Усі подробиці ДТП під Береговом, в якій загинула 20-річна студентка (ФОТО)

56
102

Mukachevo.net зібрав усі факти - офіційні та неофіційні, хоча це було доволі непросто.

Як виявилося, ДТП, про яке з кінця минулого тижня багато говорять в Ужгороді та Мукачеві, але на жаль досі про нього не було жодного офіційного повідомлення правоохоронців, сталося ще у четвер, 14 квітня.

Як підтвердили Mukachevo.net у поліції Закарпаття, о 20.30 годині біля готелю «Мисливська Чарда» між селами Яноші і Гать. Автомобіль «SKODA Octavia» не вибрав безпечної швидкості і з’їхав в кювет, додали правоохоронці.

За неофіційною інформацією Mukachevo.net, автівка мчала на швидкості близько 200 км на годину, і після маневру з обгону вантажівки водій не впорався з керуванням і авто вилетіло у кювет. У той час в авто перебувало 4 молоді людини. Дівчина 1997 року народження, мешканка села Станово, загинула на місці. Це студентка Берегівського медичного коледжу.

Водій 1995 року народження зі струсом головного мозку потрапив в реанімаційне відділення Берегівської ЦРЛ. Водночас, як стало відомо Mukachevo.net, майже відразу хлопця перевезли на лікування в Угорщину, стан його важкий.

Ще двоє пасажирів 1994 і 1998 року народження потрапили в травматологічне відділення Берегівської ЦРЛ. Правоохоронці засвідчили, що водій був у тверезому стані.

Між тим, як інформує місцевий портал Beregovo.Today, у Берегівському медичному коледжі вже висловили співчуття з приводу гибелі студентки, навчальний заклад у жалобі.

 

Коментарі

Ж
ЖЕНЯ

ЛЮДИ ШОВИ ПИШЕТЕ В ЛЮДЕЙ ГОРЕ А ВИ ОБСУЖДАЄТЕ НЕГРІШИТЬ АДМІНІСТРАТО ПРОШУ КОНТРОЛІРУЙТЕ ЛЮДЕЙ ШО ПИШУТЬ ДІВЧИНІ ЦАРСТВО ЇЙ БЕСНЕ

Ж
ЖЕНЯ

Я НЕ ЗНАЮ НИ ЦЬОГО ХЛОПЦЯ НИ ЦЮДІВЧИНУ ЦАРСТВО ЇЙ НЕБЕСНЕ ГОРЕ В ЛЮДЕ А ТІ ХТО ПИШУТЬ КОМЕНТИ БОГ ВАМ СУДЯ ПО ПОВОДУ ТРАГЕДІЇ ТО Є НЕЛЮДИ ПЕРЕСТАНЬТЕ КОГОСЬ ВИНИТИ ВЕРСІЇ ПРИДУМОВУВАТИ В ЛЮДЕЙ ТРАГЕДІЯ А ВИ ПИШЕТЕ ВСЯКЕ ПРИДУМАНЕ ВИНЕДУМАЄТЕ ШО ЦЕ НЕ ДАЙ БОГ СКОЖНИМ МОЖЕ СТАТИСЯ ДУМАЙТДЕ ШО ПИШЕТЕ ПРОШУ А АДМІНА САЙТА ЯКШО МОЖУТЬ БУДЬ ЛАСКА КОНТРОЛІРУЙТЕ ШО ПИШУТЬ ОГИДНО ЧИТАТИ КОМЕНТИ ТАКІ РЕЧІ НЕ МОЖНА ОБСУЖДАТИ І ЦЕ ПИШУТЬ ЛЮДИ ЯКІ В ЦЕРКВУ ХОДЯТЬ МАЙЖЕ БОЖЕ ШО ЗА СВІТ ПІШОВ ЧУЖОМУ ГОРЮ РАДУЮТЬСЯ ЯКШО БАТЬКИ БУДУТЬ ЦЕ ШО ПОНАПИСУВАЛИ ДУРНЕ ХАЙ ВАС ПРОСТЯТЬ ДО КОЛИСЬ СЛОВА НЕ ОБДУМАНІ МОЖУТЬ З РОБИТИ ЩЕ БІЛЬШУ БІДУ ЧИМ Є ПРОШУ ПРОБАЧЕННЯ ЯКШО КОГОСЬ ОБРАЗИВ ЛЮДИ ДУМАЙТЕ ШО ПИШЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

L
Leo

Розпадеться еРФія. А основна проблема України - в таких ідіотах як rem

R
rem

Основна проблема держави Україна, через яку ця держава розпадеться є наступною: люди (від президента до пересічного громадянина) звикли ігнорувати закони, виправдовуючи порушення законів різними обставинами (вони ж діти, нещасна дитина не хотіла - це випадково, Бог так дав,свічка догоріла і т.п. дурь). Поки наші люди не зрозуміють, що демократія - це страшна диктатура Закону і за його порушення треба нести відповідальність, змін на краще в цій країні чекати не варто. Тут проблема не у конкретному прізвищі Фенич-Бубенич-Пупенич, а у створенні прецеденту покарання як інструменту превентивної дії на потенційних правопорушників у майбутньому. В Україні кількість випадків відсутності покарань за порушення закону зашкалює. Останній дописувач не хоче розуміти, що саме через відсутність прецедентів покарання ймовірність його смерті або смерті його близьких на наших дорогах в десятки разів вища,ніж в цивілізованих країнах. І тут не Бог або догораюча свічка винні. Винні саме ось такі люди.

Ч
читач

Я в шоці з Вас люди.... Горе до кінця днів батькам дівчини яка загинула, а їй вічна пам"ять. Як нижче сказали ці коментарі читають рідні і близькі люди загиблих. Як до вас не дійде правда у кожного буде своя. Хлопець який у Угорщинні, Слава Богу що в нього була можливість поїхати туда, не судіть на це є Бог. Дівчину звісно шкода, їй лиш було жити і жити, но значить так догоріла їй свічка у цьому житті.

Г
Г.

Не було там 200км, при 200 з шкоді би нічого не залішілося

М
Мадяр

Шофера в тюрму! НЕ важливо був пяний, або трезвий чи під наркотою. В будь якому випаку виновець ШОФЕР!!!!!!!!!!!!!!!

О
О

Не надо утверждать,что было 200 км,после удара могло и 500 показать,девочку конечно жаль,говорят,что были и еще пассажиры,что с ними-уважаемый сайт,как-то давайте лучше информацию,если чего-то не знаете,не модеруйте знающих людей,люди ведь тоже,что-то знают и инфу бесплатно Вам кидают,брехня,не брехня-дело такое..,Вы меня за 5 лет не разу не модернули,а писал я тут страшные и неприятные вещи,если Люди Вам пишут так разрешите Нам почитать,ну вот не понятно зачем тут "модерация",зачем Вы открываете "скользкую" тему и потом режете коменты,смысл темы тогда,нарезать в пользу одной стороны,ну как-то не правильно,люди ведь здесь все взрослые,однобокость видно часто,как-то определитесь,хороший красивый сайт,но что с темами их нету актуальных,хотите я Вам накидаю тем Мукачевских,что делают полицейские под мостом на Матросова,где получает зарплату Мустафа Наем-афганец по национальности,почему он и Щадей не в АТО.Уважаемый сайт,давайте Мы переключимся на нормальные темы ну Вас жесильнее поуважают

Д
Ділема

Негативом для суспільства зі сторони батьків Світлани буде те, якщо із двох альтернатив, а саме: 1)настоювати на відкритті кримінальної справи проти Олександра та 2) не настоювати на відкритті кримінальної справи проти Олександра і отримати від сімї Фенич компенсацію за ненавмисне вбивтво дочки, вони оберуть другу альтернативу. Чому? Статистика показує, що "дорожні вбивці",котрі вже раз скоювали смертельні ДТП, часто після цього мають рецедиви, спричиняючи вдруге та втретє ДТП із жертвами. Таких "дорожніх вбивць" краще на довічно ізольовувати від суспільства, заборонивши їм після відсидки на довічно керувати автомобілем.

ДM
до Milky Way

ПИТАННЯ ЗУСТРІЧНЕ ЧОМУ ТОДІ НЕ ВІДВІЗ ДАТЬКО ІНШИХ ПОСТРОЖДАВШИХ В ВЕНГРІЮ ЯКЩО ЗА РУЛЕМ ЙОГО ДИТИНА ТО ХОЧА Б ТАК ДОПОМОЖИ.

B
Benz

наркоман, но хароший парень........

І
імя

чого всі пишуть про ауді?? на фото шкода розбита...

С
Ссс

дуже шкода дівчину що загинула, і жаль канешно пострадавших в цьому ДТП , краще не судім тут нікого,бо винних буде покарано -якщо не в суді( то Богом), співчуття батькам Світлани! А водій Олександр Фенич є в соц.мереж,? цікаво подитивися на нього!

ДM
До Milky Way

Ти неправий: "стріляй, вбивай, рубай" - це не причина, а наслідок бездіяльності міліції-поліції та судів у питанні покарання винуватців ДТП заостанні 25 років. Це нормальна реакція самозахисту здорової людини, коли іншого захисту вже нема. Тому і говориться, що будуть самосуди, якщо судово-правоохоронна система не забезпечить дотримання закону на дорозі. Адже ніодин коментатор не назвав основну причину катастрофи на наших дорогах: Закон на дорозі втратив свою превентивну функцію. Для простолюду: злочинці на авто втратили страх здійснювати правопорушення, оскільки знають, що відкупляться від силовиків або ж судей.

MW
Milky Way

Правду мали шо повезли у мадярщину дітвака. Любий із коментаторів повіз свою дитину у європейську клініку при негоді, якби мав таку можливість. Заклики рубати, ламати, стріляти це теж говорить про хворобу психіки і тяжкого дитинства авторів. На дорогах безпредел, ДАІ-імпотент можна послати любого гайца на..., роби шо хочеш,порушуй, літай хоть 300, комусь везе (пронесло) а хтось попадає. Біда на дорогах по всій країні.

К
Ккккккек

Я знаю Сашу вже багато років сказати про нього можу і добре і поганого не менше. Понтів дешевих в нього вистало. Не потрібно розповідати,що він своїм трудом заробив на машину бо це не правда. І той вечір був нанюханий. Але це не означає, що він погана людина і повірте він душевно хороший хлопець.І насправді дуже шкода, що так сталося. Шкода Світланку,що така молода і тільки починала життя. Нехай земля тобі буде пухом,а душа піде до раю.В кожного з нас своя доля вочевидь в неї була така. Ну а Саша,нехай виздоравлює. І має понести покарання за те,що накоїв.не потрібно поливати брудом і говорити різну дурницю бо незнаємо, що чекає нам.

НА
Ника Амелина

Лоци, я еще раз говорю, я никого не защищаю. Но та же девушка прекрасно знала как он водит, так же как и остальные пасажири. И тем не менее все с ним ездили. Все твердят мол детей убил, там все совершеннолетние были, у каждого есть голова на плечах. Да, как водитель он виноват. Но не надо ВСЕ дерьмо на него выливать словно он во всех смертных грехах виноват. Да, не приедет отвечать. Но неужели от массового поливания грязью девушка воскреснет илиу остальных здоровье восстановится? Или вам самим от этого легче станет? Это уже произошло, и мы не в силах ничего изменить. Так может хватит говна уже на эту тему?

0
0004

також приховують дтп, що сталося біля автобазара у кінчеші, напевно криша є

Б
Боб

Взагалі, треба просто відстрілювати тих собак, котрі на ділянці з обмеженням швидкості в 90 км/год женуть 150-200. І все.

НІ
Ната із 120го

Лоці 20.04.2016 11:00 Не струс мозку, а відкрита черепно мозкова і інші переломи!! І якщо не знаєш то тоді не пиши всяку дурницю!

Л
Лоці

Ника, пацан 200 км/час жал по сельской месности, ето норм.??? Хочешь разбиться, не бери пасажиров, они жить хотят! А щас что в Венгрию увезли вілечат и там останется, отвечать не приедет ето точно, а молодой девушки нету. Что на ето скажешь? Какие люди, черствые? Ага потому что правда глаза колет!!

,
,,,,

Ужас!!!

К
К

Уму не постижимо, люди займитесь делом, а не распространяйте сплетни. Оставьте в покое парня, каким бы он не был вас это не касается. Нашли на ком скрываться. Ему сейчас не легко и так. Это не значит что он молодец и так всем надо делать, но оставьте в покое, никто не в силах предвидеть такое, если бы каждый знал что может случиться... Смотрите за тем что бы у вас такого не дай бог не случилось, а не умничайте тут, анонимные герои. Человек уважающий себя не стал бы тут анонимно остроумить как вы, в реальности даже слова никто бы не вякнул..

НА
Ника Амелина

Значит так, с Сашей знакомы давно, но давно не общались. Я не собираюсь никого выгораживать,защищать и так далее. К комментарию выше, что с сотрясением повезли в Венгрию. Там очень серьезные травмы, знаю точно ибо информация от мамы Саши. Семье и друзьям мои соболезнования, и погибшим и выжившим. Но, черт возьми, что вы за люди? Как можно писать такие мерзости? Даже не верится, что люди стали такие чёрствые. Стыдно, люди добрые, стыдно.

Т
т

Дуже дивно..... я вперше таке бачу,що всі прикрвають все !!!(вкрай запізніла інформація,не точна ,однобока)на цьому сайті висвітлювались правопорушення прокурорів,суддів і т д . А тут що ???.Про дівчину виклали всю інформацію, її фото і фото з подругою !А згода на це була ????? А про винуватця ДТП -ні -чо-гі-сі----нько!!!.Це як ?.Прикра трогедія..... ,жахлива...але якщо не будуть люди дотримуватись закону(стосуєтся і учасників дорожнього руху і всіх всіх всіх),то таке буде повторюватись!!!Країна на тому етапі формування,на якому ЗМІ,суспільство самостійно має активно контролювати такі ситутуації і випадки .

Р
Редакція

Ми модеруємо коментарі згідно з правил коментування на сайті та законодаства України. Не порушуйте правила коментування і ваші коментарі не будуть модеруватися чи видалятися із сайту.

R
rem

Чому редакція видаляє навіть ті коментарі, в яких лексично все коректно? Невже проблема, коли називаються фамілія імя по-батькові? Про Балажку коментарі редакція не видаляє, а про фігуранта цієї справи - видаляє систематично і оперативно.

1
111

Памятаю як в Берегові захищали меншого Ковача, який втікаючи від міліції на вул. Мочолівській, розбився на повороті. А все виявилось набагато простіше - неадекватний наркоман за кермом піддавав ризику себе та, найгірше, інших. Тут 100%-но така сама історія. Вже всьому Берегову відомо, що лікарі не змогли підібрати Феничу ніодин препарат - препарати просто не діяли на його оргаізм - студент на 1-му курсі медичного коледжу знає, що це означає. І нічого тут покривати. Може він 364 дні в році і ангел, але 14.04.16 в нього вселився дявол. І цього достатньо,щоб понести кримінальну відповідальність за гріх, який він вчинив - забрав життя невинної дитини, на що має право тільки Бог.

1
12345

У шоці, гроші як усе всьо рішають(( одно інтересно, кілько пачок зелених треба дати за сякое, скажіть будь ласка наші ЗМІ "демократичні"??))

Х
Хахах

Но та се ай, уже і туй порішали)) бо коменти ся провіряли))

Л
Лоці

То лише мені ся видить, шо з струсом мозку не забирають у реанімацію, а шоуфера забрали! Та ще й моментально на мадяри повезли лізитися від "страшного" струсу мозку чи може від страшного суду людей, дітей яких він покалічив. Усі повтікали... Ментовка ся нич не поміняла!!!!!!! Та то й не дивно, всі старі менти-хабарники лишилися працювати. Ганьба всім політикам та всій правлячій верхівці!!!!!!!!!!!!

Л
лю

десь там внизу комент що вкомусь завидно шо в нього було авто. авторе ти з головою дружиш? я це читаю і радію що немаю авто .

В
Вася

До ІВАНА!!! а ти знаєш який там мотор був??? я більш ніж увірений що там 1.8....і не який не MPI або TDI... хотя і дизельні теж бистрі мотори...!!!

Р
Редакція

Модеруються коментарі згідно з правил коментування на сайті, зокрема коментарі з персональними даними.

О
О

Каждому,нормальному водителю нужно возить с собой биту,и если кто-то нарушает,бить машину,нечего бояться пап,крутых и квадратных,у каждого нормального мужика,найдется "железо с АТО",спасибо Президенту за простой и дешевый способ вооружения простого Народа,я не думаю,что парни бывшие в АТО,будут долго думать,вызывать таким водителям "скорую" или просто добить урода,ведь в ДТП гибнут и калечатся детки малые,что-то не видел ни разу каяния таких убийц.Жизнь сильно изменилась за 3 года,многие прошли войну,многие "тормоза" в сознании людей потеряны,и глупы те кто до сих пор верит,во всяких "крутых" и "решателей",нормальные люди вряд ли будут бояться "проблем"-кольцо с чеки и нет проблемы,а "крутыми"и с "ваблом"в наше время ох как не сладко будет.Правы тут те кто писал об огласке всех событий,данный сайт 2 недели собак держал в последних новостях,смешно,еще обозначил себя в лучших сайтах Украины.Люди правы-надо,что бы все все всегда знали,не было б тогда сплетен,а "герои"бы думали о проблема

І
Іван

Це до Васі! Якщо ти не знаєш, який мотор був у машині!? Для чого пишеш всяку дурницю?

В
Вася

Думаєте, що цей мажор вперше так літає - це типовий стиль його їзди. Шкода, що не найшовся в нас наш закарпатський поліцейський Олійник, який би того гонщика ще пару місяців тому до цього трагічного ДТП завалив - не було б тоді і втрати життя невинної дитини. Якшо поліція не візьме під контроль швидкісний режим на дорогах - буде бунт, бо так жити далі неможливо. В 2015 році по Україні майже 4000 трупів та 32 000 покалічених в ДТП. Про яке АТО та війну на Сході ми говоримо? За кількістю жертв та війна дитячий садок в порівнянні із катастрофою, яка відбувається на наших дорогах. Бачу вихід тільки у масовому встановленні камер автофіксації порушень швидкісного режиму та відновленні на цій основі автоматичних листів "щастя" із штрафами за таку швидкість ну хоча б 500-700 Євро. Заплатив би той Саша до цього ДТП 5 раз по 600 Євро - добровільно б вже пересів на велосипед. А так - бачимо геноцид на дорогах.

М:
місцевий :)

Редакція підтерла два важливі коменти з ідентифікацією "Шумахера". Таємниця слідства?

Б
Берегівчанин1

Для початку сівши в машину, яка їде за город треба одіти ремінь. А у нас, нажаль, ремінь безпеки не модний.

А
Анонім

А хто 2 хлопець,що постраждав ?

Р
Редакція

Коментарі переведені на премодерацію і опубліковуватимуться тільки після перегляду чергового редактора. До всіх читачів звертаємося із закликом не порушувати правила коментування на сайті, аби уникнути блокування з боку редакції. Дякуємо за розуміння.

Д
Друг

Я її знав мені її жаль(((

Б
бувалий

Якщо навіть дівчина була "чемна" і "порядна", то нікому не дано право позбавляти її життя. Вот з декотрих коментарів я просто дивуюся: деякі особи так виписують про "чудового" водія, шо виходить може водію ще треба дати грамоту чи медаль і сказати шо він нормальний пацан і так держати?! Люди, ви думайте шо пишете!!! Жалко і його також, але не забувайте, що із-за його дурості дитина померла!

Д
Друг

А що робила така чемна,хороша,майже свята дівчинка,у наркомана в машині..??Знаю я яких дівчат катав цей Саша..бачив не один раз...і питання тут,чому не пристебнулась??тому що літала так вже з ним колись,але тоді все закінчувалося добре .

В
Вася

Для тих хто думають шо шкода октавія не піде 200. Там 1.8tsi мощний і резвий мотор,машина легко набирає 200 і більше...хто їздив на таких то знає...

І
Інсайдер

Є інфа, шо хлоп був під чимось, це показали результати аналізів. Окрім цього, при проведенні премедикації лікарські засоби не давали ніякого ефекту, що свідчить про наявність в організмі певнї речовини, яка блокує дію цих лікарських засобів. Так шо є сумніви щодо того, чи дійсно він такий білий та пухнастий.

Б
бувалий

"Дуже хороший хлопець" убив дитину, покалічив себе і других дітей. Поспілкуйтеся з тими свідками, які у лікарні і що вони кажуть. Ви думаєте задній пасажир-хлопець просто так пристібнувся? Просто водій фігньою почав страдати на скорості тому і пасажир пристібнувся. Можливо це йому і спасло життя.

Б
бувалий

Ніка,ну канешно ти його будеш вигороджувати, бо то твій брат. Но тебе ж роками уже в Берегові нема і чи нюхає твій брат ти тоже не знаєш. Якшо і сам заробив на машину, то незаконно він ті гроші заробив, сама знаєш.

НІ
Ната із 120го

еее 19.04.2016 16:28 в Мукачево вроді

Е
еее

Куди вони їхали?

НІ
Ната із 120го

Іван 19.04.2016 15:08 Це не офіційно 200км/год, а офіційної версії нема (не відома) по приводу того яка була швидкість!! І не думаю що "Шкода Октавія" змогла б набрати таку швидкість враховуючи те що він не один там був!! Так що включи логіку! І тим більше тебе там не було і ти не бачив на власні очі (так як і всі інші "коментатори") так що не суди те чого не знаєш!!

Б
Бодя

Вже 15.04.16 все Берегово знало, хто, як і коли здійснив ДТП. Нічого тут вигороджувати вбивцю. Якшо він невинуватий - чого таїти інформацію - суд обєктивно оцінить. Чим більше публічної інформації - тим більше версій дослідить слідство і не буде за бабло "прикривати" ніодну з них. Чому говоримо про вбивцю, бо тільки вбивця може на швидкості за 150-200 летіти по тій сільській дорозі - я там кожен тиждень їзжу і бачу таких дебілів-гонщиків. На тій ділянці більше 90 їхати заборонено правилами дорожнього руху. Дійсно,якшо поліція з цими шумахерами не розбереться - народу не залишається нічого іншого, як відстрілювати тих собак неадекватних. Недай Бог цього урода винесло б на зустрічну машину з дітьми. І нам начхати на життя таких нелюдей, якшо вони піддають ризику життя інших людей. Хоче ризикувати життям - нехай валить на аеродром і там по злітній смузі розганяється. Тут винувата і поліція-міліція - потрібно камери і лиси щастя із штрафами на 500-600 Євро за такіправопорушення.

R
rem

І ще одна інсайдерська Інформація. Батьки Світлани вже підняли питання про відкриття кримінальної справи проти Олександра Фенича. Неможна допустити, щоб за таке правопорушення не було кримінального покарання як це відбувається у справі Балажки.

І
Іван

оля 19.04.2016 14:47 Повныстю згорден. Наприклад в США та країнах Європи молодий водій з малим стажем не має права взагалі перевозити пасажирів, або може перевозити максимум одного. Нам також потрібні такі обмеження.

І
Іван

Ната із 120го 19.04.2016 14:08 "Дуже хороший хлопець" не буде так ганяти по ночі. Звичайно 200км/г про які тут пишуть то казка, але швидкість була таки чимала, однозначно перевищена і це все по темряві. Так що не такий він вже й "дуже хороший хлопець".

О
оля

ЦЕ НІКІ ти кажеш що водій твій брат сам заробив на машину цікаво як якщо у школі діти вчаться до 17 років потім поступають далі коли він встиг заробити на машину . І це факт що навіть то його машина не дала права йому їхати на великій швидкості вдобавок коли в нього у салоні щей люди сиділи він впершу чергу має відповідати за них. Дівчину шкода такі гарні роки.

НІ
Ната із 120го

Я знаю його з дитинства ми в одному дворі виросли, він дуже хороший хлопець і не треба на нього всякий брєд наговарювати тіпа він "наркоман" і тд. Ви всю інформацію не знаєте, а те що якийсь недоразвитий щось почув і добрехав то ви відразу готові в це вірити і так завзято обговорюєте краще б було якби ви підтримали родичів, а не "обсирали", так що будьте добрі не відкривайте свої грязні роти на тих людей яких ви навіть не знаєте! Таке відчуття ніби ви там сиділи з ними в тій машині що все так "добре" знаєте. А той хто написав "Най го і похоронять у Мадярщині." нехай в тебе рот відсохне!!Так дівчину шкода, але і Сашу не менше. Співчуваю вам. Ніка, все буде добре. Він витримає. Передавай батькам "привіт", нехай тримаються.

С
Суслік

Згоден з Бобром.

Б
Бобер

Вдумайтесь тільки - 200 км/год на міжсільській дорозі. Цей аморальний нелюд на такій швидкості міг вбити будь-кого в зустрічній або попутній машині. Якшо поліція невзмозі нейтралізувати таку бомбу на дорогах, то залишається тільки самосуд або Божа кара.

Б
Берегівчанин1

Багато коментів, що шофер нюхав амфік. Скажу Вам шановні, що нюхають вже в школах масово, в інститутах, нюхають в держ устантвах, нюхають на ночних змінах,на діскотеках кожен другий нюхає і доганяється, у половини дописувачів нюхають діти, чоловіки і жінки, друзі, колеги, Ви навіть не догадуєтеся за своїх близьких а якщо догадуєтеся то відкидаєте такі думки.

ДП
до Петра

правий на всі 100 % підтримую

П
Петро

Цікаві коментарі:)) Хтось інсайдерськи спитав сусідів, хтось пише що то чесний братик сам заробив на ауді і він пушок)) Моя думка така: перевищив швидкість із за цього постраждала людина - кастрація! Не важливо хто то чи Ганді чи Папа Римський чи наркоман на ауді - кастрація!!!

ВД
від душі

Гидко і паскудно, коли люди смакують подробиці трагедії. Вам на правду нічим зайнятися? Подумайте, що це читають рідні і близькі, яким потрібна підтримка і сили. Чи ви всі тут без гріха, всі такі законослухняні, живете бачачи скалку в чужому оці, а колоду в своєму - не помічаєте. Дівчина , що загинула була дуже хорошою, скромною і гарною людиною, так склалася доля...що найкращі йдуть від нас так швидко. Щирі співчуття рідним.

M
MB

НАВЧІТЬСЯ ПИСАТИ НЕУКИ,І ЯКЩО НЕ ВМІЄТЕ ПИСАТИ ТО ПОВЕРТАЙТЕСЬ ДО ШКОЛИ ВЧИТИ УКРАЇНСЬКУ МОВУ.А БАЖАЮЧИ ІНШОМУ ПОГАНЕ ВОНО МОЖЕ ПОВЕРНУТИСЯ ДО ВЛАСНИКА НЕ НАЙШОВШИ АДРЕСАТ.ЗАДУМАЙСЯ ПЕРЕД НІЖ ЩО СКАЗАТИ АБО ПОДУМАТИ.

7
777

чуєш ти умнік то нич шо сись горе шофер поубивав дітей...подумай мозгами 97 рік, як батькам в очи буде позирати коли позибирав життя у їх кровиночок???

К
К

Такие умные сидеть грязью парня здесь поливать,лучше бы за собой присмотрели. Вы тут говорите что он употреблял,вы видели чтобы утверждать, если нет то рот прихлопните на ноль..сами ничем не лучше.... Ситуация ужасная,и это не повод сплетями заниматься.. Анонимно героев из себя строить,и повышать самооценку на горе людей...фууу такими быть

Ч
Читач

Я думав що лиш я ідіот який по нашим дорогам 130 їде, зясувалось що є ще і більші дарування, і на жаль небезпечні для навколишніх.

Н
Нік

Хлопчик мій брат! Він Угорець!!! І забрали його швидкою! Бо в нього черепно мозкові травми пошкоджені легені відірвана челюсьть береломи!!!! Він з коми вийшов учора!!! Брали експертизу в нього він не був п'яний і не наркоман !!!! А таким чм...ним тваринам які не знають причини аварії раджу не Суди Брат І Не Будеш Судимий. Мій брат сам заробив на свої 20 років і на ауді А6 і на Ауді ТТ. Поки тиии Чм.. тут комментіруєш з фанаря!!!

Б
Береговчанин

То, что парень (летал) это факт. Хронология странная. Девушку и родителей очень жалко. Да, и в Берегове две ТТ

БР
Бог розсудить

В даній аварії нікого не знаю,співчуття рідним і здоров"я потерпілим.І хоч зараз мене заклюють,та якщо всі говорять що водій такий сякий,невже дівчина не знала з ким в машину сідала?Могла дома сидіти!Прости Боже!

Н
нпирот

А швидка на місце аварії приїхала з одним лікарем!

1
123

На третьому фото дівчина яка загинула звати її Света Лендел ти McMurhy ти думаєш коли пишеш чи мозгів зовсім нема; Я мати двох дітей і не можу дивитися як ти висловлюєшся;

Б
бувалий

ДО "МЕНТ" Підтримую на 100%. раніше хоч боялися, шо за углом стоїть ГАІшник та зупинить і занюхає, а тепер вип'є 100 грам та тіпа їду ненарушая та не зупинять.

М
Мент

Відмінити треба причину зупинки і тоді наводити порядок на дорозі .Бо із за причини зупинки поліція деморалізована і неможе ефективно виконувати свої обовязки,ісе правда і буде іще хуже.

C4
camry 40

модер ти тоже глупості не пиши яка октавія 225 піде, а водія треба посадити надовго, за то шо життя дівчинці погубив.

2
2707

а памятаете аварію 22 грудня 2013р.?тоді пяний водій,також їхав на шаленій швидкості,і померло тоді трое невиних хлопців!молодих,19років.та 16 років,і як ви думаете водію щось присудили? НІ! зробили виновним пасажира заднього сидіння!

.
.....

...папаша уже все проплатив і пацана не зря вивезли,знаете про що я говорю. Того всі і мовчать. Света загинула із за його дурості, а всі тільки про гроші думають. Він сюди вернеться через років 5 і все уже тільки ми будем знати і все.

1
123

ужас

М
модер

225 то лупина , ни єнна шкода тілько не піде повна з пасажирами , но хіба тюнінг , рс , чіпи там всякі , стандартна максимальна швидкість октавії 190 км. при умові шо в машині не більше одного пасажира

З
Зорро

менти давно вже мовчать. Не тільки про дтп, а й про кількість пограбувань, що збільшилась в рази в місті. Раніше хоч якусь статистику про злочини вели та повідомляли громадськість, а зараз ховають від нас правду. Шановна редакція будь -ласка започаткуйте для жителів міста щотижневу рубріку про кількість злочинів. ... Я вважаю, що ми повинні знати що насправді робиться в місті. Як то кажуть " осведомлен - вооружен"

1
122

того що вивезли в угорщину то був синок якоїсь криши і тому не викладали за ту аварію нічого! главнє те що дівчина молода померла яка була хорошою людиною! І в нас час тепер всім похер на те шо люди помирають безвинні і нікого не наказують за те а лиш таткових синків грощі відмивають !!!!!!!!!!!!!!!

C4
camry 40

Дуже шкода дівчинку

Б
Берегівчанин

Про те що стрілка спідометра заклинила на показнику 225 км. звідки Ви таке берете, бачили то? У наш час людям їсти не дай, лиш би було когось обговорити. Про наркотики звідки?

2
23

Люди!!майте совість!!!ніхто не знає,що нас чекає!дівчинку дуже і дуже шкода,хай спочиває з миром!але блін но ви не знаєте водія,не знаєте,що то за людина.Всі все обговорюють,тисячу версій,а правди нема!ні наркотиків,ні алкоголю не виявили,не пишіть вже херню!!!він їздив не один рік,з кермом завжди справлявся.така хвилина була!Мовчять за то,що водій фури не дав на обгон,а навпаки набирав швидкість.просто багатьом завидно,бо він машину мав і т.д і начинають брєд говорити.І хлопець який був у машині тепер тоже всяку херню говорить,блін та водій нікого не тягнув у машину!коли на дурняка возитися та цімбори,як біда,та обсирають.

П
Правда

Люди ,земля кругла !ніхто не застрахований від цього !!!!! Будьте людьми !

.
...

Маринко співчуваю тобі.

Ш
Шофер

В Угорщині проблему вирішили дуже просто: всюду стоять камери автофіксації швидкості. Всім шоферам приходять листи щастя додому. Бюджет повний, всі шофери в шоці і їздять 60-90, а трупів в ДТП значно поменшало.

G
Ggg

По-перше McMurphy ти нічтожиство таке писати і свій рот закрий!Май трохи людяності і поваги до людей,бо ти теж не застрахований від цього!А наша держава така підкупна,що вирішить і закриє все,головне це великі грн!Шкода лише дівчину яка мала велике майбутнє і батьків...

О
Оля

Так скривають це дтп ніхто нич точно не знає і шофера швиденько в Угорщину переправили майже скрити. А міліція чи поліція хер його знає хто з них хто взагалі про це мовчать. І про дівчину нич не знають точно

1
111

Бл юк мазу тягне за бик оту стан івську.

НС
Нема справедливості

Світлана Лендєл

І
інтересно

Чий тото сынок кермельовав? Ні єден із нашых "не підкупних" сайтув до нись нич за сесе ДТП не написав, а ні пув слова! Лем кой уже ушиткі і так узнали, товгды начали писати! Чий тот копыл, дако знає?

.
...

а як звати дівчину яка загинула?

Г
Галя

До McMurphy всiх шкода тим больше молодых котрi ще непожили

НС
Нема справедливості

Про що ви розмовляєте стрілка на спідометрі заклинила на показнику 225км. Про те теж ніхто нічого не говорить що водій постійно ганяв на машині та вживав наркотики. І щось важко повірити в те що редакції нічого не знали про ДТП!

Б
бувалий

"Тверезий"... аж смішно. а чому не зробили експертизу на наявність наркотиків в організмі?! Чому не напишете про те, що в Угорській лікарні виявили у ньому стільки наркотиків, що наркоз його не брав?! У кінці кінців вийде так, що дівчина була за кермом, а водій-наркоман і надалі буде літати під кайфом! А якщо навіть і залишиться так, що він був за кермом Шкоди, то отримає 1-2 роки умовного і також буде далі літати під кайфом.

В
Влад

Понти большое дело!!!тварь малолетня....мозгів нема...таких їздунів на все життя потрібно позбавляти прав на керування якщо вижив нехай їздить раз вижив на маршрутці...скот

В
Влад

а чому мєнти мовчали з 14 числа? це така у нас нова поліція?

0
007

Ага..тверезий бов полюбому

ДВ
до Васі

Це та дівчина

В
Вася

Третє фото, це ж не та дівчина....

R
rem

Шо соплячня робить за кермом та ще й на швидкості 200 км-год? Та цього сопляка треба ліквідовувати за створення небезпеки оточуючим.

Читайте також