно і повірьте можу порвняти хто нормальні люди, а хто яниковські бандюги.БАНДУ ЯНИКА ГЕТЬ!!!

З
Золтан

А хто така Олена Вітрук, вона тоже місцева, чи гастролерка із іншої київської банди?

ЖС
Жовтий слон

Цікаво які препарати автор вжив перед написанням цієї статті?

А
андреа

Местячкові проблеми .......ппц

Б
Берегівець

мешканці м.Берегова на басейн за вхід платять 50%. отже 20 грн.

N
NIaGAra

Хто отримує знижки? Про що ви мелете? Тариф підняли весною з 30 до 40 грн\год. А попередників спитати, куди порізали і здали на металолом трампліни... "Похвал" та "вдячності безмежної" зачлуговують що одні, те й інші... ;)

Читайте також